cnm benim anne olmak isteyen herkese yaşatır annelik duygusunu rabbim inşlh
herkese günaydın bugün 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı evimin hemen karşısında okul var ve çocuklar aileleriyle okuldalar komşumun kızıda 6 yaşında oda katılacak benim olsaydı gelecek yılda benim çocuğumda katılacaktı inş seneye bu zaman bende bebeğimi doğururum inş hepiniz bebek sahibi olur bunu bizde buradan kutlarız
günaydın cnm inşlh birgün sende çocuklarını okula gönderirsin sende o güzel günlerine katılırsın inşlh
cemrem günaydın cnm nasılsın
demek sende bu gün kesin diyete başladın bende bugün kesin başladım cnm
bugün bol su ve sadece patates haşlaması yiyeceğim şimdi patatesimi haşladım
kahvaltımı yapacağım
inşlh başarılı oluruz şu kilolarlan çabucak kurtuluruz cnm
hadi hayırlı olsun
birbirimize destek olalım cnm:))
kızlar tek bir şekilde beslenmeyle yapılan diyetler vücuttaki kasları erityor öyle yapmayın diyetisyene gidin canım
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun dıete basladımmmmmmmmmmmm:18:
tabıı sımdı dersınız ne dıetı yapıyosun dıye
bende kannsızlık asırı oldugu ıcın belrllı bı dıet yapamıyorum
kendıme gore dıet yapıcam az yıypbol spor yapıcammmmmmm
bakalım dogum gunum de tartılıcam kac kılo olmusummmmmmm
ben sımdı temızlık yapıp sonrada sporumu yapıcam
nasıpse öğleden sonra gorusuruk gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kılommmmmmmmmmmmmmmmmmmm 80 suannnnnnnnnnnnnnnn
ama asırı bı kılom yok yanı 80 ama balık etıyım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hepinizden allah razı olsun benim için okuduğunuz dualar için hepinize ayrı ayrı binlerce kez allah razı olsun.
Bana ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Muckkkkkkkkkk hepinizi. çoook seviyorum
ay kızlar ben birden bir duygulandım ne ağladım bir bilseniz ya aslında hiç umudum yo işte öylesine yapacam tüpü
kız neden ağlıyorsun olurmu öyle kendini salmak daha senin bebişlerin gelecek ne sulu gözlü annemiz var diyecekler sonra
ay kızlar ben birden bir duygulandım ne ağladım bir bilseniz ya aslında hiç umudum yo işte öylesine yapacam tüpü
allah senden de razı olsun kucağını bir an evvel doldursun ikiz evlatların olsun inşallah.canım sende mi resmi tatildesin işerini bitirdinmi canımcım sende çok seviliyorsun ve kocaman
emre bey pek ılac vermez bıze vermedı zaten esım tese olmustu 2006 da sonuca
bakıp bıze dedı sızın sansınız yuzde 15 falan demıstı o zaman bı ılac tavsıye etmedı bıze sadece dedıkı ılerıye dogru tejrar amel olabılırsın ıstersen dedı
tabıı sımdı nedır son halı bılemeyız
daha hıc sperm olmadıgı ıcın sansımız cokta yuksek degıl bızım ama allhtan umut kesılmez
kaderde varsa gelır yoksa elden ne gelır
slm canm gecmis olsun masallah esinde sperm bulunmus darısi burdaki herkese ins.canm esinin azo sebebi neydi?????
o surecte kullandık cnm caksır kecı boynuzu,incir olmayınca olmuyo ıstecnm siz bitkisel kullandınız mı bu süreçte ???
neler yaptınız...
inş teseye gerek kalmaz cnm
cemrem29 canım yumurtaların toplanmadıgı ay adetin na:44:sıl oldu
sağda sperm kanalları yokmuş doğuştan sağda ise tüplerin ucu körmüş.yani normal yolla asla baba olamazmış şükürki buldular şuan transferimin
2.günü ama ben çok tedirginim az önce kavga ettim eşimle kapıyı yüzüne çarptım dinlenicem sen evden gitsen iyi olucak dedim çünki evde durdukça tamirat gibi şeyler yapmaya beni delirtmeye başladı ben dingin bir gün istiyorum dinlenmek istiyorum allahtan müşterisi aradı evden çıkması gerekiyordu ve gitti .evden çıktı bu sefer sanırım beni üzdüğü için mutsuz olduki telefonlar arayıp duruyor ama açmayı düşünmüyorum .
böyle işte nasip kısmet ama kasık ağrımda devam ediyor bu ne onu da anlamadım .her an ağlicak gibiyim benimledir inş. bebişim çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?