Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gözün aydın canımm
çook sevindimm gerçekten bende merak ediyodummm
rabbim bizlerede yaşatsın inş
haziran gibi benim eşimde tese olıucakk
inş bizde de bulunurr
tedaviye başlayacak bütün arkadaşlarda inş böyle güzel haberler almak nasip olur

amin insallah canm peki sen naslsn arın sızın warmı yumurta toplamadan sonra???

amin insallah canm peki sen naslsn arın sızın warmı yumurta toplamadan sonra???

evet canım agrım var biraz ama inan bu haberi dudum ya çektigim herşeye deger diye umursamıyorum.adet sancısı gibi ama biraz daha fazlası.ama ilaçlarım var kullanıyorum daha daha hafifliyo işte yavaştan.

inşallahhh canım benim inşalllahhh.rabbim hepimize evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin.

Ay ne guzel bı haber cok mutlu oldum suanda...yazını okurken sanki o anları yasamış gibi oldum..hayırlı olsun bolca dinlen kendini otma sakin:)

Canim biz olduk gecen p.tesi almanya da ilk ameliyatimizi bütün testler hersey normaldi genetik testimizde normaldi ama malesef hicbirsey bulunamadi
Cnm üzüldüm ins diğer tesede çıkar...bizimde herseyimiz normal ve cok korkuyorum çıkmazsa diye

canımm inşallah allah razı olsun rabbim daha güzel mutlulukları sizlere yaşatsın inşallahhh.

Insallah Allahim size nasip eder yüzünüzü güldürür canim..

Kızlar lazerden geldim tam apartmandaydim annemin komşusunu gördüm...
Hal hatır sordu sonra bebek yokmu dedi..
Bende şimdi düşünmüyoruz dedim...
Gorumcesi kibrisa gitmiş 3 gün once kendilerine gelmiş sperm bankasından spermle tup bebek yaptırmışlar esinde sperm yokmuş...
Neyse anneme sordum tabi annem bizim tup bebek yaptırdığınızdan haberi yok istemiyoruz ondan bebek yapmıyoruz sanıyor..
Komşunun görümceside günaha giriyor gitmiş garı meşru cocuk yapmış iste ha başka adamla iliskiye girmiş ha spermini alıp hamile kalmış...anneme kızdım öyle dme günah dedim...bilmiyor ki bizimde olmuyor

Son düzenleme:
Insallah Allahim size nasip eder yüzünüzü güldürür canim..
Âmin. Cnm hepimizi ama cok korkuyorum hersey normal demekki sperm yok olsa çıkardı diorum örf Rabbim büyük ins nasip eder

melekcimmmmmmmm gözün aydın çok sevindim
14 tane döllendi ve kaliteli spermlerde donduruldu haaa
maşallah çok güzel nasıl sevindim anlatamam
rabbim yüzünüzü güldürdü...
inş devamıda en az bukadar güzel olur canım benim..
allahın izniyle hamiş haberinide vereceksin bize inş
bunlar senin için

Son düzenleme:
evet canım agrım var biraz ama inan bu haberi dudum ya çektigim herşeye deger diye umursamıyorum.adet sancısı gibi ama biraz daha fazlası.ama ilaçlarım var kullanıyorum daha daha hafifliyo işte yavaştan.

annelik böyle kutsal bisey işte ewlat icin herseye katlanyoruz bol bol dinlen hic yorma kendini canm

son günlerde duyduğum en güzel haber.gözünüz aydın canım.şuan ki mutluluğunu inan bizlerde yaşıyoruz.yazını okurken bile gülümsemeyle okudum.çok tebrik ediyorum,çok geçmiş olsun.darısı bizlerin başına inş.inşallah ''kızlar hamileyim''49:) cümleni de okuruz tez zamanda.öptümmmmmm.:

o kadar çok sevindim ki anlatamam gözünaydın inşallah başladığın gibi güzel haberler ile sonlanır işlemleriniz
hamile haberlerini de verirsin artık bizlere çok sevindim tebrik ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…