Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende yarın süleymaniyeye gidecem eşim tahlil vermişti soncu almaya kızlar inş sperm bulunurda bizde kendi hastanemize gider dondurmaya veririz kızlar inş hep beraber bebeklerimiz olur

canım inşallah teste milyonları görürsünüz Rabim bu sıkıntılardan hepimizi kurtarsın

kızlar bende tüp bebek deniycem bu yaz Allah nasip ederse yalnız benim bu konuda pek bir bilgim yok bana yardım ederseniz
Adetin 2 günü iğnelere başlanıcak daha sonra nolcak ?
Beni aydınlatırmısınız

kızlar bende tüp bebek deniycem bu yaz Allah nasip ederse yalnız benim bu konuda pek bir bilgim yok bana yardım ederseniz
Beni aydınlatırmısınız

canım bende yaza tüp bebek yapacağım ama bende pek bilgili değilim canım bilsem yardımcı olurdum rabbim yardımcın olsun cümlemizin nerde hangi hastanede tüp yapacaksın

Beni aydınlatırmısınız

canım tedaviye başlamadan önceki ay bir muayene veya kontrole git bence.ona göre söylerler. uzun protokol var kısası var. çeşit çeşit bir önceki adetin 21.günü lucrin diye bir iğne göbekten yaparak başlanıyor..adetin 3.günü iğneler başlar.günaşırı muayeneye gidilir. kan verilir hormonlara bakılır.yumoşlar belli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi verilir.36 saat sonra yumoşlar toplanır.aynı gün döllenme işlemi.3. veya 5.gün transfer. hepsi bukadar.12 gün sonra kanda hamilelik testi ve mutlu soonn.9 ay sonrası inşaallahRABBİM herbirimize lutfundan versin amin.

canım bende yaza tüp bebek yapacağım ama bende pek bilgili değilim canım bilsem yardımcı olurdum rabbim yardımcın olsun cümlemizin nerde hangi hastanede tüp yapacaksın

canım biz Ankarada Cebeci Hastanesinde yapılacak tüp bebek işlemi Allah nasip ederse ......
Sen hangi hastanede tüp yaptıracaksın?

canım nasıl heyecanlısındır şimdi.. yoktan var eden ALLAH ım sizede hayırlı evlat bağışlasın..gülyüzünü güldürsün.hangi hastane veya merkezde tedavi oluyorsunuz.eşini kim ameliyat edecek.dualarımız sizinle.inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım bilgi için tşk ederim Rabim sonunu hayır eder inşallah

herkese iyi akiamlar.. esimin spermiogram sonucunu aldık, yorumlayabilecek olan var mı.. dr pzt gitcez, ama cok merka ediyorum.. nette veilenlerden biraz farklı... mesela esiminkinde İLERİ yada YERİNDE falan yazmıyo..? bunun anlamı nedir

1 ml sperm sayısı 16 400 000
total sperm sayısı 83 640 000
lokosit 8-10 lokosit hucresi goruldu
1. saat hızlı hareketli %40
1.saat yavas hareketli %5
1. saat hareketsiz %55

2. saat hızlı hareketli %35
2.saat yavas hareketli %5
2. saat hareketsiz %60

3. saat hızlı har. % %30
3.saat yavas har. %5
3. saat hareketsiz %65

4. saat hızlı har %25
4. saat yavas har %5
4. sat hareketsizm %70

morfoloji- normal yapılı %91
kafa deforme %3
kuyruk deforme %3
olgunlaşmamıs%3
sıvılaşma 20dk ph 7.5

dualarımız senınle cnm rabbım kavustursun bebişlerinize
cnm ne guzel inşllh sende hamişler kervanına katılırsın tatlım

cnm burda topıgın adı ustunde EŞİ AZOSPERMLİLER
cogumuzun esınde sperm yok
gorunurde sonuc ii gibi ama bız boyle bı test sonucu hayatımızda görmedık tatlım
bızım testlaerımızda 0 dan baska rakam yok cnm bız oluye bıle hasretız
RABBIM SONUCUNUZU HAYIRLI ETSIN

Son düzenleme:
Cemrem nerdesin gızz sennn

evdeyım gız ne olsun bıraz cnm sıkkındı ama gectı
arada gırdım kımse olmayınca cıktım ne yapayım yarın sabahta elım ıcın dr gıdıcem bakalım ne cıkacak
sen nasılsın asıl sen gozukmedın bugun

yaaaaaaaaaaaaaaaa
beni dinlemeden gittinnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:

Yok canımbenim burdayımm
fatmagülü izliyomdaa
arada ona bakıyorumm
söyle tatlım ne oldu neye sıkıldın senn
bugün kurs vardıya cnm ordaydımm

oleyyyyyyyyyy gelmiş
aman klasık ıste daha sonra yazarım
aaa dogru benım kurs yok yok ya senıde aynı zannettım
sızın butun sonuclar hazırmı cumartesıye cnm hadı hayırlı haberler verırsın inşllh bizlere kızzz

tmm cnmm
evtt hazır cnm sonuçlarr cumartesiyi bekliyorum iştee bakalımm hayırlısı
inş. bende güzel şeyler duymak istiyorumm emre beydennn
yaa herşeye hazırım ama

tmm cnmm
evtt hazır cnm sonuçlarr cumartesiyi bekliyorum iştee bakalımm hayırlısı
inş. bende güzel şeyler duymak istiyorumm emre beydennn
yaa herşeye hazırım ama

evet cnm ya bız herseye hazırız dıyoruz da kotu bı sey duyunca yıkııyoruz ama
emınım bu sefer sen daha olumlu seyler duyacaksın emre beyden içime öle doguyo cnm
yarın kutlu dogum efendımızın yarın bol bol dua edelım kımbılır belkı yarın rabbım dılek kapılarımızı acmıstır

tabiki cnm hazırım diyorum ama iştee gelde bana sorr
inş canım benimm o içine doğanı emre beydende duyarız
evt cnm bol bol dua edelimmm rabbim inş. kabul eder
güzel bi haftada gidiyoruzz doktoraa allahımmm duysun sesimiziii

merhaba kızlar ben geldim.
kutlu doğum proğramı vardı ordaydım şimdi geldim.hepinize dua ettim rabbim hepimize hayırlı uğurlu evlatllar versin.evlerimizin bizimde bebiş koksun rabbim dedim.

merhaba kızlar ben geldim.
kutlu doğum proğramı vardı ordaydım şimdi geldim.hepinize dua ettim rabbim hepimize hayırlı uğurlu evlatllar versin.evlerimizin bizimde bebiş koksun rabbim dedim.

Hoşgeldin cnmm
ne güzel Allah kabul etsin cnm ettiğin dualarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…