Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

geçmiş olsun birşeyin olmamasına sevindim herşeyde bir hayır vardır

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN ... EVET HERŞEYDE VAR BİR HAYIR , İNŞALLAH HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE VERİR RABBİM MURADIMIZI :)

baharcığım bende dualarımı okuyup tamamladım allah kabul etsin filizin gönlündeki muradı tez zamanda versin rabbim inşlh..

günaydın arkadaşlar. Y KROMOZOM TESTİ yaptıran var mı? nerde yaptırılıyor?sağlık güvencesi karşılıyormu ? bilen varmı arkadaşlar.

cnm eşimin y kromozom testini biz tıptaki hocalara gittiğimiz için tıptaki hocalar istediler ve orada yapıldı herhangi 1 ücret ödemedik ama biraz geç çıkıyor sonucu

kardeşim valla hepimiz öğrendiğimizde belli bir müddet şok yasıyoruz normal ama yapacakta bişey yok sonuçta hersey yolunda olsa bu seferde başka bişey olurdu belki o yüzden herkesin bir imtihanı var bu hayatta bizimde imtihanımız bu önemli olan bu süreçte eşlerimizin yanında olduğumuzu onlara hissettirmek ve ne olursa olsun onları sevdiğimizi her fırsatta belirtmek biz burda derdimizi açıyoruz bi şekilde sıkıntımızı paylaşıyoruz ama onlar içinde yaşıyor ve kimseyle paylaşamıyolar ne diyelim rabbim sabır versin şifa versin(amin)maddi olarakta manevi olarakta çokk yıpranıyoruz inş doktor olumlu şeyler söyler hersey daha iyi olur sizin için rapor konusuna gelince biz sadece ilaç için rapor çıkardık onun dışında tüp bebek için şimdilik hiç bişeye bakmadık bilgim yok doktorumuz bize gerek yok normal yolla olmazsa o zaman bakarız dedi bakalım hayırlısı inş inş bilen arkadaslar yardımcı olurlar tekrar geçmiş olsun

Kızlar şu ibrahim saraçoğlunun ilaçları hakkında bilgisi olan varmı yada ona ulaşabileceğimiz bir numara bana bi deyiverin ya bende almayı düşünüyom kullanan arkadaşlar yardımmmmmmmm

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Baharcım tefriciyeyi okudum listeye eklersin.Allah kabul etsin isteği gerçekleşsin inşAllah.

Kızlar şu ibrahim saraçoğlunun ilaçları hakkında bilgisi olan varmı yada ona ulaşabileceğimiz bir numara bana bi deyiverin ya bende almayı düşünüyom kullanan arkadaşlar yardımmmmmmmm

cnm tam 1 aydır pazartesi salı çarşamba günleri ibrahim saraçoğlunu arıyorum henüz ulaşamadım telefonların hepsi sürekli meşgul önceden dosya açıp numara vermişlerdi ama bir türlü ulaşamıyorum malesef(

Benim güzel yürekli arkadaşlarım nasılsınız?
ne var ne yok.
buralara gelmez oldum sırf kendi psikolojim yüzünden.toparlanmaya çalışıyorum ama olcak gibi değil.
böyle gidecek sanırım bu duruma alışmaya çalışıyorum.
en son cumartesi günü yine sıfırı aldık. dedimki bu biizm kaderimiz sanırım eseslim. yoluna devam et.
allaha bırak olacağı varsa olacak olmayacaksa olmayacak. kabullenmek gerekiyor.
kabullendinmi ?? hayır kabullenemiyorum ama alışmaya çalışıyorum.
eşime bişey yansıtmamaya çalışmaktan kendimi bitirdim.
ama olmuyormuş böylede.
neyse yani böyle işte arkadaşlarım....
sizler hepiniz iyiisnizdir inşallah.

cnm benim merhaba inan benim ve diğer arkadaşların durumuda senden farklı değil ama ne yapalım ben burayla tanışalı 6 ay oldu ve 6 ayda biçok şey öğrendim yüzlerini görmediğim insanlarla çok sıcak bir gönül bağım oldu belki tanıdığım insanları arayıp merak etmiyorum ama burdan 2 gün uzak kalsam aklım burda kalıyor...
hepimizin ortak derdi kaderi çocuk hepimizin burda olma amacıda bu zaten
hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz bende kabullenemiyorum anne olmaktan çok eşimin baba olmasını istiyorum onun bunları hak etmediğini düşünüyorum ve içim her geçen gün daha çok eriyor onca iğne ilaç bitkisel şu bu içerken o kadar çok zorlanıyorki allahım ver artık diyorum birinden birine şifasını yazda sebebi olsun diyorum ama nafile bu kadar çabaya rağmen o sıfır hiç sayıya geçemedi malesef sen de burdan uzak kalma cnm burda bizim derdimizi acımızı anlayan bizim gibi insanlar var ne diyelim sağlıklı olsunlarda kaderimize ne yazılmışsa onu yaşayacağız ama nasıl yaşayacağız bilmiyorum bende inan43:

biliyorum canım benim burada herkesin durumu aynı.ben 1 yıldır burdayım bişeyler olsun diye hep çabaladım.
eşim tam anlamıyla tedavi olamadı bi yaptı bir yarım bıraktı değişik sağlık sorunları çıktı derken sağlıklı bi tedavi olamadık.
belkide hayırlısı buydu bilmiyorum tabi rabbim bilir.
burdaki dostlukları tartışmaya bile gerek yok tabi. kimseye söyleyemediğimiz şeyleri burda paylaşıyoruz.
herkesin derdine sevincine ortak olmak istiyorum. ama işte sanırım bunalımdayım.
inşallah geciçi bir durumdur.
herkesin hakkında inşallah hayırlısı olur canım benim.

Selam kızlar :)
Yaklaşık bir yıl önce aranıza katılanlardanım.O ilk şaşkınlık,mutsuzluk ve hayal kırıklığı içinde ne yapmam gerektiğini ve yalnız olmadığımı bana farkettirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Bu sanırım buraya yazdığım 3.mesaj.Zaman zaman girip okudum yazdıklarınızı.Acaba içinizde bu soruna rağmen anne olabilen var mı diye öğrenip,umudumu yitirmemek için.Dedim ya aslında burda yazılanlar sizin bildiğiniz kadar bilmediğiniz pek çok insana da yardımcı oluyor.
Eşimi tam 1,5 yıl sonra hazırlayabildim doktora gitmeye.En kötüsünü düşünerek başladık.En kötüsü şu an sürdürdüğümüz hayatı ömrümüzün sonuna dek iki kişi tamamlamaksa aslında neye üzülüyoruz onu da bilmiyorum.Mutluyuz.Birbirimizi seviyoruz.Bir çocuk elbette hayatımıza renk katacaktır ama olmaması da bizi bu kadar yıpratmalı mı? Yarısı aile yarısı çevre yüzünden.Burda yazan arkadaşlardan biri yazmıştı 'Bazı çocuk sahipleri kendilerini çocuklarının yaratıcısı falan sanıyor'diye.Ol deyince oldurana inanıp yalvarmaktan başka bir de isyan etmemek lazım.Allah daha büyük dert vermesin.Ve inşallah hepimize hayırlıysa ,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Lütfen kendimizi yıpratmayalım,dünyanın sonu değil.Hepinize sevgiler...

duayı okuduğumu haber vermek için bile vakit bulamadım. bende tamamladım Allah niyetini kabul etsin arkadaşımızın.
geçmişi okuyamadım hepinizi çok özledim inşallah akşama katılırım aranıza.

cnm seni tebrik ederim bende senin gibi düşünenlerdenim .
rabbim ol der olur,kendimizi yıpratmaya değmez heleki eşlerimizi üzemeye asla değmez insan alışıyor gerçekten .
herşeyin hayırlısı budur kur a nı baştan sona okuyun yarısında sadece tevekkül edin diyor herşeyin allahtan olduğuna inan bunda bir hayır vardır demek kabullenmek üzlürekte isyan etmemek gerekiyor .ben çekilirim kabuğuma gerisini rabbim yazdıysa olur .allah dermansız dert vermesin şükürler olsun bu imtihanıma...

bebekimmmmmmmm can dostum tatlı arkadaşım kardeşim
bugünlerde geçecek allahın izniyle...
hakkınızda hayırlısı olsun...
inş sizde bizde kavuşuruz bebişlerimize...
ama nasibimizde yoksa da rabbim sabır versin ve hayatımıza devam edebilmemiz için bize güç versin...
sen benim için çok özelsin...
herzaman yanında olucam senin
herzaman yanımda olduğunu bilmekte ayrı bi mutluluk benim için
bu günlerde geçecek bitanem hepsi geride kalacak...
seni çok seviyorum bidenem benimmmmmm
bugün evlilik yıldönümünüz :123:
rabbim inş seneye bugüne tüm sıkıntılarınızı geride bırakarak girmeyi nasip etsin...
nice mutlu sağlıklı sevgi dolu aşk dolu senelere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…