Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcım ben raporumu capa tıptan cıkardm kagtta 6 ay gecerli yazıyor ilac raporuda 1 ay gecerli arunacm ewet rapor icin rahim filmi şartt...

baharcım belki önceden de sormuşumdur rahim filmi istiyor mu süleyman bey birde rapor çıkaran arkadaşlar rahim filmi çekilmesi şart mı bir türlü korkumu yenemedim iyi geceler

canım süleyman hocada ulun hocada rahim filmi istemiyor tedavi öncesinde...
ama rapor çıkarılacaksa rahim filmi çektirmek zorunlu...
valla ben hiç düşünüpte kendimi kasmıyorum...
acı olursada ogün çekerim napıyım...
hiç bi korkum yok normal muayene gibi düşünüyorum kurmuyorum...
bence sende kendini doldurma şimdiden...
kişiden kişiye değişen bi durummuş...
çok korkarsan anesteziyle yaptırırsın sıkma canını

zanım rahim filmi çektirmekten korkmayın ben acaip korkuyordum ama dr güzel çekti anlatıldığı gibi bir acı duymadım ve kızlar bence rahim filmi çekmeden tüp bebk yaptırmak doğru değil çünkü rahimde bir çok sorun çıkabiliyor buda başta bilinmesse hamilelikte ciddi sorunlar olabiliyor

minikgelin kullanıcısından alıntı
isim azospermi nedeni tedavi olduğu merkez tedavi olacağı tarih sonuc
1 minikgelin fitik amlyt nedeniyle tek yumurtası yok
Hormonları ve genetiği normal 2 senelik evli malatya dogu fertil Mayıs 2012 beklemede
2 Yaren16 tum testleri normal Almanya'da bir tup bebek merkezi 23.04.2012 de mikrotese oldu sperm bulunamadı.
Emre bakircioglunda 2. Tedavisine başlayacak
3 nurdah çift taraflı inmemis testisten dolayı azospermi
Genetik normal.. fsh 15.8
1.5 senelik evli umut tup bebek merkezi Mayıs 2012 beklemede
4 cemrem29 2006 da tese Oldu Anadolu saglık merkezinde
2009 da umut tup merkezi Emre beye mikrotese oldu ? ? 2 amlyt sonucuda
Sercolly cell hücre
Bulundu
5 askbebek 1 kere 3 milyon sperm bulundu
Varikosel ameliyatı oldu
Çocukken kabakulak geçirdi
6 senelik evli ? yaz 2012 beklemede
6 denizbulut hormonlar normal azo sebebi
Belli değil...
2006 da Akdeniz tipta tese oldu sonuc 0
8 senelik evli 10 ekim 2011 de genart tup bebek merkezi Kaan beyde
Mikro tese oldu 2012 sertoli cell bulundu
ameliyat sonrası Tedavide 7.ayda devam ediyor
7
8
9
10

Azospermi tablomuz..............

Son düzenleme:

tefriciyeler tamam canım.allah kabul eder inşallah.

anladım cnm inşlh hemencicik bulursunuz zorlanmadan şifa olur inşlh..
aah cnm yaa kusura bakma nolur onlar için iltihap dedi
bizim tahlillere baktı daha öncede varmış iltihap dedi
2006 yılında ki testte 15 milyon yuvarlak hücre yazıyordu
2009 yılındakinde ise 9 milyon yuvarlak hücre yazıyordu
bunlar iltihap dedi
bende ama ben onları olgunlaşmamış sperm hücresi diye biliyorum dedim hayır onlar iltihap dedi
sperm hücresi
germ hücredir dedi
öyle yazar dedi bitanem
ama bizim tahlillerde enson 2009 da 9 milyon çıkmış sonralarında hiç yazmıyordu
şimdide 4400 adet baya düşmüş felan dedi
ay ne bileyim cnm yaa kime inanacağımızı şaşırdık
eşim ilaçlarını kullanıyor bakalım bi 10 gün sonra yeniden yaptıracak
bakalım o zaman ne çıkacak...

Merhaba kizlar dun gelemedim
Forumda tanıştığım bı arkadasım benim icin. İstiareye yattı ve kırmızı gormuş kırmızıda iyi deil ..
Cok etkilendim simdi doğru çıkarım bu İstiare ben bu yasıma kdr ilk kez İstiareye yatmasını istedim ondada kötü cikti
Hamile bı arkadasım var Perşembe gecesi benim icin İstiareye yatacak kötü çıkarsa iyicene üzülürüm
Zaten ruyamda hic iyi görmüyorum
Sizde çıktımı İstiare ye yatinca hic

ne kusuru canım önemli değil.benim anlamadığım birşey var .Benim bildiğim lökosit 5 milyondan fazla olursa çok zararlıymış tedavi edilmesi lazımmış ve sen 15milyondan bahsediyorsun.aklım iyice karıştı:18::18::18::18::18::18::18:neyseki en azından sizde sperm çıktı inşallah devamı gelir rabbim şifa versin

eşim tahlilin de gene çıkmadı. hep sıfır, hep sıfır. ne yapıcaz bu azoyu. yenemeyecek miyiz. Allah heppimize sabır versin.

benim esimdede yuwarlak hucre wardı en son yaptrdgmz tahlilde hic cıkmadı yuwarlak hucre bende cıkmadı diye üzülmüstüm demek iltahapms

CANIM GÜNAYDIN
nasılsın?neler yaptınız biraz geçmişi okudum. hiç birşeyi kafana takma .bu kadar olduktan sonra gerisi gelir inşallah.
lökositmiş iltihapmış bahane . zamanı gelince olacak inşallah .ben inanıyorum. Yüce Allah hepimizi görecek inşallah.

valla bilmiyorum cnm artık bundan 1 buçuk ay önceydi galiba yine tıpa gitmiştik eşimle
ben ordaki doktora 2006- ve 2009 da en azından yuvarlak hücre varmış şimdi hiç birşey yok dedim
o zamanlar bitkisel kullansaydık belki sperm olurdu dedim
oda yuvarlak hücrelerin önemi yok dedi kapattı cnm biz sperm tahlillerini hep devlet hastanelerinde yaptırdık
tıp fakültesinde yaptık ve onlarda gelişi güzel yaptılar
onların sperm hücresimi yada iltihapmı olduğunu bilen yok bence açıkcası
bu zamana kadar burdaki doktorlarda hiç birşey önermediler 1 tane ilaç bile vermediler bilemiyorum ki...

günaydın cnm iyiyim saolasın sen nasılsın bitanem nasıl gidiyor
evt cnm inşlh artık vakti zamanı gelmiştir gelsinde hepimiz için inşlh...
iyiyim cnm ne olsun bildiğin gibi işteyim
benimkisi iğneleri vurunuyor ama korkuyor
dün akşamda ilk kez üzüm çekirdeği tozu yoğurtla 1 tatlı kaşığı karıştırarak yedirdim çok beğendi sevdi
yalnız öncesinde ilk önce sen ye dedi zehirlenmeyeyim dedi:)))
artık 1 kaşık ben yedim
1 kaşıkda o
galiba bunu yedirmekte zorlanmayacağım cnm
sabah araştırdımca gerçekten çok faydalı sizde kullanın bence
saolasın baharcığımın sayesinde öğrendim bende allah razı olsun ondanda sendende

hepinizden inşlh cnm benim...

senden de Allah razı olsun canım. üzüm çekirdği tozunu dün bizde aldık canım.inşallah faydası olur. eşim suyla bir kaşık yutuyor öyle olur mu acaba? yoğurda koydum yemek istemedi. iğneden niye koruyor yan etkisinden mi? canım ovitrelle çok daha yan etkili. pregly nin kolay kolay yan etkisi olmuyormuş.canım birde hurma poleni bulmaya çalış onunda çok faydası varmış.mersinde bir arkadaşın da sorunu bizim gibi .lökosit çıkmış. sizin gibi ilaç kullankış.hurma poleni bulmuşlar.bala karıştırp yedirmiş eşine . çıkış olmuş. topikteda kullanıp çıkış olan vardı.

eşim tahlilin de gene çıkmadı. hep sıfır, hep sıfır. ne yapıcaz bu azoyu. yenemeyecek miyiz. Allah heppimize sabır versin.

üzülme canım.inşaallah tese de çıkar.kaçdefa gördük o sıfırı.vakti gelmeden çiçekler açmaz değilmi.Rabbim tezvakitte yüzünü güldürsün.

suylada yutulabilir cnm ben öylede okumuştum
banada yoğutla daha lezzetli geldi tabi zevkine göre:))
yok iğneden korkuyor cnm etkisinden değil:))
hurma polenimizde var cnm 2 kutu arkadaşı hacıdan getirdi saolsun
1 sefer suyla içirdim beğenmedi
bu akşam onuda balla karıştırıp vericem
inşlf şifa olur cnm yaa
bu kadar şeyin birinden biri şifa olur inşlh allah büyüktür bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…