Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm bu mübarek cuma waktinin yüzü suyu hürmetine ins test sonucunuz temiz cıkar aminn

allah razı olsun cnm hepimizin tüm sonuçları güzel çıkar inşş..
sonuc iyi çıksa biraz rahatlıycam ama baya kişiyi gördüm herşeyi iyi olup spermi olmayan
offf hayırlısıyla iyi şekilde atlatsak bunu ileride gülümseyerek hatırlasam böyleydi böyle oldu diye

oof of ins dedgn gbi olur bu kötü günleri hızlı bi sekilde atlatrz hepimz ins

hadi hayırlısı cnm.benimde eşim yarın yaptırıcak genetik ve hormon testlerini.ben daha şimdiden heyecanlandım sonuçları alacağımız gün eminim bende senin gibi olurum..rabbim inşallah yüzünü güldürür cnm.sonuçları yazarsın bize..

oof of ins dedgn gbi olur bu kötü günleri hızlı bi sekilde atlatrz hepimz ins
inş cnm bnmm rabbim unutturur güzel şekilde bu günleri:)

hadi şimdiden hayırlı olsun cnm inş güzel sonuçlar alırız.. genetik testi 25 günde çıktı bizim of beklemek zor.. neyseki ben haftaya çıkar diyordum 1 hafta erken alcaz bunada şükür:)

kızlar ben ulun beye muayne oldugumda ulun bey bana vitamin yazdı umut tup bebekte ulun beye muayne olan arkadaslar sizede vitamin yazmışmıydı ulun bey ben ne icin yazdığını sormayı unuttum heycandan

Merhabalar, inşallah herşey istediğiniz gibi olur kısmen yazdıklarınızı okudum biz de haftaya sanırım genetik test yaptıracağız sayı 100 bin olduğu için yani çok çok az. Allah yardımcımız olsun burdaki herkesin inşallah, herşey imkansız olmaz denene kadar umut her zaman var, inanıyorum ben buna, sonuçlarınız iyi çıkarsa tedaviye hemen başlayacak mısınız belki aynı zamanlarda başlarız tedaviye....

kızlar ben ulun beye muayne oldugumda ulun bey bana vitamin yazdı umut tup bebekte ulun beye muayne olan arkadaslar sizede vitamin yazmışmıydı ulun bey ben ne icin yazdığını sormayı unuttum heycandan

Bana da yazdılar 3 ay kullanmam için, tedavi 3 ay içinde başlarsa gebelik isteyen her bayanın kullanması gerekiyor dediler, benim ayrıca B vitavinim eksik o yüzden B vitamini yazdı ,folik asit ve çinko da verdiler. Ama tüm sonuçlar yorumlanıp tedavi tarihim belli olduğunda çinko ve folik asiti içmeyi düşünüyorum belki eşime uzun bir tedavi verirler salı günü öğrencez bakalım...

Ben İstanbulda değilima ma benim gittiğim doktor yazdı demek istedim bu arada yanlışlık olmasın selamlar...

sagol cwbn icin canm tedawiniz nezman baslcak canm sen hangi sehrde we hangi merkezde tedawidesin????

merhaba arkadaşlar
nasılsınız canlarım?
herkes bir umutla bekliyor ne güzel rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın.
güzel haberler alın her daim..

hayırlı cumalar arkadaşlar .şu anda okunan ezanların hürmetine buradaki arkadaşlarıma, bana, ve tüm evlat hasretiyle yananlara annelik duygusundan mahrum etme bize evlatlar ver hayırlısını sağlıklısını ver yavrularımızla bizi imtihan yapma bizde iyi anne babalar olabilelim Allahım.

ins arkadasm ins hepimz bu imtahanı hayrlsyla gecer yawruza kawusuruz tez zamanda ins

çok zor süreçlerden geçiyoruz..
bir çoğunuz bu durumu yeni öğrenmişsiniz ve büyük üzüntü içerisinddesiniz tahmin edebiliyoruz.
zamanla alışılıyo eskisi kadar üzülmüyo insan yinede tabiki hep bir yanı acıyo insanın ama eskisi gibi olmuyo.
rabbim hepimize sabır vede umt versin..

aminnn canım amninn.

haklsn canm alısyo insan ama yinede hergun ögrendgm ilk günkü gibi icim yanıyo buda insanın elinde degl nekadar alışsamda icim hep buruk

sagol cwbn icin canm tedawiniz nezman baslcak canm sen hangi sehrde we hangi merkezde tedawidesin????

samsun fakültede başlıycaz ilkine, şehirdışına gitmek zor gibi geliyor şu an, çalıştığımız için de sıkıntı izin almak sürekli, başımıza tam olarak ne geleceğini de bilmiyoruz, genetik test isteyecek sanırım salı günü ve ona göre yolumuz çizilecekmiş ilk sperm testinde sıfırdı şimdi 100 bin çıktı üçüncüyü istedi onun da sonucu salı günü çıkacak. en azından sağlam kullanılabilecek varsa tese yapmaz diye düşünüyorum umutla, herkes için hayırlısı olsun her zaman yazamasam da sıkı takipçisiyim ve paylaşmak da rahatlatıyor çünkü etrafımda kimseyle konuşamıyorum bu durumu bu yüzden de paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum, beni de aranıza ekleyin selamlar...

biz özelde yaptırıcaz 10gün içinde alırsınız bütün sonuçları dediler.beklemek çok zor..rabbim sabır versin..

canm benim seni aramıza eklememize gerek yok zaten burda hepimiz kader arkadaşıyız canm masallah sperm cıkms sizde darısı bize ins senin esinin sorunu neydi?????

ALLAHın selamı rahmeti bereketi üzerimize olsun.EFENDİMİZİN doğduğu bugün hürmetine bizim de nurtopu yavrularımız olsun inş...........CERVAN hoşgeldin nasılsın. yeni arkadaşlar hoşgelmişsiniz.tez vakitte şifa bulmamız duasıyla...hayırlı cumalar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…