cnm nerdesiniz hangi doktora gittiniz
şuanda kullandığınız birşeyler varmı
bitkiseller felan kullanın bence
ilk ameliyatınızmı olacak
keçiboynuzu kürü felan deneyin arısütü bal polen mutlaka bi faydası olur
hakkınızda hayırlısı..
aynen bende ne okusam burdan yapmaya çalışıyorum ilkkez yapılcak tese ama sonuna kadar değerlendirmek istiyorum şansımı.fsh yüksek bizde 12.4 ve bunu düşüremzmiyiz dedim hayır dedi doktor,bu hormon beyinde salgılanır spermin azlığına işaret eder dedi o yüzden hiç ilaç vermedi nasıl olcek böyle bilmiyorum
Slm. Kizlar 5 gun erken adet oldum :)
Yarın doktora gidip iğnelerimi Alcam heycan korku bırarada sabaha kdr uyumadım
10 gun sonra amlyt oluruz herAlde Rabbim yardımcımız olsun ins sperm bulundu der doktor
Bu arada hem göbek hemde kalcadanmi olcam iğneben sadece göbekten sanıyordum /(
kızlar hepinize merabalar NAZLI HADİ GÖZÜN AYDIN sperm çıkmış 2 ay sonra bebegine kavuş canım ..NURSENCİM SENİNDE GÖZÜN AYDIN baya güzel çıkmış hemde hadi darısı hamile olmana ..bende dün itabarıyla başladım ignelere adetim bir hafta erken geldi geçen ay 13 .çünde görmüştüm bu ay 6 sında geldi doktor daha iyi dedi bilmem artık inşallah hamile kalırım olumlu sonuç alırım nursen sen kaçıncı gündesin bu ay baya var tedavi olan inşallah hepimiz seviniriz ..
şimdi benimde kafam karıştı, bilenler birşey söylesin. Eşimin fsh 3.4 çıkmıştı. keçiboynuzu kürü yapıyoruz. bırakmalı mıyız? fayda bulalım derken zarar mı veririz.
sizin fsh iyi miş peki sorun ne ?neden sperm yokmuş? meni ölçüsüde normal eşimde doktor eğer meni az gelseydi damar tıkalı diyebilirdik ama meni normal öyleyse üretimle ilgili bir sorun vardır dedi
canım ben hmtnzl arkadaşımızın duasını okudum umarım dilekleri tez zamanda gerçekleşir, Allah kabul etsin.
10 gun sonra amlyt oluruz herAlde Rabbim yardımcımız olsun ins sperm bulundu der doktor
kızlar hepinize merabalar NAZLI HADİ GÖZÜN AYDIN sperm çıkmış 2 ay sonra bebegine kavuş canım ..NURSENCİM SENİNDE GÖZÜN AYDIN baya güzel çıkmış hemde hadi darısı hamile olmana ..bende dün itabarıyla başladım ignelere adetim bir hafta erken geldi geçen ay 13 .çünde görmüştüm bu ay 6 sında geldi doktor daha iyi dedi bilmem artık inşallah hamile kalırım olumlu sonuç alırım nursen sen kaçıncı gündesin bu ay baya var tedavi olan inşallah hepimiz seviniriz ..
inşallah görürsünüz canım o milyonları en kısa zamandaiyi dileklerin için sağol tatlım. hepimiz görsek artık şu milyonlarıı.nasıl bir duygudur acaba..
canım siz gene de kullanın bi bitkiselgünaydın hanımlar,nasılsınız? yine kafam çok karıştı doktor haziranda mikrotese yapalım dedi ama hiç bir ilaç bi şey vermedi burda okuyorum herkes iğne filan kullanıyor,bitkisellere ağırlık verip ağustosa mı ertelesek diyorum hem temmuzda ramazanıda geçirmiş olurum.ilk denememiz olacak valla çok karışık durumlardayım .folikasit vermişti ama daha kullanmadım bu folikasitte marka farkeder mi acaba doktorun reçete de yazdığından değilmiş ismi bi şey olmaz heralde
allah razı olsun cnm bnm ins umduğumdan daha erken daha ii olur
ins bende gobekten vurulurum:)
sizin amlyta az kalmış ne guzel :)
ne zormus bu beklemek..ne öss sınavına girerken nede ise girerken böle heycanlandim...etrafımda herkes hamile hersin bebegi var ins rabbim onların yanında boynumuzu bükük bırakmaz :)
allah razı osun cnm evt aynı gün olacaz
aslında ben once esim amlyt olsun istedim
ama doktor sizden umutluyum doldurup cozulunce hareketliliği azalabilir riske atmayalım diyince tmm dedim
herseyimiz normal ins sperm vardır
ama beni herseyin normal olması korkutuyor neden hersey normalken sperm yok
demekki üretim yok diorum bebekken tek yumurtası alınmış fıtıktan yada amlyt sırası zedelendi diye çıkış ölmüyorduk diyorum iki seçenek var yani
hayırlısı canım, seninde az kalmış. pazartesi, salı yumurtalar mı toplanacak, transfer mi olacak. adetin kaçıncı günündesin şimdi
bende bugün folikasite başladım. doktor birşey dememişti ama ben başladım. zararı olmaz herhalde.kısmetse temmuzda tedaviye başlayacağım bende. sen ne zaman başlamıştın folikasit kullanmaya
merhaba askbebek, ismin çok güzel :) emre@emrebakircioglu.com mail adresi, şimdiye kadara attığım maillere en fazla bir gün içinde cevap verdi.
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
Allah razı olsun cnm bnm Rabbim kimseyi darda bırakmasın ins hepimizde bol bol sperm bulunurHayırlı olsun canım tedavinnn
inş herşey yolunda giderr spremlerr bulunurrr
sende kavuşursun bebişinee
Allah yardımcınız olsunn
Allah razı olsun cnm bnm iğneler korkutuyor çünkü benim igne fobim var nedense gobekten olandan cok korkmuyorumda kalçadan olan korkutuyor keske ikisinizde gobekten yapsak:)sonu iyi olsun ins hepimiz muradımıza erelim çifter çifter:)inşallah görürsünüz canım o milyonları en kısa zamanda
hem de o kadar güzel bi duygu ki canım
eşime diyorum ki akşam oyyyy yerim ben senin o spermlerini
canım siz gene de kullanın bi bitkisel
bence de 2-3 ay kullanın ki fayda eder inşallah ondan sonra ağustosta olur eşin m.tese
bilmiyorum ki canım marka farketmez heralde ben başladım içmeye elevit marka iğnelere başlamadan 2-3 gün evvelden.
hadi canım hayırlı olsun tedavin inşallah eşinden de bol bol sperm çıkar da güzel güzel embriyolar oluşur be bebeğin de sana sıkı sıkı tutunur inşallah.
evet canım hem göbekten hem de kalçadan oluyo iğnelerin ucu incecik zaten 2cm kadar uzunluğu
kalçadan olan vurunduktan birkaç saat sonra (5-6 saat gibi) iğne yerlerinde ağrı oluyo haliyle ama göbekten olanda hiç bir acı ve sızı olmuyo hiç çekinme korkma yani.
İns cnm bnm inssssss sürekli hayal ediyorum doktoru. Bisuru sperm bulduk dediğini iste o an neyaparim. Bilmiyorum doktora sarilabilirm sanırım:)Arkadasim gözün aydin, bak telas ettigin gibi olmadi bu kez diger olaylarin hep uzun sürmüs ama bunda Allah yüzüne güldü. Ve inaniyorum ki hersey yolunda gidecek ameliyatinizda harika gecicek ve sen melek kokulu minnacik yavrularina kavisacaksin dualarim seninle canim arkadasim.
Cnm seninki azaldı ins benimkide hemen azalır minik yavrularımızı göğüsümüze aliriz:)canım benım hersey unutulsa bıle bu guzel heycanlar unutulmaz ; ınsallah rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek , ben pek heycan yapmamaya calısıyorum kendıme ıs cıkartıp duruyorum
İns kullandığınız hersey şifa olur cnm bnmeşim panax kullanıyor 6.ayında 3aydır keçiboynuzu yapıyoduk oda fsh yi yükseltiyomuş ki zaten12.4 çıkmıştı şimdi keçiboynuzunu bıraktık polen ve ısırgan otuna başlıcaz birde kırmızı ginseng araştırıyorum şimdi.doktor her şey normal sadece fsh yüksek dedi zaten bunu düşüremeyiz bu sperm oluşumunun habercisidir oluşmuyorsa yüksektir dedi.
selam canım hayırlı olsun tedavin...
bak beklediğinden bile erken adet oldun boşuna stres yaptın
inş herşey yolunda gider eşinden de bol bol sperm bulunur
dua edicem senin için allah yardımcınız olsun bebişiniz 10 gün sonra bebişiniz yanınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?