slm kızlar aranıza yeni katıldım nasılsınız
Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı
DONDURULMUŞU TRANSFER EDECEKLER NASİP OLURSA
kızlar birde ben giderken ilk günkü tahlil testler
ameliyat raporları hepsini toplayıp gitmiştim
doktor hepsine baktı
2006 yılında sol testiste kist varmış alındımı dedi
bende şaşırdım hayır ilk defa duyuyoruz bize böyle birşey denilmedi dedim
zaten 10 ekim 2011 dede sağ tstisinden miro tese oldu dedim
ay içimede kurt düştü acaba gerçekten öyle birşeymi varki
yada varda önemsiz olduğu içinmi bize söylemediler acaba
ya doktorlarada güven kalmadı
kime inanacağımızı şaşırdık valla(
tünaydın kızlar herkes iyidir inş..
ben eşimle kaç gündür konuşmuyorum küsüz beni hep azarlıyor.. eazlıgdaki hastahane hiç içime sinmemişti sagolsun buradaki cervan arkadaş uzunca bi msj attı onu eşime okuutum ve malatyaya gidip görünellim dedii..bu erkekler illa başkasından duyunca inanıyorlar yüz kez dedim hiç iyi deil memnun kalan görmedimmm.. doktorlar ilgisiz hemşireler garip .. hastahane ortamı hastahane gibi deil.. neyseki bugun ikna oldu...
şimdi bşy sorcam pazartesi malatyaya gidip semen testi vercez..2 haftadır ilişki yapmadık.. yani semen için bir gün varmı.. elazıgdaki 3 gün perhizle gel demişti.. acaba 2 hafta çok bi süremiii bi yan etkisi olmaz deilmi kızlar..
mantıklısı zaten olmasss ben biliyorum ama gel görki kocama anlat bunu:)
sperm yok ondanmı acaba adamın canı istemiyor artık böle düşünüyorum:)
neyse hayırlısı bebegim olsunda ondan eksik kalayım:)
slm kızlar aranıza yeni katıldım nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız
eşim çarşamba günü özel bir laboratuvarda test yaptırmıştı biliyosunuz bugün saat 2 buçukta laboratuvarda görüşmemiz vardı
lökositler sperm hücresimi yoksa iltihapmı diye aradığımda buraya gelin telefonda olmaz demişti ordaki doktor
4400 adet lökosit iltihapmış
1 tane ölü sperm bulunmuş
ben 1.sayfada lökositleri görünce
2.sayfadaki 1 adet spermi görmemişim
testi çıkarttım
doktor gösterdi çok sevindim
eşim pazartesi tekrar test verecek ve
detaylı inceleme yapılacak
iltihapları kurutmak için çalışma yapacakmış
hala inanamıyorum demekki üretim var ölüsü bile beni uçurdu
rabbim sesimizi duyar inşlh
hepimizin yüzü güler...
kızlar birde ben giderken ilk günkü tahlil testler
ameliyat raporları hepsini toplayıp gitmiştim
doktor hepsine baktı
2006 yılında sol testiste kist varmış alındımı dedi
bende şaşırdım hayır ilk defa duyuyoruz bize böyle birşey denilmedi dedim
zaten 10 ekim 2011 dede sağ tstisinden miro tese oldu dedim
ay içimede kurt düştü acaba gerçekten öyle birşeymi varki
yada varda önemsiz olduğu içinmi bize söylemediler acaba
ya doktorlarada güven kalmadı
kime inanacağımızı şaşırdık valla(
baharım sen nasılsın,günler geçtikçe heycanlanıyorsundur.bir hafta sonra teyze olucam bende ama bir garibim.kıyafet bakmak için mağazaya girdim,benim musluklar açıldı gene bende kıyafet bakmadan çıktım mağazadan.
merhaba kızlar nasılsınız güzel haberler var cok mutlu oldum fbyldz inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar hiç bırakmazlar seni
baharcım bende okudum Rabbim eseslime hayırlı uğurlu evlatlar versin taz zamanda
annemler bana geliyolar mutfaga gidiyorum yemek yapıcam.ah ne cok isterdim anneme baba yaşadıklarımı anlatabilmek......
hepinizi cok öptüm.
baharcım emre bey beni hala aramadı pazar günü mesaj atmıştım.
canım benimmmmmmmm maşallah çok sevindim
ölü çıktıysa üretim var demektir
inş en kısa zamanda canlı spermcikleride göreceksiniz
çok sevindim çooooooookkkkkkkk bu habere halay çekilmez mi hiç
canım sıkma canını bazı kistler önemsiz oluyor...
emre hoca kocişi musyene ettiğinde eline gelmiş küçük bi kist var galiba ama önemli değil dedi...
bak bugün flzasklarda tekrar göründüler emre hocaya...
onlarınkide önemsizdir...
ne güzel bi haber aldınız siz şimdi bunları düşünüpte mutluluğunu gölgeleme tatlım[/QU baharcım nasılsın merak ettim siz transferleri ne zaman yapacaksınız inşlh seninde hamile haberini alırız ve mutlu oluruz inşlh
hoş geldin canım bu topik baya hareketli sende anlat durumunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?