yine çıkar sorun olmaz dediler biraz daha hareketliliğini artırmaya yönelik tedavi uygulayalım dedi
ne bileyim canım dondurulmadı
inşallah sorun çıkmaz bir dahaki testte.:44:
yaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes zaten gıtmıs heeeeeeeeee
hadı bende kacıyım barıııııııııııııı...........................
sonunda çapa infertiti bölümünden randevu aldık yarına raporiçin yardım istiyeceğiz baharcım rapor olunca ne kadar indirim oluyor özelde
kızlar ben cıkıyorum aksama gene gırerım kasuılarım cok agrıyo bıraz uyumaya calısıcam
hepınızı
merhabalar arkadaşlar eşmin 3 ay önceki sperm testinde 50 tane sperm çıkmıştı.2.5 ay önce 1.derece varikoselden ameliyat oldu. veee bugün tahlil yaptırdık totalde 1.200.000
1ccde 600.000 çıktı.inşallah artış böyle devam ederdarısı sizlerin başına kızlarrr...
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
sevincimi paylaşacak kimse yok muuuuuuuuuu
geldim bahar
tam ayağa kalktım eşime benim internete girmem lazım dedim.. sen o an çağrı attın.. kusura bakmayın günüm vardı bugün okuldaki arkadaşlar gelmişti yeni gitti sayılırlar.. geç geldim
Canim sana 2.mesajim yine gelmemis. Özel msj kutunmu dolu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?