- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
AMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM BİZE O GÜNLERİ GÖSTERİR.CANIM ÖNCE EMRE BEY TEST SONUÇLARINI GÖRÜNCE ÇOK ŞANSLISINIZ SORUN BAKALIM NEYE DEDİ BİRKAÇ KERE SORDUK VE CEVAP OLARAK GENETİK PROBLEMLİ HİÇ BİR HASTADA SPERM ÇIKIŞI GÖRÜLMEMİŞTİR ŞİMDİYE KADAR NORMAL TESTTE FAKAT SİZİN TSETTE 2 TANEDE OLSA SPERM GÖRÜLMÜŞ. BİRDE EŞİMDE GEÇİRMİŞ OLDUĞU FITIK AMAELİYATI SONRASINDA TESTİSİ İLTİHAP KAPMIŞ VE BAYA BÜYÜMÜŞ EŞİME BELKİ AMELİYATTA SİZİN LENFLERE ZARAR VERİLMİŞ OLABİLİR BELKİ İÇERDE SPERM ÜRETİLİYORDUR.BEN MİKROTESE YAPTIĞIM ZAMAN HİDROSEL AMELİYATIDA YAPARIM BU SIKINTINIZDA GİDERİLİR DEDİ. İNŞALLAH ÖYLE OLUR ÇÜNKÜ SİZ DEĞİŞİK BİR HASTASINIZ DEDİ.BİRDE BENİM EŞİMİN BİR TESTİSİ UFAK AMA BU TESTİSİN BOYUTU BAZEN BÜYÜYOR BAZENDE KÜÇÜLÜYOR NEDEN OLABİLİR DEDİM DOKTOR TABİ ŞOKTA NASIL FARKKETTİNİZ DEMEZMİ BEN TABİ KIPKIRMIZI OLDUM .DOKTOR SİZ ÇOK DEĞİŞİK HASTASINIZ SİZİ TEKRAR MUAYENE ETMEK İSTERİM DEDİ GARİBİM ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞIYORDU.TEDAVİMİZE GELİNCE EŞİMDEN TOTAL TESTESTERON SEVİYESİNİ ÖLÇTÜRMESİNİ İSTEDİ ONA GÖRE TEDAVİNİZ BAŞLAYANA KADAR İLAÇ GEREKİRSE İLAÇ YAZARIM SİZ NE ZAMAN RAPOR ALIP TEDAVİYE OKEY VERİRSENİZ GELEBİLİRSİNİZ O ZAMANA KADAR NE SORUNUZ OLURSA BANA TELDEN YADA MESAJDAN SORU SORABİLİRSİNİZ DEDİ.BEN ZATEN SİZE DEVAMLI SORU SORUYORUM GECE AKLIMA BİRŞEY TAKILIYOR UYANIP MESAJ ATIYORDUM SİZDE CEVAP YAZIYORDUNUZ HOCAM ÇOK MERAK ETTİM O CEVAPLARI SİZMİ YAZIYORDUNUZ YOKSA SİZE GELEN SORULARA CEVAP VEREN BİR SEKRETERİNİZ Mİ VAR DEDİM. ODA GÜLÜMSEYEREK YOK KESİNLİKLE BEN CEVAP VERİYORUM DEDİ.BUNUN SONRASI CANIM RABBİME KALMIŞ BİZ BİR İŞE BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK DUAYA İCABET EDEN RABBİM İNŞALLAH BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR
canlar ben geldimmmmmmmmmmm
bugn umut tüp bebekte flzask, vck cemrem hep beraberdik...
çok güzel bi gün geçirdik
kocişin test sonucu 2-2,5 gibi belli oldu...
veeeeeeeeeeee her sahada 2-3 hareketli 4-5 hareketsiz sperm bulunmuş...
toplamda yaklaşık 100 bin sperm dondurulmuş
hade bakem halaya kızlarrrrr
canlar öyle mutluyum ki anlatamam
emre hoca hemen başlayabiliriz tedaviye dedi...
ancak biz ancak temmuzda yaptırabileceğimizi söyledik...
biz yinede temmuza kadar ara ara gelip test vermek istediğimizi söyledik...
daha iyi olur ama bu bile fazlasıyla yeter dedi
öyle işte canlar darısı hepinizin başına inş
rabbim sizlere daha fazlasını verir inş
biz şimdi cemremlerdeyiz...
bi saat sonra falan binicez...
yol boyu dua etmiştim dönüşte de dua edicem hepiniz için
öpüyorum sizleri güzel gönüllü dostlarım benim
anemon------------------------------------------------165
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------164
bangi--------------------------------------------------165=okudu
bursa--------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------165=okudu
denizbulut-------------------------------------------165
enfall-------------------------------------------------165 =okudu
eseslim-----------------------------------------------165=okudu
esma---------------------------------------------------165
esma16------------------------------------------------164
flzask------------------------------------------------164
gunslinger------------------------------------------164
hasret------------------------------------------------164=okudu
hep-----------------------------------------------------164
hmtnzl------------------------------------------------164
mavimenekşe-----------------------------------------164=okudu
mercan------------------------------------------------164
oknk---------------------------------------------------165=okudu
selmacan---------------------------------------------164
seval--------------------------------------------------164
vck----------------------------------------------------165
yeşil--------------------------------------------------165
zaman-------------------------------------------------165
zambak-----------------------------------------------165
zcu----------------------------------------------------165=okudu
niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
AMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM BİZE O GÜNLERİ GÖSTERİR.CANIM ÖNCE EMRE BEY TEST SONUÇLARINI GÖRÜNCE ÇOK ŞANSLISINIZ SORUN BAKALIM NEYE DEDİ BİRKAÇ KERE SORDUK VE CEVAP OLARAK GENETİK PROBLEMLİ HİÇ BİR HASTADA SPERM ÇIKIŞI GÖRÜLMEMİŞTİR ŞİMDİYE KADAR NORMAL TESTTE FAKAT SİZİN TSETTE 2 TANEDE OLSA SPERM GÖRÜLMÜŞ. BİRDE EŞİMDE GEÇİRMİŞ OLDUĞU FITIK AMAELİYATI SONRASINDA TESTİSİ İLTİHAP KAPMIŞ VE BAYA BÜYÜMÜŞ EŞİME BELKİ AMELİYATTA SİZİN LENFLERE ZARAR VERİLMİŞ OLABİLİR BELKİ İÇERDE SPERM ÜRETİLİYORDUR.BEN MİKROTESE YAPTIĞIM ZAMAN HİDROSEL AMELİYATIDA YAPARIM BU SIKINTINIZDA GİDERİLİR DEDİ. İNŞALLAH ÖYLE OLUR ÇÜNKÜ SİZ DEĞİŞİK BİR HASTASINIZ DEDİ.BİRDE BENİM EŞİMİN BİR TESTİSİ UFAK AMA BU TESTİSİN BOYUTU BAZEN BÜYÜYOR BAZENDE KÜÇÜLÜYOR NEDEN OLABİLİR DEDİM DOKTOR TABİ ŞOKTA NASIL FARKKETTİNİZ DEMEZMİ BEN TABİ KIPKIRMIZI OLDUM .DOKTOR SİZ ÇOK DEĞİŞİK HASTASINIZ SİZİ TEKRAR MUAYENE ETMEK İSTERİM DEDİ GARİBİM ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞIYORDU.TEDAVİMİZE GELİNCE EŞİMDEN TOTAL TESTESTERON SEVİYESİNİ ÖLÇTÜRMESİNİ İSTEDİ ONA GÖRE TEDAVİNİZ BAŞLAYANA KADAR İLAÇ GEREKİRSE İLAÇ YAZARIM SİZ NE ZAMAN RAPOR ALIP TEDAVİYE OKEY VERİRSENİZ GELEBİLİRSİNİZ O ZAMANA KADAR NE SORUNUZ OLURSA BANA TELDEN YADA MESAJDAN SORU SORABİLİRSİNİZ DEDİ.BEN ZATEN SİZE DEVAMLI SORU SORUYORUM GECE AKLIMA BİRŞEY TAKILIYOR UYANIP MESAJ ATIYORDUM SİZDE CEVAP YAZIYORDUNUZ HOCAM ÇOK MERAK ETTİM O CEVAPLARI SİZMİ YAZIYORDUNUZ YOKSA SİZE GELEN SORULARA CEVAP VEREN BİR SEKRETERİNİZ Mİ VAR DEDİM. ODA GÜLÜMSEYEREK YOK KESİNLİKLE BEN CEVAP VERİYORUM DEDİ.BUNUN SONRASI CANIM RABBİME KALMIŞ BİZ BİR İŞE BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK DUAYA İCABET EDEN RABBİM İNŞALLAH BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR
kız vck beni güldürdün valla doktor dogru demiş nerden biliyon küçülüp büyüdüğünü durmadan adamın şeyinemi bakıyonmeraklı emre beye hanım demesinede eşinin baya güldüm valla benimki dese öyle valla tutamam kendimi kahkahayı patlatırım bizde eşimle 5 yıl önce burdaki tüp bebek doktoruna gittiğimizde doktor niye olmadıgını konuşurken işte öyle ön görüşme için gitmiştik doktor geçin bi muane edeyim tessislere bakayım demişti benimki ne desin hazırlıklı degilim traş yapmamış ay adam kıs kıs güldüydü ne utanmıştım gülme kirizim geldi valla doktorla konuştukça arada kaynadı kendimi sıka sıka bi haller oldum doktordan çıktıktan sonra öyle diyecegine hazırlıklı gitseydin dedim ee ne bileyim tüp bebek için ön görüşmeye gidiyoruz diye admın muane etmek istiyecegini dedi dogruda aslında kaç gün dalga geçmiştim hazırlıklı degilim diye dilime takıldıydı geçende kaan aydosa ilk gittigimizde kaç yıllık evlisiniz dediginden 92 de evlendik diyor kafayı toplayıp heyecandan kaç yıllık evli oldugunu söyleyemiyor ben devreye girdim 20 yıllık filan diye adamın sorularına saçma sapan cevap veriyor ... amaliyata gittiğimizdede orda başka doktor dosya açıyor kaç yıllık evlisiniz dedi şöyle bir düşündü 92 de evlendik dedi gene ben devredeyim 20 yıllık dedim sanki adam hangi yılda evlendiniz diyor saçma sapan cevaplara gene başladı ben olmasam adam çogu şeyi yanlış yazıcak niye apuk sapuk cevap veriyon e ıı diyerek dedim kızdım amann ne bileyim stresden diyor beyinsizlikten aslında akılsızz ..ne zaman başlıcaksınız kısmet olursa hemen başla ozaman sevindim senin içinde inşalla bolca spermler bulunurda bebeginize kavuşursunuz arkadaş ...
cnm benim çoooooooooooooooooooooooooooook sevindim maşalah
Canım bende okudum.Allah kabul etsin inş. bu arada hoşgeldin.bahar havası estirdiniz topikte.ne güzel haberlerle geldiniz.hepimizin umutlarını yeşerttiniz canım. fotoğrafları bugün görmek istiyoruz meraktan çatlatmayın bizi tatlım
çok sevindim sevincimden bende ağladım temmuzda tedavinle bebeğinin haberini alır bir daha halay çekeriz
Allah buradaki herkese en kısa zamanda sperm bulunduğu günleri gösterir inşallah
bahar vck flzaskmaşallah bahar geldi gene çoştu topik darısı bana nediyim çok sevindim
baharcm bizde umut tup bebekte spermiogram yatrmak istiyoruz fiyatı nekadar umutta spermiogramn we ins sperm bulunursa dondurma işleminin fiyatı nedir??????
süper haber buuuu yaşasııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn ohhh be çok şüküüüüüüürrrrrr çok seviindiim baharcııımmmm rabbim tamamına erdirsin inşallaaahhh :)
cnm tefriciyeyi okudum Allah kabul etsim...
siz arginmax kullanıyorsunuz galiba benim eşimde 2 kutu aldı nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kere aç mı tok mu???
Hoşgeldin bitanemmmmm
ay o yorgunlukla uyumamış okumuşsun sayfaları cnm benimmm
nasıl heyecanlısınn nasıl mutlusunn daim olsun mutluluğun inş..
bi ara ne kadar üzlmüştün bak sonu nasıl oldu ama inş.,temmuzda da başlıycaksınız
ben tam çıkmışım sen 20 dk sonra aramışsın ama ben hemende uyumuşum yaa
merakta ettim aramak istedim ama ne bilim saat geç oldu diye aramak istemedim sen ararım demiştinn
ama çok şükür gelmişsiniz evinizee tatlım
ya umutta sekreterler bakıyomuydu bize ben hiç farketmedimm ya arkam dönüktüü
zaten herkes giddi bi biz kaldıkk ne güzelde sohbet ettik
evt vck canım gülerek havada güzelmiş demesii çok tatlıydıı
sonradan cemrem geldii bende çoook mutlu oldummm
veee sen sevinçli bi sekilde geldinya orda sana sarıldığımda tüylerim diken diekn oldu inan...ağlamamak için zor durdumm
çook sevindim canım benimm...artık üzülmek yok inşallah herşey bundan sonra daha güzel olucak...
Rabbim sizin yaşadığınız bu mutluluğu bana ve tüm arkadaşlarıma yaşatsın inş.... en kısa zamandaa
rabbim hayırlı olanı versinnn
ve dediğin gibi eşim için son çare eğer teseyse dediğin gibi inş. eşim ikna olurr bitanemm
ay hemen uyandımm topiği açtımm bugün çook güzel geçiçek
canım o kadar çooook sevindim ki anlatamam Rabbim yardımcınız olsun mutlululuğun daim olsun
her zaman güzel haberler alırsın inşallah
çok fazla yazamıyorum sonra detaylı tekrardan yazarım
birde dualarımı okudum
BAHARCIM EVİNE VARMIŞSIN BİRDE ŞİFAYI KAPMIŞSIN GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE TEMMUZ HAMİŞİM BENİM.KIZ MAŞALLAH GELMİŞ ÜŞENMEDEN YAILANLARI OKUMUŞ VE UZUN UZADIYA CEVAP VERMİŞSİN BENDE SANKİ HİÇ ORDA DEĞİLMİŞİM GİBİ NEFESİMİ TUTARAK OKUDUM YAZDIKLARINI TEKRAR YAŞADIM O HEYECANI İNŞALLAH RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİNBU ARADA EŞİN SENDEN ÇOK ŞİKAYETÇİYMİŞ EŞİM SORUYOR HANGİ ARKADAŞINDI HASANIN EŞİ DİYE BENDE NEDEN DEDİM ÇÜNKÜ KOCİŞİ ÇOK DERTLİYDİ BENİ RAHAT BIRAKMIYOR NE BULSA YEDİRİYOR DEDİ DİYOR.BENDE FENAMI EŞİNİN AZMİ SAYESİNDE BEBİŞLERİNE KAVUŞACAKLAR ÇOK FAZLA SIZLANMAYIN HERŞEY BEBİŞ İÇİN BU YOLDA YENİLEN HERŞEY MÜBAH ŞİFA OLSUN KOCİŞLERİMİZE.CANIM SEVİNÇTEN SENİ UYKU TUTMUYOR HERHALDE TEMMUZA KADAR HERGÜN RÜYANDA BEBİŞİNİ GÖRÜRSÜN ARTIK
YA BAHAR EMİRGANA GİDEMEDİK NE OLCAK ŞİMDİ EŞİM DİYORKİ KEŞKE ARABAMIZLA GİTSEYDİK YAĞMURLUDA OLSA GEZERDİK EMİRGANDA DEDİ.NEYSE BUNUN ACISINI HAMİŞKEN NAZ YAPA YAPA ÇIKARIRIZ DEĞİLMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?