- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
minikgelin kullanıcısından alıntı
isim azospermi nedeni tedavi olduğu merkez tedavi olacağı tarih sonuc
1 minikgelin fitik amlyt nedeniyle tek yumurtası yok
Hormonları ve genetiği normal 2 senelik evli malatya dogu fertil Mayıs 2012 beklemede
2 Yaren16 tum testleri normal Almanya'da bir tup bebek merkezi 23.04.2012 de mikrotese oldu sperm bulunamadı.
Emre bakircioglunda 2. Tedavisine başlayacak
3 nurdah çift taraflı inmemis testisten dolayı azospermi
Genetik normal.. fsh 15.8
1.5 senelik evli umut tup bebek merkezi Mayıs 2012 beklemede
4 cemrem29 2006 da tese Oldu Anadolu saglık merkezinde
2009 da umut tup merkezi Emre beye mikrotese oldu ? ? 2 amlyt sonucuda
Sercolly cell hücre
Bulundu
5 askbebek 1 kere 3 milyon sperm bulundu
Varikosel ameliyatı oldu
Çocukken kabakulak geçirdi
6 senelik evli ? yaz 2012 beklemede
6 denizbulut hormonlar normal azo sebebi
Belli değil...
2006 da Akdeniz tipta tese oldu sonuc 0
8 senelik evli 10 ekim 2011 de genart tup bebek merkezi Kaan beyde
Mikro tese oldu 2012 sertoli cell bulundu
ameliyat sonrası Tedavide 7.ayda devam ediyor
7
8
9
10
Azospermi tablomuz..............
Merhaba kizlar dun gelemedim
Forumda tanıştığım bı arkadasım benim icin. İstiareye yattı ve kırmızı gormuşkırmızıda iyi deil ..
Cok etkilendim simdi doğru çıkarım bu İstiare ben bu yasıma kdr ilk kez İstiareye yatmasını istedim ondada kötü cikti
Hamile bı arkadasım var Perşembe gecesi benim icin İstiareye yatacak kötü çıkarsa iyicene üzülürüm
Zaten ruyamda hic iyi görmüyorum
Sizde çıktımı İstiare ye yatinca hic
canım tekrar yatır 3 gece üst üste yatsın
Merhaba kizlar dun gelemedim
Forumda tanıştığım bı arkadasım benim icin. İstiareye yattı ve kırmızı gormuşkırmızıda iyi deil ..
Cok etkilendim simdi doğru çıkarım bu İstiare ben bu yasıma kdr ilk kez İstiareye yatmasını istedim ondada kötü cikti
Hamile bı arkadasım var Perşembe gecesi benim icin İstiareye yatacak kötü çıkarsa iyicene üzülürüm
Zaten ruyamda hic iyi görmüyorum
Sizde çıktımı İstiare ye yatinca hic
Canim günaydinlar.. Ben istiareye yatmadim ama inancimdan dolayi cani gönülden dua ederek yatiyorum ve mesela aklimdan ne gecirsem Alllahim ...... konu icin bana rüyamda bi isaret göster desem o gece oluyor ve sürekli hep dogru cikiyor. Allahim insallah bizlerede en güzel duygu olan anne ve babaligi yasatir.
Ya ustustemi yatması lazım bak onu bilmiom..
Dur bı arkadasım Perşembe yatcak bakalım ne cikcak merak ediyorum:)
ben istanbul semiha şakir devlet hastanesinde yaptırdım.eşim azospermdi.1 kerede tese ameliyatında hemen sperm bulundu ve 1 . denemede tuttu.şuan 31 haftalığım işte.başka sormak istedikleriniz varsa sorun.
baharcım ben raporumu capa tıptan cıkardm kagtta 6 ay gecerli yazıyor ilac raporuda 1 ay gecerli arunacm ewet rapor icin rahim filmi şartt...
zanım rahim filmi çektirmekten korkmayın ben acaip korkuyordum ama dr güzel çekti anlatıldığı gibi bir acı duymadım ve kızlar bence rahim filmi çekmeden tüp bebk yaptırmak doğru değil çünkü rahimde bir çok sorun çıkabiliyor buda başta bilinmesse hamilelikte ciddi sorunlar olabiliyor
günaydın cnm iyiyim saolasın sen nasılsın bitanem nasıl gidiyor
evt cnm inşlh artık vakti zamanı gelmiştir gelsinde hepimiz için inşlh...
iyiyim cnm ne olsun bildiğin gibi işteyim
benimkisi iğneleri vurunuyor ama korkuyor
dün akşamda ilk kez üzüm çekirdeği tozu yoğurtla 1 tatlı kaşığı karıştırarak yedirdim çok beğendi sevdi
yalnız öncesinde ilk önce sen ye dedi zehirlenmeyeyim dedi:)))
artık 1 kaşık ben yedim
1 kaşıkda o
galiba bunu yedirmekte zorlanmayacağım cnm
sabah araştırdımca gerçekten çok faydalı sizde kullanın bence
saolasın baharcığımın sayesinde öğrendim bende allah razı olsun ondanda sendende
hepinizden inşlh cnm benim...
Selam kızlar cok sukur adet oldum randevu aldım yarın ıcın bana dua edın ınsallah bı aksılık olmaz . Tefrıcıyelerımıde okudum baharcıgım az once bıttı rabbım ınsallah en kısa zamanda gunslıgerı bebegıne kavustursun en kısa zamanda hayırlısıyla ınsallahh
hayırlı olsun eftall. inşallah herşey yolunda gider, hayırlısı ile bebeğine kavuşursun. müjdeni bekliyoruz :)
selam kızlar..bu akşam gidiyoruz inş. istanbula. otobüsle.ama regl olmadım henüz .bugün olması gerekiyordu.hayırlısı diyorum.elim ayağım tutmuyor sanki.biyandan hazırlık yapıyorum.ne olur dualarınızda unutmayın.RABBİM yardım etsin bebeğimi (bebeklerimi )alıp geleyim çok özledim onlarıı. tedaviye başlıyacak arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun.İSTİYORUM BEBEĞİMİ neyaptın canım sende başladınmı.hoşcakalın.
Allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. Nerede tedavi olacaksın? Eşinde sperm bulundu mu?
amin canım Memorial de olacak inş.bu benim 3.denemem olacak.ilkinde tesede bulunamadı tedevi iptal oldu.2 de tese olacağı gün sperm bulundu ama olmadı.inşallah bukez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?