Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm inş sıkı sıkı tutunurlar sana bebişlerin
seni yormazsak nasıl tedaviye başladınız hangi aşamalardan geçtiniz cnm ilk transferinmi ??

amin canım inş. darısı senin başına
canım biz kaan aydosla başladık sudafed ve endol kullandık ilaç olarak 3 ay sonra 2 milyon çıkış oldu tedaviye başladık çıkış devam ettiği için tüp bebek tedvisinde onlarkullanılmadı
benim 2. transferim ilkinde 1 tane şimdi 2 tane transfer edildi bakalım hayırlısı inş. sıkı sıkı tutunurlar

baharcım ben de okudum Allah kabul etsin

canım benim hayırlı olsun inşallah bebeklerin tutunur sana rabbim kucağına alıp koklamayı nasib etsin inşallah , canım bende 1 mayısta başlıycam tedaviye eşimde sperm bulunmuştu doktor adetinin ilk üç günü içierisinde gel dedi bana biraz anlatırmısın nasıl bir aşamadan geçiliyor ,

hayırlı olsun canım transferin inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana kimbilir belki senin mucizelerinde ikiz olur Rabbim hayırlı hangisi ise o nasip etsin tabi tek çift farketmez yeterki sağlıkla gelsinler...

canım amin inş. bak ne güzel sizinde çıkış olmuş
benim tedavim uzun protokol oldu
adetimim 21. günü başladım lucrin diye bir iğneyle adetinim 2 gününe keder onunla devam ettim göbekten
sonra nenagon ve menepur diye başla ilaçlar kullandın bunlara ismi p ile başlayan bir ilaç daha eklendi
2 3 güne bir kontrole yumoşlarıma bakıyorlardı yumoşlarım topladığı gün genel anestezi aldım 15 20 dak sonra kendime geldim hiç acı hissetmidim
5 tane yumoşum toplandı 4 tanesi döllendi 1. 1 transfer 2. 2 transer edildi 3. gün transferi yapıldı her ikisindede

sen hangi şehirdesin

amin canım ilk tranferim seninle yakın zamandaydı değil mi inş. bu kez yüzüm gülecek

bu arada herkeslere iyi pazarlar kızlar anemonu görünce hemen ona cevap yazmak istedim... herkes iyidir inşallah tek tek hepinize cevap yazımıyorum ama hepinizden Allah razı olsun hep yanımda oldunuz...bu günler de biraz daha iyim kanamam kesildi gibi yeni yeni oturmaya başladım inşallah tekrar korkutmaz bizi... iki hafta sonra kontrole gidecez o zaman bebişlerin cinsiyetleride belli olabilir tabi cinsiyetten önemlisi sağlıklı olmaları ama merak etmeden de kendimi alamıyorum Rabbim bizim için hayırlı olan evlatları nasip etsin...hepinizi öpüyorum A.e.olun

canım ben belçikadayım bana 14 martta laparaskopi yapıldı bende bi problem yok çok şükür , herhangi bi ilaç falanda kullanmadım , bu tedaviye başlamadan ilaçmı kullanılıyor doktor bişiy demedi bize hiç bir bilgim yok bu konuda sadece adetinin ilk üçgünü içerisinde gel dedi , tüpbebeğe başlıycaz dedi ne yapıcaz nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum ...

canım dr size kısa porotokol uygulayacak tahminimce genelde kısa protokol uygulanıyor merak edecek bir şey yok sen gidince yumoşlarına bakacak ilaçları ve ilaçların dozlarını o zaman belirleyecektir ona göre recete verir size inş. sorunsuz toplanır yumoşların bu arada bana vitamin de vermişti sana vermedimi
canım kendini strese sokma sakın hayırlıssıyla olur benim için tek sıkıntı iğneleri vurmak oldu acıtmıyor ama kendine vurmak cok zor

ohhhhhh..
dünden beeri aklımda ama benimde misafirlerim vardı bugün gittiler.
bende girip baktım ne göretyim baharcımmmmmmm çooooook sevindim..
Allah sıkı sıkı sana tutunmalarını nasip etsin inşAllahh...maşallah ne kadarda çok çıkmış
Allah bozmasın canımmmmmm
mutluluğun daim olsun.
zamanım yok arayamıyorum yoksa şimdiye kalmazdım ama..
seni seviyorum canım..
bu arada tefriciyemi de okudum...

canım ben arısütü polen kullanıyorum vitamin falan vermedi doktor sadece çabuk zayıfla dedi boyum 1,67 kilom 69 şimdi diyetteyim :) valla herşeyi olacağına bıraktım eskisi gibi değilim önce saatleri bile sayıyordum şimdi takmıyorum bile içimde bi sükünet var bi duruldum sadece tedavi aşaması nasıl oluyo onu merak ettim :)

hadi bakalım canım..
inşAllah bu sefer sana sıkı sıkı tutunurlarr canım...

canım okadar cok kilonda yokmuş benim ilk trasferide abartmıyorum 90 kilo yada fazlası çünkü soramadım ve boyu seninkadar bir bayanla aynı güm transferimiz oldu okadar kilolu ki boynu gözükmüyor kilodan ama onun bebişi tutundu şimdi 3,5 alık hamile onunla arkadaş olduk görüşüyoruz hala
sakin olman iyi canım rahat ol en önemli sorun spermler onlar bulunca diğerlaride çözülecektir yavaş yavaş kiloyuda dert etme biz türk kadınlarının geninde var

canım sebebi belli değil ama bizim doğal yoldan çıkış oldu ve donduruldu
ama çıkış devam ediyor sayı az en son 2 milyondu

cnm keşke bizimde doğal yoldan çıkış olsa benim eşim tese oldu ameliyattan sonra da doğal yoldan çıkış olurmu acaba...
burada ameliyattan sonra çıkış olan arkadaşlar var mı ?? çok merak ediyorum eşim iğne kullanıyor inş fayda verir Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür ..
bizim hastalık belli eşimin katmanlardan sonuncusu oluşmamış normalde bu durumda üretim hiç olmazmış eşimde haraketsiz sperm bulundu..bende geçen ay tüp yaptırdım ama tutunamadı bir embriyom oluşmştu zaten cnm inş senin bebişlerin sana tutunuur halayını çekeriz..

Son düzenleme:
ben

okudum canımmm..
Allah kabul etsin...

bahar85 kullanıcısından alıntı
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165=okudu
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.) canım bende okudum allah kabul etsin amin
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…