Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mrb. Biz görüşmeye gitmeden bazı testleri yaptırmıştık hormon testi - ultrason - bir kaç yerde spermiyogram onlar üzerinden konuştu tekrar muayene etti. eşimin hormon testi falan normal fakat canlı sperm yok. Tek şansımızın tüp bebek olduğu söylendi. Benimde takıldığım konu o bizede adetinin 2. günü gel hemen başlayalım dendi yumurtalama iğnelerine. benimle eşimin operasyonu aynı gün olacakmış. Eşim mikro tese olur olmaz transfer yapılacak dendi. Ben 2 aydır stresten regli olamıyorum dedim önce düzene girmesi gerekmiyormu sorun yok dediler anlamadım. Genetik test bizden istenmedi. İsteğe bağlı mı bu test.

baharcım çok sevindim senin adına.RAbbim tez zamanda inşallah bebeğini de nasip eder. :) Siz en son ne zaman yaptırmıştınız sperm testi..1-2 tane iken baya artmış maşallah:) Tabi Rabbim "ol" derse gerisi hikaye de... Gerçekten çooook sevindim ...

Bu arada herkese günaydın...Topiği sanırım ben açtım bugün Ben de okula gitmek için hazırlanırken biraz bakınayım dedim.. Rabbim inşallah günümüzü en hayırlı ve güzel geçirmemizi nasip eder..

canım sizdemi emre beye gitmiştiniz

günaydın kızlar bugün diyete başladım sabah uyanınca bitane kuru incir ve ılık su içtim sekiz buçukta da kahvaltı yapacağım ve kpss başvurusu yarın sonmuş bugün bankaya para yatırmaya gideceğim

günaydın canım. enfalin tefriciyesini okudum canım.Allah kabul etsin.
canım çoooooook sevindim.spermlerinizin çoğalmasına.....canım yaaaaaaaa çok mutlu oldum senin adına.

Merhaba arkadaşım benim eşimde geçen cumartesi m.tese oldu kaan hoca yaptı, genel ansteziyle olmadı, saat 11 de oldu saat 14 gb çıktık ,yaklaşık 1 saat sürüyo , aynı gün pek ağrısı lmadı ama 2 gündür eşim evde yatıyo, biraz testisleri şişti.

merhaba arkadaşlar belki hatırlayan vardır geçen hafta yazmıştım topiğe eşim 14. nisanada m. tese olacak , kaan hoca yapacak diye,. eşim ameliyat oldu , bimle bilikte bir çift daha vardı, sizin sorununuz ne dedim, hormonlarla ilgili dedi ama hormon değerlerini bilmiyorum dedi , 3 aydır tedavi görüyoruz testojel kullanmışlar anladığım kadarıyla ama bir değişiklik olmamış, kaan hocada onlara mikrotese önermiş, neyse ikimizin eşinide ayn anda aldılar, amliyat bitince kaan hoca eşlerle konuşmak için çağırdı, ilkdiğer arkadaş girdi içeriye , daha sonrada ben girdim kaan hoca bana 2 tane odak noktası vardı ikisinden de parça aldım birinden 1-2 tane çıkabilir, diğer noktada da olgunlaşmamış olabilir , sonuçlar için beni saat 16 dan sonra arayın dedi, benim görüşme bitip dışarı çıktığımda diğer arkadaş dedi ki bizden çıkış olmuş ve dondurmuşlar dedi onun adına çok sevindim , ben de bekledim bana da aynı haberi birisi versin diye ama maalesef olmadı, saat 16 dan sonra kaan hocayı aradım, bana olgunlaşmaış (sanırım bu kaan hocanın klasiği )hücreler var dedi , biz size ne tedavisi uygulamıştık dedi ben de anlattım , son 1 aydır haftada ovitrelle yapıyorduk dedim , oda iğnler etkisini göstermeye başlamış o yüzden olgunlaşmamış hücre var dedi, ben size bununla ilgili tedavisi şeması hazırlayacağım , sonbaharda tekrar deneriz dedi . cumartesiden beri gözümün yaşı kurumuyor arkadaşlar

günaydınnn kızçelerr...hepinize güzel mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.nurdahcım bugün doktora gidicektin eve dönünce haber vermeyi unutma.msnde ekledim seni.inşallah güzel sonuçlar alırsın bugün..

cnm öncelikle geçmiş olsun..ne desem bilemedim.ağlamak seni rahatlatıyor azda olsa acını dindiriyorsa günlerce ağla..ama kendini yıpratma.bazen hayatı akışına bırakmak lazım.kabullenmek değilde bazen kaderin bize getireceği şeyleri beklemek lazım.rabbim bize bu derdi uygun görmüş.çok şükürki sağlıklıyız.ya bizlere bişey olsa..metanetli ol cnm.sabrın sonu selamet derler.rabbim ağlayacaksan eğer birgün seni sadece mutluluktan ağlatsın inşallah...

canım ya üzülmeyin inş birdahakine bulunur sizin azo sebebi neydi canım eşinin hormonları nasıl

Hayatım ağla burda herkes seni çok iyi anlıyor.Ama bizler güçlü olmalıyız.Yine de umudunuz var.allah elimizden umutlarımızı almasın.Kendine ve eşine çok iyi bak.Çünkü sonbaharda güzel haberler sizi bekliyor olabilir.

gunaydn tatlm bende ekledm seni birazdam ewden cikyorum dua edin bana cok heycanlymmm

canım ya üzülmeyin inş birdahakine bulunur sizin azo sebebi neydi canım eşinin hormonları nasıl

benim eşimin ilk tedaviye başladığımızda fsh 26 testesteronu 1 di , daha sonra kaan hocanın verdiği tedaviyele fsh 13 düştü testesteron anca1.8 e yükseldi yani 2 bile olmadı.

cnm benim geçmiş olsun demekki henüz vakti saati değilmiş öyle düşün
şuan için hayırlısı değilmiş biliyorum cnm geçen hafta söylemiştin kaan beyde ameliyat olacağını eşinin
kaan bey bizdede olgunlaşmamış hücre var dedi
bilmiyorum teselli içinmi yoksa bi ışık görüp oyüzden kararlılıkla tedaviyi sürdürmek içinmi bilemiyorum
ne diyelim cnm hakkımızda hayırlısı olsun
o duyguları bende yaşadım
inşlh bu günlerde geçecek güneş birgün bizler içinde doğacak ağla ama karamsar olma cnm herzaman burda içini dökebilirsin
bizi ancak biz anlarız cnm
ne diyelim ilk önce sağlık olsun
sonrada rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin....(

benim eşimin ilk tedaviye başladığımızda fsh 26 testesteronu 1 di , daha sonra kaan hocanın verdiği tedaviyele fsh 13 düştü testesteron anca1.8 e yükseldi yani 2 bile olmadı.

aslında fsh baya düşmüş genelde fsh yüksek olunca sperm olmaz diyorlar ama yinede hayırlısını iste inş bulunur

amin canım teşekkür ederim teselli sözleriniz için inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberlerini paylaşır burada. peki canım siz m. tese sonucun rapor olarak elinize aldınız mı gördünüz mü, saadece hocanın sözlü söylemesiyle mi, bene sonucu elimde istiyorum ama naıl temin edebilirim ? sizin azo sebebi neydi peki

Bir çocuğum olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.

ALLAH SABIR VERSİN CANIM İNŞALLAH KAAN HOCANIN DEDİĞİ GİBİ SPERMLER OLUŞUR BEBEĞİNE KAVUŞURSUN.ELBETTE ZOR BİR DURUM YAŞIYORUZ İNSANOĞLU KENDİNE HİÇ KÖTÜYÜ YAKIŞTIRMAZMIŞ BİZE KÖTÜNÜN KÖTÜSÜ GELDİ KENE GİBİ YAPIŞTI .ACIMIZI NE GÖZYAŞI NE BAĞIRMAK ,ÇAĞIRMAK,HAYKIRMAK HİÇ BİR ŞEY HAFİFLETMİYOR .BİZİM İÇİMİZE SU SERPECEK TEK ŞEY VAR SÜT KOKULU BEBEKLERİMİZ. SİZE SESLENİYORUM ORALARDAN NAZ YAPMAYIN KUCAĞIMIZA SİZİ ALDIKTAN SONRA İSTEDİĞİNİZ KADAR NAZ YAPA BİLİRSİNİZ İZİN VERİYORUZ DEĞİLMİ KIZLAR

Nurdah canım ne zaman gidiyorsunuz umut tüp bebeğe 1 değilmiydi randevunuz.yoksa sen gitmeyecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…