Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen Dokunamadığın bir BEDENE kokusunu bilmediğin bir TEN"e ağladınmı...
Duymadığın bir kokuyu özledinmi hiç...
Sol yanımsın dediğin insanı özledinmi hiç...
Özlerken sevmeyi, severken beklemeyi, beklerken acı çekmeyi yaşadınmı hiç...
Tek tesellim dayanma sebebim birgün sana sarılıp kokunu içime çekip BENİMSİN diyebilmek ümidim..

BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN

canım işallah bu yılda Rabim gönlüne göre verir herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun

Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Baban artık senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...
Annen..............

Of cok güzeldi

Tam bizi anlatıyor...
Dokunmadigin bedeni
Kokusunu bilmediğin teni
Bunun icin acı çekmeyi ....

am,n canım inşallah.Bizde 7 senelik evliyiz.3 sene borçlar bitsin diye korunduk.4 senedir uğraşıuoruz.Hep içim buruk hep dalgınım.Eşim 2 kere mikro tese oldu.bulunamadı.Şimdi kaan aydosta tedavide.10 aydır ilaç iğne kullanıyor. herşey normal ama sperm sıfır.Microtese yapmıyor devamlı erteliyor.her ay sperm testi istiyor.ama biz hiç vazgeçmedik herşey bitene kadar devam.umudumuz bitene kadar devam.bittiği yerde ne olur bilmiyorum

canım işallah bu yılda Rabim gönlüne göre verir herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun

Hayırlısı cnm ins Rabbim hayiriz kılmışsa bile onu hayırlıya çevirir..
Benim kuzenim vardı sevdiği kisi ile evlendi iki cocuğu oldu hatta ikinciyi Ankara'da tedaviyle yaptılar...
İkinci bebegi doğdu ve tam bebeğinin 40 mevludunde eşi vefat etti gencecik adamdı 30 yasında...
Kuznenim iki çocukla yalnız kaldı...hayırlısı herseyin..
Bı arkadaşımın ablasınin cocukları olmadı tup bebek yaptırdı ikiz cocukları oldu ama özürlü ...
Nebilim bunları görünce hayırlısı diyorsun...
Ama etrafın lafı sözü bitmiyor.. Millet yarış halinde cocuk doğuruyor.. Her sene birtane... Etrafımda okdr cok bebek hamile barkı cok üzülüyorum.. Hamilelerin göbeğine bakamıyorum... Cok zor cok... Biz bu durumu ogreneli 40 gün anca oldu...o 40 gün bana 40 sene gibi geldi... Zaman nsl gecer böle bilmiyorum

Son düzenleme:
tatlım oy oy oyyyyyyyyyyyyyy ne super haberler bunlar rabbım hamıslıgınıde gostersın halaya devammmmmm

benımevlılıgım 6 sene oldu bende eskıyım yanı
cnm bu sperm bankası olayına bende bı sey demek ısterım
herkesın kandı fıkrıne saygı duyulmalı ben sızın bu fıkrınıze saygı duyyorum
evet sperm bankasından sperm almak hosdegıl bnce
he hadı farzedın alalım
eger ben kenndımce;sperm bankasından sperm alacaksam nıye kocamla evlı kalayım
onu bosar yenıden evlenır 2ci esımden cocuk yaparım
ben kocamın kanından benım kanımdan kocama benzeyen asık oldugum adamdan ısterım cocugu
benım nacısane fıkrım bu..........

Son düzenleme:

cnm iyi akşamlar bende sana katılıyorum bizim tek amacımız o soy diye bişey var ve çok önemli öyle birşey düşünsem bile evlatlık almayı tercih ederim ama başkasının spermini alarak hamile kalmam inş bizim de bebişlerimiz olur...

benden sizden farklısını yaşamıyorum rabbim dilese verir dilemese vermez ben ailemden uzaktayım ve okadar çok bir bebeğimin olmasını istiyorumki ama sevdiğimden eşimden olmadıktan sonra ne anlamı var o çocuğun sonra böbrek kalp vs nakille sperm naklini bir tutmayalım lütfen babası kim olduğu belli olmayan bir çocuğu çok az kişi dışında kimse istemez bu bir katılıksa evet katıyım ama bunu ben haram kılmadım rabbim haram kıldı eğer çocuk olmassa ozaman kimsesiz çocuklar çok var ozaman onlara bakıp büyütmek ihtiyaçlarını karşılamak daha doğru

evet canım her erkek başkasının çocuğunu istemez eşiniz haklı bana istediğin kadar kızabilirsin canım ama asla doğru değil evet eşimde azo diye bu bir suçmu hayır illaki çocuk isteniyorsa ve her şekilde tedavi sonuç vermiyorsa ozaman evet ayrılmak daha doğru ozaman herkes kendi yolunu çizer

hayır canım ben yeni başlamadım 6 yıldır bu durumdayız ve eşimi okadar çok severken ona benzemeyen eşimin kanından canından olmayan babası belli olmayan çocuğu istemem tercih sizin istediğinizi yapabilirsiniz ama rabbimin haram kıldığını yapamam bende çaresizim ama sizin gibi düşünmüyorum herkes istediğini düşünmekte serbest

kızlar lütfen donasyondan bahsetmeyin burda.biz inş. bir çare bulmaya birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. NESİL EMNİYETİ diye birşey var.o çocuğun babası kim kardeşi kim.evlatlık alınsa bile çocuğun ailesini bilmeye hakkı var.dinimizce de böyle.zaten dinimiz bizim için hayır olanı emreder.ALLAH bizi harama düşürmesin.olmuyorsada sabır versin.sabrımızın mükafatını mutlaka verecektir.

haklısın canım rabbim bizi harama düşürmesin amin

Kuzucum ben Sana kizarmiyim hiç:)
Ben nezaman büyük söylediysem basıma gelmiştir ondan kesin yapmam demek istemiyorum
Eşimden olmadıgı sürece baskasından sperm alarak cocuk yapmam...ne aladim o isten.. Ben esime benzeyen bı bebek istiyorum..düşünsene sperm bankasından alıyorsun kadinda hiç benzemiyor garip bı durum aklıma bebeğe baktıkca acaba spermi aldığımız adam nsldi diye..
Ayrıca dini boyutuda önemli... Gercekten haram ...hani diyoruz böbrek nakli kalp nakli ama bunlar mecbur çünkü öleceksin olmazsa ..ama bebek olmayınca olmezsinki..
Aslında hepimiz aynısını söylüyoruz... Ama baskasının spermiyle hamile kalanada saygı duyarım oda istemezmi kendi eşinin sperminden olsun..ruh halı kim bilir nsl...
Bende baskasının spermini alacağıma eşimden ayrılırım başkasıyla evlenirim daha mantıklı...
Ama evlendiğin adamdanda cocuk olacağı kesinmi...cok duydum 100 milyon spermi olup sebepsiz yere senelerce hamile kalamıyani..bide söyle düşünelim bizde sorun olsa esimiz baskasından yumurtayı aldırıp bize yerleştirseler yani sadece taşıyıcı anne olsak hoşumuza gidermiydi..
Of nebilim zor Rabbim öğünlere getirmesin kendi evladımız nasip olsun...ama ileriye dönük kesin konuşmayacak artık..çünkü 40 gün once hayatım hedeflerim hayallerim cok farklıydı şimdi daha farklı...

Son düzenleme:
nasılsınız kzıalra gene donasyon konusu olmuş yıllar sonra insanların fikirleri değişiyor bana bu teklifi ilk ulun bey yapmıştı dün gibi sözleri aklımda spermin çıkmaması değilde ulun beyin sözleri beni günlerce ağlatmıştı ama zaman geçtikçe ulun beyin dediklerine geldim bana insanoğlu çiğ süt emmiştir şimdi istemiyorum der yıllar geçtikçe ve olmayınca istiyorum demeye başlar ozaman biz buradayız aklınızda olsun demişti aradan yıllar geçti her koşuşun sonu hep hüsran oldu ve ben şimdi diyorum ki eger Rabbime karşı inancım bir ahiret korkum olmasaydı bu kadar yaşanmışlıklar sonrasında kabul ederdim demek istediğim sadece şu önceden çok karşı çıkmama ragmen çaresizlik içinde kalınca insan yıllar geçtikçede artık yumuşuyor mu ne bilmem ama daha sakin bakıyor eskiden olsa mesela şimdi çok kızmış bir sürü yazıyı dökümanı yapıştırmıştım ama şimdi birileride yaptırcaksa anlıyorum duygusunu diyorum ya sadece Rabbimden utanmam var korkumvar birde haram boyutu var yediğimiz lokmanın bile helaline bakıyoruz da koskoca evladın haramına nasıl bakarız Rabbimin hazinesi geniş isterse verir sonsuz bir hazine ve cömertler cömerti Rabbim dilerse verir ben böyle düşünüyorum ama birileride yaptırcaksa bunu bilerek yaptırmalı yıllar geçtikçe insanı törpülüyormuş kızlar gün geliyor arkadaşlarınız coçugu oluyor gün geliyor abiniz bebğini kıskanıyor gün geliyor adınız kısıra çıkıyor dışlanan ötekileştirilen oluyorsunuz nerde çare diye aranıp durur hale geliyorsunuz Rabbim sabır diyip gene inim inlemeye devam ediyorsunuz

cnm çooook sevindim rabbim bebişlerini sana sımsıkı bağlasın hayırlısıyla

Cok zor Rabbim kaldıramayacağımız yükle sinamasin öyle bı gün gelsinki bugünlerimizi üzüntülerimizi unutturup bebeğimizin kokusunu icimize çekeceğimiz günler gelsin... Gelecekde insanın basına ne gelir kimse bilmez...büyük konuşmuyorum ins nasip eder...nediyim..etrafın lafı derdimizden daha ağır geliyor kimi zaman..

kızlar..nefisyemektarifleri.com diye bir site var ziyaret etmek isterseniz.ama kilolara dikkat etmek şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…