günaydın cnım nasılsın
evt cnm para geldi çok zor oldu alması yaa
inşlh birdaha öyle hatalar yapmaz adam(
sen napıyosun neler yapıyorsun cnm nasıl gidiyor...
selam canım sen yalnız mı kaldın topikte
Ee biz geldik sen ortada yoktun neyseki yetiştin sohbete...
Benimki uyanık canım benden önce uyandı şimdide kahvaltı hazırlıyor bana
Maşallah ne kadar çok pikniğe gidiyorsunuz canım
selam cnmmm sende hoşgeldinnn
ben sabah 9:30 dan beri burdayımmm cnmm
gözü açtımm buraya geldimm
benimkide uyuyooo uyanana kadar bakayım dedimm
ohh ne güzell havayı güzel gören pikniğee gidiyoo
iyi eğlencelerrr
nasıl dikkat ediyomusun yediklerineee
selam dün geldim okudum baktım kimse yok bende çıktım sonra gelip ne güzel kaynatmışzınız olsun yazılanları okumak bazen daha güzel oluyor.dün hıdırellez kutlaması yaptık kardeşlerim arkadaşları falan çok eğlenceliydi bazen insanın kafa dağıtması iyi oluyor eşimide işe gönderdim sonra onlar gitti eşimle bahçeye indik ateş yakmıştı komşular üzerinden atladık gül ağacının altına para gömdük sabah eşim çıkarmaya gitti bulamamış kaybolmuşbugünde yengem gelecek yiğenimle biraz oynarım artık bende iyice gezgin olmuşum yoksa hepmi öyleydim.annem diyorki inşallah ikizlerin olurda biraz az gezersin ablamda anneme anne onun ikiz değil dördüzüde olsa o yine gezer diyor
Selam cnmmm
ohh eğlenmişsiniz ne güzell
bizz evdeydikkkkk
maaşallah cnm sende çok geziyosunn
bende bi ara öyleydimm halada öyle sayılırrım bi evde duramıyorumm
aman şimdi gezelimde bebişler oluncaa daha gezemeyizz bu kadarrr
9 sene gezmişim bundan sonra bebişim olsundaa evimdee durmak istiyorumm artıkkk
napayım canım aynı okuldayım. Eşim yarın yada çarşamba sperm analizi verecek bakalım. Dua edin inşallah. Sizde çıkması ümit oldu bize. Fsh klomen kullandığımız için çok yükselmişti.klomeni bıraktık şimdi 6 olmuş. Ona sevindik. Bakalım kaan hocaya mesaj atacam ama klomeni bıraktık mı desem ne desem bilemedim.
bende gaziantepliyim tabıı sen oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun neresındesınben Gaziantep'teyim burada bugün iyiydi bir ara bayağı yağmur yağdı geri açtı
cnm rabbım sana esıne sabır versın o sabrında mukafatınıEvet canim aynen öyle cok aci bisey yaHala icim aciyo 2 hafta önceyi düsününce
ayyyyyyyyyyyyarkadaslar ben bugun adet oldum we yarn tedawiye baslıcam lütfen dualarnzda banada yer werin rabbim hepimizin yar we yardmcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasn insallahhh
ii yapmıssın cnmselam dün geldim okudum baktım kimse yok bende çıktım sonra gelip ne güzel kaynatmışzınız olsun yazılanları okumak bazen daha güzel oluyor.dün hıdırellez kutlaması yaptık kardeşlerim arkadaşları falan çok eğlenceliydi bazen insanın kafa dağıtması iyi oluyor eşimide işe gönderdim sonra onlar gitti eşimle bahçeye indik ateş yakmıştı komşular üzerinden atladık gül ağacının altına para gömdük sabah eşim çıkarmaya gitti bulamamış kaybolmuşbugünde yengem gelecek yiğenimle biraz oynarım artık bende iyice gezgin olmuşum yoksa hepmi öyleydim.annem diyorki inşallah ikizlerin olurda biraz az gezersin ablamda anneme anne onun ikiz değil dördüzüde olsa o yine gezer diyor
canım preglin yapıyo onu sırtında böbreklerinin üzerine bak hafıften isilik yapıyormuş benim eşimede yaptı yan etkisymiş böbrekleri baya yoruyorumuş ara ara oluyo sonra gidiyo korkmaKızlar size birşey sormak istiyorum
eşimin 1 haftadır sırtı kaşınıyor
son 1 haftadırda ek olarak üzüm çekirdeği tozu,ballı hurma poleni kullanıyor bunlardan dolayı kaşınıyo olabilirmi yada pregni den kaynaklanıyor olabilirmi acaba
sizde hiç böyle birşey olmuşmuydu kızlar...
merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın ben pek gıremıyorum bababm bende olunca adamı koseye oturtup ben pc de olmuyo
ama okuyup cıkıyorum telafı ederım fıstıklarrrrrrrrrr
bende iiyim evı ıiş falan gıdıyo hayat allh derdt vermesın aminn
bende gaziantepliyim tabıı sen oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun neresındesın
cnm rabbım sana esıne sabır versın o sabrında mukafatınıversın ınşllh
ayyyyyyyyyyyy
gozunaydın kız dua etmezmıyız cnm hadı hayırlısıyla ben hamıleyım dıye yazarsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ii yapmıssın cnm
evet sen baya gezentısın gız
amnan gez tabıı etegıne takılan mı var o gun gelınce nasılsa evde kalacan
heeeee ablan haklı valla sen onlarıda kendın gıbı yaparsın
nede olsa annelerıne cekerler
Canım merhaba nasılsın
nasıl gidiyor tedavin kısa protokolmü görüyorsun
eşin ne zman tese olacak durumundan haberdar et cnm
rahatsız etmemek için arayamıyorum inşlh göbüşün dolu olarak dönersin evine allah yardımcın olsun cnm benim...
anladım cnm bende üzüm tozundan yada iğneden şüphelenmiştimcanım preglin yapıyo onu sırtında böbreklerinin üzerine bak hafıften isilik yapıyormuş benim eşimede yaptı yan etkisymiş böbrekleri baya yoruyorumuş ara ara oluyo sonra gidiyo korkma
merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.ama yinede allahıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. Küçük bi polip varmış. Geçen yılda vardı aldırmıştım. Ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. Geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. Prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. Temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? Gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.
merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.ama yinede ALLAHıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. küçük bi polip varmış. geçen yılda vardı aldırmıştım. ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.
sağol cnmm
tabi cnm hemen düzelmiyo yinedee
benim eşimde 2 hafta kadar evdeydii ilk tesedee tabii benimde sonrasında transferim olmuştuu
yanımızda kimsede olmadığı içinn canım kocacımm benimle ilgilendi o haliylee dikişleri kanamıştıı sonrada iltihap oldu filann
o yüzden biraz geç düzeldiiii...
2. tesede daha çabukk düzeldii tabiii
Allah yardımcımız olsun gerçektennn hiç kolay değillll
Allah büyük canim yinede ümidim var. Canim buradaki doktorlar asla aciklama yapmaz hicbisey demediler. Ameliyat olduk siz sag biz selamet, aradik cvp veren bile yokDolayisi ile azo sebebi ne bilmiyoruz bile
merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.ama yinede ALLAHıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. küçük bi polip varmış. geçen yılda vardı aldırmıştım. ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.
kızlar biliyosunuz ben bugün tedaviye başlıcaktım ama bi aksilik çıktı ben rahimimden perde ameliyatı oldum yapılan muaynede biraz perde kalmş tekrar ameliyat olmam gerekiyomuş tedawim 2 ay snraya kaldı çok üzgünümmmmmmmmmmmm
kızlar biliyosunuz ben bugün tedaviye başlıcaktım ama bi aksilik çıktı ben rahimimden perde ameliyatı oldum yapılan muaynede biraz perde kalmş tekrar ameliyat olmam gerekiyomuş tedawim 2 ay snraya kaldı çok üzgünümmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?