Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bendende sana canlı selamanladım neyseki silinme vamış o yüzden sperm çıkışı olmuş.benim eşim 47xxyli eşim bugün test yaptıracak çünkü iğnesini doktor yazmadı yeni test lazım dedi bakalım takrar sil baştan test verecekmiş biz emre beyde tedavideyiz[/QUOTE]

inş..sonuçlar güzel çıkar.sperm testi de yaptıracakmı?

İsrael Aruh a gidiyoruz yeni başladık,tayin olayı var bizim o yüzden erken yaptıralım dedik ama sanırım ağustosa kalcak.evet bitkiselleri kullanıyoruz keçi boynuzu yaptık 3 ay ama fsh yükseltiyor diye vaz geçtik şimdi.eşim panax kullanıyor 6.ayında akşamları ısırgan çayı yapıyorum yeşllik yediriyorum sürekli,polen alcaz bu hafta bir de kırmızı ginseng araştırıyorum şimdi ,aslanpençesi mi neyse onuda alcam öyle işte ağustosa kadar beklicem tabi doktor haziranı ağustosa attım diye bi şey demezse .

şimdi benimde kafam karıştı, bilenler birşey söylesin. Eşimin fsh 3.4 çıkmıştı. keçiboynuzu kürü yapıyoruz. bırakmalı mıyız? fayda bulalım derken zarar mı veririz.

selam canım hayırlı olsun tedavin...
bak beklediğinden bile erken adet oldun boşuna stres yaptın
inş herşey yolunda gider eşinden de bol bol sperm bulunur
dua edicem senin için allah yardımcınız olsun bebişiniz 10 gün sonra bebişiniz yanınızda olsun

bidenemmmmmmm hayırlı uğurlu olsun tedavin
rabbim bu defa bebişini sana nasip etsin bitanem
onca sene çektiğin tüm sıkıntılarını ikizlerinle unutursun inş
özellikle senin tedavin için okadar heyecanlıyım kiiiiii
inş sizinde bizimde yüzümüz gülecek bitanemmmmmmm...
transferin düğün öncesine denk gelicek galiba...
aman dikkat et kendine bidenem yorma sakın kendini...
sen ve bebişlerin herşeyden değerli
dualarım seninle süreçten haberdar et bizi canım...
allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

şimdi benimde kafam karıştı, bilenler birşey söylesin. Eşimin fsh 3.4 çıkmıştı. keçiboynuzu kürü yapıyoruz. bırakmalı mıyız? fayda bulalım derken zarar mı veririz.

sizin fsh iyi miş peki sorun ne ?neden sperm yokmuş? meni ölçüsüde normal eşimde doktor eğer meni az gelseydi damar tıkalı diyebilirdik ama meni normal öyleyse üretimle ilgili bir sorun vardır dedi

sizin fsh iyi miş peki sorun ne ?neden sperm yokmuş? meni ölçüsüde normal eşimde doktor eğer meni az gelseydi damar tıkalı diyebilirdik ama meni normal öyleyse üretimle ilgili bir sorun vardır dedi

tıkanıklık olabilir dedi, hatta yüksek ihtimalle tıkanıklık ve yapışıklık var dedi ama meni miktarını bilmiyorum. akşam eve gittiğimde kontrol ederim raporları. emin değilim ondan

nasılsınız bakalım..
geçmişe şöyşe bi göz attım
.allah tedaviye başlayan tüm kardeşlerimin dualarını kabul etsin inşAllahh..
hepinize sabır ve cesaret versin.
çıktığınız bu yolun sonu mutluluk olsun bebekleriiize bir an önce kavusun inşAllah..
bizde durumlar aynı işte.
derslere devam.
iki aydan az kaldı sonra rahatlayacağım inşAllah...
Allah dualarımı okuyan herkestende razı olsuun canlarım..

canım ben hmtnzl arkadaşımızın duasını okudum umarım dilekleri tez zamanda gerçekleşir, Allah kabul etsin.

Allah razı olsun canım..

Hayırlı olsun canım tedavinnn
inş herşey yolunda giderr spremlerr bulunurrr
sende kavuşursun bebişinee
Allah yardımcınız olsunn

evvet itiraf ediyorum benim adım nazlıcanım hayırlı olsun. bebeğini istedin istedin Allah vericek hayırlısı ile..kaç sperm dondurdunuz? dualarımız seninle..

iyi dileklerin için sağol tatlım. hepimiz görsek artık şu milyonlarıı.nasıl bir duygudur acaba..
inşallah görürsünüz canım o milyonları en kısa zamanda
hem de o kadar güzel bi duygu ki canım
eşime diyorum ki akşam oyyyy yerim ben senin o spermlerini
canım siz gene de kullanın bi bitkisel
bence de 2-3 ay kullanın ki fayda eder inşallah ondan sonra ağustosta olur eşin m.tese
bilmiyorum ki canım marka farketmez heralde ben başladım içmeye elevit marka iğnelere başlamadan 2-3 gün evvelden.

hadi canım hayırlı olsun tedavin inşallah eşinden de bol bol sperm çıkar da güzel güzel embriyolar oluşur be bebeğin de sana sıkı sıkı tutunur inşallah.
evet canım hem göbekten hem de kalçadan oluyo iğnelerin ucu incecik zaten 2cm kadar uzunluğu
kalçadan olan vurunduktan birkaç saat sonra (5-6 saat gibi) iğne yerlerinde ağrı oluyo haliyle ama göbekten olanda hiç bir acı ve sızı olmuyo hiç çekinme korkma yani.

Arkadasim gözün aydin, bak telas ettigin gibi olmadi bu kez diger olaylarin hep uzun sürmüs ama bunda Allah yüzüne güldü. Ve inaniyorum ki hersey yolunda gidecek ameliyatinizda harika gecicek ve sen melek kokulu minnacik yavrularina kavisacaksin dualarim seninle canim arkadasim.

canım benım hersey unutulsa bıle bu guzel heycanlar unutulmaz ; ınsallah rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek , ben pek heycan yapmamaya calısıyorum kendıme ıs cıkartıp duruyorum

CANIM BENIM YUMURTALAR TOPLANACAK INSALLAH ADETIMIN BUGUN 9 GUNU ; BENDE ONCEDEN KULLANIYORDUM AMA BIRAKMISTIM SIMDI ADETIMLE BERABER TEKRAR BASLADIM ; CANIM SENINDE TEDAVIN HAYIRLI OLSUN INSALLAH RABBIM EMEKLERIMIZI ZAYI OLMAKTAN KORUSUN INSALLAH YUZUMUZ GULER KUCAGIMIZ DOLAR HANEMIZ YAVRULARIMIZIN SESIYLE DOLAR

Baharcıgım ben tefrıcıyelerımı okudum rabbım hmtzl cıgım rabbım sana dunyalar tatlısı hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın ınsallah herkesın hepımızın yuzunu guldursun rabbımm

cnm ben dualarımı okudum

Hayırlı olsun canım tedavinnn
inş herşey yolunda giderr spremlerr bulunurrr
sende kavuşursun bebişinee
Allah yardımcınız olsunn
Allah razı olsun cnm bnm Rabbim kimseyi darda bırakmasın ins hepimizde bol bol sperm bulunur

Allah razı olsun cnm bnm iğneler korkutuyor çünkü benim igne fobim var nedense gobekten olandan cok korkmuyorumda kalçadan olan korkutuyor keske ikisinizde gobekten yapsak:)sonu iyi olsun ins hepimiz muradımıza erelim çifter çifter:)
İns cnm bnm inssssss sürekli hayal ediyorum doktoru. Bisuru sperm bulduk dediğini iste o an neyaparim. Bilmiyorum doktora sarilabilirm sanırım:)
canım benım hersey unutulsa bıle bu guzel heycanlar unutulmaz ; ınsallah rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek , ben pek heycan yapmamaya calısıyorum kendıme ıs cıkartıp duruyorum
Cnm seninki azaldı ins benimkide hemen azalır minik yavrularımızı göğüsümüze aliriz:)
Esimle ben hiç olumsuz düşünemiyoruz ins rabbimmmmm hüsranla sonuçlandırman hiç birimizi
İns kullandığınız hersey şifa olur cnm bnm

Allah razı olsun cnm senin müjdeli haberinde almaya az kaldı ins..hepimiz hamiz olalım ins ben bu topike ilk yazdığım zamanalar bizim gibilerin bebeginin olmasının cok zor olduğunu düşünürken neredeyse tum sayfaları okudum ve yarısından fazlasında sperm bulunmuş..ins kök hücrede yakın zamanda gelir herkes hamile kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…