hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun birşeyin olmamasına sevindim herşeyde bir hayır vardır
günaydın arkadaşlar. Y KROMOZOM TESTİ yaptıran var mı? nerde yaptırılıyor?sağlık güvencesi karşılıyormu ? bilen varmı arkadaşlar.
5618cım merhaba.mesajını aldım fakat özelden mesaj yazamıyorum.öncelikle mesajın için çok teşekkürler.acıbademin maliyetli bi yer olduğunu ve sigortalıya bakmadıklarını biliyorum.kesemize kuvvet dayanabildiğimiz yere kadar dayanıcaz.gerekirse evimizi satıcaz.yarın murat şamlı ile randevumuz var.öğreneli daha 10 gün oluyor.kafamız çok karışık.yarın büyük ihtimalle herşey daha da netleşicek.benim sormak istediğim bişey var burda arkadaşlarda bahsetmiş bu rapor olayı nedir?? onu açıklarmısın bana.inşallah rabbim hepimize bi evlat nasip eder.pazar akşamı eşimin abisinin kızının d.günü partisine katıldık.bi ara nefes alamadım ölüyorum sandım.her yerde çocuk sesi.mutlulukla verilen pozlarr..delirmenin bi adım önündeyim galiba.ben sırf çocuk sahibi olucam diye anne olucam diye mesleğimde ilerlemekten bile vazgeçtimrabbim isteyen herkeslere evlat nasip etsin..cnm beni rapor konusunda bilgilendirirsen sevinirim..
Kızlar şu ibrahim saraçoğlunun ilaçları hakkında bilgisi olan varmı yada ona ulaşabileceğimiz bir numara bana bi deyiverin ya bende almayı düşünüyom kullanan arkadaşlar yardımmmmmmmm
Benim güzel yürekli arkadaşlarım nasılsınız?
ne var ne yok.
buralara gelmez oldum sırf kendi psikolojim yüzünden.toparlanmaya çalışıyorum ama olcak gibi değil.
böyle gidecek sanırım bu duruma alışmaya çalışıyorum.
en son cumartesi günü yine sıfırı aldık. dedimki bu biizm kaderimiz sanırım eseslim. yoluna devam et.
allaha bırak olacağı varsa olacak olmayacaksa olmayacak. kabullenmek gerekiyor.
kabullendinmi ?? hayır kabullenemiyorum ama alışmaya çalışıyorum.
eşime bişey yansıtmamaya çalışmaktan kendimi bitirdim.
ama olmuyormuş böylede.
neyse yani böyle işte arkadaşlarım....
sizler hepiniz iyiisnizdir inşallah.
cnm tebrikler.sen 15 gündür duyduğum en güzel habersin.rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahh..umut oldun sen bana ender saraçoğluyla ilgili yazdıklarında.numaralarını önceki mesajlarında yazmışsın.aldım hemen arıycam en kısa zamanda.gerçi sizde 7 tane sperm varmış bizde hiç yok görünüyor.inşallah saraçoğlu çare olur. senin adınada çok sevindim..rabbim evladının yüzünü göstersin sağlıkla inşallah..[/QUOTe
ezgi83 canım saraçoğlu yazmışsın yaa bu ibrahim saraçoğlu mu?? cevap yazarsan çok sevinicem..lütfen..
cnm benim merhaba inan benim ve diğer arkadaşların durumuda senden farklı değil ama ne yapalım ben burayla tanışalı 6 ay oldu ve 6 ayda biçok şey öğrendim yüzlerini görmediğim insanlarla çok sıcak bir gönül bağım oldu belki tanıdığım insanları arayıp merak etmiyorum ama burdan 2 gün uzak kalsam aklım burda kalıyor...
hepimizin ortak derdi kaderi çocuk hepimizin burda olma amacıda bu zaten
hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz bende kabullenemiyorum anne olmaktan çok eşimin baba olmasını istiyorumonun bunları hak etmediğini düşünüyorum ve içim her geçen gün daha çok eriyor onca iğne ilaç bitkisel şu bu içerken o kadar çok zorlanıyorki allahım ver artık diyorum birinden birine şifasını yazda sebebi olsun diyorum ama nafile bu kadar çabaya rağmen o sıfır hiç sayıya geçemedi malesef sen de burdan uzak kalma cnm burda bizim derdimizi acımızı anlayan bizim gibi insanlar var ne diyelim sağlıklı olsunlarda kaderimize ne yazılmışsa onu yaşayacağız ama nasıl yaşayacağız bilmiyorum bende inan 43:
Selam kızlar :)
Yaklaşık bir yıl önce aranıza katılanlardanım.O ilk şaşkınlık,mutsuzluk ve hayal kırıklığı içinde ne yapmam gerektiğini ve yalnız olmadığımı bana farkettirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Bu sanırım buraya yazdığım 3.mesaj.Zaman zaman girip okudum yazdıklarınızı.Acaba içinizde bu soruna rağmen anne olabilen var mı diye öğrenip,umudumu yitirmemek için.Dedim ya aslında burda yazılanlar sizin bildiğiniz kadar bilmediğiniz pek çok insana da yardımcı oluyor.
Eşimi tam 1,5 yıl sonra hazırlayabildim doktora gitmeye.En kötüsünü düşünerek başladık.En kötüsü şu an sürdürdüğümüz hayatı ömrümüzün sonuna dek iki kişi tamamlamaksa aslında neye üzülüyoruz onu da bilmiyorum.Mutluyuz.Birbirimizi seviyoruz.Bir çocuk elbette hayatımıza renk katacaktır ama olmaması da bizi bu kadar yıpratmalı mı? Yarısı aile yarısı çevre yüzünden.Burda yazan arkadaşlardan biri yazmıştı 'Bazı çocuk sahipleri kendilerini çocuklarının yaratıcısı falan sanıyor'diye.Ol deyince oldurana inanıp yalvarmaktan başka bir de isyan etmemek lazım.Allah daha büyük dert vermesin.Ve inşallah hepimize hayırlıysa ,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Lütfen kendimizi yıpratmayalım,dünyanın sonu değil.Hepinize sevgiler...
Benim güzel yürekli arkadaşlarım nasılsınız?
ne var ne yok.
buralara gelmez oldum sırf kendi psikolojim yüzünden.toparlanmaya çalışıyorum ama olcak gibi değil.
böyle gidecek sanırım bu duruma alışmaya çalışıyorum.
en son cumartesi günü yine sıfırı aldık. dedimki bu biizm kaderimiz sanırım eseslim. yoluna devam et.
allaha bırak olacağı varsa olacak olmayacaksa olmayacak. kabullenmek gerekiyor.
kabullendinmi ?? hayır kabullenemiyorum ama alışmaya çalışıyorum.
eşime bişey yansıtmamaya çalışmaktan kendimi bitirdim.
ama olmuyormuş böylede.
neyse yani böyle işte arkadaşlarım....
sizler hepiniz iyiisnizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?