Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır belki 1 ay sonrasında tüp bebeğe başlaman senin için daha hayırlı olacaktır üzülme nolur

günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız herkese iyi pazarlar diliyorum

günaydın nasıl gidiyor kilo durumları valla ben bikaç gün az yiyeyim dedim sonra normal yiyeyim ama çok çiğneyerek felan derken yine çok yemeye başladım yaww bilemiyorum bakalım ne olacak kızlarr bu arada herkese iyi pazarlar benim yine dersanem var offf offf

sanada günaydın canım kilo vermeler iyi gidiyo inşallah hep böyle gider buhafta 1kg vermişim artık 80 lerde değilim bugün kendime ufak bir ödül vereceğim motive olayım diye.canım sen bir liste yap kendine ona uymaya çalış ozaman güzel kilo veriliyor.sanada iyi pazarlar

canım civan perçemi içme bi test yaptır belki bebeğin olabilir bellimi olur inşlh

merhabalar kızlar. uzun zamandır giremiyorum. arada bi girdim ama kimsecikler yoktu. size bir haberim var kızlar ben hamileyim
2 gün önce öğrendim. 7 tanecik spermle başlamıştık. umutsuzluğa kapılmayın. Allah vüyüklüğünü gösterdi bize. darısı sizlerin başına inşallah.

canım sizde 0 ken mi 7 tane oldu yoksa en başından berimi 7 tane sperm vardı tüp bebekmi yaptırdınız canım

ayyyyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzz hayırlı olsun bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl buralara geldın kısaca anlat bakalım

oh herkes kocişi ıle ben burda yanlız cok ruzgar var burda
gezın tozun kızlar kocılerı bulunca bırakmayın sefanız olsun bende gezerım kocısı yakalayınca

baharcım bencede adet söktürücü içme çünkü benim yengem hamileyken adet görüyordu önce bir test yaptır sonra eğer negatif çıkarsa içersin ilaçlarını

Cemrem nasılsın bebişim bende bugün pikniğe gitmiştim tam pikniğimiz bitmiş geliyorduk ki rüzgar çıktı sonrada yağmur ama yine de güzel birgün geçirdik .kızlar bu arda istanbul da ve özellikle avrupa yakasında oturanlara duyurum var bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde salı günü saat 2 de tüpbebek konferansı varmış alman hastanesinden 3 kişiye ücretsiz tüpbebek tedavisi varmış gitmek isteyenlere duyurulur

ohhhh ben evde sen pıkmnıklerde gez olur mu yaaaaaaaaaa
saka cnm ıyı yapmıssın be burası karardı ve yagmur basladı
ne guzel keske boyle oturumları hep yapsalar maddı durumdanda bıraz yırtarlar tabıı

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün tatlım inşallah bizlerde bu mutluluğu yaşarız

oh herkes kocişi ıle ben burda yanlız cok ruzgar var burda
gezın tozun kızlar kocılerı bulunca bırakmayın sefanız olsun bende gezerım kocısı yakalayınca

slm canım benim kociş de evde yok maça gitti arkadaşlarıyla bende evde pinekliyorum senin gibi

ohh ne güzel pikniğe gitmişsin bacım sefan olsun biz daha piknik sezonunu bile açamadık biraz daha havaların güzelleşmesini bekliyoruz
duyurun için sağol herkesin bilgisi olur böylelikle

çok geçmiş olsun

benım kı ıste cnm senın kı maca kacmıs he
olsun sende uzat ayagını keyfıne bak ben oyle yapıyorum zaten hastalık yenı gectı geen dınlenıyorum ben

benım kı ıste cnm senın kı maca kacmıs he
olsun sende uzat ayagını keyfıne bak ben oyle yapıyorum zaten hastalık yenı gectı geen dınlenıyorum ben

hiç sorma yaaa arkadaşlarını bulunca hemen maça kaçtı gitti bende evde keyif yapıyorum yaptım kahvemi geçtim bilgisayarın başına ohhh gel keyfim gel

hiç sorma yaaa arkadaşlarını bulunca hemen maça kaçtı gitti bende evde keyif yapıyorum yaptım kahvemi geçtim bilgisayarın başına ohhh gel keyfim gel

oh en güzel keyif evınde ayagını uzatıp rahatlamaktır bence
bende simdi kendıme kahve yapıyım dıyodum he sana afıyet olsun
bende yapıyım karsılıklı ıcelım hemserım

oh en güzel keyif evınde ayagını uzatıp rahatlamaktır bence
bende simdi kendıme kahve yapıyım dıyodum he sana afıyet olsun
bende yapıyım karsılıklı ıcelım hemserım

yap hemşerim yap misss gibi türk kahvesinin üzerine tanımam vallahi içelim tabi

bu ne güzel bi haber
canım benim gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
nezamandır halay çekememiştik valla
darısı bizlerin başına inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…