selam kızlar herkes maşallah iyi yada iyi olmaya çalışıyor , ben pek katılamıyorum sohbetlere okuyup çıkıyorum , kısaca son durumumdan haber vermek istiyorum eşim mikrotese olmuştu sperm bulunmuştu ve biz bu ay tüp bebeğe başlıycaktık ben heycanla adet olacağım günü 30 martı beklerken olan oldu kaza geçirdim , bilincimi kaybetmişim 2 gün kaldım hastaneden çok şükür bişeyim yok ama bu durumda tedaviye başlayamadım :84: işte nasib olmayınca olmuyo ne yaparsan yap allahın taktir ettiği zaman gelmeyince böyle sebebler çıkıyor vardır bundada bi hayır dedim ve şimdi mayıs ayını bekliyorum .... yeni katılanlar var aramızda onlara hoşgeldiniz diyorum inşallah kimse burda uzun süre kalmaz hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah hayırlısı ile selametle herkese hayırlı geceler....
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız herkese iyi pazarlar diliyorum
günaydın nasıl gidiyor kilo durumları valla ben bikaç gün az yiyeyim dedim sonra normal yiyeyim ama çok çiğneyerek felan derken yine çok yemeye başladım yawwbilemiyorum bakalım ne olacak kızlarr bu arada herkese iyi pazarlar benim yine dersanem var offf offf
bidenem alemsin valla sabah sabah güldürdün beni
yok kız şimdilik öyle bi niyetimiz yok
ahh canım adet olamıyorum okadar sıkıntılıyım ki gözüm kocişi falan görmüyor...
yaa tam bikaç damla geliyor hahh oldum işte diye seviniyorum gerisi yok :26:
tekrar abdest alıyorum bikaç gün geçiyor yine bikaç damla geliyor deli olucam...
9-10 gün gecikti karnım kocaman oldu...
araştırdım netten civanperçemi çayı adet söktürücüymüş...
onun içicem kahvaltıdan önce inş işe yarar...
kociş tv izliyor bende seninle sohbet ediyorum işte negüzel
merhabalar kızlar. uzun zamandır giremiyorum. arada bi girdim ama kimsecikler yoktu. size bir haberim var kızlar ben hamileyim
2 gün önce öğrendim. 7 tanecik spermle başlamıştık. umutsuzluğa kapılmayın. Allah vüyüklüğünü gösterdi bize. darısı sizlerin başına inşallah.
merhabalar kızlar. uzun zamandır giremiyorum. arada bi girdim ama kimsecikler yoktu. size bir haberim var kızlar ben hamileyim
2 gün önce öğrendim. 7 tanecik spermle başlamıştık. umutsuzluğa kapılmayın. Allah vüyüklüğünü gösterdi bize. darısı sizlerin başına inşallah.
Bidenem alemsin valla sabah sabah güldürdün beni
Yok kız şimdilik öyle bi niyetimiz yok
Ahh canım adet olamıyorum okadar sıkıntılıyım ki gözüm kocişi falan görmüyor...
Yaa tam bikaç damla geliyor hahh oldum işte diye seviniyorum gerisi yok :26:
Tekrar abdest alıyorum bikaç gün geçiyor yine bikaç damla geliyor deli olucam...
9-10 gün gecikti karnım kocaman oldu...
Araştırdım netten civanperçemi çayı adet söktürücüymüş...
Onun içicem kahvaltıdan önce inş işe yarar...
Kociş tv izliyor bende seninle sohbet ediyorum işte negüzel
Cemrem nasılsın bebişim bende bugün pikniğe gitmiştim tam pikniğimiz bitmiş geliyorduk ki rüzgar çıktı sonrada yağmur ama yine de güzel birgün geçirdik .kızlar bu arda istanbul da ve özellikle avrupa yakasında oturanlara duyurum var bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde salı günü saat 2 de tüpbebek konferansı varmış alman hastanesinden 3 kişiye ücretsiz tüpbebek tedavisi varmış gitmek isteyenlere duyurulur
oh herkes kocişi ıle ben burda yanlız cok ruzgar var burda
gezın tozun kızlar kocılerı bulunca bırakmayın sefanız olsun bende gezerım kocısı yakalayınca
Cemrem nasılsın bebişim bende bugün pikniğe gitmiştim tam pikniğimiz bitmiş geliyorduk ki rüzgar çıktı sonrada yağmur ama yine de güzel birgün geçirdik .kızlar bu arda istanbul da ve özellikle avrupa yakasında oturanlara duyurum var bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde salı günü saat 2 de tüpbebek konferansı varmış alman hastanesinden 3 kişiye ücretsiz tüpbebek tedavisi varmış gitmek isteyenlere duyurulur
selam kızlar herkes maşallah iyi yada iyi olmaya çalışıyor , ben pek katılamıyorum sohbetlere okuyup çıkıyorum , kısaca son durumumdan haber vermek istiyorum eşim mikrotese olmuştu sperm bulunmuştu ve biz bu ay tüp bebeğe başlıycaktık ben heycanla adet olacağım günü 30 martı beklerken olan oldu kaza geçirdim , bilincimi kaybetmişim 2 gün kaldım hastaneden çok şükür bişeyim yok ama bu durumda tedaviye başlayamadım :84: işte nasib olmayınca olmuyo ne yaparsan yap allahın taktir ettiği zaman gelmeyince böyle sebebler çıkıyor vardır bundada bi hayır dedim ve şimdi mayıs ayını bekliyorum .... yeni katılanlar var aramızda onlara hoşgeldiniz diyorum inşallah kimse burda uzun süre kalmaz hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah hayırlısı ile selametle herkese hayırlı geceler....
tebrik ederimAllah analı babalı büyütsün tatlım inşallah bizlerde bu mutluluğu yaşarız
slm canım benim kociş de evde yok maça gitti arkadaşlarıyla bende evde pinekliyorum senin gibi
ohh ne güzel pikniğe gitmişsin bacım sefan olsunbiz daha piknik sezonunu bile açamadık biraz daha havaların güzelleşmesini bekliyoruz
duyurun için sağol herkesin bilgisi olur böylelikle
benım kı ıste cnm senın kı maca kacmıs he
olsun sende uzat ayagını keyfıne bak ben oyle yapıyorum zaten hastalık yenı gectı geen dınlenıyorum ben
hiç sorma yaaa arkadaşlarını bulunca hemen maça kaçtı gitti bende evde keyif yapıyorum yaptım kahvemigeçtim bilgisayarın başına ohhh gel keyfim gel
oh en güzel keyif evınde ayagını uzatıp rahatlamaktır bence
bende simdi kendıme kahve yapıyım dıyodum he sana afıyet olsun
bende yapıyım karsılıklı ıcelım hemserım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?