şansıma kimsecikler yok heycanlandım kızlar dua edin nolurr
canm bu mübarek cuma waktinin yüzü suyu hürmetine ins test sonucunuz temiz cıkar aminn
allah razı olsun cnm hepimizin tüm sonuçları güzel çıkar inşş..
sonuc iyi çıksa biraz rahatlıycam ama baya kişiyi gördüm herşeyi iyi olup spermi olmayan
offf hayırlısıyla iyi şekilde atlatsak bunu ileride gülümseyerek hatırlasam böyleydi böyle oldu diye
kızlar nslsınız kaç gündür misafir falan vardı giremedim..
bugun eşimin genetik test sonucu çıkıyor ögleden sonra alcam..
bana dua edin nolur..
heycandan başım kazan gibi agrıyor aglamamak için zor tutuyorum kendimi..
tabi sonuc iyi ise kesin sperm bulunacak diyede bşy yokkk..ama en azından daha umutlu olcam..
hormonlarımız normal genetikte normal olursa %50-60 sperm bulunabilir..
eger genetik kötü ise %10-20 kdr bi şansımız var...
inş cnm bnmm rabbim unutturur güzel şekilde bu günleri:)oof of ins dedgn gbi olur bu kötü günleri hızlı bi sekilde atlatrz hepimz ins
hadi hayırlısı cnm.benimde eşim yarın yaptırıcak genetik ve hormon testlerini.ben daha şimdiden heyecanlandım sonuçları alacağımız gün eminim bende senin gibi olurum..rabbim inşallah yüzünü güldürür cnm.sonuçları yazarsın bize..
inş cnm bnmm rabbim unutturur güzel şekilde bu günleri:)
hadi şimdiden hayırlı olsun cnm inş güzel sonuçlar alırız.. genetik testi 25 günde çıktı bizim of beklemek zor.. neyseki ben haftaya çıkar diyordum 1 hafta erken alcaz bunada şükür:)
kızlar ben ulun beye muayne oldugumda ulun bey bana vitamin yazdı umut tup bebekte ulun beye muayne olan arkadaslar sizede vitamin yazmışmıydı ulun bey ben ne icin yazdığını sormayı unuttum heycandan
Bana da yazdılar 3 ay kullanmam için, tedavi 3 ay içinde başlarsa gebelik isteyen her bayanın kullanması gerekiyor dediler, benim ayrıca B vitavinim eksik o yüzden B vitamini yazdı ,folik asit ve çinko da verdiler. Ama tüm sonuçlar yorumlanıp tedavi tarihim belli olduğunda çinko ve folik asiti içmeyi düşünüyorum belki eşime uzun bir tedavi verirler salı günü öğrencez bakalım...
merhaba arkadaşlar
nasılsınız canlarım?
herkes bir umutla bekliyor ne güzel rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın.
güzel haberler alın her daim..
ins arkadasm ins hepimz bu imtahanı hayrlsyla gecer yawruza kawusuruz tez zamanda ins
hayırlı cumalar arkadaşlar .şu anda okunan ezanların hürmetine buradaki arkadaşlarıma, bana, ve tüm evlat hasretiyle yananlara annelik duygusundan mahrum etme bize evlatlar ver hayırlısını sağlıklısını ver yavrularımızla bizi imtihan yapma bizde iyi anne babalar olabilelim Allahım.
çok zor süreçlerden geçiyoruz..
bir çoğunuz bu durumu yeni öğrenmişsiniz ve büyük üzüntü içerisinddesiniz tahmin edebiliyoruz.
zamanla alışılıyo eskisi kadar üzülmüyo insan yinede tabiki hep bir yanı acıyo insanın ama eskisi gibi olmuyo.
rabbim hepimize sabır vede umt versin..
sagol cwbn icin canm tedawiniz nezman baslcak canm sen hangi sehrde we hangi merkezde tedawidesin????
inş cnm bnmm rabbim unutturur güzel şekilde bu günleri:)
hadi şimdiden hayırlı olsun cnm inş güzel sonuçlar alırız.. genetik testi 25 günde çıktı bizim of beklemek zor.. neyseki ben haftaya çıkar diyordum 1 hafta erken alcaz bunada şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?