• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma cnm vapurla karsıdan donerken az kaldı batıyoduk fecıydı baya korktum
simdı hava yagmurlu ruzgar var ama fazla degıl dun neydı ole allhım bızı gazabından esırgesın
evet her testte acı gozyası sonra umutlar tekrar baslıyo hayat bole gıdıyo
bıde su kaynanalatr olmasa:47:
allah korusun cnm yaa acelenizmi vardı sanki ama neyseki bişey olmamış
haberlerde gördüm heryer uçmuş
annemlerdinde köyde ahırlarının çatısı uçmuş her yerleri yıkılmış çok korkmuşlar canlarım
neyseki kendilerine birşey olmamış çok şükür
aman cnm benim kaynanam inanın kimsenin kisine benzemez
içten içe çok kzıyorum sinir oluyorum ama takmıyorum çok fazla
dükkanlarımızda yan yana olunca sorma
eşim gün boyu onlarla gece gündüz bizi çok kıskanıyor
canını sıkmak için olmadık şeyler söyler bende alıştım artık ya cevabını veriyorum yada takmıyorum sende öyle yap bitanem yoksa hayatımız zaten zor birde onlarla zorlaştırmayalım....

canım benim bundada aynı kaderi paylaşıyoruz desene
ne yapalım hayırlısı artık bizimde kaderimiz böyleymiş
bizde burda vakit geçiririz değilmi tatlım kız kıza kaynatırız:)) hep beraber[/QUOTE
kader arkadaşım benim evet dünde eve gelmedi insan bir garip oluyor evli ama yalnız
herkes eşi çocuğuyla gezerken biz arkadaş ve komşularımızla beraberiz,
herkes eşiyle çocuğuyla yemek yerken biz yine bilgisayar başında bir şeyler atışırıyoruz,
geçen gün demiştiniz ya başkalarının mutluluğu bizim mutsuzluğumuz olacak kadar aciz miyiz diye
belkide artık acizliğimizi yüzümüze bakanların anladığını bilmemiz gerekiyor.
ya Rabbim biz aciz kullarını affet ve bize merhamet et kendi tarafından bizlere hayırlı soy ihsan eyle hanelerimize huzur ve bereket nasip eğle

keşke aynı şehirde olsaydık vck cığım en azından 1 gün sizde 1 gün bizde birbirimize arkadaş olurduk
sağlık olsun bakalımda bugünlerde geçer belki cnm iyiki bilgisayarlarımız var değilmi cnm ya onlarda olmasalardı ne yapardık biz:)))))))

cnm sizde kaan bey fsh yı mı yoksa testesteronumu yükseltmeye çalışıyor
siz ne tedavisi görüyorsunuz
biz tedavinin 6.ayındayız cnm
tahlillerimiz şöyle
25.11.2011
1.AY TAHLİL SONUÇLARI
FSH 25,15
LH 11,16
TESTOSTERON 6,78
SPERM 0
22.12.2011
2.AY TAHLİL SONUÇLARI
FSH 18,93
LH 8,61
TESTOSTERON 850,37
SPERM 0

23.01.2012
3. AY TEDAVİ SONUÇLARI
FSH 10,72
LH 18,84
TESTOSTERON 6,89
SPERM 0
24.02.2012
4. AY TEDAVİ SONUÇLARI
FSH 16,37
LH 8,45
TESTOSTERON 6,46
SPERM YAPILMADI
23.03.2012
5. AY TEDAVİ SONUÇLARI
FSH 5,86
LH 3,37
TESTOSTERON YAPILMADI
SPERM YAPILMADI

18.04.2012
sperm tahlili yapıldı sonuç sıfır işte cnm bizim değerler bunlardı
bu ayın 24 de 6.ay bitecek o zaman yaptıracağız bakalım...

canım testosteron düşüktü.fsh yüksekti.canım .ne tedavisi gördüğümüzü bilmiyoeuz.kaan hoca bi saonuçlar iyi diyor bi kötü diyo.anlayamadık.Allah sonumuzu hayır etsin

canım testosteron düşüktü.fsh yüksekti.canım .ne tedavisi gördüğümüzü bilmiyoeuz.kaan hoca bi saonuçlar iyi diyor bi kötü diyo.anlayamadık.allah sonumuzu hayır etsin

anladım canım kaan beyin bende tam olarak ne yaptığını bilmiyorum bi öyle diyor bi böyle yoğunluğundan dolayı kafası karışık anlayacağın
bizde fsah kaan beye gittiğimizde 4 tü
kaan bey çok düşük buldu ve 1 yılı aşkın süredir fsh yı yükseltmek için tedavideyiz
ameliyattada yüksekti ama yine sperm bulunamadı malesef
ilk kez geçen ay ki tahlillerde bu kadar düşüş gösterdi fsh
bizim asıl kullanmamız gereken ilaç sabahları 1 adet clomen 1 yıldır eşim clomen kullanıyor
sizdemi clomen kullanıyorsunuz cnm
hakkımızda hayırlısı bakalım yapacak birşey yok cnm...

kızlar mrh:3:
Ovitrelle ve Prengly 500 iğnelerini nerden alıyosunuz?
Devlet ödüyormu?

kızlar mrh:3:
Ovitrelle ve Prengly 500 iğnelerini nerden alıyosunuz?
Devlet ödüyormu?

cnm merhaba benim eşim 2 aydır ovitrelle kullanıyor
ecza deposunda alıyoruz 36 tl ye 1 tanecikte peregni bulmuşlardı onuda 10 tl ye aldık
ama bunlar yazdırılabiliyormuş
istersen bi doktorlara danış
boş yere para vermeyin fırsatın varsa git araştır
sizdemi iğne kullanacaksınız cnm

canım benim artık dış kapının dış mandalları değerleri gözümde sıfır azo nasıl sıfırsa onlarda sıfır canım kayınvalideme eşimin ablalarına sordum yıllarca çocukken bir rahatsızlık geçirdimi diye inkar etti yıllar sonra yani iki ay önce eşim sormuşta sen çocukken kabakulak geirdin demiş bunu öğrendikten artık benim için bittiler artık aramıyorum sormuyorum sadece hastalık olursa oda kayınvalidemi görümcelerimi değil

en iyisini yapıyorsun canım.takma kafana boşver.derdimiz bize yetiyor zaten.biz ilk durumumuzu söyleyeceğimiz zaman eşim annesine ağlayarak "bizim çocuk sahibi olmamız zaman ve uzun bi tedavi gerektircek gibi duruyor" dedi.kaynanam yaydan fırlamış ok gibi gözlerle bana çevirip kafasını "sendemi sorun" dedi.ömrümün sonuna kadar unutmayacağım bir bakıştı o..neyse cnm.rabbim kimselere dert verip derman aratmasın.bizlerede evlatlarımızla eşlerimizle mutlu olmayı nasip etsin..seni çok merak eden varsa arar zaten..

cnm mesajını aldım ben daha özelden msj atamıyorum.bursadaki arkadaşlarla buluşursak eğer sana da haber veririm.sen bana msn adresini veya face adresini hangisini daha sık kullanıyorsa işte msj at.bende çalışıyorum zaten anca haftasonu olur buluşma.görüşmek üzere cnm.kib.

cnm merhaba benim eşim 2 aydır ovitrelle kullanıyor
ecza deposunda alıyoruz 36 tl ye 1 tanecikte peregni bulmuşlardı onuda 10 tl ye aldık
ama bunlar yazdırılabiliyormuş
istersen bi doktorlara danış
boş yere para vermeyin fırsatın varsa git araştır
sizdemi iğne kullanacaksınız cnm

evet bizde kullanıcaz daha önce Nebido kullanmıştık Kaan hoca şimdi bunları kullanın dedi...Bu iğneler yazdırılıyosa biz bir araştıralım bakalım boş yere para vermiyelim...

lütfen biri bana kalk evini temizle desin ne tembelim ben yaaa

yok canım topiğe ait face yok senin facen varsa bize ismini söylüyorsun bizde sana istek gönderiyoruz sende kabul ediyorsun ve arkadaş oluyoruz:34::34:

vck ben sana face den teklif gönderdim salı günü falandı heralde yanlış hatırlamıyosam

askbebek avatarına bayıdım

canım onu eşim yükledi bilgisayar her açtığımızda bakıyoruz yani anlayacağın eşimin zevki emek bana çaktırmasada ne kadar çocuk sevgisi olduğunu gösteriyor ah rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inş canım

baharcım ben tefriciyeyi okudum Allah arkadaşımızın isteğini kabul etsin listeye eklersin canım.

en iyisini yapıyorsun canım.takma kafana boşver.derdimiz bize yetiyor zaten.biz ilk durumumuzu söyleyeceğimiz zaman eşim annesine ağlayarak "bizim çocuk sahibi olmamız zaman ve uzun bi tedavi gerektircek gibi duruyor" dedi.kaynanam yaydan fırlamış ok gibi gözlerle bana çevirip kafasını "sendemi sorun" dedi.ömrümün sonuna kadar unutmayacağım bir bakıştı o..neyse cnm.rabbim kimselere dert verip derman aratmasın.bizlerede evlatlarımızla eşlerimizle mutlu olmayı nasip etsin..seni çok merak eden varsa arar zaten..

ah canım yaşayan bilir hep suçlu biz oluruz

ben sana söylersem ya bana kim söyleyecek bende aynıyım çok sıkılıyorum

evet yaa bebişler olunca napcaz bilmiyorum .. kafam dağınık olunca ev işi yapasım gelmiyo Allahım derdimizin dermanını en kısa zamanda versede bizde mutlu olsak bebişlerimizle :

evet yaa bebişler olunca napcaz bilmiyorum .. kafam dağınık olunca ev işi yapasım gelmiyo Allahım derdimizin dermanını en kısa zamanda versede bizde mutlu olsak bebişlerimizle :

amin canım bende aynıyım yanlızlıktan ne iş yacağımıda bilmyorum uğraşımız yok diye tembellik yapıyoruz ama çocuk olsa daha canlı oluruz inş olur

amin canım bende aynıyım yanlızlıktan ne iş yacağımıda bilmyorum uğraşımız yok diye tembellik yapıyoruz ama çocuk olsa daha canlı oluruz inş olur

kimse topikte değil demek bir sen birde ben evdeyiz diğer arkadaşlar demek uğraş bulmuş canım sen nereden

inş ikiz bebişleimiz olur bizde işten başımızı kaldıramayız..

Back
X