Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bu sabah boğazım düğümleniyor ve ellerim titriyor.nefes almakta bile zorlanıyorum.ince bir sızı var sol yanımda.ağlamak istiyorum,bağırıp haykırmak istiyorum ama yok olmuyor yapamıyorum.her yutkunmada büyüyor boğazımdaki düğümler.çenem uyuşuyor sonrasında.bu yazı bana daha bir koydu.okula gitmek için hazırlanmam gerek ama yerimden bile kalkamıyorum.bu kafa ile çalış birde :85:

Son düzenleme:

evettttttttttttt istiyorummmmmmmmmmmmm bebegim olsun çocum olsun artıkkkkkkkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu cezaaaaaaaaaaaaaaaaa bitsinnnnnnnnnnnnnnn artıkkkkkkkkkk bir çoçugum olsun anneler günü gene geliyor uffffffffffffff bu anneler günüde çocuksuz geçecekkkkkkkkkkk bıktım artıkkkkkkkkkkk başkalarının çocukları kutlasın istemiyorum ömür boyu kendi çocugum kutlasınnnnnnnnnnnnnn amaaaaaaaaaaannnnnnnnnn gene stres oldum ..

canım sizdemi emre beye gitmiştiniz

Birkaç yere gidip fikir aldık evet gittiklerimizden biride Emre beydi. Bizi rahatlatacak şekilde konuştu evet ama benim kafamdaki sorular bitmek bilmiyor. Hergün araştırdıkça yeni bir şey karşıma çıkıyor. Nasıl yapmalı nerden başlamalı? Bizim ilk deneyimimiz olacak ve bunu defalarca deneyecek madi olanaklarımız yok. Bu kendi çabamla oldurabileceğim bir şey değil tabiki. ben yapamam sonuçta herşey Allahın takdiri. fakat ben aklımda aa şunuda yapsaydım gibi birşey kalsın istemiyorum o yüzden titizleniyorum. Bazı arkadaşlar bitkisel birşeyler kullanıyor bizde mi başlasak bilmiyorum. Aslında hemen tedaviye başlayacaktık. Benim araştırdıkça kafam dahada karıştığı için biraz daha bekleme kararı aldık eşimle. Birde orda eşime "sizlik bir durum yok siz sadece sperm bulunana kadar bizimlesiniz sonra sizinle işimiz bitiyor. Eşinize iyi bakın herşey onda bitiyor " falan diye sizin omuzunuza ağır bir yükü bindiriyorlar. Sperm çıkıpta sizde tutmazsa. Hadi bakalım sanki başarısızlık sizin gibi bir durum çıkıyor ortaya. offf offff

bak şimdi sen neden umutsuz konuşuyorsun şükürler olsun dondurulmuş spermleriniz var inşallah onlar daha çok artacak ve canında can bulacak inşallah anneler günü hediyen göbişindeki bebeğin olacak

canım merhaba.nekadar da güzel özetlenmiş yaşadıklarımız.seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben bu topiğin eskilerindenim.vakti saati geldiğinde inanıyorum ki rabbim nasip edecektir sana ve diğer arkadaşlarımıza bu duyguları yaşamayı.bunun için hep duacınız olucam.siz de dua etmekten ve umud etmekten asla vazgeçmeyin.Allah yar ve yardımcınız olsun..

canım benim nerelerdesin sen bebişin nasıl kaç aylık oldu doğuma az kalmıştır şimdi darısı başımıza dualarında yer almak bizi çok mutlu eder inşallah bizde önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz umarım benim eşimdede sperm çıkar bizde hayal bile edemediğimiz bebeğimize kavuşuruz

troblet dugum yaptınmı hayırlı ugurlu olsun darısı bizlere olsun bebeginin ömrü uzun olsun ..

Cnm haklisin yeni diye böyle bukdr üzülüyoruz bellide ama bizim hemen olmamız lazım amlyt yoksa psikolojik olarak iyice cokecem her an ağlıyorum...esimin tüm degerleri normal testesteronu 454, fsh 9.7 3 doktora gösterdik hormonları gayet iyi dedi...bitkisel kürler uyguluyoruz ama buseferde normal olan hormonları düşürür yükseltir diye korkuyorum ...hani hormonlarda sorun olsaydı sonbahara kdr ilac kullanıldık ama şimdilik beklemeyi gerektirecek hiç bsy yok ondan böle acele ediyorum sanki sonunda omzumdan büyük bı yük kalkacak gibi geliyo ...

Bende anlamadım cnm bugün adetimin 3. Gunu tup bebek doktoruna kalsa ben iğnelere başlamıştım ama urolog doktorumuz acele etmeyin bekleyin dedi cok güvendim urolog doktoruna nezaman gidip soru sorsam moralim yüksek çıkıyorum odasından... Ama tup bebek doktorunda daha girişim bile yok hiç sormadı bı sorun varmi diye kiiii ben başka hastahanede muayene oldum hiç bsy yok dedi diye rahatım belkide adetin 2. Gunu gidince bakacak ..nebilim simdilikkkk benim icin sperm bulunması önemli onun icin cok sallamadım tp bebek doktorunu...esimin genetik testini istedi urolog doktoru...ona bakarak sperm bulma olasılığını söyleyecek..mesela azfa- azfb varsa sperm bulma cok ama cok düşük öyle olursa once eşini amlyt ederiz sana bosuna ağır ilaçlar vermiş olmanız dedi...ama azfc varsa %50-60 sperm bulunur dedi ...genetiğiniz çıksın rahat konuşuruz icimizi ferah tutun dedi...bilmiyorum once allahıma güveniyorum ins urologta bulur sperm...mesela biz başka hastahanede Prof Dr dü urolog doktoru hiç sallamadı bizi bu Dr ise cok bilgilendirdi bizi...zaten ilgilenmezse gitmediko hastahaneyede... Bakalım kısmet olacağı varsa enimi doktorda bulur normal olanda yeterli Rabbim nasip etsin

ağlama((( olgunlaşmamış hücre kelimesi bile umut dolu bence...ilac tedavisi olursunuz sonbaharda meleginizine kavuşursunuz.... Zorlu bı süreç beklemek zor ama sonucu iyi olsun bekleyelim...

merhaba canım .bende bebekte iyiyiz çok şükür.doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu.evet uzun zamandır pek bakamadım,açtığımda da kimse yoktu.inan bana hep dualarımdasınız,oğluma her baktığımda hem şükrediyorum hemde sizlere dua ediyorum bu duyguyu yaşamayı sizlere de en kısa zamanda nasip etsin diye.inş güzel haberler verirsin yakında.Allah'a emanet olun..

enfall'in tefriciyelerini okuyoruz 18 nisan çarşamba akşamı saat 20'ye kadar...
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164.... OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım benim gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün bizim yerimizede kokla o cennet kokulu meleğini inşallah canım bizde bir gün bu topikten bebeğimizin olduğunu yazarız adını ne koydunuz bebişinizin

cnm bizim azo sebebi net belli değil ama eşim küçükken ateşlü hastalık geçirmiş ondan diye tahmin ediyoruz bunuda yeni öprendik daha
hormonlar normal genetik değil
eşim 2006 yılında akdeniz tıp fakültesinde tese ameliyatı olsu sperm bulunamadı dediler onun dışında ne birşey söylediler nede bir rapor verdiler
10 ekim 2011 de gen artta eşim mikro tese oldu
dediğin gibi kaan beyi konuşmak için çağırdı
girdiğimde ameliyatın çok başarılı geçtiğini
bezelerin kanalların çok güzel yerinde olduğunu
akşam dörtte kendisinden haber bekleyeceğimizi
olmazsa ertesi gün saat 10 da net patloji raporunun çıkacağını söyledi
akşam 4 te aradım cevap vermedi
mesaj göndermiş sabah 10 da arayın diye ertesi gün aradığımda elonge hücreler var dedi
sonra ben gen artı aradım ve patoloji raporunu istedim
ilk gün göndermediler ertesi günde onlar gönderesiye kadar aradım mail gönderdiler
ama mailimi bilgisayarım açmadı
bilmyordum ne yazıyordu
bundan 2 ay önceydi galiba
başka bilgisayarlardan deneyere açtım yazdırdım sonucunda tübül bazallarda az sayıda sertoli cell only yazıyordu cnm
bunu kaan beye söyledim elongeler bazen patolojide gözükmüyor ameliyat esnasında ben gördüm demişti
iş te böyle cnm((43:

sağol canım Allah hepinizden razı olsun,sizin için de koklarım.inş canım o haberi sabırsızlıkla bekliyicem.adı Muhammed Miraç, o da sizin ellerinizden öper teyzeleri..:127:

ALLAHIM BU NE GÜZEL BİRŞEY HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞIM
ALLAH SAĞLILI SIHATLİ ANALI BABALI ETSİN İNŞLHH
DARISIDA BÜTÜN EVLAR İSTEYEN HERKESİN VE İÇLERİNDE BENİM VE BENİM DURUMUMDAKİ HERKESE OLSUN..
PEKİ SİZDEKİ SORUN NEYDİ
EŞİN MİKRO TESEMİ OLDU
ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİNE KAVUŞMUŞSUN
AY NE KADAR GÜZEL BİRŞEY ÇOK ÖZENDİM İÇİM GİTTİ UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN NAZAR DEĞMESİN...

Allah bağışlasin yuvanız hep huzurlu mutlu olsun...
Özel msj attım size heyecanla bekliyorum cevabınızı :)

aminnnnnnnn canım inş...
nasılsın canım pek giremiyorsun eskisi gibi galiba ??

evet canım bu aralar pek giremiyorum sürekli teyzemin yanına gidiyorum benden başka bakacak kimse yok yakınlarda yemek yapıyorum ona temizlik falan gelen giden oluyor geçmişolsuna onda giremiyorum.
bu arada bende tefriyecelerimi bitirdim Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…