Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok cnm biz kaan hocaya hiç gitmedik sadece 2 kere mail atmıştım
bizi oraya çağırdı ama gitmedikkk
bize emre bey yakın ona gidiceğiz inş..

günaydın arkadaşlar. Y KROMOZOM TESTİ yaptıran var mı? nerde yaptırılıyor?sağlık güvencesi karşılıyormu ? bilen varmı arkadaşlar.

yok cnm biz kaan hocaya hiç gitmedik sadece 2 kere mail atmıştım
bizi oraya çağırdı ama gitmedikkk
bize emre bey yakın ona gidiceğiz inş..

tamam canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda muradınıza erersiniz
peki canım daha önce hiç tüp bebek denemeniz olmuş muydu?
unuttum canım ya kusura bakma hep yazmışsındır ama :44:

inş. cnmm hayırlısıyla muradımıza ereriz
valla bende unutuyorum cnm çoğu zaman arkadaşların neler yaptıklarını
benim 1 tüp denemem oldu cnmm
2007 de ama olmadıı..
eşimin ilk tesesinde sprem çıkında denemiştik ama maalesef tutmadıı
2. yi denemek içinde elimizde sağlıklı embriyo kalmadıı
sonra eşim 2. ci teseyi olduu sprem bulunamadı bu seferde öyle kaldıı
bakalım tekrar başlamak istiyoruzz nasip olursaa

inşallah canım bundan sonrası güzel olur
bizim daha hiç denememiz yok inşallah yakında başlıcaz biz de raporumuzun çıkmasını bekliyoruz
bu hafta sonuna doğru çıkacakmış sanırım
hepimiz için hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah.

ben çıkıyorum canlarım daha sonra görüşürüz inşallah.
Allaha emanet olun.

Bende çıkıyorum kızlarr
anneme gitmem lazımm
görüşmek üzeree
Allaha emanet olunn

baharcım ben dualarımı okudum

günaydın arkadaşlar. Y KROMOZOM TESTİ yaptıran var mı? nerde yaptırılıyor?sağlık güvencesi karşılıyormu ? bilen varmı arkadaşlar.

eşim 2009 da yaptırmştı ankara ünivesitesinde o zaman ekstra ücret almamışlardı

hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

geçmiş olsun birşeyin olmamasına sevindim herşeyde bir hayır vardır

5618cım merhaba.mesajını aldım fakat özelden mesaj yazamıyorum.öncelikle mesajın için çok teşekkürler.acıbademin maliyetli bi yer olduğunu ve sigortalıya bakmadıklarını biliyorum.kesemize kuvvet dayanabildiğimiz yere kadar dayanıcaz.gerekirse evimizi satıcaz.yarın murat şamlı ile randevumuz var.öğreneli daha 10 gün oluyor.kafamız çok karışık.yarın büyük ihtimalle herşey daha da netleşicek.benim sormak istediğim bişey var burda arkadaşlarda bahsetmiş bu rapor olayı nedir?? onu açıklarmısın bana.inşallah rabbim hepimize bi evlat nasip eder.pazar akşamı eşimin abisinin kızının d.günü partisine katıldık.bi ara nefes alamadım ölüyorum sandım.her yerde çocuk sesi.mutlulukla verilen pozlarr..delirmenin bi adım önündeyim galiba.ben sırf çocuk sahibi olucam diye anne olucam diye mesleğimde ilerlemekten bile vazgeçtim rabbim isteyen herkeslere evlat nasip etsin..cnm beni rapor konusunda bilgilendirirsen sevinirim..

7 tane sperm çıkmıştı canım eşimde. daha sonra saraçoğlundan birşeyler istettik. 3 ay sonra tekrar gittik. 34milyon olmuştu. sonra da hemen hamile kaldım zaten.darısı hepinizin başına canım

cnm tebrikler.sen 15 gündür duyduğum en güzel habersin.rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahh..umut oldun sen bana ender saraçoğluyla ilgili yazdıklarında.numaralarını önceki mesajlarında yazmışsın.aldım hemen arıycam en kısa zamanda.gerçi sizde 7 tane sperm varmış bizde hiç yok görünüyor.inşallah saraçoğlu çare olur. senin adınada çok sevindim..rabbim evladının yüzünü göstersin sağlıkla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…