ayyyyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzz hayırlı olsun bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl buralara geldın kısaca anlat bakalım
yok canım biz de en başından beri 7 tane vardı. normal bir hamilelik oldu. ben de bir çoğunuz gibi tüp bebek için yazı bekliyordum. inşallah sizlerinde böyle olsun.
denizbulutcum merhab.ben bursada oturuyorum.bu babanın arkadaşı olan arıcı istesek bizede gönderirmi.telefon numarasını verebilirmisin.şimdiden çok teşekkürler..
merhabalar kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. Arada bi girdim ama kimsecikler yoktu. Size bir haberim var kızlar ben hamileyim
2 gün önce öğrendim. 7 tanecik spermle başlamıştık. Umutsuzluğa kapılmayın. Allah vüyüklüğünü gösterdi bize. Darısı sizlerin başına inşallah.
yok canım biz de en başından beri 7 tane vardı. Normal bir hamilelik oldu. Ben de bir çoğunuz gibi tüp bebek için yazı bekliyordum. Inşallah sizlerinde böyle olsun.
7 tane sperm çıkmıştı canım eşimde. daha sonra saraçoğlundan birşeyler istettik. 3 ay sonra tekrar gittik. 34milyon olmuştu. sonra da hemen hamile kaldım zaten.darısı hepinizin başına canım
bayağı oldu buraya yazmayalı beni bilenler hemen hatırlayacaktır ama. tedavi için yazı bekliyrodum ama kısmet apar topar toplandım ve İstanbula annemin yanına geldim tedavime bahçeçi de başladım fulya tüp bebek merkezi. eşimin doktoru emre bakırcıoğlu benim ki de Halit Fırat Erden. ilk bir ön görüşme yaptık şimdi benim adet olmamı bekliyoruz.
ben de sıkıntı yok tabi kısa protokol uygulanacakmış. eşime gelince asıl önemli o zaten. emre bakırcıoğlu biraz soğukkanlı bir doktor sanırım çok ümit verici konuşmuyor ve ben ilk gün yanından sarsılmış çıktım. eşimde hiç bir yerde hiç bir şekilde sıkıntı yok herşey normal sadece sperm yok. o da bize ameliyat etmeden bilemeyiz ameliyat da herşey belli olur ya içeride sperm vardır ya da yoktur dedi... elle muayenede sperm kanalının olduğunu söyledi tıkanıklık değil ama sanki elime damar biraz geniş geliyor damarda genişleme var gibi dedi. tabi bu bir varsayım. yine de tıkanıklık üzerinde durabiliriz dedi. O an dua ettim inşallah tıkanıklık olsun diye. çünkü bu kesin değil.
Kızlar o gün ameliyat masasından eşimi boş kaldırmalarından ödüm kopuyor rabbim inşallah yüzümüze güler çok korkuyorum sperm çıksın da tutmasa da razıyım diyorum artık. benim için son sayfa olmasından çok korkuyorum çünkü. rabbim bu uğurda savaş veren herkesin yardımcısı olsun...
Doktorumuz sizin gibi herşeyi normal olup da ameliyatta sperm bulamadığımız hasta da oldu dedi...
bir yandan da iyi buldum çünkü gereksiz ümit vermiyor olanı olabileceği söylüyor bizi de herşeye hazırlıyor aslında.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar nolr herkes bizim için dua etsin şuan en çok duaya ihtiyacımız var. dilerim herşey yolunda gider dilerim....
bayağı oldu buraya yazmayalı beni bilenler hemen hatırlayacaktır ama. tedavi için yazı bekliyrodum ama kısmet apar topar toplandım ve İstanbula annemin yanına geldim tedavime bahçeçi de başladım fulya tüp bebek merkezi. eşimin doktoru emre bakırcıoğlu benim ki de Halit Fırat Erden. ilk bir ön görüşme yaptık şimdi benim adet olmamı bekliyoruz.
ben de sıkıntı yok tabi kısa protokol uygulanacakmış. eşime gelince asıl önemli o zaten. emre bakırcıoğlu biraz soğukkanlı bir doktor sanırım çok ümit verici konuşmuyor ve ben ilk gün yanından sarsılmış çıktım. eşimde hiç bir yerde hiç bir şekilde sıkıntı yok herşey normal sadece sperm yok. o da bize ameliyat etmeden bilemeyiz ameliyat da herşey belli olur ya içeride sperm vardır ya da yoktur dedi... elle muayenede sperm kanalının olduğunu söyledi tıkanıklık değil ama sanki elime damar biraz geniş geliyor damarda genişleme var gibi dedi. tabi bu bir varsayım. yine de tıkanıklık üzerinde durabiliriz dedi. O an dua ettim inşallah tıkanıklık olsun diye. çünkü bu kesin değil.
Kızlar o gün ameliyat masasından eşimi boş kaldırmalarından ödüm kopuyor rabbim inşallah yüzümüze güler çok korkuyorum sperm çıksın da tutmasa da razıyım diyorum artık. benim için son sayfa olmasından çok korkuyorum çünkü. rabbim bu uğurda savaş veren herkesin yardımcısı olsun...
Doktorumuz sizin gibi herşeyi normal olup da ameliyatta sperm bulamadığımız hasta da oldu dedi...
bir yandan da iyi buldum çünkü gereksiz ümit vermiyor olanı olabileceği söylüyor bizi de herşeye hazırlıyor aslında.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar nolr herkes bizim için dua etsin şuan en çok duaya ihtiyacımız var. dilerim herşey yolunda gider dilerim....
iyi geceler canim.
annene acil sifalar diliyorum.rabbim narkozdan iyilesmis bir sekilde uyanmasini nasip etsin. anneni basinizdan eksik etmesin canim.
sende allaha emanet ol. görüsmek üzere.
günaydın kızlar
ben çok hastayım ölüyorum öksürükten:2::2:
bütün vücudum ağrıyo kursa bile gidemedim.......
gene bronşitim azdı
ben bugun bol bol yatıcam galiba aman sakın hasta olmayın kendinizie iyi bakın
flazsk cnm inşllh annen tez zamanda sağlığına kavuşur
canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde çıkar annen ameliyattan
dualarımız seninle
geçmişolsun tatlım sen bugün yat dinen kendine dikkat et ilaçların varsa ihmal etme
canım annen ameliyat olcakmış inşallah herşey yolunda gider
Rabbim şifalar versin canım.
canım benim hayılısıyla atlatacak annen inş...
dualarım sizinle...
allah yardımcınız olsun
merhaba bitanem çok geçmiş olsun...
nasıl bu kadar kötü oldun yaa :26:
aman dikkat et kendine tatlım...
dinlen güzelce hemen iyileş
allah şifa versinnn
bebekim ben dün yazarken sen topikteydin sonra bir baktım okuyamadan çıkmışsın
bende ne güzel bebeem burda muhabbet ederiz diye sevinmiştim ama kısmet olmadı..
uykularına noldu canımmm kafaya bişeyler takıyosundur kesin ondan uykun kaçıyordur
yaaaa bende çok özlemişim burda muhabbet etmeyi dediğin gibi telde mhabbet ediyoruz ama yinede burası bizi buluşturan biraraya getiren yer.
yeri gerçekten farklı.
canım normalde o kadar erken uyumam ama dün çok yorgundum ondan erkenden uyku bastırdı
bebekim buarada bakım yağlarını aldınmı kullanıyormusun?
seviliyosun vedeee öpülüyosun bidenemmm
canım benim inşallah annenin ameliyatı çoook iyi geçer çabucak iyileşir inşallah.
dualarımız annenle olacak rabbim acil şifalar versin.
kendine çok iyi bak bidenem öpüyorum
ne dersi arkadaşım çünkü bende ders çalışıyorum
sağolun canlarım benimmm
nbr eseslimmm..
nasılsın canım?
uzun zaman olsdu görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?