Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende geldim.. ütmü yaptım banyomu yaptımmm yemegimi yedim geldim:) rejim yapıyorum bu arada:) 2 ayda 8 kilo verdim:)4-5 kilo daha verdimmi ideal kiloma kavuscam inş:)

dularım tamam ALLAH KABUL ETSİN MURADINI VERSİN İNŞ

biz eşimin azosperm olduğunu yumurtalarım topalndı yatakta dinlenirken öğrendim bu benim ilk tüp denemem bu arada daha önce başka bir merkezde yaptırdık ve bu merkeze o raporu götürdük gerek görmediler tekrarlamayı sonra normal işlemlere devam ettik.
ama o gün tam anlamıyla şok oldum bu durum ortaya çıkınca eşim apar topar ameliyat oldu aynı merkez şaka gibiydi adam sağlam girdi ama sedyeyle çıktı ameliyattan. ben kalktım onun ameliyatını kapıda çıkmasını bekledim annemi gerek yok diye ogün çağırmamıştım ve ogün tam anlamıyla yanlız başıma başımın çaresine baktım tek bildiğim dua etmekti şükürki 21 nisanda transferim oldu .yumurtalarım ve eşimin spermleri donuduruldu. onun da acı çekmesine çok üzüldüm.
ama inanın o minik için herşeye değer Allah kucağımıza almayı nasip eder inş.ben dikkat ediyorum kendime 24 nisanda kısmetse işe başlicam zaten oturuyorum yormicam ve üzmicem hiç birşey için kendimi.

hala anlatırken bunları ogün yaşadıklarım aklıma geliyor.ve az önce yine bu sayfada ameliyat olmak istemeyenleri anlamak istemiyorum çünki apar topar ameliyat olmak zorunda kaldık ve eşim sesini bile çıkarmadı .sadece ameliyattan çıkınca sarılıp ağladık çünki korktuk bulamicaz diye ama bulduk.neden korkuyorlar ki zaten anestezi alıyorlar acı hissetmiyorlar nedir bu korku fedakarlık yapalım ki meleklerimize kavuşalım :))

nurseda canım seni cok iyi anlıyorum bizde 1 ay önce tüp bebek tedavisine baslamıştık bende 7 yumurta oluştu ama toplayamadılar çünkü ameliyatta eşimden sperm bulamadılar o gün anladım eşimi görünce allah herşeyin hayırlısını versin narkozdan uyanınca birbirimize sarıldık agladık dediki buldularmı dedim haberim yok haber verecekler ama ne yazıkki doktor ameliyattan cıkınca ögrenmiştim hiç bişey diyemedim 10 nisanı hiç unutamam

slm canm gecmis olsun masallah esinde sperm bulunmus darısi burdaki herkese ins.canm esinin azo sebebi neydi?????

canım çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
inşallah bebeklerin de olur hayatın tam anlamıyla değişir
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah

o kadar çok emek verdin kiiii
senin adına da çok sevindim inşallah daha fazlasını da görürsünüz
Rabbim annelik duygusunu tatırır inşallah

bende gönderdim iki kere hemde ama yalnış kişiye gönderdim sanırım cvpta gelmedi:) düğün fotosu albüm resmi var hatta başka düğün resmi olan yok aradım bulamadım ben:)

canım bana faceten mesaj göndermişsin ama üzgünüm yanlış kişiye gönderdin sanırım albüm falan yok sadece profilimde düğün fotom var bulamazsan bana özelden ismini yaz ben sana istek gönderirim
Al benden de o kadar canımcım benimde göğsümde kitle var ve ben doktoruma sormaya bile cesaret edemiyorum 8 senedir bugünü bekliyorum tam şimdi oldu olacak derken benden taraf engel çıksın istemiyorum inşallah korkulacak birşey yoktur ben henüz doktoruma sormaya cesaret edemiyorum neyse sen öğren banada haber ver olurmu tatlım

kizlar benimde gogsumde kitle var bende gecen yil temmuz ayinda tup bebek tedavisine baslamisdik benim yumurtalarim toplandi ama esimde sperm bulunamamisdi ben ignelerin kitleye zarar verdigi bilmiyordum sizden okuyunca korktum bu yil kontrolde olmadim gerek yok dediler kotu bir sey olmadigi icin insallah bir sey olmaz

allah kabul etsin inş.

herkese günaydın bugün 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı evimin hemen karşısında okul var ve çocuklar aileleriyle okuldalar komşumun kızıda 6 yaşında oda katılacak benim olsaydı gelecek yılda benim çocuğumda katılacaktı inş seneye bu zaman bende bebeğimi doğururum inş hepiniz bebek sahibi olur bunu bizde buradan kutlarız

kızlar eşim akşam neti eline aldı baktıki ben azo ile ilgili yazılar okuyorum artık bu kadarda fazla ben artık azo duymak istemiyorum şu kadınlar kulübüne engelleme koyacağım sen okudukça bu yazıları daha çok üzülüyorsun dedi oysaki ben bu yazıları okudukça daha iyi hissediyorum kendimi acaba öylemi sanıyorum

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun dıete basladımmmmmmmmmmmm:18:
tabıı sımdı dersınız ne dıetı yapıyosun dıye
bende kannsızlık asırı oldugu ıcın belrllı bı dıet yapamıyorum
kendıme gore dıet yapıcam az yıypbol spor yapıcammmmmmm
bakalım dogum gunum de tartılıcam kac kılo olmusummmmmmm
ben sımdı temızlık yapıp sonrada sporumu yapıcam
nasıpse öğleden sonra gorusuruk gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kılommmmmmmmmmmmmmmmmmmm 80 suannnnnnnnnnnnnnnn
ama asırı bı kılom yok yanı 80 ama balık etıyım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…