Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi ki burdasın bitanem kavuştuk yine :70:
iyiyim canım benim yeni kalktım...
kociş benden biraz önce kalkmıştı bende uyandım hemen pcnin başına koştum :1:
sen nasılsın bitanem ??

bende 9:30 du kalktımmm
hemen geçtim pc başına yalan dünyayı izliyorumm bi taraftann
iyiyim tatlımmmm
seninle 2-3 gündür konuşmuyoruz özledimm
yarın görüşelimm bitanemmm olurmuuu:29:

bende 9:30 du kalktımmm
hemen geçtim pc başına yalan dünyayı izliyorumm bi taraftann
iyiyim tatlımmmm
seninle 2-3 gündür konuşmuyoruz özledimm
yarın görüşelimm bitanemmm olurmuuu:29:

o negüzel tatlım iyi seyirler sana...
evet canım yaa bende özledim seninle konuşmayı...
haftasnu olmasaydı bukadar uzamaz hemen arardık aslında ama :1:
yarın görüşürüz tatlım benim :54:
seninki yatıyor mu hala ??

o negüzel tatlım iyi seyirler sana...
evet canım yaa bende özledim seninle konuşmayı...
haftasnu olmasaydı bukadar uzamaz hemen arardık aslında ama :1:
yarın görüşürüz tatlım benim :54:
seninki yatıyor mu hala ??

Sağolll şekerimmmm
evt haftasonu girdi arayaaa
neysee yarın konuşuruz artıkkk bitanemmmm:1:
evt cnm her zamanki gibi benimki uyuyoo :9:

selam canlarım hoşgeldiniz sabahtan beri sizi bekliyorum neden beni yalnız bıraktınız olmaz ki ama:14::14::14::14::14::14::14:neyseki pc yi kocişleriniz uyanmadan açmışsınız:1::1::1::1::1:.Allah tan benim kociş tv manyağı bende hiç sevmem pc ye ben tv ye o geçiyor.ama bugün evde yok benimde kız kardeşlerim gelecek biraz vakit geçiricez piknik falan:56::56::56::56: ama söz ipin ucunu kaçırmıycam:9::9::9::9::9::9:

Sağolll şekerimmmm
evt haftasonu girdi arayaaa
neysee yarın konuşuruz artıkkk bitanemmmm:1:
evt cnm her zamanki gibi benimki uyuyoo :9:

benimkide bana kahvaltı hazılrıyor :1:
dün gece yatmadan kızmıştım ona...
o yattı bende geç yatmıştım işte...
şimdide kahvaltıyı ben hazırlayayım mı dedi gönlümü alcak ya :1:
bende gerek yok ben hazırlsrım dedim...
yok bugün ben hazırlayayım dedi girdi mutfağa :9::9::9:

selam canlarım hoşgeldiniz sabahtan beri sizi bekliyorum neden beni yalnız bıraktınız olmaz ki ama:14::14::14::14::14::14::14:neyseki pc yi kocişleriniz uyanmadan açmışsınız:1::1::1::1::1:.Allah tan benim kociş tv manyağı bende hiç sevmem pc ye ben tv ye o geçiyor.ama bugün evde yok benimde kız kardeşlerim gelecek biraz vakit geçiricez piknik falan:56::56::56::56: ama söz ipin ucunu kaçırmıycam:9::9::9::9::9::9:

selam canım sen yalnız mı kaldın topikte :70:
ee biz geldik sen ortada yoktun neyseki yetiştin sohbete...
benimki uyanık canım benden önce uyandı şimdide kahvaltı hazırlıyor bana :1:
maşallah ne kadar çok pikniğe gidiyorsunuz canım :9::9::9:

benimkide bana kahvaltı hazılrıyor :1:
dün gece yatmadan kızmıştım ona...
o yattı bende geç yatmıştım işte...
şimdide kahvaltıyı ben hazırlayayım mı dedi gönlümü alcak ya :1:
bende gerek yok ben hazırlsrım dedim...
yok bugün ben hazırlayayım dedi girdi mutfağa :9::9::9:

ooooo iyiysin tatlımmmm
ne güzel enişte hazırlıyoooo kahvaltıyıı:1:
yine kızdırdı demek seniii

Selam cnmmm sende hoşgeldinnn
ben sabah 9:30 dan beri burdayımmm cnmm
gözü açtımm buraya geldimm
benimkide uyuyooo uyanana kadar bakayım dedimm
ohh ne güzell havayı güzel gören pikniğee gidiyoo
iyi eğlencelerrr
nasıl dikkat ediyomusun yediklerineee:56:

sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama benimde eşimin sonuç 0 ve bizim dr. eşime herhangi bi ilaç ,iğne vermedi direk tese ameliyatı dedi. yani eşim direk tese olucak.neden ilaç falan vermediniz dedğimdede hormonları iyi olduğu için vermediklerini söylediler.senin eşinin hormonlarında sorun falan varmı belki ondan dolayı vermiştir hormonlar düzelince sperm çıkışı oluyorsa diye.
emre beye git bence kızların çoğu kaan beyden vazgeçti.hayırlısı olsun tedavinde..

sagol canim bir fikir verdigin icin bakalim biz ne yapicaz bu topiktede artik kimse bir cevap verip yardimci olmuyor, cok zor durumdayim ama bilmiyorum neden kimse birsey yazmiyor
ARKADASLAR YOKSA YANLIS BIRSEYMI YAPTIM SIZE KARSI 2 AYDIR GIRMIYODUK DIYE DISLANDIKMI??

Son düzenleme:
valla öyle tatlım :1:
evet aslında önemli bişey değildi de kızdım işte :1:
seninki geç kalkıcak bugünde heralde ???

evt cnm haftasonlarıı biyere gitmiyceksek erkendenn
hiç kaldırmasan yatar akşama kadarrr uyukucudurrr
gecede geç yattıkkk ondaannn ben daha kahvaltımıda yapmadımm sadece süt içtimmm
onu bekliyorumm gidip yavaş yavaş kaldırayım ama yaa:27:

sagol canim bir fikir verdigin icin bakalim biz ne yapicaz bu topiktede artik kimse bir cevap verip yardimci olmuyor

ya arkadaşım bari sen yapma allah aşkına...
sana hasret nebido iğne hakkında bilgi verdi düşüncelerini yazdı...
enfalle cansunida da cevap verdi...
insanların düşüncesini anlamadan hemen bi yargıya verıyorsunuz...
cansunidanında dediği gibi çoğu arkadaşımız bizde dahil kaan hocayla tedavilerimizi sonlandırdık...
ama kimseyi etkilememek için yorum yapmıyoruz...
emre hoca ameliyat demiş kaan hoca iğne demiş...
iğneyle ilgili cevabıda hasret vermiş...
seninle bi ilgisi yok...
herkesin kaan hocodan dili yandı ama sen etkilenmeyesin içinden gelen kararı veresin diye sessiz kalınıyor...
umarım anlatabilmişimdir...

evt cnm haftasonlarıı biyere gitmiyceksek erkendenn
hiç kaldırmasan yatar akşama kadarrr uyukucudurrr
gecede geç yattıkkk ondaannn ben daha kahvaltımıda yapmadımm sadece süt içtimmm
onu bekliyorumm gidip yavaş yavaş kaldırayım ama yaa:27:

aman kaldır bitanem yaa saat kaç oldu...
aç aç oturma kaldır gitsin :27:

ya arkadaşım bari sen yapma allah aşkına...
sana hasret nebido iğne hakkında bilgi verdi düşüncelerini yazdı...
enfalle cansunida da cevap verdi...
insanların düşüncesini anlamadan hemen bi yargıya verıyorsunuz...
cansunidanında dediği gibi çoğu arkadaşımız bizde dahil kaan hocayla tedavilerimizi sonlandırdık...
ama kimseyi etkilememek için yorum yapmıyoruz...
emre hoca ameliyat demiş kaan hoca iğne demiş...
iğneyle ilgili cevabıda hasret vermiş...
seninle bi ilgisi yok...
herkesin kaan hocodan dili yandı ama sen etkilenmeyesin içinden gelen kararı veresin diye sessiz kalınıyor...
umarım anlatabilmişimdir...

Tamam cok tesekkur ederim cevap yazip fikirlerini soyleyenlede soylemeyenlerde ben kimseye kizmiyorum sadece dislandigimi hissettim dedim, o arkadaslardan da Allah razi olsun yazdiklari icin , ben sadece o ilaclari hic kullanan olmadimi diye soruyorum cunku benim esim cok kullandi,

Tamam cok tesekkur ederim cevap yazip fikirlerini soyleyenlede soylemeyenlerde ben kimseye kizmiyorum sadece dislandigimi hissettim dedim, o arkadaslardan da Allah razi olsun yazdiklari icin , ben sadece o ilaclari hic kullanan olmadimi diye soruyorum cunku benim esim cok kullandi,

dışlanma falan yok arkadaşım ne garezimiz var sana...
dediğim gibi biz artık kimseye kaan hoca hakkında pek yorum yapmak istemiyoruz...
çünkü belki sizde fayda gösterecek kullandıklarınız bilemeyiz...
çoğumuz kaan hocadan taaf düşüncelerimiz olumsuz olduğu için çok fazla yorum yapmak istemiyoruz...
nebido iğne kullanan az zaten çok fazla arkadaş yok...
hasret bu konuda açıklamayı yapdığı için kullanmayanlarda bi yorum yapmamış hepsi bundan ibaret...

dışlanma falan yok arkadaşım ne garezimiz var sana...
dediğim gibi biz artık kimseye kaan hoca hakkında pek yorum yapmak istemiyoruz...
çünkü belki sizde fayda gösterecek kullandıklarınız bilemeyiz...
çoğumuz kaan hocadan taaf düşüncelerimiz olumsuz olduğu için çok fazla yorum yapmak istemiyoruz...
nebido iğne kullanan az zaten çok fazla arkadaş yok...
hasret bu konuda açıklamayı yapdığı için kullanmayanlarda bi yorum yapmamış hepsi bundan ibaret...

tamam baharcim cok sagol esimde tutturdu kaan hoca daha iyi daha iyi ilgileniyor diye, ben burdan duyduklarimi soyluyorum ama onun ilgilenmesi guleryuzlu olmasi daha cok hosuna gitmis,Emre bey ise hic ilgilenmedi sizin durumunuz sadece tese dedi sans cok yok dedi yuzume falan bakmadi iyi degil dedi,bende bilmiyorum siz emre beye gittiginizde size nasil davraniyor,belki kisiligi oyledir ama iyi bir doktordur dedim esime ama esimde diyorki ameliyat onda olucaz ama ya bulunmazsa adam bizimle ameliyattan sonra hic ilgilenmez diyor

sagol canim bir fikir verdigin icin bakalim biz ne yapicaz bu topiktede artik kimse bir cevap verip yardimci olmuyor, cok zor durumdayim ama bilmiyorum neden kimse birsey yazmiyor
ARKADASLAR YOKSA YANLIS BIRSEYMI YAPTIM SIZE KARSI 2 AYDIR GIRMIYODUK DIYE DISLANDIKMI??

Arkadaşım neden böyle düşünüyosun burdaki hiç bi arkadaşın dışlandığını görmedimmm
sorduğun soru hakkındaa bilgisi olanlar cevap vermişş zatennn

tamam baharcim cok sagol esimde tutturdu kaan hoca daha iyi daha iyi ilgileniyor diye, ben burdan duyduklarimi soyluyorum ama onun ilgilenmesi guleryuzlu olmasi daha cok hosuna gitmis,Emre bey ise hic ilgilenmedi sizin durumunuz sadece tese dedi sans cok yok dedi yuzume falan bakmadi iyi degil dedi,bende bilmiyorum siz emre beye gittiginizde size nasil davraniyor,belki kisiligi oyledir ama iyi bir doktordur dedim esime ama esimde diyorki ameliyat onda olucaz ama ya bulunmazsa adam bizimle ameliyattan sonra hic ilgilenmez diyor

canım eşin haklı kaan hoca güler yüzüyle hep olumlu konuşup umut vermesiyle daha yakın geliyor bize...
kaan hoca en zor hastasına bile 6 ay ilaç kullanalım tesede buluruz diyor...
emre hoca ise daha net bi adam...
ne düşünüyorsa onu söylüyor...
belki kızıyoruz bu hallerine...
ama kaan hoca gibi umudu verip verip daha büyük hayalkırıklığı yaratmıyor...
siz düşünün taşının inş en doğru kararı verirsiniz kendiniz için...

canım emre bey net birisi ne yapılcaksa söylüyoo genelde ilaç filan vermiyooo gerekmedikçee biz ilk gittiğimizde bizede soğuk davranmıştıı
ama en son giddiğimizde iyi davrandıı herşeyii söyledii açık açıkk bizi biraz olsun rahatlattı .
ama bence iyi bi doktorr biz en son ona giddikk ve eşimee tahlillerine baktıı.
3. tese için uygun dediii ..kaan hoca hakkındaa bişey diyemiycemmm biz onda tedavi olmadık ama olan çok arkadaş varr
tmm güleryüzlü olmasıda iyi bi doktor için ama yaptığıı iş başarısı daha önemliii bencee

Back
X