• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

tatlım yaaaaaa
salıda eşim test verecek ılac gıbı gelecek bu dua bıze inşllh:46::46::46::46:
:43::43:simdıden okunlardan allh razı olsun muradlarını tez zamanda versın

Son düzenleme:
baharım hayırlı olsun cnmcım temmuzda beraberiz:)çok heyecanlıyım hem senin için hem kendim için umarım herşey güzel olacak bir bende karar versem temmuz gelecek ben hala 2 merkez arasında kalmış olacağım

saol canım benim inş sizin içinde bizim içinde hayırlı olur :16::16::16:
bende heyecanlıyım canım...
inş bi aksilik çıkmazda seneye kalmaz tedavimiz...
sende memorialle umut arasında mı kalıyorsun yoksa başka biyer mi var aklında ??

tatlım yaaaaaa
salıda eşim test verecek ılac gıbı gelecek bu dua bıze inşllh:46::46::46::46:
:43::43:simdıden okunlardan allh razı olsun muradlarını tez zamanda versın

yaa çok güzel zamana geldi işte :16::16::16:
sana biraz öncede yazdım ama cevap vermedin meşgulsün sandım...
rabbim dualarımızı kabul eder inş...
hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşursun inş :49::emir_bebek::emir_bebek:

yaa çok güzel zamana geldi işte :16::16::16:
sana biraz öncede yazdım ama cevap vermedin meşgulsün sandım...
rabbim dualarımızı kabul eder inş...
hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşursun inş :49::emir_bebek::emir_bebek:

cnm galıba gordum ama cevap yazmayı unuttum bu arlar baya dalgınım
kusura bakma tatlım inşşlh annelık duygularını hepımız tadarız:54:
allhım edılen dualrı kabul etsın aminnnnnnnnnnnnnnn

ah baharcığım kaç gündür gözümden akan göz yaşları kalbime doğru akıyor:14::14::14::14::14: Rabbim bizi evlatsızlıkla sınarken bir yerlerde anne demek ve bu sıcaklığı duymak için eteklerimize sarılan ve bizi kucağına al birkere öp diyen o sebil sübyanlar nasıl kıymışlar onlara demiycem çünkü bununda bir mukadderat olduğunu düşünüyorum hergün yeni doğmuş 20 ile 30 bebek kimsesizler yurduna bırakılıp gidliyormuş.o çucuklar genelde psikolojik sorun yaşıyorlarmış bir aile sıcaklığına ihtiyaçları var.genelde tecavüze uğruyorlarmış yada organ mafyasının eline düşüyorlarmış bunların akıbeti%80 hep kötüymüş.sırf bu sebepten çocuğu olan ailelere bile koruyucu aile olmaları için teşvik ediyorlar.bende eşimle konuştum eşim sen istersen alırız dedi.ama o günden beri hergün beni arayıp önce kendi tedavimize baksak sonra alsak olmazmı diyor. bana 0 ile 1 yaş arası ister kız ister erkek bebek alabilirsin normalde çok zor veriyorlarmış fakat kadın kolları başkanı istersem kendisi kefil olacak ve en geç 1 ay içinde en fazla 3 bebeğe koruyucu ailelik yapabilirsiniz dedi.ben çok kararsız kaldım hatırlarmısın geçen gün rüyamda bir bebk gördüğümü ve annesinin öldüğünü görmüştüm bu rüyada benim duygularımı kabarttı çok kararsızım Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin

canım benim siz iyice bi düşünün ozaman...
eşin de haklı bi yönden...
tedaviye başlarken başka bişeye odaklanmanızı istemiyor belkide...
inş en doğru kararı verirsiniz canım benim :70:

COK SEVINDIM BAHARCIM RABBIM EMEGINIZI BOSA CIKARMASIN BI DAHAKI GUZEL HABERIN HAMILELIK OLUR INSALLAH.
BENI TOANA COK ETKILEDI HEP AMA HEP POZITIFTI -6 inci denemesi basarisiz oldu yine bize pozitif enerji vermisti gercektende olumlu dusunmek bizi basariya daha yakinlastiriyor. hamile arkadaslarda hayirlisiyla kucaklarina alir insallah.
kac gundur internette dogum videolari izliyorum cok guzel bir duygu dogumdan sonra kucagina aliyo ya ne kadar tarifi imkansiz bir duygu izlerken bile degisik hisler hissediyorum.en sonunda izleye izleye doguracam sandim kendimi kadinlar ikindikca bende ikiniyom kasiklarima agri girdi :))) hahahaa haa

cnm galıba gordum ama cevap yazmayı unuttum bu arlar baya dalgınım
kusura bakma tatlım inşşlh annelık duygularını hepımız tadarız:54:
allhım edılen dualrı kabul etsın aminnnnnnnnnnnnnnn

amin canım benim aminnnnnnnnnnnnn :16::16::16:
bende geçenlerde rüyamda tüp bebek tedavisinde olduğumu gördüm...
transfer yapılıyordu bebişlerim konuluyordu içime :49:
öyle garip bi his ki nasıl bi heyecan nasıl bi mutluluk anlatamam :16:
sabah hatırladım rüyayı...
dedim "rüyada bile bunları hissedebiliyorsam gerçekleşince heleki bide hamiş olup bebişimi kucaıma alınca kimbilir neler hissedicem"...
inş hepimiz yaşıycaz o mutluluğu...

amin canım benim aminnnnnnnnnnnnn :16::16::16:
bende geçenlerde rüyamda tüp bebek tedavisinde olduğumu gördüm...
transfer yapılıyordu bebişlerim konuluyordu içime :49:
öyle garip bi his ki nasıl bi heyecan nasıl bi mutluluk anlatamam :16:
sabah hatırladım rüyayı...
dedim "rüyada bile bunları hissedebiliyorsam gerçekleşince heleki bide hamiş olup bebişimi kucaıma alınca kimbilir neler hissedicem"...
inş hepimiz yaşıycaz o mutluluğu...

evet tatlım onu hıssetmek cok hos bı seydır herhalde
ama ruyaların tez zamanda gerceklesecek ınankı allh verecek bebıslerını bızımde tabıkı
artık tek mı olur ikiz mi üçüz mü bilmem :9::9::9::9:

COK SEVINDIM BAHARCIM RABBIM EMEGINIZI BOSA CIKARMASIN BI DAHAKI GUZEL HABERIN HAMILELIK OLUR INSALLAH.
BENI TOANA COK ETKILEDI HEP AMA HEP POZITIFTI -6 inci denemesi basarisiz oldu yine bize pozitif enerji vermisti gercektende olumlu dusunmek bizi basariya daha yakinlastiriyor. hamile arkadaslarda hayirlisiyla kucaklarina alir insallah.
kac gundur internette dogum videolari izliyorum cok guzel bir duygu dogumdan sonra kucagina aliyo ya ne kadar tarifi imkansiz bir duygu izlerken bile degisik hisler hissediyorum.en sonunda izleye izleye doguracam sandim kendimi kadinlar ikindikca bende ikiniyom kasiklarima agri girdi :))) hahahaa haa

canım benim bizde görücez o günleri inş :16:
hayal olmaktan çıkıp gerçek olacak herşey...
bende hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlarsan olumlu sonuç alıcaz gibi hissediyorum hep...
ama allah korusun olumsuz olsada yılmıycam gücümün yettiğince mücadeleme devam edicem...
ve sonunda toana gibi mutluluğa er yada geç kavuşucam inanıyorum buna...

hosbulduk canim benim.tup bebek yapamadim ne yazikki oylece geri donduk belcikaya.psikolojik olarakta cok kotuydum bazen giriyodum topige ama yazamiyodum.herseyden uzaklasmistim.esim parayi biriktirip gelmisti iki hafta sonrada adet gordum ucuncu gunune randevu aldik.annemde o ara dayimlarla ev ariyodu.bankadan ipotekli bir ev bulmuslar fiyatinin yarisindanda assagi.annem tapuyu benim uzerime isteyince emlakciya kimligi verdim ondende 5 milyar verdik.emlakciya pazartesi istanbula gidicez acil dedik saliya ayarladi tapu icin imzayi.cuma gunu telefon geldi banka evi ihaleye cikaricak evi aldiniz aldiniz pazartesi son dedi saliyi beklersem Bir 5 MILYAR daha odemem gerekirmis.sabahtan halleder istanbula gidersiniz dedi.AMA ne yazikki yetisemedik aksami buldu tum isler.
paramizda bitmisti babam kalin kredi ceker tupbebeginizi yapin desede burdaki kira borcu elektrikmis internetmis odenmemis borclar birikti.mecbur belcikaya donduk.iki ay once burdan randevu aldik gecen ay tahlillerimizi verdik.bugun guzel sonuc aldik.birde doktorum dunyada ilk kadin rahmini yapmis ve o kadin tupbebekle cocuk sahibi olmus.cok sicak kanli iyi bir doktor oldugu icin karar verdim oncesinde sadece burda tupbebek yaptigima dair belge alip turkiyede iki embriyo koydurmakti. NASIP ARTIK.
esim turkiyeye gelince panax ve E1 almisti birer kutu ikinci kutuyu almadi sahte urun lafi cikinca.simdi panax cogaltti spermimi diyo. banada proxeedle keciboynuzu kuru ise yaradi gibime geliyo.
ALLAH bu cuma yuzu suyu hurmetine peygamber efendimiz(sav) hurmetine hepimize hayirli evlat versin INSALLAH

NUR_efsan hayırlısı olsun belki zamanı degildi engeller çıkmış bulungun yerde yaptır varsa olucaksa zaten ordada olur eşinin dedigi dogru belkide panax işe yaramıştır iyi haberlerini bekleriz canım allaha emenet ol iyi geceler..:16:

tatlım nerdesın kız ısmın var cısmın yok yazın yok
hu huuuuuuuuuu guzelım nelerdesınnnnnnnnnnnn:24:

evet tatlım onu hıssetmek cok hos bı seydır herhalde
ama ruyaların tez zamanda gerceklesecek ınankı allh verecek bebıslerını bızımde tabıkı
artık tek mı olur ikiz mi üçüz mü bilmem :9::9::9::9:

sağlıklı, sıhatli hayırlı evlatlar olsun tek olur ikiz olur yeter ki rabbim nasip etsin inş :16::16::16:
üçüzler çok zormuş ama :1:
bi öğretmen arkadaşım anlatmıştı...
yiğeninin üçüzleri olmuş tüp bebekle...
bebişler emeklemeye başlayınca biri bi tarafa diğeri diğer tarafa dağılıp gidiyorlarmış :9::9::9:
bide yürümeye başlayınca neler olur allah bilir :60::60::60:

Son düzenleme:
sağlıklı, sıhatli hayırlı evlatlar olsun tek olur ikiz olur yeter ki rabbim nasip etsin inş :16::16::16:
üçüzler çok zormuş ama :1:
bi öğretmen arkadaşım anlatmıştı...
yiğeninin üçüzleri olmuş tüp bebekle...
bebişler emeklemeye başlayınca biri bi tarafa diğeri diğer tarafa dağılıp gidiyorlarmış :9::9::9:
bide yürümeye başlayınca neler olur allah bilir :60::60::60:

:9::9::9::9:
cnm dogru dusunsene bı
bırı bagırıyo anneeeeeeeeee suuuuuuuuuuu
oburu anneeeeeeeeeeeeee bende ıstıyommmmmmmmm
dıgerı anne bana bakkkkkkkkkkkkkk
sen de kıme bakacagını sasırırsın he
kız hakkaten zormus yazarken bıle zorlandım kızzzzz:9::9::9:

tatlım nerdesın kız ısmın var cısmın yok yazın yok
hu huuuuuuuuuu guzelım nelerdesınnnnnnnnnnnn:24:

Canım benim buradayımda yazmaya anca fırsat buldumm
malum bugün koçişgeldi 3 gündür göremiyodumm:34:
biraz sohbet ettik yemekti çaydı derkennn

:9::9::9::9:
cnm dogru dusunsene bı
bırı bagırıyo anneeeeeeeeee suuuuuuuuuuu
oburu anneeeeeeeeeeeeee bende ıstıyommmmmmmmm
dıgerı anne bana bakkkkkkkkkkkkkk
sen de kıme bakacagını sasırırsın he
kız hakkaten zormus yazarken bıle zorlandım kızzzzz:9::9::9:

evet tatlım yazması bile zor bakması nasıldır allah bilir :9::9::9:
rabbim maddi manevi en iyi şekilde bakabileceğimiz kadar bebiş nasip etsin hepimize inş :16::16::16:

NUR_efsan hayırlısı olsun belki zamanı degildi engeller çıkmış bulungun yerde yaptır varsa olucaksa zaten ordada olur eşinin dedigi dogru belkide panax işe yaramıştır iyi haberlerini bekleriz canım allaha emenet ol iyi geceler..:16:

burda sigorta karsiliyo tupbebegi sadece tedavi sonunda 600 euro filan yatacak geliyo uygun yani.Tesekkur ederim canim benim

Back
X