teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım umuta değil alman hastanesine gidiyorum hani geçen gün topiğe yazmıştımya almana hastanesinin tüpbebek konferansı var diye ben o konferansa gittim aytuğ kolankaya konferans verdi bende kendisine kök hücre tedavisini ve genetik azoyu sordum daha sonra konferanstan çıkınca embriyologla bire bir konuşma imkanı buldum bana aytuğ bey şansımızın çok düşük olduğunu dünyada 3 ,5 kişinin bu tedavi sonucu çocuğunun olduğunu ameliyatta sperm bulma şansının düşük olduğunu söyledi fakat embriyolog tam tersine normal bir azoluya göre daha fazla sperm bulunuyor çünkü testis boyutu ufak olduğu için bütün testis tarana biliyor sperm bulma şansı daha çok oluyor dedi bende eşimde immatür germ hücre çıktığını bununda sperm öncü hücresi olup olmadığını sordum evet spermin oluşmamış halidir ama sperm oluşacak diye birşey diyemem inşallah hastanemize gelin tedavinize başalayalım vakit kaybetmeyin dedi.daha sonra dün beni hastaneden aradılar ücretsiz muayene ve sperm testi yaptırın sonra tedaviye başlamak isterseniz hastanemizde sizin adınıza indirim yaparız dediler inşallah immatür hücreyi ordaki sperm testinde görülmüştü sperme dönüştüyse dondurtup tüpbebek yapıcaz aklıma mantığıma uymazsa tekrar emre beye giderim.sende randevu almışsın hayırlısıyla güzel sonuçlarla geri dönersin bol bol sperminiz dondurulup temmuzda annesiyle buluşur
cnm gözüm aydın inşallah herşey yolunda gider.Allahım emeğinizi boşa çıkarmasın kucağını bebişlerle doldursu..
bu arada cnm başının ağrısı havalardanmış lodos olursa ağrı yaparmış söyliyeyim dedim inşallah geçer.. haberlerde söylüyoduuu..:))
Arkadaslar biz buraya birbirimize destek olmak icin giriyoruz değilim?tam 3 kez yazdım size ama 1 kisi bile cevap yazmamış.
Bilginiz varsa yada bulan varsa bilgisini rica edicem.
Pregny 5000 ünite igne arıyorum fakat bulamıyorum,bulan varmı acaba ?yada eşi kullanan ?
19 tl 3 kutu su diyorlar ama yok yok.nisan ayında başlamamız lazım.
Lütfen cevap...
Arkadaslar biz buraya birbirimize destek olmak icin giriyoruz değilim?tam 3 kez yazdım size ama 1 kisi bile cevap yazmamış.
Pregny 5000 ünite igne arıyorum fakat bulamıyorum,bulan varmı acaba ?yada eşi kullanan ?
Lütfen cevap...
arkadaslar biz buraya birbirimize destek olmak icin giriyoruz değilim?tam 3 kez yazdım size ama 1 kisi bile cevap yazmamış.
Lütfen cevap...
saol canım benim
aminnnn rabbim dualarımızı kabul eder inş
canım saol bilgilendirmen için...
valla geçmedi bi türlü başım çatlıyor resmen...
canım buarada sen bursanın tefriciyelerini 8 e kadar tamamlayacaksın değil mi
iyi akşamlar ben cok acamadım bikaç gündür yoksa mutlaka yazardım benim eşimde pregnyl kullanıyo ve bizde mağduruz bu konuda kullanan arayan herkes gibi hangi şehirdesiniz acaba
yardımcı olmaya calışayım
baharcım nasılsın ben o gün yazayım diye girmiştim ama moralim çok bozuktu yazmamısım unutmusum duaları okudum ben cnm rabbim inş kabul etsin okuyan tüm arkadaşlardanda allah razı olsun rabbim şifa verirde inş kimselere özenip boyun büktürmez bizlere okuyan arkadaslara tekrar tşk ederim hakkınızı helal edin
allah kabul etsin canım...
helal olsun tabi canım benim...
canım benim üzme kendini allahın izniyle sende hamiş olacaksın en kısa zamanda
Baharcim bayadir girmedim.hastayim bu aralar.misafirimde eksik olmadı hic o yüzden giremedim.bilen varda sormak istedim....
O zaman ben eczane eczane gezicem.ovitirelle de cok pahalı.
allah kabul etsin canım...
helal olsun tabi canım benim...
canım benim üzme kendini allahın izniyle sende hamiş olacaksın en kısa zamanda
saol canım benim
aminnnn rabbim dualarımızı kabul eder inş
canım saol bilgilendirmen için...
valla geçmedi bi türlü başım çatlıyor resmen...
canım buarada sen bursanın tefriciyelerini 8 e kadar tamamlayacaksın değil mi
Lütfen cevap...
anladım canım ne güzel olmuş iyi ki gitmişsin konferansa...
Inş hakkınızda hayırlısı olur...
En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inş
Salı günü güzel haberlerinizi bekliycem...
Evet canım randevumuzu aldık inş herşey dilediğimiz gibi olur
cnm bütün arkadaşlar arıyor ama bulunmuyor malesef.. benim eşimde kullanıyor biz buluyoruz ama ben bir kaç arkadaşa söyledim dışarıya göndermiyorlar..inşallah bulursun rabbim yardımcın olsun... nerde oturuyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?