hmm ALLAH kabul etsin inş
aminnnnnnnnn inşalahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm ALLAH kabul etsin inş
Âmin cnm bnm ins.. Rabbim bu dünyada annelik gibi mucizevi bı olayı bizlerde nasip eder ins..
slm canım iyiyim şükür sen nasılsın ??
canım benim inş hayırlısıyla önce genetik testiniz temiz çıkacak...
sonra bi sürü sperm bulunacak
ve hayırlısıyla kavuşacaksın bebişlerine
canım kullanılan bazı bitkiseller testosteronu yükseltiği için eşlerde bazı değişikliklir olabiliyor
ne güzel bak şimdiden etkisi göstermeye başlamış
allah yardımcınız olsun canım dua edicem sizin için...
valla çok kaptırdım bitanem kendimi görmeliydin
maaşları ödedim daha öznceden eşimle yapıyorduk bugün yarısını eşimle yaptık.
diğer yarısını ben ayarladım filan.
muhasebe programına evraklar filan işledim. ben çok seviyorum çalışmayı ya.
dün eşimle konuştuk. çok sıkıldım deidm beni eve hapsettin dedim.
tamm yarın benle gel hadi o zamn dedi kıyamadı bana.
ama çok yorulduğumu görürse gelme der. belli etmemem lazım.
ahh bebekim kıyamam sana . yat uyuda geçsin. ilaç filan aldınmı?
İyiyiz cnm cok şükür..
Esim hiç ruya görmez görselde hatırlamaz.. Hep amlyt olduğunu bisuru sperm bulunduğunu görüyor... İns rüyası çıkar...
Esim haftada bir anca iliski yapardı onuda ben isterdim şimdi performansı baya iyi... Hormon degerleri normal çıkmıştı genetik testide sorunsuz çıkarsa birazda olsa rahatliycam... Bu ay ovulasyon günlerimde yinede iliski yaptık ne garip bı duygu hiç sperm olmamasına rağmen yinede denedik belki olur diye...umudumu hiç kesmiycem ..sadece etrafın lafları can sıkıyor.. Düğün sezonu açıldı bisuru akraba evlenecek özellikle kendi annemin tarafında herkes bunaltana kdr soruyor bebek yap yokmu diye... Normalde yazın düşünüyoruz diyordum ya şimdi ne diycemki hiç bilmiyorum...hiç düğünlere gidesin kalabalık akraba ortamlara girişim yok nereye kdr kaçacaz böyle![]()
İyiyiz cnm cok şükür...
Esim hiç ruya görmez görselde hatırlamaz.. Hep amlyt olduğunu bisuru sperm bulunduğunu görüyor... İns rüyası çıkar...
Esim haftada bir anca iliski yapardı onuda ben isterdim şimdi performansı baya iyi... Hormon degerleri normal çıkmıştı genetik testide sorunsuz çıkarsa birazda olsa rahatliycam... Bu ay ovulasyon günlerimde yinede iliski yaptık ne garip bı duygu hiç sperm olmamasına rağmen yinede denedik belki olur diye...umudumu hiç kesmiycem ..sadece etrafın lafları can sıkıyor.. Düğün sezonu açıldı bisuru akraba evlenecek özellikle kendi annemin tarafında herkes bunaltana kdr soruyor bebek yap yokmu diye... Normalde yazın düşünüyoruz diyordum ya şimdi ne diycemki hiç bilmiyorum...hiç düğünlere gidesin kalabalık akraba ortamlara girişim yok nereye kdr kaçacaz böyle![]()
bebekim en baştan bukadar çok çalışırsan devamı nasıl olur kimbilir
yavaştan al sen öyle hızlanma birden
bebeim kendini çok yorma sonuçta eve gelince yine durmayacaksın yemekti çaydı derken...
hadi bugün eşin yok diye böyle olmuş ama nomalde bukadar yorma kendini bebekim
bak enişte bi farkederse dediğin gibi götürmez bidaha
uyuyamıyorum ben geceleri bebekim...
uykuya dalmam çok zor oluyor...
ama sabahta hiç kalkasım gelmiyor...
inan dün yattık kociş 5 dk da sızdı ben döndüm durdum kafayı yiyecektim...
bebekim son günlerde sürekli başım ağrıyor ağrı kesici almadan geçmiyor...
iyice bağımlılık oldu diye içmedim bende bugün...
İyiyiz cnm cok şükür...
haklısın valla canım çok yormadan çalışmak lazım.
ahh bebekim bu aralar bendede var aynı sorun biliyormusun ne kadra erken kalksamda ne kadar çok uykum olsada uyuyamıyorum.
aksam 2 yi geçti uyuyasaya . sabahda 7 de kalktım düşün.
bu akşam nasıl olacak bakalım.
sen bu aralar stres yapıyorsun canım hocadan randevu filan alamıyorsunuz ya ondan stres yaptın heralde.
oda başına vurdu.
dikkat et kendine bebekim ya. yapma böyle kendini yıpratma...
aynen bebekim inan şimdi nasıl uykum var ama biliyorum yatsam uyuyamıycam...
ama en azından dinlenirim biraz sonra yatarım artık...
söylediklerinde sonu kadar haklısın bebekim biliyorum ama bişey değişmiyor işte...
Bilmiyorum cnm etraf cok bunaltti beni eniştem vefat etmişti 2 ay önce hamamin eşi vefat eden..halam kenara çekti Yasin gidiyor hemen cocuk yap kızacam sana dedi.. Bende ins hayırlısı falan dedim ama susmak bilmedi...İnan annemin tarafıyle hiç görüşmek istemiyorum... Zamanla alışarım herhalde ..ins sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın bak iki kere hamile kalmissin İnan senin yerinde olmayı cok isterdim.. Esimin amlyt sonucunda sperm bulunsa tup bebek tutmasa İnan üzülmem çünkü maddi manevi gücüm yettikte denerim sonuçta sperm var bilirim... Nebilimmm cnm Rabbim nasip edecek senelerce hiç sorunu olmayıp hamile kalmayanlarda var...allahum hayırlı kılıf nasip eder ins..kafana sakın takma etrafın dediklerini hiç bir şey yok mus gibi davran biz hayırlısnı istiyoruz rabbim vakti saati glince verecek inş. de.. bak biz 8 snelik evliyiz 3 asılama 2 tane 2 aylıkken düşük birde gecen ay kımyasal gebelik ..artık tüp bebek düşünüyoruz .. etraftkileride umursamamaya alışıyor inş... dua edin banada.. ben sizlere edecegim inş.. Rabbim herkese salih amel işleyecek hayırlı evlatlar nasip etsin inş.........
âmin cnm hepimizin duaları kabul olur ins...duşun ben şimdiden Yazın olacak düğünleri dert ettim... Zayıflıyorum kilo aldım evlendikten sonra her gören kac aylık hamilesin diyordu.. Şimdi göbeğim gitsin diye uğraşıyorum o sorulara maruz kalmamak icin...ins Rabbim bu zor günleri unutturacak sevinçli haberi alacağımız gunu nasip eder...rabbim dualarınızı gerçekleştirsin canım
çevrenin sözlerini takmamak gerekiyor ama bazen mümkün olmuyor işte
rabbim sabır versin inş bugünleride atlatacaksınız hayırlısıyla...
bana da daha bugün bi velim sordu bebek düşünmüyor musunuz hala diye
her defasında daha erken deyip atlatıyorum nereye kadar sürcek bilmem artık...
yat yat bebekim tabi ya kafan dinlenmez ama en azından bedenin dinlenir.
düşünmemeye çalış kolay değl biliyorum bitanem ama yapcak bişey yok.
geç olsun güç olmasın. hayırlısı olsun. öyle düşün tatlışım![]()
canim isinize karismak gibi olmasin ama bebek dusunen ciflere doktorlar 3 gunde bir oneriyor islisgi sperim kalitesi daha iyi oluyormus hatda sperim testi icinde 2 ci gunle 5 gune kadar istemelriniinde nedeni buymus bilgin olsun
bitanemmmmmmm benimmmmm cansın sen can
inş hayırlısı olur bebekim...
bende bunun için dua ediyorum...
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin![]()
eseslim bebekim be yatıyorum...
kendine dikkat et yarın çok yorulma tamam mı
iyi geceler bebekimmm kocaman öptüm![]()