bizde tam 1 hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik.hayatımız alt üst oldu diyebilirim.1 haftadır deli gibi okuyorum araştırıyorum.bikaç hastaneye gittik.eşimle birlikte eş zamanlı operasyon geçirip tese ameliyatıyla
tüp bebek sahibi olmaya çalışıcaz.ilk öğrendiğimde kendimi tek sanıyordum.meğerse bizimle aynı kaderi paylaşan nekadar çok insan varmış.rabbim kimseye böyle bi sıkıntı vermesin inşallah..sizden istediğim nolur bana yardımcı olun.tüp bebek merkezi ve doktor tavsiye edebilecek olanlar lütfen yazsınlar.ve bitkisel şeyler kullananlar varsa yazsınlar.çakşır otu varmış? Kullananlarınız varmı?? Ve şimdilik acıbadem dr.şahin beye gidiyoruz.lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
cnm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum senin şuanki durumunu ben ve burdaki bütün arkadaşlar yaşadı yaşıyorlar...
Cnm sizdeki azo sebebi neymiş neden kaynaklanmış y delasyon tahlilleriniz yapıldımı hangi şehirdesiniz....
Ben 8 yıllık evliyim eşim 1 tese 1 mikro tese geçirdi hiç sperm bulunamadı
ankarada kaan aydost diye bi dr duyduk geçen yıl nisan ayında ona gittik
1 yıldır onun tedavisinde onun kontrolündeyiz
azo için zaten diğer doktorlar hiç bir tedavi ilaç şu bu önermiyorlar
biz şuanda
clomen tablet,evicap,zingo,tribulus terrest,proxeed plus,com vitex
arısütü,polen,keçiboynuzu kürü kullanıyoruz cnm
eşim bal yemediği için macun kullanamıyorum malesef
ama burda çok güzel bol çeşitli macun tariflerinden de hazırlayıp eşine kullandırabilirsin
allah şisafını versin cnm inşlh bebeğine kavuşursun...