Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kızlar Dünkü yazılarınızdan sonra Emre beye gidesim geldi valla:) ama esim ilkini memleketinde yaptırcakmis:) sizin yazılarınızı okudukça heycanla tedavi olasın geldi:)

kız vck beni güldürdün valla doktor dogru demiş nerden biliyon küçülüp büyüdüğünü durmadan adamın şeyinemi bakıyon meraklı emre beye hanım demesinede eşinin baya güldüm valla benimki dese öyle valla tutamam kendimi kahkahayı patlatırım bizde eşimle 5 yıl önce burdaki tüp bebek doktoruna gittiğimizde doktor niye olmadıgını konuşurken işte öyle ön görüşme için gitmiştik doktor geçin bi muane edeyim tessislere bakayım demişti benimki ne desin hazırlıklı degilim traş yapmamış ay adam kıs kıs güldüydü ne utanmıştım gülme kirizim geldi valla doktorla konuştukça arada kaynadı kendimi sıka sıka bi haller oldum doktordan çıktıktan sonra öyle diyecegine hazırlıklı gitseydin dedim ee ne bileyim tüp bebek için ön görüşmeye gidiyoruz diye admın muane etmek istiyecegini dedi dogruda aslında kaç gün dalga geçmiştim hazırlıklı degilim diye dilime takıldıydı geçende kaan aydosa ilk gittigimizde kaç yıllık evlisiniz dediginden 92 de evlendik diyor kafayı toplayıp heyecandan kaç yıllık evli oldugunu söyleyemiyor ben devreye girdim 20 yıllık filan diye adamın sorularına saçma sapan cevap veriyor ... amaliyata gittiğimizdede orda başka doktor dosya açıyor kaç yıllık evlisiniz dedi şöyle bir düşündü 92 de evlendik dedi gene ben devredeyim 20 yıllık dedim sanki adam hangi yılda evlendiniz diyor saçma sapan cevaplara gene başladı ben olmasam adam çogu şeyi yanlış yazıcak niye apuk sapuk cevap veriyon e ıı diyerek dedim kızdım amann ne bileyim stresden diyor beyinsizlikten aslında akılsızz ..ne zaman başlıcaksınız kısmet olursa hemen başla ozaman sevindim senin içinde inşalla bolca spermler bulunurda bebeginize kavuşursunuz arkadaş ...

bahar vck flzask maşallah bahar geldi gene çoştu topik darısı bana nediyim çok sevindim

baharcm bizde umut tup bebekte spermiogram yatrmak istiyoruz fiyatı nekadar umutta spermiogramn we ins sperm bulunursa dondurma işleminin fiyatı nedir??????

süper haber buuuu yaşasııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn ohhh be çok şüküüüüüüürrrrrr çok seviindiim baharcııımmmm rabbim tamamına erdirsin inşallaaahhh :)

okudum canım rabbim kabul eder inşallah

cnm tefriciyeyi okudum Allah kabul etsim...
siz arginmax kullanıyorsunuz galiba benim eşimde 2 kutu aldı nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kere aç mı tok mu???

inş canım inş güzel günler bebekli günlere birlikte kavuşuruz

peki vckm size herhangi bir sperm üretimi için ilaç verdimi

vck bende olsam kız çok utanırdım haklısın kırmızı olmakta neyse boşver geldi geçti canım

kızlar tünaydınnnn
okadar yorgunluk ve geç yatmam sebebiyle anca uyandım
nasılsınız bakalım ??

cnm benim çoooooooooooooooooooooooooooook sevindim maşalah

saol canım benim

allah kabul etsin canım...
hoşbuldukkkkkk
topiğimizdeki güzel haberlerin ardı arkası kesilmez inş
canım foto çektirdik ama ancak bikaç kare
yani çok bi beklenti içine girmeyin
biz bi tarafta kocişler bi tarafta sohbet etmekten fırsat bulamadık...
sonra kocişe bikaç kare çektirdim...
bidahakine daha çok çekiliriz artık...

çok sevindim sevincimden bende ağladım temmuzda tedavinle bebeğinin haberini alır bir daha halay çekeriz
Allah buradaki herkese en kısa zamanda sperm bulunduğu günleri gösterir inşallah

canım benim allah razı olsun
dün gece seni rüyamda gördüm ama rüyayı tam hatırlamıyorum...
inş rabbim sizlerede nasip edecek o mutluluğu yaşamayı

bahar vck flzask maşallah bahar geldi gene çoştu topik darısı bana nediyim çok sevindim

evet canım baharla umutlarımızda yeşerdi
darısı senin ve diğer tüm arkadaşların başına

Son düzenleme:
baharcm bizde umut tup bebekte spermiogram yatrmak istiyoruz fiyatı nekadar umutta spermiogramn we ins sperm bulunursa dondurma işleminin fiyatı nedir??????

canım yanlış değilsem dün flzask soruna cevap vermişti...
ben tekrar yazayım spermiogram ücreti 100 tl...
çıkış olursa hemen donduruluyor dondurma ücreti için ayrı bi ücret ödenmiyor...

saol canım benim allah razı olsun...
nasıl mutluyum anlatamam darısı tüm arkadaşların başına

cnm tefriciyeyi okudum Allah kabul etsim...
siz arginmax kullanıyorsunuz galiba benim eşimde 2 kutu aldı nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kere aç mı tok mu???

allah kabul etsin tatlım...
arginmaxı gncnin kullanma önerisindeki gibi tok karnına günde 3 tane kullanıyor canım...

hoşbulduk bitanemmmm
dün gece eve geldik hemen bi banyo yaptım hastalığımada iyi gelir diye...
kocişde yiyecek bişeyler hazırladı ben kötüyüm diye...
yedik o yattı ben de pcnin başına geçtim sonra yattım
canım nasıl uyumayasın sizde çok yoruldunuz sonuçta...
sekreterler biz öyle sevinçten sarmaş dolaş olunca bizi seyrediyorlardı
mutluluğumuza onlarda şahit oldu negüzel
kocişin ikna olacacak allahın izniyle herşey değişecek bak görürsün

saol tatlım amin inşşşşşşşş
bundan sonra hepimiz güzel haberler alırız umarım

baharcm cok tsk ederm flzask tam emin degildi fiyattan bide sana sormak istedm canm peki spermiogram yaptrmak icin emre beye muayne olmak şartmı ??????

Bahar canım şimdi nasılsın
nasıl oldunn
burnun akıyomu halaa kuzum

dönüşte nöbetçi eczaneden ilaç aldık banyoda yapıp öyle yattım...
bugünde sürekli dinlenicem yarına bişeyim kalmaz inş...
inş temmuzda hamiş olurum ya
canım benim benim yokluğumda mutluluğumu paylaşan arkadaşlarıma cevap vermeden yapamazdım
rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda o mutluluğu
canım dedim yaa emre hocayada şikayet etti diye
kendi aralarında da konuşmuşlar aslında hepsi şikayetçiymiş
nasıl şikayet etmesinlerki onca macun kür kolay mı ??
normalde hiç şikayet etmeden yer ama fırsatı bulmuşken döktü içini işte
cemremlere gittik orda onun kocişylede konuştular...
neler yiyip içiyorum diye anlattı
oda onların hepsini bende yedim dedi...
senin hastalığından sonra bu durumlara gelmen çok güzel demek ki fayda göstermiş dedi...
gerçektende öyle ben kullandığımız ilaçlardan çok bitkisellerin işe yaradığını düşünüyorum...
özellikle hüseyin ermişin macunu, arısütlü-polenli macun, keçibotnuzu kürü-pekmezi bunların çok işe yaradığını düşünüyorum
kendide farkında gece eve geldik kötüyüm diye ben banyodayken yiyecek bişeyler hazırladı...
ben çıktım "aşkım hadi keçiboynuzu suyunu hazırla" diyo
"hayatım ben kötüyüm sen hazırla" dedim...
illa sen hazırla diye tutturdu kötüyüm ben kalıversin bugünde dedim tamam dedi macunlarını yedi yattı
yok canım otobüstede birazcık uyumuştum zaten...
yazıları yazdıktan sonra hemen yattım...
geçte kalktım iyi oldu...
daha çok gezme fırsatımız olacak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…