Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cemrem iyi ki dogmusun canim Allah salikli sihatli nece yaslara girmeyi nasib etsin insAllah seneye bu zaman bebeginle dogumgunu kutla canim

Canım benimm sabah sabah mahfettin beni
bu aralar duygusalımm senin yazınıda görünccee:2:
Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsunnnn.
tüm sevdiklerinle geçireceğin güzel bi yıl olsunnn inş
evinden sağlık, huzur, mutluluk eksik olmasınnn.
inş daha çok bekletmeden pamukşekeri kızın ve yakışıklı oğlu gelir annelerinee
ben seni ararımm tatlımm zatennn ama burdanda yazayım dedimm

Kizlar cumaniz mubarek olsun
Baharcim ben duami okudum Allah hasrete gonlunun muradini versin amin

cnm doğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhatlı nice mutlu senelere
yeni yaşında senin gibi beyaz eşin gibi esmer çocukların olsun inşlh bu günün hürmetine
tez zamanda anne olursun inşlh...

merhaba günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
rabbim ona açılan elleri gönüllerdeki muratları edilen duaları kabul etsin inşlh...

bu arada doğum gün kutlu olsun bu yeni yaşın saglıkla huzurla büyüteteceğin evlatlar nasip etsin sana

Canim benim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar bol bebisli yeni yaslar dilerim. O kadar duygu yüklü yazmissin ki hem okudum hem agladim Allahim insallah yeni yasinda sana hem kizini hem oglunu gönderir bitanem.

arkadasm dogum gunun kutlu olsun nice senelere insallah yeni yaşın sana ugur getirir we rabbim insallah tez wakitte hediyeni gönderir...

günaydın arkadasım geçmiş dogum günün kutlu olsun allahım yeni yasında bebişlerini kucagına almayı nasip etsin insallah

Cemrem iyi ki dogmusun canim Allah salikli sihatli nece yaslara girmeyi nasib etsin insAllah seneye bu zaman bebeginle dogumgunu kutla canim

cnm doğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhatlı nice mutlu senelere
yeni yaşında senin gibi beyaz eşin gibi esmer çocukların olsun inşlh bu günün hürmetine
tez zamanda anne olursun inşlh...

cnm arkadaşlarımmmmmm hepinize tek tek teşekkür ederim duygulandım bugun zaten melankoliğim:26:
edilen duaar hepimizi bulsun bizlerde evlatlarımıza kavuşalım

günaydın cnm hayırdır midene ne oldu kendine dikkat et tatlım keşke hamilelik kusması olsa
var ya ne guzel olur eee olmaz diye bi şey yok rabbim ol desin olsun inşllh

Pamukannem biz sağlıklı kız ve erkek ikiz bebek olacağız.kollarında uyayacağız .yüzüne bakacağız o tatlı sesini dinleyeceğiz.bizim için ninnide söyleyecekmisin anne.sende bizi özlüyorsundur mutlaka.bizi koklayacaksın çok seveceksin değilmi?söz anneciğim senin için cennette ki en güzel köşkümüzden geleceğiz ve gül kokulu kucağında uyuyacağız.Bizde senden bir söz istiyoruz pamuk anneciğim biz gelene kadar sakın gözlerinden bir damla bile gözyaşı akıtma.sadece sabret ve bizi dua ile çağır olurmu annem. bu bizsiz geçireceğin son doğumgünün ve anneler günün olacak bize cennete kucağını açan anneannemizden sana kucak dolusu öpücük getirdik annem.bekle anneciğim çünkü artık bizede sensiz olmak cennette bile cehennemi yaşamak gibi annem .geliyoruz yoldayız seni bulmamıza az kaldı elimizi tut ve çıkar bizi bu çıkmaz sokaktan bizim pamuk annem.

canım bunu senin için yazdım inşallah beğenirsin doğum günün kutlu mutlu huzurlu sağlıklı ve bebişli olsun

merhaba kızlar internette okadar araştırdım bulamadım. eşimin testinde her sahada 3-4 round cell hücresi görüldü yazıyordu bu nedemek bilen varsa cvp verirse sevinirim.1cc de de 300.000 round cell hücre varmış.kötü birşey mi acaba?

cnm yaaaaaaaaaa kız aglattın benı heeeeeeee
cok guzel yazmıssın gonlune saglık cnm arkadasım
ınşllh gonlundekı dualar senıde bulsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
Azosperm hastasıyız bizde2005 yılında MİKRO TESE ameliyatı oldu eşim sonuç olumsuz çıktı.Biz tekrar denemek istiyoruz
Kaan Aydos hocaya mail attım tahlilleri yaptırıp gelin dedi.Ama ben Emre Bakırcıoğlu ile de görüşmek istiyorum.
Burda bir arkadaşın eşi 1 yıllık tedavi sonrası azosperm iken normal çıkış olmuş dr dahi şaşırdı..Tüp bebek yöntemiyle şuan hamile.Umut tüp bebekte Emre beyin hastasıydı bu arkadaş..
Çok arada kaldım Kaan bey mi Emre bey mi? Bilgisi olan tecrübesi olan lütfen paylaşabilir mi?Çok kararsızım artık ne yapıcaz bilmiyorum.
Herkes için her şeyin hayırlısı olsun..

sorumun cevabını bilen yok mu?

canım öncelikle gözün aydın dün okudum ama cevap yazamadım eşinde sperm çıkmış inşallah cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin ama sorunun cevabını bilmiyorum googella aradım farklılaşmış hücre yazıyor ama sen bence doktoruna sor yada emre beye mesaj yaz yada test yaptırdığını merkezden bilgi alın olurmu canım

kızlar ben urana gıdıyorum gelınce gorusuruzzzzzzz
hepımız ıcınde dualar edicem sizleri

devlet hastanesinde yaptırdık testi.doktora göstermek istedik randevu bulamadık o güne doktorda randevusuz bakmadı neyse teşekkür ederim cvplarınız için kızlarrr...amin arkadaşım inşallah hepimiz tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz...

arkadaşım çok tebrik ederim inşallah yakında daha güzel haberlerini alırız

hayırlı olsun canım çok tebrik ederim daha iyi haberlerde verirsin inşallah

canım hemşom öncelikle bunlar sana
doğum günün kutlu olsun yazdıkların çok etkiledi beni
inşallah Rabbim en kısa zamanda eşine ve sana hayırlı evlatlar nasip eder
nice senelere

baharcım ben hasretin tefriyecelerini okudum Allah kabul etsin hayılrı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…