Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar bende geldim bana da yer açınnnnnnnnnnnn
hosgeldın guzelım sana yer acmazmıyız tatlım
KAder arkadaslarim aranizda esi sigara kullanan varmi ? Ben esimin haline cok üzülüyorum nasil biraktiricam bu illeti icimde bi yara haline geldi bu konu. Insallah Allahim yardimcimiz olur.

beınm esı evlılıgımızın 7 ayından sonra bırakmaya basladı ılac kullandı bende yardım ettım
tabıı az azarını sınırını cekmedım ama sonunda sıgara ılletınden kurtuldu yaklasık 5 bucuk sene olacak
sen esınle konus cabala sonunda bırakır ınşllh

hoşbulduk bitanemmmmmmmmmm
geçmedimi balım daha ağrın ??

eh azalmaya basladı flazsk la kaynatıyorduk bende dedım topıgı 2 mız kapıtıcaz dıye sen ve yaren cıkageldınız
tm zamanında geldınız

eh azalmaya basladı flazsk la kaynatıyorduk bende dedım topıgı 2 mız kapıtıcaz dıye sen ve yaren cıkageldınız
tm zamanında geldınız

canım ben geldim saat 10da listeyi paylaşmaya...
baktım kimsecikler yoktu bende çıktım
şimdi bidaha bakayım dedim belki kızlar gelmiştir diye burdaymışsınız

Ayy ne güzel canim birakabilmis üzerindende yillar gecmis. Cok mutlu oldum darisi benim esimin de basina insallah.

Maalesef cnm benim eşimde kullanıyoo ne yaptıysam bırakmadııı
denedi bi kaç sefer ama yok bırakamadııı

Insallah canim bizim eslerimizde bir anda nefretle tiksinirler bu illetten. Adaklar adadim biraksin diye ameliyatindan sonra baya cabalamaya basladi bakalim hayirlisi.

hoşbulduk canım aldım zaten yerimi
sende de heyecan dorukta inş hayırlısıyla geçer günler ve başlarsınız tedavinize...

Evet canim heycanliyim bende. Uyandigimda yolculuk zamanimiz gelmis olsun istiyorum kücük cocuklar gibi :) Saol canim insallah hepimizin tedavisi unutamayacagimiz mükemmellikte gecer.

Insallah canim bizim eslerimizde bir anda nefretle tiksinirler bu illetten. Adaklar adadim biraksin diye ameliyatindan sonra baya cabalamaya basladi bakalim hayirlisi.

İnşallah cnm bırakırlarr bi an önceee
ben çok dil döktüm baktımm hiç bi çaba yok artık söylemiyorummm

Evet canim heycanliyim bende. Uyandigimda yolculuk zamanimiz gelmis olsun istiyorum kücük cocuklar gibi :) Saol canim insallah hepimizin tedavisi unutamayacagimiz mükemmellikte gecer.

bende heyecanla bekliyorum temmuzu
rabbim inş tedavi sonrasında hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürür

bende heyecanla bekliyorum temmuzu
rabbim inş tedavi sonrasında hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürür

Insallah hakkinizda hayirlisi olur canim. Sen ve diger arkadaslar icin dua edicem. Bizim tedavimiz uzun sürer muhtemelen cünkü esim gecen hafta TESE ameliyati oldu. En az 1 sene bekleriz herhalde. HAkkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin gec olsunda güc olmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…