• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bizim 3 mil di doktor normal bu demişti
son günlerde iyi haberler aldıkça umudum artıyo ne bileyim sanki yarın hamile kalacakmışım gibi seviniyorum...tıkanıklık spermin hiç olmamasından daha iyi en azından tüp bebek şansımız var.....rabbim herkes için bi umut kapısı açsın....teşekürler sevgidolu....

espoir kaan hoca cvp yazmış.hapı 25 gün kullanıp 5 gün ara vermek uygun olur demiş.gerçi cvp gelene kadr eşim hapı bitirdi ama sorun olmaz sanırım.artık bundan sonra böyle içer

Anladim canim. Sagol bilgilendirdigin için.
Benim esim su an kullaniyor yariladi. Anladigim kadar esim 25 gün kullanip 5 gün ara verdikten sonra mi tahlili yaptirsin yani 31gün.
Esim 23 agustos basladi içmeye KLOMEN'i 16eylüle kadar içecek sonra bes gün ara verecek 21 eylüle kadar ve 22 eylül sali gün tahlili mi yaptirsin.
Dogru mu yanlis mi ?

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr..........ben geldim ama kimseler yok tabi herkesin kocişi yanında mışıl mışıl uyuyorsunuz şimdi beni yok bende nöbet tutuyom böle.........ne güzel yaaaa hepiniz tedevidesiniz inşallah hepiniz pozitif sonucu görürsünüz bu topikte hamile olmayan kalmaz..............biz uzun bir süre erteledik sayılır şimdilik bitkisel şeyler deniyoruz doğal yollardan uğraşıyoruz açıkçası öyle içimizden dr gidelim hemen tedavi olalım diye bir his gelmiyor herne hikmetse bundada bir hayır vardır herhalde ama ocakta veya şubatta ankaraya kendi dr kontrole gittiğim zaman kaan aydosa gitmek eşimin raporlarını göstermek isterim bir fikir almak için mail atcam ama eşim yakın bi zamanda horman tahlilleri yaptırmadı eğer bayramdan sonra yaptırırsa maillede fikrini almak isterim........sizlerin hepsi hamile kalın ben en sonda olsa arkanızdan gelirim kızlar dualarım hep sizler için .............rabbim bütün emeklerinizi boşa çıkarmaz harcadığınız uğraştığınız zamanın tüm mükafatını verir sizlere kendi katından tertemiz hayırlı salih evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh...................tedavidekiler dr gidecekler güzel haberlerle gelin canlarrrrrrrrrr

slm kızlar............ben geldim ama sen yoksun gız...............şu ramazan ayı geçsin bide kış girsin bak sen topik nasıl doluyor şimdi herkes ya gezmede yada işinde gücünde ama kış gelince evden dışarı çıkılmıyor işlerde fazla olmuyor mecbur oturup kalacaz pc başında

iyi akşamlarr arkadaşlar bu gece kısmetse ankaraya gidiyoruz kaan hocaya dualarınız bekliyorum teşekkürler

Anladim canim. Sagol bilgilendirdigin için.
Benim esim su an kullaniyor yariladi. Anladigim kadar esim 25 gün kullanip 5 gün ara verdikten sonra mi tahlili yaptirsin yani 31gün.
Esim 23 agustos basladi içmeye KLOMEN'i 16eylüle kadar içecek sonra bes gün ara verecek 21 eylüle kadar ve 22 eylül sali gün tahlili mi yaptirsin.
Dogru mu yanlis mi ?

canım kullanımı senin yazdığın gibi.size nasıl dedi bilmiyorum kaan bey.bize önceki mail de 1 ay kullnsın sonra test yaptırn demişti.ama bu son mailde 6 ay kullansın demiş.hap dün bitti.biz yinede test yaptırıp göndericez ondan sonra devm edicez yine

Bize bunu yazdi :

Bu tahlil yeterli. Şimdi KLOMEN 50 mg adlı ilaç ile başlayalım. Her sabah 1 adet alınacak. Tam 30 gün kullandıktan sonra tekrar kanda FSH hormonuna baktırın ve sonucu bana yazın. ılacı kullanmadan önce prospektüsünü mutlaka okuyun.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

arkadaşlar bugün hiç giremedim şimdi girebildim bugece kaan beye gidiyoruz lütfen dua edin iyi haberlerle dönelim sevgidolu ve ben .hepinize iyi geceler kızlar....ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN...

kaan beye gidenler selam söyleyin hadi hayırlıssı inşallah olumlu sonuc alırsınız

belgincim ve sevgidolu canım hadi inşaallah güzel haberlerle gelin....................Rabbim yar ve yardımcınız olsun......................

sevgidolu ve belgincim inşallah güzel haberlerinizi alacağız burada allah kalbinizdekini gerçekleştirsin

merhaba ,bizdede durum aynı 2 kere ssk ya bir kerede özel bir hastaneye yaptırdık azosperm çıktı.özel hastanelerde maliyeti 10-11 milyar civarında tabi buna doğum dahil değil. Haftasonu uludağ üni.den ismet yavaşçaoğluna gitmeyi düşünüyorduk ama o da prof old.için özel muayne ücreti 200 lira.olay tamamen maddi.Rabbim inşallah hayırlısını verir hepimize.

Back
X