Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

insallah canim allah razi olsun senden. bakalim ne diyecek. iki doktoru arayacaktim osmanagaoglunuda ekleyim listeye

cok sagol baharcm allah razı olsun rabbim tez zamanda senide muradına erdirsin insallahhh....

EVET YETERKI OLSUN RABBIM VERECEK INSALLAH BEN INANIYORUM BUKADAR HAYAL EDIYORUZ DUA EDIYORUZ ISTIYORUZ RUYALAR GORUYORUZ ILLAKI BIRI OLMASA BIRI DUA SAATINE DENK GELECEK INSALLAH

insallah canim allah razi olsun senden. bakalim ne diyecek. iki doktoru arayacaktim osmanagaoglunuda ekleyim listeye

RABBIM GONLUNE GORE VERIR INSALLAH COK GEZDIRMESIN INSALLAH ILK GITTIGIN YERDEN TEDAVIN SONUCLANIP HAMIS OLURSUN BEBEGINLE EVINE DONERSIN INSALLAH

tedavi aşamasındaymışsınız tedavileriniz inşallah hayırlı uğurlu geçer.Bol bol kaliteli yumurta ve spermlerle karşılaşırsınız inş.

MİNİKGELİN sende çok heycan yapma stresten yumurtan olmaz kız relaks ol )

Son düzenleme:

canım benım allah razı olsun ınsallah darısı ısteyen bekleyen ugras ıcınde olan tum arkadaslarımızın basına ınsallah, canım sen ne durumdasın tedavı oluyormusun oldunmu sızın azo sebebınız ne nerde yasıyorsun

sagol tatlm allah razı olsun rabbim hepimize hayrlı ewlatlar ihsan etsin insallahhh

kasım ayında yumurtasızlıktan tedavim iptal oldu.laparoskopiyle histereskopi oldum boşlukta .3 aydır yumurtlama ilaçları kullanıyorum bu ay sonu adetimle tekrar tedaviye başlıcam nasip olursa,eşimin azo sebebide belli değil ilk tesemizi olucaz

az kalmis canim tedavinize, rabbim hayirlisiyla bu tedavinde bebislerine kavustursun seni.

canm arkadaslarm iyi dilekleriniz icin hepinize teker teker cok tesekkur ediyorum rabbim bu cıktgımız yolda hepimzn yardmcsı olsun insallah ben yataym yarn büyük gün hepinize iyi geceler.....

canm arkadaslarm iyi dilekleriniz icin hepinize teker teker cok tesekkur ediyorum rabbim bu cıktgımız yolda hepimzn yardmcsı olsun insallah ben yataym yarn büyük gün hepinize iyi geceler.....

allah yardimciniz olsun.iyi geceler canim.

rabbim yardımcınız olsun yarın.... iyi geceler kızlar...

iyi geceler, allah rahatlik versin.

ben de cikiyorum kizlar. hayirli geceler Allaha emanet olun.

Son düzenleme:

allah kabul etsin inş.

günaydın herkese. günaydın canım. nasılsın? paranı almışsın .gözün aydın canım. utanmana gerek yok bence alan utansın.inşallah adamcağıza da ders olurda bu huyundan vazgeçer.belki sen vesile olursun adamcağızı doğru yola iletmede.

cnm çok geçmiş olsun yaa demek boyun fıtığı çıktı
benimde sağ kolum omzum çok ağrıyo ama fizik tedavici muayenede çok şükür bişi yok dedi
aman cnım dikkat et kolunu yorma ozaman egzersiz yap dr söylemiştir zaten
inşlh çabucak atlatırsın rabbim şifa versin inşlh...

günaydın cnım nasılsın
evt cnm para geldi çok zor oldu alması yaa
inşlh birdaha öyle hatalar yapmaz adam(
sen napıyosun neler yapıyorsun cnm nasıl gidiyor...

cnm nasılsın nasıl gidiyor
senin sonucvun atın 12 sindemi belli olacak
hadi inşlh bebişlerin sana sımsıkı tutunmuşlardır müjdeni bekliyoruz cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…