• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canlarım... 1 gün aradan sonra aranızdayım... dün transferim yapıldı şükür... kısaca anlatayım.. saat 3 gibi hastaneyedeydik sıkışık bi halde gittim çok değildim ama 1,5 saat bekleyince bayağı zorlamaya başladı... neyse saat 4,5 ta transfer için aldılar eşimle bana embriyolarımız hakkında bilgi verdiler iyi olan 1 tek embriyomuz vardı diğerlerinin gelişimi gününe göre yavaşmış bu biraz benim moralimi bozdu ama yinede şükür ettim Rabbim nasip edecek olduktan sonra kalitesi önemli değil diye düşündüm...3 embriyo tranfsfer edildi 1 tanesi transfer edilmiş olmak için ettiler 2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldık... dünde maşallah istanbul kar altında kaldı çıktığımızda yoğun bi trafik vardı yavaş yavaş geldik eve zor oldu gerçekten... neyse dünü atlattık kızlar 8 şubatta gebelik testini yapacaz... bilmem yüzümüz gülecekmi ağlayacakmıyız...beklemek çok zor çok....

siz mikroteseyi nerde yaptırmıştınız arkadaşım

merhaba günaydın canlar nasılsınız
hayırlı cumalar hepimizin dilekleri arzuları ümitleri bu mubarek günün hürmetine kabul olur inşlh...

Kızlar ben yatayım sabah is var.... Bu arada hergun ck dua ediyorum hepimize...
Özellikle hergun esmaul hüsnada gecen Allah'ın isimlerinden biri olan" ya varis". 707 kere söylüyorum.. Rabbim bebis nasip edermiş ...cok kolay 15 dk da söylüyorum sizde aklınıza geldikçe söyleyin... Hadi hayırlı geçeler rabbbimmmm dualarımızı kabul etsin

siz hang hastanede genetik testinizi yaptırdınız , dr kim , yanlış hatırlamıyorsam trabzonda oturuyordunuz değil mi?

canm bizdede sperm 0 ama yuwarlak hucre 40 bin yaziyo bende ne oldugunu bilmyorum ama burdaki arkadaslar spermin öncu hucresi diyolar ins.öyledir sende tahlil kagidna bak belki yaziyodur sizdede

canım baktım yuvarlak hücre yok malesef kocaman 0 her tahlilde var sadece geçen yıl yaptırdıpımız semen analizinde 3 milyon var tüp bebek öncesi inş rabbim spermleri hayırlısıyla bize geri gönderir ve herkesinde olur ama kızler o semen analzinde 3 milyon yazması çok güzel bir duygu ben şimdi eşime her akşam nohut haşlıyorum yiyor ve evicap kullanmaya başladı eşimin öyle nohut sperm üretmeye yardımcı oluyormuş

öyle canım zamanı gelince gidilir inş...
biz haftasonu uygun oluyoruz hoca da ozamanlar yurdışına çıkıyor...
inş uygun zamanı denk getiririz :16:

kızlar emre bakorcı hangi hastanede ve azo olanlara faydası oluyormuşmu ve doç dr muammer kendirci hakkında bilgisi olan varmı oda üroloğ

siz hang hastanede genetik testinizi yaptırdınız , dr kim , yanlış hatırlamıyorsam trabzonda oturuyordunuz değil mi?
yok cnm trabzonda deilim...doguda yaşıyorum..tüm araştırma hastahanelerinde yapıyorlar.. eşimin sigortası yok diye 300 tl verdik..

canım baktım yuvarlak hücre yok malesef kocaman 0 her tahlilde var sadece geçen yıl yaptırdıpımız semen analizinde 3 milyon var tüp bebek öncesi inş rabbim spermleri hayırlısıyla bize geri gönderir ve herkesinde olur ama kızler o semen analzinde 3 milyon yazması çok güzel bir duygu ben şimdi eşime her akşam nohut haşlıyorum yiyor ve evicap kullanmaya başladı eşimin öyle nohut sperm üretmeye yardımcı oluyormuş

yaaa 3 milyonmu:) şahane bi rakam:) darısı bize... normalde hiç yoktu demi sizdede peki nsl böle oldu tedavimi oldunuz..bide bşy sorcam semen analizi yaptırdınızda sperm çıkınca onu donduruyorlarmı...sonucta azospermli olarak gidip semen analizi yaptırcaz..

ins tekrardan ckar canm allah buyuktur

ins tekrardan ckar canm allah buyuktur ümidini yitirme

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Hayırlı cumalar arkadaşlar.allah gönlümüzdekileri hayırlı kılsın ve bir an önce gerçekleştirsin inşallah...

Ettiğiniz her dua;

Derdinize deva,

HastaLara şifa,

GözLere nur,

GönüLLere huzur,

GeçmişLere rahmet,

Evinize bereket getirsin...!İNŞALLAH :26:

herkese hayırlı cumalar arkadarlar bu mübarek cuma waktinin yüzü suyu hürmetine rabbim eslerimize şifa wersin we en tez zamanda hepize saglkli hayrli ewlatlar ihsan eylesin insaallah aminnn...

Hayırlı cumalar kızlar ..:16:
gece rüyamda dünyalar tatlısı bir kız çocuğu görünce günüm çok daha iyi geçiyor..Allahım bu mübarak günde dualarımızı kabul eder inşallah..:49::49::49:
okadar gerçekti ki çok tatlıydı hala etkisindeyim. sabah gözümü açmadan kocama söyledim.. O da çok mutlu oldu. Allahım gerçeğinide yaşatır inşallah..:emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlı cumalar kızlar ..:16:
gece rüyamda dünyalar tatlısı bir kız çocuğu görünce günüm çok daha iyi geçiyor..Allahım bu mübarak günde dualarımızı kabul eder inşallah..:49::49::49:
okadar gerçekti ki çok tatlıydı hala etkisindeyim. sabah gözümü açmadan kocama söyledim.. O da çok mutlu oldu. Allahım gerçeğinide yaşatır inşallah..:emir_bebek::emir_bebek:

Rabbim hayra çıkarsın rüyanı cnm
zaman zaman bende görüyorum böyle rüyalar ve etkisinde kalıyorum
en son gördüğümde çok gerçek gibiydii.
rüyalarımızda gördüğümüz bebişlerimizi allah gerçekte göstersin inş. hepimizee hayırlısıyla

allah ruyanı gerceklestirsi ins. esmacm bende gecen gun ruyamda ulturasyona grdgmi gormurtm ruyasi bile cok guzldi gercktn allahm gercegnde nasip etsn ruyalarmz bebegmzn olacagna isarettir insaallahh

Rabbim hayra çıkarsın rüyanı cnm
zaman zaman bende görüyorum böyle rüyalar ve etkisinde kalıyorum
en son gördüğümde çok gerçek gibiydii.
rüyalarımızda gördüğümüz bebişlerimizi allah gerçekte göstersin inş. hepimizee hayırlısıyla

aminnn cnm ben ilk defa bu kadar gerçekçi görüyorum rüyası bile güzel çok güzel gerçeği nasıl olurdu tahmin bile edemiyorum.:16::16::16:
tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hasretiimiz sona ersin RAbbim dualarımızı kabul etsin ..:34::34::34:
cnm sizin sorun neydi ?*

aminnn cnm ben ilk defa bu kadar gerçekçi görüyorum rüyası bile güzel çok güzel gerçeği nasıl olurdu tahmin bile edemiyorum.:16::16::16:
tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hasretiimiz sona ersin RAbbim dualarımızı kabul etsin ..:34::34::34:
cnm sizin sorun neydi ?*

Amin cnm
Bizim sorunda azo tabiki eşimin önceden geçirdiği bi rahatsızlık ameliyat yokk ama maalesef spremde yok..
eşim2007 de tese oldu
11 sprem çıktı tüp yaptırdık tutmadı
geriye kalan embriyolarıda dondurmaya gerek görmemişler
2. tüp deneyemedik eşim sonra mikrotese oldu bu sefer hiç çıkmadı
böylelikle herşeyi bıraktıkk işte aradan 5 sene şimdi yeniden tedavilere başlamak istiyoruzz nasipse
haftaya emre beye gitmeyi düşünüyoruz bakalımm nasip olursa öyle işte arkadaşım kıssacasıı

Back
X