Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ÇOK FAZLA KAFANA TAKMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR RABBİMİN HİKMETİNE SUAL OLUNMAZMIŞ.ELDEN GELEN SADECE DUA VE TEVEKKÜL.İNŞALLAH RABBİM SABRIMIZIN MÜKAFATIMIZI VERİR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:CANIM SENİN EŞİNDEMİ HİDROSEL VARDI BEN ŞİMDİ UNUTTUM.ÇÜNKÜ EŞİM FITIK AMELİYATI OLMUŞTU O ZAMAN HİDROSEL OLUŞMUŞ EMRE BEY MUAYENE EDİNCE AMELİYAT ESNASINDA DAMARLARDA ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLİR DEDİ.YADA NE BİLEYİM BİR TIKANIKLIK HERŞEY OLABİLİR SENİN EŞİNDE ÇÜNKÜ AMELİYAT OLMUŞ TEK TESTİSİ YOK BELKİ TESEDE BOL BOL SPERM ÇIKAR ÇOK KORKMA BENİM EŞİMİN AMCASININDA ASKERDEYKEN TESTİSİNİN ÜSTÜNE KASA DÜŞMÜŞ SONRA AMELİYATLA ALDIRMIŞLAR TAM 10 SENE ÇOCUĞU OLMAMIŞ ŞİMDİ AMELİYATTAN SONRA ÇIKIŞ BAŞLAMIŞ VE 8 TANE ÇOCUĞU OLMUŞ

İyiki varsınız hepiniz aklımdan geçenleri sadece buraya yazabiliyorum esimle bile bukdr konuşmuyorum İnan:)
Hidrosel fıtık amlyti olanami deniliyor cnm..esim fıtık amlyti olmuş bebekken 1 yumurtası alınmış..
İns dediğin gibi çıkar aslında bende öle düşünuodum amlyta zarar vermişlerdir diye..ama tedavi zamani yaklaşımda korkularım ağır bastı.. Ama dediğin gibi rabbbimmmm nasip ederse hiç bsy engel olmaz ins su kısa omurluk hayatımızda evlat eksikliğini nasip etmez... Gercekten binlerce şükür hayatımda ne istediysem oldu mutlu çocukluk geçirdim üniversiteyikazandim. Sevdiğim kişiyle evlendim iyi bı ise girdim tek eksiğim bı evlat ..Rabbim hepimize nasip etsin.. Öyle bı Kültür'de yasiyoruzki evlendiğimizin ilk gunünden başlıyorlar bebek yokmu diye..şimdi 2 senelik evliyim bı sorunmu varda olmuyor diyenler bile var utanmadan....Rabbim kimsenin yanında boynumuzu bükük bırakmasın ins...

Son düzenleme:
selam canlar hepinize iyi hafta sonları :71::71::71:
nasılsınız bugün ??
benim içim acayip sıkılıyor hiç keyfim yok :19:

baharcım sen ilaç kullanıyormusun tüp tedavisinden önce ne verdiler

canım ulun hoca bana folik asit, vitamin ide pko için bi ilaç daha verdi...
günde 1 tane onları kullanıyorum...

iyi alşamlar canlarım... nisanın son günü regl olursam başlıyoruz tedaviye inşaallah.ablanıza dua edin olurmu.göbekten iğneye başladım 1 hafta oldu. adetin 3. günü diğerleride eklenecek.sperm bulunur inş. emeklerim boşa gitmez.:49::emir_bebek:

canım benim çok sevindim :16:
hadi gözünüz aydın hayırlısıyla başlamışsınız...
inş devamıda hayırlı olur :49:
çooooooooooook heyecanlandım yaaaa :46:
inş rabbim yüzünüzü güldürür :emir_bebek::emir_bebek:

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

nasılsınız bugün ??
benim içim acayip sıkılıyor hiç keyfim yok :19:

Cok şükür cnm iyiyim bebek düşüncesi haricinde iyiyim desem daha doğru
Hava cok guzel sen istanbuldaydin deilmi senin yerinde olsam gezerdim:)
Bende lazere gitcem tup bebek oncesi temizlik:)))

Nasılsınız bugün ??
Benim içim acayip sıkılıyor hiç keyfim yok :19:

iyiyiz canım hoşgeldin hayırdır bebekim ne oldu inşallah feraha çıkarsın sıkma canını boşu boşuna.bende şimdi eltime gidicem çocukların kuranı varmış gerçi o kadar çocuk görünce daha çok üzülüyorum ben gelmiycem alış verişe gidicem dedim sen bilirsin dedi küsüp telefonu kapattı halbuki beni anlaması lazım ama işte çocuğu olan olmayanın halinden anlamıyor:34::34::34:

iyiyiz canım hoşgeldin hayırdır bebekim ne oldu inşallah feraha çıkarsın sıkma canını boşu boşuna.bende şimdi eltime gidicem çocukların kuranı varmış gerçi o kadar çocuk görünce daha çok üzülüyorum ben gelmiycem alış verişe gidicem dedim sen bilirsin dedi küsüp telefonu kapattı halbuki beni anlaması lazım ama işte çocuğu olan olmayanın halinden anlamıyor:34::34::34:

Cnm malesefbiz. Yasımızda olupta etrafımızda cocuğu olmayanlar yok denecek kdr az..ben ilk öğrendiğimde hiç çocuklu ortama gıtmıycem dedim ama bı baktım cocuğu olmayan yok.. Nereye kdr kaçacazki:(
Beni asıl üzen ne biliyormusun hamileleri görmek ...cok imreniyorum İnan o hamilelerin koca göbeklerine ...

cnm malesefbiz. Yasımızda olupta etrafımızda cocuğu olmayanlar yok denecek kdr az..ben ilk öğrendiğimde hiç çocuklu ortama gıtmıycem dedim ama bı baktım cocuğu olmayan yok.. Nereye kdr kaçacazki:(
beni asıl üzen ne biliyormusun hamileleri görmek ...cok imreniyorum inan o hamilelerin koca göbeklerine ...

benim ablam işte allah'ım elinde olsa her sene çocuk doğuracak tam bebek manyağı geçen bana diyorki çok üzülme bebeğin olmazsa kaynanamlar köye gidiyorlar 6 ay gelmiyorlar ben şimdi hamile kalayım onlar gelmeden doğar sana veririm kocasıda olur demiş. Bende dedimki abla rabbim bana kendi evladımı versin inşallah sen şimdi öyle diyorsun ama şimdi çocuğunu 1 gün yanımda bırak dediğimde olmaz ben onları özlerim bırakamam diyorsun dedim

benim ablam işte allah'ım elinde olsa her sene çocuk doğuracak tam bebek manyağı geçen bana diyorki çok üzülme bebeğin olmazsa kaynanamlar köye gidiyorlar 6 ay gelmiyorlar ben şimdi hamile kalayım onlar gelmeden doğar sana veririm kocasıda olur demiş. Bende dedimki abla rabbim bana kendi evladımı versin inşallah sen şimdi öyle diyorsun ama şimdi çocuğunu 1 gün yanımda bırak dediğimde olmaz ben onları özlerim bırakamam diyorsun dedim

Cnm aynen bide kendi cocuğum olsun istiyorum yoksa cocuk bakmak zor is ..arkadasım bana cocuk esirgemeden alırız dedi ama ben direk hayır dedim cocuk seviyorummmm zaten etrafımda bisuru bebek var seviyorum ...ama evlâtlık alamam yapamam daha üzülürüm İnan... Bilmiyorum belki daha yeni öğrendik ondan öle düşünüyorum 5-10 sene sonra nsl düşünürüm bilmiyorum... İ

Cok şükür cnm iyiyim bebek düşüncesi haricinde iyiyim desem daha doğru
Hava cok guzel sen istanbuldaydin deilmi senin yerinde olsam gezerdim:)
Bende lazere gitcem tup bebek oncesi temizlik:)))

yok canım ben istanbulda değilim balıkesirdeyim...
burada da hava güzel ama canım bişey istemiyor...

hoşbulduk tatlım nebileyim keyfim yok işte...
anlamazlar canım bizim ne düşündüğümüzü anlamazlar kendilerince olmadık şeyler düşünürler...
görüşürüz sonra :54:

merhaba arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler.bizim işlemlerimiz dün yapıldı önce eşim ameliyata alındı 12 de.ben tabi aglamalardayım inanın o beklemek o kadar zormuş ki ömrümden ömür gitti sandım.saat 1 buçuk oldugunda artık dayanamadım ve hemşirenin yanına gittim allah aşkına bi haber yokmu ameliyathaneden dedim.ve hemşire sperm bulunmuş dedi şuanda eşinizin dikişleri atılıyo birazdan getirelecek dedi.hayatımda duydugum en güzel haber buydu sanırım.okadar mutlu oldum ki napcagımı nereye gidecegimi şaşırdım.utanmasam hemşirenin boynuna atlıcaktım.allahıma nekadar şükretsem azdır.15 dk snra eşimi getirdiler lokal yapıldıgı için eşim güzel haberi benden önce almıştı zaten gülerek geliyodu.allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul etti.sonra hocayla knştum inanın oda en az bizim kadar mutluydu.çok dgl ama bulundu dedi.bende teşekkür ettim allah razı olsun dedim ne kadar sevindigim anlattım oda çok sevinmişti.sonra saat 4 oldu beni aldılar yumurta toplama işlemi için. beni uyuttular yarım saat kadar sürdü 21 tane yumurta toplandı.saat 6 buçuk gibi çıktık ordan.ama yaşadıgımız mutlulugu anlatamam kelimelerle allahım hepinize yaşatsın inşallah.bugünde aradılar ve 14 tane döllendigini söylediler diger çıkan kaliteli spermleri de dondurmuşlar.çok çok mutluyum dualarınız için çok teşekkür ederim.aynı mululugu sizede nasip etsin inşallah.dualarım sizlerle..bizim içinde inşallah devamı gelir.pazartesi yada salı günü transfer günüm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerim bana.allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin çok çok mutluyum kızlarrr.:16:

merhaba arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler.bizim işlemlerimiz dün yapıldı önce eşim ameliyata alındı 12 de.ben tabi aglamalardayım inanın o beklemek o kadar zormuş ki ömrümden ömür gitti sandım.saat 1 buçuk oldugunda artık dayanamadım ve hemşirenin yanına gittim allah aşkına bi haber yokmu ameliyathaneden dedim.ve hemşire sperm bulunmuş dedi şuanda eşinizin dikişleri atılıyo birazdan getirelecek dedi.hayatımda duydugum en güzel haber buydu sanırım.okadar mutlu oldum ki napcagımı nereye gidecegimi şaşırdım.utanmasam hemşirenin boynuna atlıcaktım.allahıma nekadar şükretsem azdır.15 dk snra eşimi getirdiler lokal yapıldıgı için eşim güzel haberi benden önce almıştı zaten gülerek geliyodu.allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul etti.sonra hocayla knştum inanın oda en az bizim kadar mutluydu.çok dgl ama bulundu dedi.bende teşekkür ettim allah razı olsun dedim ne kadar sevindigim anlattım oda çok sevinmişti.sonra saat 4 oldu beni aldılar yumurta toplama işlemi için. beni uyuttular yarım saat kadar sürdü 21 tane yumurta toplandı.saat 6 buçuk gibi çıktık ordan.ama yaşadıgımız mutlulugu anlatamam kelimelerle allahım hepinize yaşatsın inşallah.bugünde aradılar ve 14 tane döllendigini söylediler diger çıkan kaliteli spermleri de dondurmuşlar.çok çok mutluyum dualarınız için çok teşekkür ederim.aynı mululugu sizede nasip etsin inşallah.dualarım sizlerle..bizim içinde inşallah devamı gelir.pazartesi yada salı günü transfer günüm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerim bana.allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin çok çok mutluyum kızlarrr.:16:

Arkadasim Allah yüzünüze gülmüs cok mutluluk verici bir haber. Insallah en kisa zamanda bebeklerine kavusursun. ALlah her daim sizinle olsun. Ilk ameliyatimiydi esinin ?

ayyy melekcim çok sevindim allahım insallah bebişlerin sana tutunur kucagına alırsın :emir_bebek::46:

canm cok sewindim bizimde m.tese zamanı yaklasyo oyuzden cok duygulandm rabbim devamını getirsin insallah canm sizin azo sebebi neydi hangi merkezde ameliyat oldunuz...

canm cok sewindim bizimde m.tese zamanı yaklasyo oyuzden cok duygulandm rabbim devamını getirsin insallah canm sizin azo sebebi neydi hangi merkezde ameliyat oldunuz...

canım eşimdeki azo sebebi genetikti 47 xxy kromozom bozuklugundan.bu sebeple bizim ihtimalimiz daha da düşüktü ama rabbimiz bize yardım etti yüzümüzü güldürdü.bursada oldu canım bizim acıbadem hastenesinde.allahım sizlerede göstersin daha fazlasını inşallah.

çok sevindim cnm merak ediyordum sizin sonucu ;) o gün benimde hastanede işim vardı hastaneye giderken aklıma siz geldiniz inş. spermleri çıkar diye dua ettim amaliyattaki tüm arkadaşların...
inş. bebişli göbüşlü olursun bu yıl ;)
benim eşimde amaliyat olcak inş. rabbim bu sevinçleri bizede yaşatır.

Back
X