Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi bakalım hayırlı olsun diyetin canım 80 de nekiiiii ben 85 ile başladım
yaz geliyor eriyelim birazcık yaaa havalarda güzelleşti hem bende 1,5 ay oldu diyete başlayalı 6,5 kg kadar vermişim işte sabırlı ol
sabırlı olunca gidiyo kilocuklar ben 2 haftadır o kadar az kilo verdim ki bu hafta diyetimi değiştirdim bakalım fark olacakmı

kızlar hepinizden allah razı olsun benim için okuduğunuz dualar için hepinize ayrı ayrı binlerce kez allah razı olsun.
bana ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah. allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
muckkkkkkkkkk hepinizi. çoook seviyorum

Selam canlarım nasılsınız bugün bende eltimi aradım hadi biraz oyuncak almaya gidelim diyorum oda kime alacaksın dedi bende olmamış çocuğuma dedim gülmekten öldü.bugün 23 nisan ya bizim burdaki büyük alış veriş merkezlerinde oyuncaklar %50 indirimli yada 1 alana 1 bedava ne bileyim canım oyuncaklar olmak istedi kocişimde al ama abartma dedi.olmasada evimize gelen çocuklar oynar dedi.
Cemrem canımcım diyete başladınmı canımcım hadi hayırlı olsun kilolar bizi terk etsin bizde çok yemeyi.en iyisi bende bugün başlıyayım diyete çünkü dün biz pikniğe gittiktekızdığınızı duyar gibiyim kızlar kızmayın çünkü dün ben et ızgara günümü yaşadım denizbulutun diyeti dün haftasonu ve ızgara et menüsü vardı

allah senden de razı olsun kucağını bir an evvel doldursun ikiz evlatların olsun inşallah.canım sende mi resmi tatildesin işerini bitirdinmi canımcım sende çok seviliyorsun ve kocaman

Demmi canım hoşgeldin seni aramızda görmek ne güzel bir mutluluk bebişin nasıl inşallah ikinizde iyisinizdir.annesin bebeğini bizim yerimize kocaman

kızlar oğlum 6 aylık oldu.
bütün teyzelerinin ellerinden öper.
kusura bakmayın Arhan'cım çok zor bir çocuk. ne uyutuyor ne dinlendiriyor. ama aklım hep sizde dualarımdasınız.
Allah herkesin gönlüne göresini hiiç bekletmeden versin

ay kızlar ben birden bir duygulandım ne ağladım bir bilseniz ya aslında hiç umudum yo işte öylesine yapacam tüpü

ay kızlar ben birden bir duygulandım ne ağladım bir bilseniz ya aslında hiç umudum yo işte öylesine yapacam tüpü

kız neden ağlıyorsun olurmu öyle kendini salmak daha senin bebişlerin gelecek ne sulu gözlü annemiz var diyecekler sonra

kız neden ağlıyorsun olurmu öyle kendini salmak daha senin bebişlerin gelecek ne sulu gözlü annemiz var diyecekler sonra

karşıda 23 nisan kutlamaları var ay bir görsen ne tatlı çocuklar
bu arada ne yaptın diyetini söyle bakim yedinm,i

allah senden de razı olsun kucağını bir an evvel doldursun ikiz evlatların olsun inşallah.canım sende mi resmi tatildesin işerini bitirdinmi canımcım sende çok seviliyorsun ve kocaman

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn.
tekini bulamıyorum ikisi hayal
yok canım çalışıyoruz işyerindeyim.
patron izin vermedi

çocuklarımdaki heyecan gösterideki halleri herşeye değdi ama yorgunluktan ölüyorum kızlar.

Son düzenleme:
gelecegin çocuklarının anneleriii olcaaz inş 23 nisana götürcez bebişlerimizi:)onun için 23 nisanınızı kutluyorum bacılar:)

cnm siz bitkisel kullandınız mı bu süreçte ???
neler yaptınız...
inş teseye gerek kalmaz cnm

slm canm gecmis olsun masallah esinde sperm bulunmus darısi burdaki herkese ins.canm esinin azo sebebi neydi?????

sağda sperm kanalları yokmuş doğuştan sağda ise tüplerin ucu körmüş.yani normal yolla asla baba olamazmış şükürki buldular şuan transferimin
2.günü ama ben çok tedirginim az önce kavga ettim eşimle kapıyı yüzüne çarptım dinlenicem sen evden gitsen iyi olucak dedim çünki evde durdukça tamirat gibi şeyler yapmaya beni delirtmeye başladı ben dingin bir gün istiyorum dinlenmek istiyorum allahtan müşterisi aradı evden çıkması gerekiyordu ve gitti .evden çıktı bu sefer sanırım beni üzdüğü için mutsuz olduki telefonlar arayıp duruyor ama açmayı düşünmüyorum .

böyle işte nasip kısmet ama kasık ağrımda devam ediyor bu ne onu da anlamadım .her an ağlicak gibiyim benimledir inş. bebişim çok korkuyorum.

cnm siz bitkisel kullandınız mı bu süreçte ???
neler yaptınız...
inş teseye gerek kalmaz cnm
o surecte kullandık cnm caksır kecı boynuzu,incir olmayınca olmuyo ıste
sımdıde esım panax kllanıyor bıraz ara verdı amabu sıralar
cemrem29 canım yumurtaların toplanmadıgı ay adetin na:44:sıl oldu

cnm yumurtalarım toplanmadı
tabııkı cok zordu benım ıcın o ay adet olmadım dr arayıp adet sokucu ılac aldım ondan sonra adet oldum cnm

cnm hayırlı olsun sonu hamıs olsun ınşllh
bu sureclere gelmısssın sen kafaya tuttumu tutmadımı dıye dusunme
inşlllh senınledır bebısın

Merhaba arkadaşlarr
nasılsınız bakalımm
evime geldimmm
bi geçmişi okuyayım neler kaynatmısınızz
güzel haberlerde varmışşşş
bende mutluyummm
rabbim daim etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…