Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende okudum allah kabul etsin ben inanıyorum ki bu dualarla güzel haberler alıyoruz allah hepimize bu güzel sevinçli haberleri yaşatsın amin

kızlar cok alakasız olacak ama bişey sorucam tanıdığınız mimar veya mühendis varmı?
arsa paylı bir ev almıştık gecen yıl şuan adam bizden izinsiz kafasına göre çatı yapıyor onunla ilgili bişeyler sorucam.

kızlar şu face olayı nasıl oluyor bende katılayım ama facede bütün bilgilerimiz çıkyormu açıklama yaparsanız sevinirim

canım tam bilmiyorum ama mimari proje nasılsa onun dşına çıkamaz eğer işlem bitmişse cezasını öder ama işlem devam ederken şikayet olursa yıkarlar
sizin tapuda kat ittifakını yazıyo

cnm ben bahardan ogrenınce sana yazdım gecmıs sayfalarda
rabbım kalp atısını,cinsiyetini üğrenmeyi ve kucagına sag salım almayı da nasıp etsın
cnm ne olur bizleri unutma bizlerede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş

cnm bizi bilgilendirmen çok guzel
ohhhhhhhhhh allha sükür ki kanaman kesilmiş allh bı daha göstermesin
ayyy cinsiyeti ne acaba 2 kız mı 2 mii?
yoksa 1 1 mı ? eli ayagı düzgün saglıklı gelsin
cnm sende bizlere dua et olur mu

Son düzenleme:

ben duami okudum Allah kabul etsin Allah ikiz bebekler versin aminn

canım tam bilmiyorum ama mimari proje nasılsa onun dşına çıkamaz eğer işlem bitmişse cezasını öder ama işlem devam ederken şikayet olursa yıkarlar
sizin tapuda kat ittifakını yazıyo

kat irtifakı yazıyo canım ama o kat mülkiyetine dönüşmüş bu. şimdi bu adam çatı yaptı kafasına göre balkon falan bıraktı kendine biz gitttik güzelce bunu böyle yapamazsın dedik en yaptım oldu diyo eger şikayet ederseniz ben haklıyım 4. kata su sızıyordu o yüzden yaptım derim diyo.biz şimdi bunun yasal yolu nedir onu araştırıyoruz ama bu işlerden anlamadığımız için bir bilen arıyoruz mimar mühendis ne bileyim bu işi kim bilir acaba.

canlarım şimdi baharla konuştum elektriği yokmuş o yüzden topiğe giremiyor
elektrik gelir gelmez topiğe girip listeyi duzenliyecek ve yeni listeyi yazacak

mrb arkadasm transferin hayrlı olsun ins. tutunur bebegin rabbim kucagna almayı nasip etsin.canm masallah sizde normal cıkış olmus senin esin azomuydu azo sebebiniz neydi?ve hangi merkezde tedawi oldunuz??

Son düzenleme:
mrb arkadasm transferin hayrlı olsun ins. tutunur bebegin rabbim kucagna almayı nasip etsin.canm masallah sizde normal cıkış olmus senin esin azomuydu azo sebebiniz neydi?ve hangi merkezde tedawi oldunuz??

amin canım inş.
evet canım azoydu sebebi belli değil eşim kaan aydost a gitti sudafed ve endol kulandı ve çıkış oldu 3 ayda
bende izmir irenbe de tüp bebek tedavisi gördüm

amin canım inş.
evet canım azoydu sebebi belli değil eşim kaan aydost a gitti sudafed ve endol kulandı ve çıkış oldu 3 ayda
bende izmir irenbe de tüp bebek tedavisi gördüm

anladm canm allahm emeklerinzi boşa çıkarmasn ins canm peki bitkisel biseylerde kullandnzmı

anemoncum İnşallah bebeğin sana tutunur beraber halay çekeriz
gebelik testini ne zaman yapacaksın

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

baharcım eşim şimdi brancayı kullanıyor hüseyin ermişin macununu nasıl getirttirdin
bu macun bir ay boşlukta kullansa olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…