okudum canım saol zaten dinleniyorumcanım ne yaptığını merak ettim okudun mu
okudum canım saol zaten dinleniyorum
kociş beni kaldırmıyo yerimden ya yatıyorum ya oturuyorum hizmet süper valla[/QUOTE
Allah kabul etsin.tabiki hizmet edecek tatlım hem daha 9 ay keyfini çıkaracaksın
kızlar cok alakasız olacak ama bişey sorucam tanıdığınız mimar veya mühendis varmı?
arsa paylı bir ev almıştık gecen yıl şuan adam bizden izinsiz kafasına göre çatı yapıyor onunla ilgili bişeyler sorucam.
bu arada herkeslere iyi pazarlar kızlar anemonu görünce hemen ona cevap yazmak istedim... herkes iyidir inşallah tek tek hepinize cevap yazımıyorum ama hepinizden Allah razı olsun hep yanımda oldunuz...bu günler de biraz daha iyim kanamam kesildi gibi yeni yeni oturmaya başladım inşallah tekrar korkutmaz bizi... iki hafta sonra kontrole gidecez o zaman bebişlerin cinsiyetleride belli olabilir tabi cinsiyetten önemlisi sağlıklı olmaları ama merak etmeden de kendimi alamıyorum Rabbim bizim için hayırlı olan evlatları nasip etsin...hepinizi öpüyorum A.e.olun
bahar85 kullanıcısından alıntı
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165=okudu
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.) canım bende okudum allah kabul etsin amin
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra Eûzü Besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alenNebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen Salât-i Tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
cnm ben bahardan ogrenınce sana yazdım gecmıs sayfalarda
rabbım kalp atısını,cinsiyetini üğrenmeyi ve kucagına sag salım almayı da nasıp etsın
cnm ne olur bizleri unutma bizlerede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
canım amin inş. hep dualarımdasınız inanın transfer anında bile hepinize dua ettim rabbim arkadaşlarımada nasip et diye
her an dualarım sizlerle
canım tam bilmiyorum ama mimari proje nasılsa onun dşına çıkamaz eğer işlem bitmişse cezasını öder ama işlem devam ederken şikayet olursa yıkarlar
sizin tapuda kat ittifakını yazıyo
mrb arkadasm transferin hayrlı olsun ins. tutunur bebegin rabbim kucagna almayı nasip etsin.canm masallah sizde normal cıkış olmus senin esin azomuydu azo sebebiniz neydi?ve hangi merkezde tedawi oldunuz??
amin canım inş.
evet canım azoydu sebebi belli değil eşim kaan aydost a gitti sudafed ve endol kulandı ve çıkış oldu 3 ayda
bende izmir irenbe de tüp bebek tedavisi gördüm
bu arada herkeslere iyi pazarlar kızlar anemonu görünce hemen ona cevap yazmak istedim... herkes iyidir inşallah tek tek hepinize cevap yazımıyorum ama hepinizden Allah razı olsun hep yanımda oldunuz...bu günler de biraz daha iyim kanamam kesildi gibi yeni yeni oturmaya başladım inşallah tekrar korkutmaz bizi... iki hafta sonra kontrole gidecez o zaman bebişlerin cinsiyetleride belli olabilir tabi cinsiyetten önemlisi sağlıklı olmaları ama merak etmeden de kendimi alamıyorum Rabbim bizim için hayırlı olan evlatları nasip etsin...hepinizi öpüyorum A.e.olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?