Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet nazlı şirineee canım benimmm
bi an önce gelsende görsem senii yaaa
evt bi hamiş olalımda görsün koçişlerr nasıl naz yapılırr

zamancigim siz denedinizmi canim

evet ciceğim denedik fundayı bilmiyorum ama benim bildiğim larem vardı şimdi oğlu var bizde onların gittiği akapunkturcuya gittik gebzede akapunktur ve mikrodalğa ışın tedavisi yaptı tabiki işe yaramadı

evet ciceğim denedik fundayı bilmiyorum ama benim bildiğim larem vardı şimdi oğlu var bizde onların gittiği akapunkturcuya gittik gebzede akapunktur ve mikrodalğa ışın tedavisi yaptı tabiki işe yaramadı

evet canım denedik fundayı bilmiyorum ama laremi biliyorum deminde yazdım ama cevabım gitmedi bizde laremlerin gittiği akapunkturcuya gittik gebzede akapunktur ve ışın tedavisi gibi bişey yaptı ikisinide aynı anda yaptı ama sonuç gene sıfır

ah canim insallah seninde güzün gülecek bir gün inaniyorum ben buna
bir umuttur diye benim esimde basladi canim vucut isin cok yuksek dedi onu dusurecekmis
isin tedavisi dememi bizimki sadece igne li tedavi yapiyor..birde baharatti bir hap verdi

Son düzenleme:
evet nazlı şirineee canım benimmm
bi an önce gelsende görsem senii yaaa
evt bi hamiş olalımda görsün koçişlerr nasıl naz yapılırr

bitanem az kaldı buluşucaz hayırlısıyla
allahın izniyle herşey güzel olacakkkkkkkkkk

siz nerde yaptırıyorsunuz birde fiyatı ne kadar ben artık biliyorum güyüm bu konuda gülmicek ne duysak yaptık ama olmadı olmadı işte inşallah sizde fayda sağlar çift çift dolar kucakların Rabbim benim gibi boynunu bükük koymasın doldursun taşırsın hayırlı salih evlatlarınız olsun

amin canim ama hepimizin olsun öyle yüzüm gülmeyecek falan deme....canim ben turkiyede degilim burdan bulduk
1 seans si 53 euro

amin canim ama hepimizin olsun öyle yüzüm gülmeyecek falan deme....canim ben turkiyede degilim burdan bulduk
1 seans si 53 euro

Rabbim maddi bereket genişlik versin öyle bacım öyle artık kabullenmeliyim hep ana babasını suçluyorum ama ben biliyordum bilerek evlendim binevi kendim ettim kendim buldum böyle olma ihtimali vardı ben olsun dedim çünki eşimin reddebileceğim hiç bir özelliği yoktu sırf bu yüzden red ettesem şefkat tokatı yemekten korktum eşimden hala memnunum çokda seviyorum ama bu bebek konusunda biliyorum yüzüm gülmicek belki saçma gelcekte benim hislerim çok kuvvetlidir ondan bu kadar eminim tek dileğim Rabbim içimden bu isteği alsın evlat hasretini sevğisini bebeğimin olmasını istememi içimden söküp atsın

rabbim güc kuvvet dayanma gücü versin canim sana bana hepimizi
insallah hislerin seni yaniltir nur topu gibi evlatlarin olur..cok inacli birisin sen inancini hic yitirme

benimde esim cok iyi biri memnunum allaha sükür tek istedigim artik onunda yüzünün gülmesi

amin bacım amin inşallah yüzünüz güler

canım onlar çocuk bakmaktan bıkmışlar artık Allah sabır versin onlara ) bazı çocuklar çok uslu, bazılarıda çok şer oluyor durdurak bilmiyorlar.
bende geçen yaz ilk öğrendim aylarda ocağı çok açık bıraktığım olmuştu dalgınlıkla eşimle bile bunun kavgasını yapmıştık, doğalgaz şakaya gelmez unutma gibisinden ama elimde değildiki dalıyodum hep

hepinize günaydınlarben dualarımı okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…