• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lütfen arakadaşlar cuma günü belgin ve ben kaan hocaya gitcez lütfen bizim için dua edin güzel haberlerle gelelim

çok teşekkür ediyorum selv aarkadaşım allah razı olsun inşallah 2010 hepimize uğurlu gelir ve hepimiz anne oluruz

bende kaan hocaya gitcem bayramdan önce gitsem çook iyi olcak çünkü bayramdan sonra okul açılıyor...arkadaşlar bişey sormak istiyorum ilaç verdiği zaman ne kadar süre kullanmanızı istiyor 3 ay 6 ay mı daha uzun sürede kullanmanızı istiyormu

valla ben bu sefer umutluyum kaan hocada hormon değerlerin iyi, normal yollada olur tıkanıklık olabileceğini düşünüyorum yazmış ya dünyalar benim oldu..eşim ramazandan sonra gidelim diyo ama ben çook bekleyemeyeceğim haftaya diyorum bakalım...

canım bizim 3. gidişimiz eşimin herşeyi normal ama sayı 0 eşim aki ay önce başka bir yerde microtese oldu ve gelişmemiş elengo hücreler bulundu kaan hocada şimdi tekrar bakcak bakalım eşime kaan hoca daha önce menegon iğne trental hap ve endol kullandı tabi bunun yanında benim hazırladım macunlarda var

eşime menegon iğneyi daha önce başka doktor vermişti eşim 3 ay kulanmıştı sponra kaan hoca 3 ay daha kullan dedi ve iki ay öncede tüp ebek denememiz oldu eşimden elengo hücreler bulunduğğu için embriyolar pek kaliteli dedğildiiki embriyomuz oluştu ama onlarad malesef tutunamadı canım

canım size tıkanıklılık demişya eşinin spermiogram sonucunda gelen sıvını hacmi kaç mil tıkanıklılık olanda gelen meni miktarı az oluyormuş

sevgidolu biz 1 ay once turkiyeye gittgimizde kaan hocaya gittik bizede trental hap ve endol verdi 1 ay kullanip sonra test yaptirip emaille yollayin dedi biz geri hollandaya geldik ama henuz burda test yaptiramadik daha randevuyu bekliyoruz ama esim haplari kullaniyo daha acaba bi zarariri olurmu doktor 1 ay demisdi sizde kullanmissiniz bi bilgin varmi canim

Back
X