- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ÇOK FAZLA KAFANA TAKMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR RABBİMİN HİKMETİNE SUAL OLUNMAZMIŞ.ELDEN GELEN SADECE DUA VE TEVEKKÜL.İNŞALLAH RABBİM SABRIMIZIN MÜKAFATIMIZI VERİRCANIM SENİN EŞİNDEMİ HİDROSEL VARDI BEN ŞİMDİ UNUTTUM.ÇÜNKÜ EŞİM FITIK AMELİYATI OLMUŞTU O ZAMAN HİDROSEL OLUŞMUŞ EMRE BEY MUAYENE EDİNCE AMELİYAT ESNASINDA DAMARLARDA ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLİR DEDİ.YADA NE BİLEYİM BİR TIKANIKLIK HERŞEY OLABİLİR SENİN EŞİNDE ÇÜNKÜ AMELİYAT OLMUŞ TEK TESTİSİ YOK BELKİ TESEDE BOL BOL SPERM ÇIKAR ÇOK KORKMA BENİM EŞİMİN AMCASININDA ASKERDEYKEN TESTİSİNİN ÜSTÜNE KASA DÜŞMÜŞ SONRA AMELİYATLA ALDIRMIŞLAR TAM 10 SENE ÇOCUĞU OLMAMIŞ ŞİMDİ AMELİYATTAN SONRA ÇIKIŞ BAŞLAMIŞ VE 8 TANE ÇOCUĞU OLMUŞ
İyiki varsınız hepiniz aklımdan geçenleri sadece buraya yazabiliyorum esimle bile bukdr konuşmuyorum İnan:)
Hidrosel fıtık amlyti olanami deniliyor cnm..esim fıtık amlyti olmuş bebekken 1 yumurtası alınmış..
İns dediğin gibi çıkar aslında bende öle düşünuodum amlyta zarar vermişlerdir diye..ama tedavi zamani yaklaşımda korkularım ağır bastı.. Ama dediğin gibi rabbbimmmm nasip ederse hiç bsy engel olmaz ins su kısa omurluk hayatımızda evlat eksikliğini nasip etmez... Gercekten binlerce şükür hayatımda ne istediysem oldu mutlu çocukluk geçirdim üniversiteyikazandim. Sevdiğim kişiyle evlendim iyi bı ise girdim tek eksiğim bı evlat ..Rabbim hepimize nasip etsin.. Öyle bı Kültür'de yasiyoruzki evlendiğimizin ilk gunünden başlıyorlar bebek yokmu diye..şimdi 2 senelik evliyim bı sorunmu varda olmuyor diyenler bile var utanmadan....Rabbim kimsenin yanında boynumuzu bükük bırakmasın ins...
Son düzenleme: