hayırlısı olsun cnm inş teseden sperm çıkar yılarca tedavi olup bebegi olanlar var yani umut kesilmez rabbimden.. eşlerimiz biraz akıllı olsa adam akıllı tedaviye uysalar bizi yormasalar keşke
bilmiyorum canım herkes farklı sınanıyor bizde böyle sınanacakmışız demekki.. rabbim bu gunumuzu aratacak başka dert vermesin inş..öyle cnm öyle.. inan ben bebek olmassa bu evlilik ne derece yürüycek ondan bile şüpheliyim... çünkü bebek diye diye 1 senedir maffoldum bende sorun avrdır diye neler neler içtim...ama her ay en azından umudum vardı...
aynı sorunları bende yaşıyorum kendimle nereye kadar mücadele edebilirim diye.evlenince aile olmak isyorsun büyümek istiyorsun ama bebeğin olmıyınca büyüyemiyorsun ister istemez sorunlarda artmaya başlıyor..hayattan zevk alamıyorum
ama gerçekten 2 senelik evliyim okdr kavgalarımız oldu hiç boşanmak aklımın ucundan geçmemişti ama şimdi nedense geçiyor.. çünkü eger eşimin yerinde olsaydımm gerçekten agzımın içine bakardım nedersem yapardım ama tam tersi iyicene gamsız oldu
eşim çok degişti herseye kızıyo diyo keske evlenmeseydim senin hayatına maffettim bende diyorum allah nasip ederse olur insallah dua edelim ama dinlemiyo isyanlarda
seninki benimkinden farklı benmki hiç sallamıyor cocuk olmassa olmasın diyor benim ruh halimi hiç anlayamıyor..ama sonucta her iki türlüde bizi üzüyorlar.. ben isterdimkiii güçlü bi erkek olsun desinki en iyi doktor hangisiyse oraya gidelim boşver 1 ay işe gitmeyiz izin alırız..allahın izniyle olur falan dese inan bukdr üzülmem derimki adam cagız çabalıyor daha neyapsın.. ama şimdi bakıyorum umrunda deil eve gelmiyor arkadaşlarıyla kahvede maçta.. eve geldigindede internette.. iki çift sohbet edemiyoruz daha 2 sneelik evliyiz yazık deilmi..
bilmiyorum canım herkes farklı sınanıyor bizde böyle sınanacakmışız demekki.. rabbim bu gunumuzu aratacak başka dert vermesin inş..
ama gerçekten 2 senelik evliyim okdr kavgalarımız oldu hiç boşanmak aklımın ucundan geçmemişti ama şimdi nedense geçiyor.. çünkü eger eşimin yerinde olsaydımm gerçekten agzımın içine bakardım nedersem yapardım ama tam tersi iyicene gamsız oldu
seninki benimkinden farklı benmki hiç sallamıyor cocuk olmassa olmasın diyor benim ruh halimi hiç anlayamıyor..ama sonucta her iki türlüde bizi üzüyorlar.. ben isterdimkiii güçlü bi erkek olsun desinki en iyi doktor hangisiyse oraya gidelim boşver 1 ay işe gitmeyiz izin alırız..allahın izniyle olur falan dese inan bukdr üzülmem derimki adam cagız çabalıyor daha neyapsın.. ama şimdi bakıyorum umrunda deil eve gelmiyor arkadaşlarıyla kahvede maçta.. eve geldigindede internette.. iki çift sohbet edemiyoruz daha 2 sneelik evliyiz yazık deilmi..
benimkide öle eve gelmeyi canı istemiyo kahvede internette okeyde
ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------164 =OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
bilmiyorum canım herkes farklı sınanıyor bizde böyle sınanacakmışız demekki.. rabbim bu gunumuzu aratacak başka dert vermesin inş..
cnm sen hangi şehirdensin yaş kaç merak eettim)
Kolay değil kızlar Allah hepimizie kolaylık versin .. Ben ne kadar şükretesem az benim eşim sağ olsun problem onda olmasına ragmen yapılması gereken ne ise bu konuda her şeyi yapıyor Allah ondan razı olsun... inan beni üzmüyor .. erkekler biraz daha bu konuda duygusuz oluyorlar gibi.. ama sağ olsun eşim şöyle diyor biz gerekeni yapalım doktor sa doktor bitkiselse bitkisel ama çocuk olmayacak sa Rabbim vermeyecekse bu da bizim imtihanımız olur diyor bizde ondan gelene kabuluz diyor... inş. bakalım bu sene hac kuralarında hacılık çıkmaz ise... tüp bebek deneiyecegiz.. 3 asşıla 3 adet düşükle sonuclaanan gebelik mevla nasip ederse tüp bebeken edecek etmesseda ondan gelene bende eşimde razıyız napalım yeğenleri severiz diyoruz...
benimkide öle eve gelmeyi canı istemiyo kahvede internette okeyde
bu erkeklerin hepsi aynı ya(( benimkide şimdi kahvede bende sinirden burdayım vakit geçsin derleşem bari dedim ((
evliliği bizmi zorlaştırıyoruz onlarmı anlamadım...
cnm sen hangi şehirdensin yaş kaç merak eettim)
elazıgdayım cnmmm 28 yaşındayım:) sen? :)
elazıgdayım cnmmm 28 yaşındayım:) sen? :)
31 oldum cnm kocaelindeyim.
31 oldum cnm kocaelindeyim.
koceelindemi tedavi olacaksınız cnmm..ben malatyada olmak istiyorum eşim elazıgda
koceelindemi tedavi olacaksınız cnmm..ben malatyada olmak istiyorum eşim elazıgda
evt cnm kocaelinde tedavi olucam .benim eşim çocuğu benden çok istiyor çokda sever çocukları ama lafta kalıyor işte bu konuda çok fazla emek harcamasını isterdim sıgarayı bırakıp gerekli bitkiselleri kullanmasını beni bu konuda teşvik etmesini isterdim ben ne kadar ısrar etsemde o sıgarayı elinden düşürmüyor.iç içte bebeğimiz olmasın diyorum artık benide kendinide mağrum bırak diyorum....Allahtan amaliyat olmaya yaklaşıyor, korksada olucak sorun etmiyor bu yönden bi şansım var işte...
siz ne zmn başlıcaksınız tedaviye ?
hmtnzl canım mesaj kutun dolmuş
evt cnm kocaelinde tedavi olucam .benim eşim çocuğu benden çok istiyor çokda sever çocukları ama lafta kalıyor işte bu konuda çok fazla emek harcamasını isterdim sıgarayı bırakıp gerekli bitkiselleri kullanmasını beni bu konuda teşvik etmesini isterdim ben ne kadar ısrar etsemde o sıgarayı elinden düşürmüyor.iç içte bebeğimiz olmasın diyorum artık benide kendinide mağrum bırak diyorum....Allahtan amaliyat olmaya yaklaşıyor, korksada olucak sorun etmiyor bu yönden bi şansım var işte...
siz ne zmn başlıcaksınız tedaviye ?
benimkide cnm sigarayı bırakacagına arttırdı bile.. her gece uyurken bide sabah uyanınca ilk işi sigara içmek ..diyorum bikere unutmadın sigara içmeyi nevar şu ilaçlarını düzgün içsen .. anca ben arkadasından dolanacamki içsin.. ozaman içse bile midem bulandı şöyle oldu böyle oldu diyor.. dedim adam gibi iç söylenme.. sinirlerim bozuluyor arkasından dolanmıyorum içmesse içmesin ya banane.. çok canımı sıktı içimde ne sevgisi var nede başka şeyi ...şu günleri hayırlısıyla bi atlatsaydık..
bizde adet olmamı bekliyorum cnmm 15 ine ignelere başlarım mayısın sonunada mtese amlytı olur.. tabi bunu elazıgdaki doktorla konuşmutuk pazartesi yada salı eşim hangisini derse malatyaya gitcez ordaki nede bilmiyorum ama herşekilde bu ay başlıycaz inş.. bakalım tek içimin rahat oldugu konu eşimin tüm degerleri normal..
sildim canım
pardon farketmemişim
hu bahar hanım sesiniz çıkmıyor nasılsın cnm ? işlerin bittimi?
sana ne kadar dua etsem azdır cnm Allah gönlüne göre versin bebeişlerini tez mznda kendiliğinden hemde))
neyse kızlar sonra görüşürüz ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?