benimkide sigarqayı bırakmıyor dedim bari az iç 2-3 tane iç yemekten sonra.. stres olurum sperm olmas diyip dalga geçiyor bide:=) sigara içince mutlu oluyormuşmuşmuşş.... kadınlar gibi düşünemiyor hiç bi erkek.. sorun bende olsa ve sigara içsem inan bırakırdım... ben kola delisiyim içmeden duramam 2 aydır içmiyordum ya hamile kalırsam bebege zarar olur diye.. nebilim bizim kdr çok takmıyorlar bu olayı..benim her anım bebek düşüncesiyle dolu eşimse günün 10 dk sında belki bebegi düşünüyordur
bu olayı ögrendikten beri kendi kendimöle ugraşıyorum.. saçımı boyayıp alışveriş yapıyoprum bolca geeziyorum düşünmeyeyim diye ama olmyor... bi ömür nsl gececek böle bilmiyorum
canım eşin maşaalah fsh çok iyi bulunur gibime geliyor inan canım benim eşimin çok yüksek 29 fsh hormonu canın sıkma inan içime öyle geldi bulunacak inş benimde tüp dr önce beni hazırlayacak sonra eşime m tese yapılacak ama biz üroloğla hiç görüşmedik acaba bir görüşme yapsakmı bilmiyorum ne dersiniz kızlarrrrrrrr cevapppp
canlar ben geldim
cumanız mübarek olsun rabbim ne muradınız varsa versin inş
kızlar ben çidere üye oldum ve umut tüp bebek merkezine gitmek için randevu aldım
14 nisan cumartesi:
11:00=emre bakırcıoğlu
13:00=ulun uluğ
çok mutluyum çok
inş dönüşümüzde bukadar mutlu olur
ayyyyy cnmmm tüyleirm diken diken olup gölerim doldu inan iş yerinde olmasam aglardım bi aglayasım geldi
gerçekten içine öylemi dogdu inş bulunur inş... ama okdr çok yazı okudumki herşey normalken hiç sperm bulunmayanda oluyor zaten doktor %50-60 şasn var dedii...
hormonlar yüksek yada düşük olsa ilaç tedavisi ile normal düzeye getiriliyor hiç canını sıkma sakın...benimtüp bebek doktorum aynısını söyledi önce beni hazırlıycak sonra eşim olcak.. tmm dedim üroloji doktoruna gidince kafam karıştı...ha şöylede bşy var... önce eşim olup sperm bulunursa yine tedavi olcam herşekilde olunacak. bi diyorum ilk tüp bebek denememiz olcak ondan ilkinde ben başlayayım tedaviye eger çıkmassa sperm bidahaki mikroteseye önce eşim amlyt olur diyorum.. amannnnnnn bilmiyorum kimiside eşin önce olsun sperm bulunursa dondurulur zaten dondurulup çözülüp ölmeyebn spermlerde en kaliteli olanlarmışş.. bende kararısım vallahaftaya belli olur neyapacagımız
canlar ben geldim
kızlar ben çidere üye oldum ve umut tüp bebek merkezine gitmek için randevu aldım
14 nisan cumartesi:
çok mutluyum çok
ozaman işini ihtimale bırakma önce sen hazırlan sonra eşinden alsınlar bulunur dondurduktan sonra ya ölürlerse allah korusun iiii düşün ama fsh hormonu çok önemliymiş senin eşinde allah bilr ama ulunur gibime geliyor neyse aşama aşama yaz bende meraklandım ne olacak süreç ya biz sadece tüp bebek uzmanıyla görüştük bence bizde aynı hastanedeki eşime tse yapacak üroloğla görüşelim ya bakalım ne olacak canım belki bakarız ilaç felan verir faydası olur dimi
inş cnm inş bende hormonlar normal degerde diye biraz rahatladım ama yinede belli olmas.. en azından ilkinde ben tedavi olayımda ikincisinde eşim olur artık neyapalım. çok heycanlıyım valla.. bize tüm testleri ürolog doktorumuz istedi inan tüp bebek doktoruyla toplasan 10 dk anca konuştuk.. bence keisnlikle ürolog doktoruna git ona göre ilaç verip hormonunu normal seviyeye getirir ...
evet bende öyle düşünüyorum tüp bebek yapacağım merkezdeki üroloğa gidelim çünkü sonuçta tese yapacak olan kişinin görmesi daha iiii haklısın arkadaşım canın sıkma olur inş bu arada siz hangi dr ve nerde hastane nerde görünüyorsunuz ve teseyi kaça yapacak dr ve tüp bebek tese hariç dr ne kadar söyledi
canlar ben geldim
14 nisan cumartesi:
çok mutluyum çok
kızlar emre bakorcı hangi hastanede ve azo olanlara faydası oluyormuşmu ve doç dr muammer kendirci hakkında bilgisi olan varmı oda üroloğ
hadi besmele çekerek gir doktorun yanına:) iyi haberlerle geleceksinnnnnnnnnn inş:)
tüp bebeğemi başlayaasınız ne oldu arkadaşımtam olarak anlat bizde bilgilenelim mutlu olmana sevindim
cnm benim hadi gözün aydın
inşlh emeklerin ve çabaların tez zamanda yer bulur bebeklerine hemencik kavuşursun inşlh amin..
canım benim çok saol allah razı olsun
Inş hayırlı haberlerle döneriz...
Ve topiğe yazarım "kızlar bi sürü spermimiz donduruldu" diye
Rabbim hepinize göstersin inş hemde daha da fazlasını
inşlh cnm benim yaa inşl
şu spermleri inşlh sonunda bizde görebiliriz hayırlısıyla bakalım
kaç haftadır ibrahim saraçoğlunu arıyorum bir türlü ulaşamıyorum
ben nasıl ulaşacağım bu adama bilmiyorum cnm yaa(
cnm inşallah 11 spermin yerimni milyonlar almıştır.. Allahım bebişlerine kavuşmayı nasip etsin ...sperm üretimi varmış inşallah tedavide çıkar .
üzülme elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış bak ne güğzelll 2007 de 11 sperm bulunmuş demekki vucut üretebiliyor çeşitli bitkilerle ilaçlarla yine olur canını sıkma.. enkötüsü vucudun hiç ama hiç sperm üretmemesi.. cok şükür siz 11 tane görmüşssünüz bu demek oluyorki hala umudunuz var..
canlar ben geldim
14 nisan cumartesi:
çok mutluyum çok
inş. canım benim çok güzel dönüşüceksin sen buraya
bir sürü spremler çıktı donduruldu diyiceksinn bitanemm
inş. bizde olursakk destek oluruz birbirimizee tatlımm
ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------163=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?