bend eiyim canim, alerjim var bu aralar nefes almakta zorlaniyorum ama yinede iyim hamd olsun.
internetten arastirdim testesteron hormonu iceriyormus, testojelide denedikten sonra ayni hataya düsmek istemiyorum.
canim beni hem doktor hemde önerisi tatmin etmedi,yasim fazla gecmeden son kez iyi bir yerde denemek istiyorum, bakalim hayirlisi .
tatlım testesteron ıcerıyorsa bencede kullanma
o zamn emre beyle gorusun cnm
cnm yasın kac senın yasa takılma bazen bndede oluyo o yas meselesı rabbım ne zaman ol ders bızde o zaman anne olacasgız
canim ben 34 yasindayim.Emre bey e mail atmistim brüksele gitmeden neler yaptigimizi anlatmistim, yapilabileceklerinizi yapmissiniz, yeniden denemye gerek yok. yeni gelismeleri bekleyin yazmisti. sonkezde olsa yeniden denemek istiyorum illa(hayirlisiyla tabi birde).olmadi telefonla konusmak istiyorum emre beyle.belki baska bir yol buluruz.
bend eiyim canim, alerjim var bu aralar nefes almakta zorlaniyorum ama yinede iyim hamd olsun.
internetten arastirdim testesteron hormonu iceriyormus, testojelide denedikten sonra ayni hataya düsmek istemiyorum.
canim cok naziksin, ama yolu yariladim artk bencnm yaslı degılsın yanı daha bebeıs buyutuceksın dur
evet bı tl konus ınsan baska careler denemek ıstıyorr haklı olarak tabııkı
sen dene ıcınde kalmasın nıye yapmadım deme guzelım
sende aynı düşüncedeymişsin canım...
kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz bazen...
ama bu bizim değil bizi yönlendirenlerin suçu
inş en doğru merkezde en doğru drda başlarsınız tekrar tedavinize ve yüzünüz güler canım benim
sende bendensın yanı bugun gecmıs olsun cnm
elbet onları 9 ay boyunca gormedıgımız zamanda gelıcek
hııııııııııııııııhhhhhhhhhh hıc de ozlemem onları
canim cok naziksin, ama yolu yariladim artk ben
tüm ugraslarim ilerde keske dememek icin , hayirlisiyla hepimize anne olabilmeyi nasip etsin rabbim.
insallah baharcigim insallah.
cnm nazıklık degıl gercek bu 40 yasında bı hamıle yazmıstı hatta bı topıkte hıcde kendını yaslı hıssetmıyrdu
yanı anlıcan tabıı yaslar bıze her sene yorgunluk verıyo ama bız yılmadan dualarla cabalarla yenecegız su gıcık azoyu
canlar ben çıkıyorum Allah hepinizden razı olsun sevincime ortak oldunuz
Rabbim en kısa zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün
tedavileriniz su gibi aksın
en kısa zamanda bebişlerinize kavuşun inşallah. AMİN
kızlar şey geldi aklıma hani hayalimm vardı o da evlilik hazırlığında öğrendiler ama evlenince hemen hamile kaldı ondan haber var mı noldu devam ediyo mu hamileliği?
canım istersen tekrar yazmakla uğraşma gidenlerden bul mesajı kopyala yapıştır dayanamıyorum çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?