- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
günaydın şekerim
iyiyim sen nasılsın bakalımm
bendeeeee
inş cnm tüm arkadaşların tedavileri iyi gider güzel haberler alırızz
bir sürü hamişimiz olur inşş bu sene
ve bizde temmuzda hayırlı haberler veririrz
iyiyim bende eşime iğne yapması için hastaneye gönderdim ama yapmadılar reçete lazımmış.biz onu emre beyin tavsiyesi üzerine almıştık reçetesiz aldık.bakalım pazartesi aile hekimine yazdırır sonra yaptırır iğnesini.bu arada prenglyin prospektüsünde 74 gün boyunca kullanılmalı çünkü sperm oluşması için daha önce iğneyi kesmeyin yazıyor.yani yine aynı zamana denk gelicez.yani tamamen tesadüf
iyiyim bende eşime iğne yapması için hastaneye gönderdim ama yapmadılar reçete lazımmış.biz onu emre beyin tavsiyesi üzerine almıştık reçetesiz aldık.bakalım pazartesi aile hekimine yazdırır sonra yaptırır iğnesini.bu arada prenglyin prospektüsünde 74 gün boyunca kullanılmalı çünkü sperm oluşması için daha önce iğneyi kesmeyin yazıyor.yani yine aynı zamana denk gelicez.yani tamamen tesadüf
kızlar ben çıkıyorum kociş kalktı kahvaltı hazırlıycam...
görüşürüzzzzzz
Ne güzel işte cnm destek oluruz birbirimizeeee
aynen dediğiniz gibi haklısınız bahar sende söylemiştin ya üzülme hem o zamana kadar iğnelerini vurulur tam iğneler biter bizde hayırlısıyla tedaviye başlarız ama inşallah günlerimizde denk gelircanım bak herşey seni bizimle tedaviye başlamaya sevkediyor
negüzel olacak bi gelse temmuz hayırlısıyla
Baharcığım merhaba nasılsın cnm
biraz daha iyileşmişsin cnm sevindim geçmiş olsun inşlh...
Ben hala işteyim cumartesileri 1 de çıkıyoruz ama bugün patron yeni firmayla anlaşıyor
o firmanın adamlarıyla toplantı yapılıyor bizde çıkamıyoruz tabiki...
Cnm saat 11 gibi paramı alan adamın oğlu geldi ofise
patronla görüştü zarfın içinde patrona parayı vermiş
oda beni çağırdı zarfı bana verdi
ay utancımdan yerin dibine girdim
çocukda çok mahçuptu çok üzüldüm
olan oldu artık allah birdaha öyle birşey yaşatmaz inşlh...
Işten çıkınca bende çarşıya gidicem cnm
haziranın 2-3 de kayınımın eskişehirde düğünü elbise bakmam lazım uuufff yine birsürü masraf çıktı yaaa....
Hayırlısı bakalım yapacak bişi yok....
aynen dediğiniz gibi haklısınız bahar sende söylemiştin ya üzülme hem o zamana kadar iğnelerini vurulur tam iğneler biter bizde hayırlısıyla tedaviye başlarız ama inşallah günlerimizde denk gelir
3 hamiş olarak ayrılırız inşallah umut tan .flzaşk canım sende keşke emre beye sorsan perngly kullanalım mı diye çünkü çok etkili bir iğneymiş.biliyormusunuz kızlar hamile kadının idrarından yapılıyormuş prengliy hormon desteği ve hcg hamilelerde yüksek ya onlardan alınan hormon erkek ve kadın kısırlığında kullanılıyormuş. Allah'ım idrarda bile bizlere şifa verdiğin için sana binlerce kere şükürler olsun kainatta hiç birşey boşa yaratılmamış
inş cnm dediğin gibi 3 hamiş ayrılırız ordannn
emre bey bize hiç bi ilaç kullanmıycaksınız dedii teseye kadar cnmm
merhaba canım iyiyim saol temizlik yapıyorum...
arada mola verincede topiği kontrol ediyorum
toplantı uzayacak mı canım tam da gününü bulmuşlar...
paranı almana çok sevindim tatlım gözün aydın...
sen niye utanıyorsun ki tatlım...
oğlununda suçu yok yapan utansın
hadi bakalım güzel bi kıyafet al kendine
kocişini bikez daha aşık et kendine güzelliğinle canım benim
aynen dediğiniz gibi haklısınız bahar sende söylemiştin ya üzülme hem o zamana kadar iğnelerini vurulur tam iğneler biter bizde hayırlısıyla tedaviye başlarız ama inşallah günlerimizde denk gelir
3 hamiş olarak ayrılırız inşallah umut tan .flzaşk canım sende keşke emre beye sorsan perngly kullanalım mı diye çünkü çok etkili bir iğneymiş.biliyormusunuz kızlar hamile kadının idrarından yapılıyormuş prengliy hormon desteği ve hcg hamilelerde yüksek ya onlardan alınan hormon erkek ve kadın kısırlığında kullanılıyormuş. Allah'ım idrarda bile bizlere şifa verdiğin için sana binlerce kere şükürler olsun kainatta hiç birşey boşa yaratılmamış
temmuz ekibinde rabbimin izniyle bende varım
kolay gelsin cnm benim kıyamam yaa
valla geçen haftada ben yaptım herşeyi indirdim yıka ütüle as çok yorulmuştum
valla cnm toplantı devam ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum
mühendislere ürünleri tanıtıyorlar şimdi içeriğini felan
evt cnm param geldi çok utandım
oğlu gitti
1 saat sonra pasta geldi
bizde yanlışlık var biz sipariş vermedik diyoruz
onuda oğlu göndermiş üzerinde kartı vardı
tıbbi satış mümessiliymiş
ayy sonra patron aradı teşekkür etti bende ettim
çok utandım yaa
ne kadar zor bir durum
offf atayım artık üzerimden şunu düşündükçe harap oluyorum...
valla saat kaç oldu gidemem heralde artık direk eve giderim yarın öğlene kadarki vakitte kocişle giderriz hem ona alırız hem bana artık cnm
ah tatlım o aşık olurmu bilmiyorum ama
ben bu adamı çok seviyorum
hergün aşık oluyorum her an özlüyorum gece 10 buçuk 11 gibi eve geliyor
yanından ayrılmıyorum öpüyorum kokluyorum
oda sürekli kızıyor sabahları uyumasını izliyorum yine öpüyorum dokunuyorum yine kızıyor ve bu böyle hergün devam ediyor
sanmıyorum bebeğim yaa:)))
napıyım canım erken kalktım zaten zaman vardı...
Yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum bende...
Bugün senin için yalan oldu desene
Oğlu içinde çok üzüldüm yaaa ne mahçup olmuş adamcağız...
Işte bi anlık şeytana uyma insanın başına neler getiriyor
Buda ona iyi bi ders olmuştur artık
Canım benim oda seni çok seviyordur deme öyle...
Yorgun olduğundan fazla ilgiden sıkılıyordur tatlım yoksa seni senin kadar sevmediğinden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?