kızlar bende yarın süleymaniyeye gidecem eşim tahlil vermişti soncu almaya kızlar inş sperm bulunurda bizde kendi hastanemize gider dondurmaya veririz kızlar inş hep beraber bebeklerimiz olur
kızlar bende tüp bebek deniycem bu yaz Allah nasip ederse yalnız benim bu konuda pek bir bilgim yok bana yardım ederseniz
Adetin 2 günü iğnelere başlanıcak daha sonra nolcak ?
Beni aydınlatırmısınız
kızlar bende tüp bebek deniycem bu yaz Allah nasip ederse yalnız benim bu konuda pek bir bilgim yok bana yardım ederseniz
Adetin 2 günü iğnelere başlanıcak daha sonra nolcak ?
Beni aydınlatırmısınız
canım bende yaza tüp bebek yapacağım ama bende pek bilgili değilim canım bilsem yardımcı olurdum rabbim yardımcın olsun cümlemizin nerde hangi hastanede tüp yapacaksın
Evet arkadaşlar bizim için büyük gün yarın... İstanbulda annemin yanındayım tedaviye geldim demiştim. Yarın allah nasip ederse yumurta toplama işlemim olacak eşimin de mikrotese ameliyatı... rabbim inşallah bizi o kapıdan boş göndermez inşlallah canlı hücreleri görmeyi nasip eder... artık yolun sonundayız herşey yarın belli olacak... eşim sabah 9 da ameliyatta olacak beni de 12.00-12.30 gibi alacaklarmış herkesden dua istiyorum dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yardımcısı olsun...
canım tedaviye başlamadan önceki ay bir muayene veya kontrole git bence.ona göre söylerler. uzun protokol var kısası var. çeşit çeşitbir önceki adetin 21.günü lucrin diye bir iğne göbekten yaparak başlanıyor..adetin 3.günü iğneler başlar.günaşırı muayeneye gidilir. kan verilir hormonlara bakılır.yumoşlar belli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi verilir.36 saat sonra yumoşlar toplanır.aynı gün döllenme işlemi.3. veya 5.gün transfer. hepsi bukadar.12 gün sonra kanda hamilelik testi ve mutlu soonn. 9 ay sonrası inşaallah RABBİM herbirimize lutfundan versin amin.
canım biz Ankarada Cebeci Hastanesinde yapılacak tüp bebek işlemi Allah nasip ederse ......
Sen hangi hastanede tüp yaptıracaksın?
dualarımız senınle cnm rabbım kavustursun bebişlerinizeEvet arkadaşlar bizim için büyük gün yarın... İstanbulda annemin yanındayım tedaviye geldim demiştim. Yarın allah nasip ederse yumurta toplama işlemim olacak eşimin de mikrotese ameliyatı... rabbim inşallah bizi o kapıdan boş göndermez inşlallah canlı hücreleri görmeyi nasip eder... artık yolun sonundayız herşey yarın belli olacak... eşim sabah 9 da ameliyatta olacak beni de 12.00-12.30 gibi alacaklarmış herkesden dua istiyorum dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yardımcısı olsun...
cnm ne guzel inşllh sende hamişler kervanına katılırsın tatlımsizin sayı gayet iyi zaten yıkamalı da kayıp oluyormuş bizim 2.yi yıkamadan dondurdular. Bu 3. testti. Eşin temmuzda verir belki dondurulmuşları da kullanmazsınız. Ay bizim çocuklar olursa gezenti olur daha vitaminken tek başlarına İstanbulda kalıyolar :)
herkese iyi akiamlar.. esimin spermiogram sonucunu aldık, yorumlayabilecek olan var mı.. dr pzt gitcez, ama cok merka ediyorum.. nette veilenlerden biraz farklı... mesela esiminkinde İLERİ yada YERİNDE falan yazmıyo..? bunun anlamı nedir
1 ml sperm sayısı 16 400 000
total sperm sayısı 83 640 000
lokosit 8-10 lokosit hucresi goruldu
1. saat hızlı hareketli %40
1.saat yavas hareketli %5
1. saat hareketsiz %55
2. saat hızlı hareketli %35
2.saat yavas hareketli %5
2. saat hareketsiz %60
3. saat hızlı har. % %30
3.saat yavas har. %5
3. saat hareketsiz %65
4. saat hızlı har %25
4. saat yavas har %5
4. sat hareketsizm %70
morfoloji- normal yapılı %91
kafa deforme %3
kuyruk deforme %3
olgunlaşmamıs%3
sıvılaşma 20dk ph 7.5
Cemrem nerdesin gızz sennn
yaaaaaaaaaaaaaaaa
beni dinlemeden gittinnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
Yok canımbenim burdayımm
fatmagülü izliyomdaa
arada ona bakıyorumm
söyle tatlım ne oldu neye sıkıldın senn
bugün kurs vardıya cnm ordaydımm
oleyyyyyyyyyy gelmiş
aman klasık ıste daha sonra yazarım
aaa dogru benım kurs yok yok ya senıde aynı zannettım
sızın butun sonuclar hazırmı cumartesıye cnm hadı hayırlı haberler verırsın inşllh bizlere kızzz
tmm cnmm
evtt hazır cnm sonuçlarr cumartesiyi bekliyorum iştee bakalımm hayırlısı
inş. bende güzel şeyler duymak istiyorumm emre beydennn
yaa herşeye hazırım ama
evet cnm ya bız herseye hazırız dıyoruz da kotu bı sey duyunca yıkııyoruz ama
emınım bu sefer sen daha olumlu seyler duyacaksın emre beyden içime öle doguyo cnm
yarın kutlu dogum efendımızın yarın bol bol dua edelım kımbılır belkı yarın rabbım dılek kapılarımızı acmıstır
merhaba kızlar ben geldim.
kutlu doğum proğramı vardı ordaydım şimdi geldim.hepinize dua ettim rabbim hepimize hayırlı uğurlu evlatllar versin.evlerimizin bizimde bebiş koksun rabbim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?