Bir çocuğum olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.
Bir çocuğum olsun..
diye içim sızlasın ..
canım sizdemi emre beye gitmiştiniz
:) gidiyorum vckçım şu anda yoldaym tlefondan giriyorum
evettttttttttttt istiyorummmmmmmmmmmmm bebegim olsun çocum olsun artıkkkkkkkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu cezaaaaaaaaaaaaaaaaa bitsinnnnnnnnnnnnnnn artıkkkkkkkkkk bir çoçugum olsun anneler günü gene geliyor uffffffffffffff bu anneler günüde çocuksuz geçecekkkkkkkkkkk bıktım artıkkkkkkkkkkk başkalarının çocukları kutlasın istemiyorum ömür boyu kendi çocugum kutlasınnnnnnnnnnnnnn amaaaaaaaaaaannnnnnnnnn gene stres oldum ..
Bir çocuğum olsun..
diye içim sızlasın ..
canım merhaba.nekadar da güzel özetlenmiş yaşadıklarımız.seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben bu topiğin eskilerindenim.vakti saati geldiğinde inanıyorum ki rabbim nasip edecektir sana ve diğer arkadaşlarımıza bu duyguları yaşamayı.bunun için hep duacınız olucam.siz de dua etmekten ve umud etmekten asla vazgeçmeyin.allah yar ve yardımcınız olsun..
canım benim nerelerdesin sen bebişin nasıl kaç aylık oldu doğuma az kalmıştır şimdi darısı başımıza dualarında yer almak bizi çok mutlu eder inşallah bizde önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz umarım benim eşimdede sperm çıkar bizde hayal bile edemediğimiz bebeğimize kavuşuruz
Cnm haklisin yeni diye böyle bukdr üzülüyoruz bellide ama bizim hemen olmamız lazım amlyt yoksa psikolojik olarak iyice cokecem her an ağlıyorum...esimin tüm degerleri normal testesteronu 454, fsh 9.7 3 doktora gösterdik hormonları gayet iyi dedi...bitkisel kürler uyguluyoruz ama buseferde normal olan hormonları düşürür yükseltir diye korkuyorum ...hani hormonlarda sorun olsaydı sonbahara kdr ilac kullanıldık ama şimdilik beklemeyi gerektirecek hiç bsy yok ondan böle acele ediyorum sanki sonunda omzumdan büyük bı yük kalkacak gibi geliyo ...bukadar sıkma üzme kendini arkadaşım biz 6 yıldır bu durumu biliyoruz senin daha çok yeni ondan bu kadar üzülüyorsun canım eşine biraz bitkiseller kullandır yaza tüpe başlayın bu kadar aceleye ne gerek var yza başlayın biraz kafanda rahat eder canım benim
Bende anlamadım cnm bugün adetimin 3. Gunu tup bebek doktoruna kalsa ben iğnelere başlamıştım ama urolog doktorumuz acele etmeyin bekleyin dedi cok güvendim urolog doktoruna nezaman gidip soru sorsam moralim yüksek çıkıyorum odasından... Ama tup bebek doktorunda daha girişim bile yok hiç sormadı bı sorun varmi diye kiiii ben başka hastahanede muayene oldum hiç bsy yok dedi diye rahatım belkide adetin 2. Gunu gidince bakacak ..nebilim simdilikkkk benim icin sperm bulunması önemli onun icin cok sallamadım tp bebek doktorunu...esimin genetik testini istedi urolog doktoru...ona bakarak sperm bulma olasılığını söyleyecek..mesela azfa- azfb varsa sperm bulma cok ama cok düşük öyle olursa once eşini amlyt ederiz sana bosuna ağır ilaçlar vermiş olmanız dedi...ama azfc varsa %50-60 sperm bulunur dedi ...genetiğiniz çıksın rahat konuşuruz icimizi ferah tutun dedi...bilmiyorum once allahıma güveniyorum ins urologta bulur sperm...mesela biz başka hastahanede Prof Dr dü urolog doktoru hiç sallamadı bizi bu Dr ise cok bilgilendirdi bizi...zaten ilgilenmezse gitmediko hastahaneyede... Bakalım kısmet olacağı varsa enimi doktorda bulur normal olanda yeterli Rabbim nasip etsinMrb. Biz görüşmeye gitmeden bazı testleri yaptırmıştık hormon testi - ultrason - bir kaç yerde spermiyogram onlar üzerinden konuştu tekrar muayene etti. eşimin hormon testi falan normal fakat canlı sperm yok. Tek şansımızın tüp bebek olduğu söylendi. Benimde takıldığım konu o bizede adetinin 2. günü gel hemen başlayalım dendi yumurtalama iğnelerine. benimle eşimin operasyonu aynı gün olacakmış. Eşim mikro tese olur olmaz transfer yapılacak dendi. Ben 2 aydır stresten regli olamıyorum dedim önce düzene girmesi gerekmiyormu sorun yok dediler anlamadım. Genetik test bizden istenmedi. İsteğe bağlı mı bu test.
ağlamamerhaba arkadaşlar belki hatırlayan vardır geçen hafta yazmıştım topiğe eşim 14. nisanada m. tese olacak , kaan hoca yapacak diye,. eşim ameliyat oldu , bimle bilikte bir çift daha vardı, sizin sorununuz ne dedim, hormonlarla ilgili dedi ama hormon değerlerini bilmiyorum dedi , 3 aydır tedavi görüyoruz testojel kullanmışlar anladığım kadarıyla ama bir değişiklik olmamış, kaan hocada onlara mikrotese önermiş, neyse ikimizin eşinide ayn anda aldılar, amliyat bitince kaan hoca eşlerle konuşmak için çağırdı, ilkdiğer arkadaş girdi içeriye , daha sonrada ben girdim kaan hoca bana 2 tane odak noktası vardı ikisinden de parça aldım birinden 1-2 tane çıkabilir, diğer noktada da olgunlaşmamış olabilir , sonuçlar için beni saat 16 dan sonra arayın dedi, benim görüşme bitip dışarı çıktığımda diğer arkadaş dedi ki bizden çıkış olmuş ve dondurmuşlar dedi onun adına çok sevindim , ben de bekledim bana da aynı haberi birisi versin diye ama maalesef olmadı, saat 16 dan sonra kaan hocayı aradım, bana olgunlaşmaış (sanırım bu kaan hocanın klasiği )hücreler var dedi , biz size ne tedavisi uygulamıştık dedi ben de anlattım , son 1 aydır haftada ovitrelle yapıyorduk dedim , oda iğnler etkisini göstermeye başlamış o yüzden olgunlaşmamış hücre var dedi, ben size bununla ilgili tedavisi şeması hazırlayacağım , sonbaharda tekrar deneriz dedi . cumartesiden beri gözümün yaşı kurumuyor arkadaşlar
canım benim nerelerdesin sen bebişin nasıl kaç aylık oldu doğuma az kalmıştır şimdi darısı başımıza dualarında yer almak bizi çok mutlu eder inşallah bizde önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz umarım benim eşimdede sperm çıkar bizde hayal bile edemediğimiz bebeğimize kavuşuruz
merhaba canım .bende bebekte iyiyiz çok şükür.doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu.evet uzun zamandır pek bakamadım,açtığımda da kimse yoktu.inan bana hep dualarımdasınız,oğluma her baktığımda hem şükrediyorum hemde sizlere dua ediyorum bu duyguyu yaşamayı sizlere de en kısa zamanda nasip etsin diye.inş güzel haberler verirsin yakında.allah'a emanet olun..
amin canım teşekkür ederim teselli sözleriniz için inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberlerini paylaşır burada. Peki canım siz m. Tese sonucun rapor olarak elinize aldınız mı gördünüz mü, saadece hocanın sözlü söylemesiyle mi, bene sonucu elimde istiyorum ama naıl temin edebilirim ? Sizin azo sebebi neydi peki
troblet dugum yaptınmı hayırlı ugurlu olsun darısı bizlere olsun bebeginin ömrü uzun olsun ..
canım benim gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün bizim yerimizede kokla o cennet kokulu meleğini inşallah canım bizde bir gün bu topikten bebeğimizin olduğunu yazarız adını ne koydunuz bebişinizin
merhaba canım .bende bebekte iyiyiz çok şükür.doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu.evet uzun zamandır pek bakamadım,açtığımda da kimse yoktu.inan bana hep dualarımdasınız,oğluma her baktığımda hem şükrediyorum hemde sizlere dua ediyorum bu duyguyu yaşamayı sizlere de en kısa zamanda nasip etsin diye.inş güzel haberler verirsin yakında.Allah'a emanet olun..
sağol canım allah hepinizden razı olsun,sizin için de koklarım.inş canım o haberi sabırsızlıkla bekliyicem.adı muhammed miraç, o da sizin ellerinizden öper teyzeleri..:127:
merhaba canım .bende bebekte iyiyiz çok şükür.doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu.evet uzun zamandır pek bakamadım,açtığımda da kimse yoktu.inan bana hep dualarımdasınız,oğluma her baktığımda hem şükrediyorum hemde sizlere dua ediyorum bu duyguyu yaşamayı sizlere de en kısa zamanda nasip etsin diye.inş güzel haberler verirsin yakında.Allah'a emanet olun..
aminnnnnnnn canım inş...
nasılsın canım pek giremiyorsun eskisi gibi galiba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?