bende geldim.. ütmü yaptım banyomu yaptımmm yemegimi yedim geldim:) rejim yapıyorum bu arada:) 2 ayda 8 kilo verdim:)4-5 kilo daha verdimmi ideal kiloma kavuscam inş:)
selam cervancım nasılsın
nurdah canım sana özelden msj gönderdim bak
Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı
DONDURULMUŞU TRANSFER EDECEKLER NASİP OLURSA
ay sağolasın cnm benim ben hala inanamıyorum ordaki biri nasıl göremedim bilmiyorum
pazarteside çıksın bakalım valla o zaman seke seke çekicem halayı tatlım
inşlh cnm inşl sizlerde görürsünüz inşlh istiyorumbebeğiminin sayesinde o laboratuvara gitmiştik
cnm bu iğneden eşimde 5 ay kullandı bikisellerle ama yinede doktoruna sor istersen
burdayım burdayım tatlım
mutfakta işlerim vardı keçiboynuzu kürünü hazırladım eşimi bekliyorum
ayy sorma o ölü sperm bile bana can verdi
sağolasın cnm inşlh birdahaki doğum gününde baba olur artık myaş 38 :)))
hadi tuttum ucundan
bende gönderdim iki kere hemde ama yalnış kişiye gönderdim sanırım cvpta gelmedi:) düğün fotosu albüm resmi var hatta başka düğün resmi olan yok aradım bulamadım ben:)
ya kızlar bişy sorcam benim gögsümde kist var tüp bebek igneleri agır hormon ilaçları ya bana kaç doktora gittiysem hormon ilaçı yasak dedii.. Benim gibi olan varmı.. Sırf bu durum için önce eşimmi amlyt olsa diyorum
canım bana faceten mesaj göndermişsin ama üzgünüm yanlış kişiye gönderdin sanırım albüm falan yok sadece profilimde düğün fotom var bulamazsan bana özelden ismini yaz ben sana istek gönderirim
Al benden de o kadar canımcım benimde göğsümde kitle var ve ben doktoruma sormaya bile cesaret edemiyorum 8 senedir bugünü bekliyorum tam şimdi oldu olacak derken benden taraf engel çıksın istemiyorum inşallah korkulacak birşey yoktur ben henüz doktoruma sormaya cesaret edemiyorum neyse sen öğren banada haber ver olurmu tatlım
anemon------------------------------------------------165
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------165
bangi--------------------------------------------------165
bursa--------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------164
cemrem------------------------------------------------164
denizbulut-------------------------------------------164
enfall-------------------------------------------------164
eseslim-----------------------------------------------164
esma---------------------------------------------------164
esma16------------------------------------------------164
flzask------------------------------------------------164
gunslinger------------------------------------------164
hasret------------------------------------------------164
hep-----------------------------------------------------164
hmtnzl------------------------------------------------165
mavimenekşe-----------------------------------------165
mercan------------------------------------------------165
oknk---------------------------------------------------165
selmacan---------------------------------------------165
seval--------------------------------------------------165 =okudu
vck----------------------------------------------------165
yeşil--------------------------------------------------165
zaman-------------------------------------------------165
zambak-----------------------------------------------165
zcu----------------------------------------------------165
niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?