- 28 Mayıs 2009
- 1.517
- 222
- 173
canım eşin haklı kaan hoca güler yüzüyle hep olumlu konuşup umut vermesiyle daha yakın geliyor bize...
kaan hoca en zor hastasına bile 6 ay ilaç kullanalım tesede buluruz diyor...
emre hoca ise daha net bi adam...
ne düşünüyorsa onu söylüyor...
belki kızıyoruz bu hallerine...
ama kaan hoca gibi umudu verip verip daha büyük hayalkırıklığı yaratmıyor...
siz düşünün taşının inş en doğru kararı verirsiniz kendiniz için...
bende sizingibi dusunuyorum o konuda guleyuzlulukle basarili bir dr olmak farkli.esimin korktugu konuysa ameliyati emre beyde olursk ,adam hic ilgilenmeyen birine benziyor diyor ,eger cikmassa tesede bizim yuzumuze bakmaz diye korkuyor,yani tedavi vermedigi icincanım emre bey net birisi ne yapılcaksa söylüyoo genelde ilaç filan vermiyooo gerekmedikçee biz ilk gittiğimizde bizede soğuk davranmıştıı
ama en son giddiğimizde iyi davrandıı herşeyii söyledii açık açıkk bizi biraz olsun rahatlattı .
ama bence iyi bi doktorr biz en son ona giddikk ve eşimee tahlillerine baktıı.
3. tese için uygun dediii ..kaan hoca hakkındaa bişey diyemiycemmm biz onda tedavi olmadık ama olan çok arkadaş varr
tmm güleryüzlü olmasıda iyi bi doktor için ama yaptığıı iş başarısı daha önemliii bencee
kaan bey ise demiski bir acalim teseyle icine bakalim bulunmazsa daha farkli bir yol izleriz ,testisin durumuna gore tedaviyi sekillendiririz demis. esim gazina geldi kaan beyin az kalsin hemen tese oluyodu ankarada ben vazgecirdim onu
Eger biz teseyi emre beyde olsak bulunmazsa tekrardan kaan beye nasil gidebiliriz ilac tedavisi olmaya, ama bulunursada gitmmeize gerek kalmaz ,tesede hangisi iyi bilmiyorum ama, sonrasida dusunduruyor beni, bulunmazsa hic bir dr sansimiz kalmayacak
Son düzenleme: