allah korusun cnm yaa acelenizmi vardı sanki ama neyseki bişey olmamışsorma cnm vapurla karsıdan donerken az kaldı batıyoduk fecıydı baya korktum
simdı hava yagmurlu ruzgar var ama fazla degıl dun neydı ole allhım bızı gazabından esırgesın
evet her testte acı gozyası sonra umutlar tekrar baslıyo hayat bole gıdıyo
bıde su kaynanalatr olmasa![]()
haberlerde gördüm heryer uçmuş
annemlerdinde köyde ahırlarının çatısı uçmuş her yerleri yıkılmış çok korkmuşlar canlarım
neyseki kendilerine birşey olmamış çok şükür
aman cnm benim kaynanam inanın kimsenin kisine benzemez
içten içe çok kzıyorum sinir oluyorum ama takmıyorum çok fazla
dükkanlarımızda yan yana olunca sorma
eşim gün boyu onlarla gece gündüz bizi çok kıskanıyor
canını sıkmak için olmadık şeyler söyler bende alıştım artık ya cevabını veriyorum yada takmıyorum sende öyle yap bitanem yoksa hayatımız zaten zor birde onlarla zorlaştırmayalım....
canım benim bundada aynı kaderi paylaşıyoruz desene
ne yapalım hayırlısı artık bizimde kaderimiz böyleymiş
bizde burda vakit geçiririz değilmi tatlım kız kıza kaynatırız:)) hep beraber[/QUOTE
kader arkadaşım benim evet dünde eve gelmedi insan bir garip oluyor evli ama yalnız
herkes eşi çocuğuyla gezerken biz arkadaş ve komşularımızla beraberiz,
herkes eşiyle çocuğuyla yemek yerken biz yine bilgisayar başında bir şeyler atışırıyoruz,
geçen gün demiştiniz ya başkalarının mutluluğu bizim mutsuzluğumuz olacak kadar aciz miyiz diye
belkide artık acizliğimizi yüzümüze bakanların anladığını bilmemiz gerekiyor.
ya Rabbim biz aciz kullarını affet ve bize merhamet et kendi tarafından bizlere hayırlı soy ihsan eyle hanelerimize huzur ve bereket nasip eğle
keşke aynı şehirde olsaydık vck cığım en azından 1 gün sizde 1 gün bizde birbirimize arkadaş olurduk
sağlık olsun bakalımda bugünlerde geçer belki cnm iyiki bilgisayarlarımız var değilmi cnm ya onlarda olmasalardı ne yapardık biz:)))))))