Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımmmmm nasılsın ,dahamı kötü oldun sen yaa kıyamam

canım benimmmmmmmmmm evet ya dün akşam çok şiddetlendi.sabah biraz iyim işe gittim. daha sonra eltimin kızıda hasta beni sayıklıyormuş ateşlenmiş bende hasta hasta onun yanına gittim akşam onunla zar zor ilgilendim.
eve gelmek istedim bırakmadı yapıştı kucağıma bırakmadı. sonra kayınvalidem geldide eve geldim.
yatıyorum şimdi.
siz nasptınız canım çıkmadımı sonucunuz merak ettim bugün seni arayamadımda. şimdi girip bakayım biraz dedim.

Baharcim Allah anemonlara sabir versin insAllah bidaha ki tetavide bebislerine kovusur
tetavisini hangi merkezde yaptirdigini biliyormusunuz?mrk etdim sadece:26:

amin canım...
onlar izmirde yaşıyorlar özelde yaptırdı irenbe tüp bebek merkezi...
çalıştığı yere çok yakın onun için orda devam etmeyi düşünüyorlar...
inş 3. denemesinde yüzleri güler...

hayırlı geceler...herkes ps başına geçmişbugün sohbet arkadaşlarım vardı.okulları bugün tatilmiş.yaşları 3 ile 10 arasında tam 11 çocuğum vardı bugün hepside çok güzel maaşallah. 5 kız 6 erkek.yerlerinde duramıyorlar.oyuncak istiyorlar.koşturuyorlar.anneler sana denk geldi diyorlar.bende çok sevindim dedim.evim bugün doldu taştı.çocuk sesleriyle..ANEMON CANIM BİDAHAKİNE İNŞAALAH.canım yılmak yok.ESESLİM ALLAH ŞİFA VERSİN.Herkesin cuma geceniz hayırlı olsun.dualarımız kabul osun.

evet canım yazmıştın ne güzel rabbim bizede nasip etsin .ne kadar doğru aslında o kadar çok eksiğimiz varki biz herşeyi unutmuş bebek için çalışıyoruz gerçektende mucizemiz gelse o paralarla bizde evimizi yenilesek hiç fena olmaz.

ahh keske bizde yasayabilsek:26::26:

sağol canım benim.
çok kötü grip oldum yine.
bu kış dördüncü gribim. yataklara düşürüyor.

canim dikkat et kendine, umreye gider ayak bol bol dinlen oralarda cook yorulacaksin bize ve kendine dua ederken malum liste kabarik.hasta hasta gitmek zor olur sana.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?
ben çok hastayım evde yanlızım.
baharım bebekim ben dualarımı okudum.

iyi akşamlar bebekimmmmmmmm
kıyamam sen daha da mı kötü...
ah canım yaa yalnız başına sen bakmazsında şimdi kendine...
kocişin geç kalmış nezaman hayırlısıyla döner inş...
bugün anemondan olumsuz haberi alınca canım sıkıldı...
seni arayıpta haber vermeyide unuttum bebekim kusura bakma

hayırlı geceler canım.
çok sağolcanım allah razı olsun.
allah birgün senin çocuklarının seslerini duyursun sana inşallah......

çok sağol hayatım ya allah razı olsun. Yine grip oldum. Salya sümük akıyor işte.
Gözlerimi filan zor açıyorum.
Iyileşemedim bu sene gitti.
Sen nasılsın canım?

vücut direncin düşmüştür canım inşallah umreye gidince bütün hastalıklarınıza şifa bulursunuz.
Canım bende iyiyim ne olsun hayat devam ediyor bir değişiklik yok bu arada benim eşimin testesteron seviyesi 2.50 çıkmış doktor normal demiş ama bence düşük bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz

hayırlı geceler canım evet toplandık yine
inş kendi bebişlerinin sesiyle dolar taşar eviniz en kısa zamanda canım benim

öyle bişey olsa tedaviye vereceğimiz parayı bebişlerim için kullanırdım ben
napalım bebişlerimize kavuşalımda giden para olsun

evt bebekim ya eve gelip hemen yatamadım. cadımda hastaydı beni sayıklamış yavrum. onun yanına gittim.
bi görsen o kadar hasta ki ateşinden yerinden kalkamıyor. kucağımdan hiç inmedi. zar zor eve gelebildim çok ağladı arkamdan ama eve gelmek zorundaydım geldim yattım yemek filan hiç yiyemedim.
sadece bi tane dondurma yedim. hastayken yencek şey değil ama napıyım sabah beri bişi yemedim boğazımdan bişi geçsin dedim. yedim.
anemona çok üzüldüm canım ya zamanı değilmiş. allah sabır versin. hayırlı zmanda olur inşallah.
önemli değil bitanem ne kusuru....
kociş baya geç gelecek istanbuldan bursaya geçti şimdi bursaya yeni vardı.
işlerin durumuna göre gelecek belki yarına kalacak belkide sabaha karşı gelir.

Canım benimmm ya inşallah çabucak geçer allah şifa versinn
kıyamam eltinin kızıda seni ne kadar çok seviyooooo bıcırık
yat tatlım dinlen yarın nasıl gidiceksin işee
kötü olursan gitmee olmazmıı
eşin gelicek dimi bu gece
biz verdik testi ama cnm sonuçu henüz öğrenemedikk..

hosgeldin canimmm.bütün kizlar toplandik sarkisi gibiyiz ama eksiklerimizde yok degil hani

insallah kendi bebislerinle dolup tassin evin.

bitanem bugün ben çok merak ettim sizin sonucu...
dayanamayıp seni aradım ama duymadın galiba...
sonra anemondan haber alınca moralim bozuldu yattım...
o sırada sen aramışsın...
yarın haber alır almaz ara beni tatlım
kocişin nasıl heyecan devam ediyor mu ??

canim dikkat et kendine, umreye gider ayak bol bol dinlen oralarda cook yorulacaksin bize ve kendine dua ederken malum liste kabarik.hasta hasta gitmek zor olur sana.

doğru söylüyorsun canım hepinizin ismini yazıp tek tek dua edicem allah nasip ederse.
güzel yorgunluk olacak. hasta hasta bile giderim allah nasip etsin yeterki.
allah herkese nasip etsin inşallah.........

inşallah canım allah herkese şifa versin inşallah.
dr un bi bildiği vardır canım normal diyorsa vardır bildiği bence.

yumurtalar ancak bir dahaki aya atılırmış vücuttan ama rahmin durumu iyiymiş
evet cnm agrı kesıcı ii gelır iç
adet olunca butun yumurtalar atılaccakk sende rahat edeceksın cnm agrışarının hafıflemesıne sevındım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?
ben çok hastayım evde yanlızım.
baharım bebekim ben dualarımı okudum.

tatlımmmm oy oy oy gız sen hastamı oldun gecmiş olsun güzerlim
cabuk iyi ol inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…