• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim buradayımda yazmaya anca fırsat buldumm
malum bugün koçişgeldi 3 gündür göremiyodumm:34:
biraz sohbet ettik yemekti çaydı derkennn

iyiyim tatlım bende koçişle kaynatıyodumm:1:
bende yarın arayıp randevu alıcam canım
bakalım inş. bi aksililk olmazda giderizzz

haklısın tatlım ee kolay mı 3 gun kocıssız yaaaaaaaaaa
bol bol hasret gider............
inşşllh sende hayırlı haberlerle donersın dr dan

kızlar kocıs ıstıyo pc ben cıkıyorum hepınızı :54::54:

ayyy negüzel beraber olucaz ogün :46:
çok sevindim ben yaa :21::21::21::21::32::32::32::32:
inş randevunuzu alırsınız...

evet canım çook güzell
inş. yarın alabilirimdee randevuyu daha güzel olurr
beraber oluruzz aklımdan öyle güzel şeyler geçiriyorumkii
düşününce bile gözler doluyoo

evet canım çook güzell
inş. yarın alabilirimdee randevuyu daha güzel olurr
beraber oluruzz aklımdan öyle güzel şeyler geçiriyorumkii
düşününce bile gözler doluyoo

allahın izniyle aklından geçirdiğin herşey gerçek olacak canım benim :70:
sizde daha önce sperm bulundu...
tekrar bulunacağına çok inanıyorum ben...

allahın izniyle aklından geçirdiğin herşey gerçek olacak canım benim :70:
sizde daha önce sperm bulundu...
tekrar bulunacağına çok inanıyorum ben...

inş. canım benim inş. bulunur
sizde de bizdede ohh negüzel olur yaa cemrem ve vck 'tan de iyi haberler alırız inş..

onlar bizden önce tatlım hayırlısıyla önce onların halayını çekicez sora bizim :64::64::64:

Tabiki tatlım bizden önceler inş. iyi haberler alırız
sonrada biz iyi haberlerle gelirizz
halay çekerizz ne diyelim hayırlısı olsun

Canım benim ben çıkıyorum koçişte yorgunmuş zaten
benimde karnım ağrıyo zor duruyorum valla
yatayım barii
iyi geceler tatlılşımm
yarın herşey iyi olur inş..
:54::54::54::54:

Tabiki tatlım bizden önceler inş. iyi haberler alırız
sonrada biz iyi haberlerle gelirizz
halay çekerizz ne diyelim hayırlısı olsun

Canım benim ben çıkıyorum koçişte yorgunmuş zaten
benimde karnım ağrıyo zor duruyorum valla
yatayım barii
iyi geceler tatlılşımm
yarın herşey iyi olur inş..
:54::54::54::54:

iyi geceler bitanem allah rahatlık versinnnnn :54::54::54:

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Ettiğiniz her dua;

Derdinize deva,

HastaLara şifa,

GözLere nur,

GönüLLere huzur,

GeçmişLere rahmet,

Evinize bereket getirsin...!İNŞALLAH :26:

herkese hayırlı cumalar arkadarlar bu mübarek cuma waktinin yüzü suyu hürmetine rabbim eslerimize şifa wersin we en tez zamanda hepize saglkli hayrli ewlatlar ihsan eylesin insaallah aminnn...

Amin
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde hepimizede nasip eder inşallah

gecmisi okudum umut hüküm sürmüs bugun ne güzel,bu topigede bu yakisirdi. umutlariniz hic solmasin sonunda umduklarimiza kavustursun rabbim bizleri.

İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini yapcaz dedi o an çöktüm resmen kendimi cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Keske anne olmayı bukdr cok istemeseydim

İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Canm benim ypratma kendini bkadar sende bizde hepmz anne olcaz buna inan bu gunler gecicek

İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini yapcaz dedi o an çöktüm resmen kendimi cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Keske anne olmayı bukdr cok istemeseydim

bugünlerde geçecek inşallah.üzme kendini.laf ebeleri konuşup akıl vermeye hep devam edecekler.bizde sabırla cevap verip geçiştireceğiz. seni çok iyi anlıyorum üzme kendini lütfen

İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Canm benim ypratma kendini bkadar sende bizde hepmz anne olcaz buna inan bu gunler gecicek

İns cnm bnm ins allahım nasip etsin cok istiyorum cok suanda ağlamak icin zor tutuyorum kendimi .. Çocuklu ortamlara girmek istemiyorum cok etkileniyorum malesef., keske uyusam uyanmasam bidaha.. Yatayım ben iyi geceler :(((

anlyorum seni cnm hepimz ayni duygukari yaryoruz makesf ama gecicej bu gunlerde bebegnin hayalini kur we uyu dinlen bnde smdi namaz kilbm we sanada dua etcem i.gceler canim

bugünlerde geçecek inşallah.üzme kendini.laf ebeleri konuşup akıl vermeye hep devam edecekler.bizde sabırla cevap verip geçiştireceğiz. seni çok iyi anlıyorum üzme kendini lütfen

İnan isten eve evden ise gidip kimseyi görmek istemiyorum .. Annem kaynanam hep bebek kıyafetleri örüyor cok canım sıkılıyor öyle heveslendiiletjni görünce .. 10 -15 sene sonra herkes 4-5 kişilik aile olcak bizse iki kisi ... Gidip yatayım sabaha moralim düzelir ins. 1 haftadır cok iyisin moralim yetinseydi umutluyum ama suanda. Çöktüm.. Rabbim annelik duygusunu tattırır ins hepmize... Himmm aklıma gelmisken arkadasım biliyo bizim durumumuzu evlat edinin dedi cok zoruma gitti bana küfür gibi geliyor ... Hamile kalıp 9 ay her anını yasamayı kendim dünyaya getirip etrafımın ya esime ya bana benzetmelerini istiyorum ..

anlyorum seni cnm hepimz ayni duygukari yaryoruz makesf ama gecicej bu gunlerde bebegnin hayalini kur we uyu dinlen bnde smdi namaz kilbm we sanada dua etcem i.gceler canim
Allah razı olsun cnm bnm bende hergün dua ediyorum benim gibi bebek bekleyenlere Rabbim buyuk inancımız sonsuz bugüne kdr hep istediğim seyleri nasip etti ins bu isteğinizde nasip eder.. Busefer kesin yattım iyi geceler:)

Back
X