Slm. Kizlar 5 gun erken adet oldum :)
Yarın doktora gidip iğnelerimi Alcam heycan korku bırarada sabaha kdr uyumadım
10 gun sonra amlyt oluruz herAlde Rabbim yardımcımız olsun ins sperm bulundu der doktor
Bu arada hem göbek hemde kalcadanmi olcam iğneben sadece göbekten sanıyordum /(
hadı gozuuun aydın canııım ınsallah hersey aynen boyle umdugundan daha erken olurCanım ben ıkıncı ıgnelere basladım ıkısıde gobekten yapıyorum aksam ıgnelerıne baslıycan once sonra ultrasyona gırecen yumurtalar olusunca 3, yada 4 gunu sabah ıgnelerıne baslıycan onlarda gobekten yapılıyo daha dogrusu ben oyle yapıyorum yanı benım doktor gobekten yapıcan dedı ıkısınınde ucu aynı ıncelıkte acıtmıyor heralde banada ya pazartesı yada salı ıslem yapılır oyle dedı doktor hadı hayırlısı
Allah razı olsun cnm bnm ins umduğumdan daha erken daha ii olurhadı gozuuun aydın canııım ınsallah hersey aynen boyle umdugundan daha erken olurCanım ben ıkıncı ıgnelere basladım ıkısıde gobekten yapıyorum aksam ıgnelerıne baslıycan once sonra ultrasyona gırecen yumurtalar olusunca 3, yada 4 gunu sabah ıgnelerıne baslıycan onlarda gobekten yapılıyo daha dogrusu ben oyle yapıyorum yanı benım doktor gobekten yapıcan dedı ıkısınınde ucu aynı ıncelıkte acıtmıyor heralde banada ya pazartesı yada salı ıslem yapılır oyle dedı doktor hadı hayırlısı
şimdiden hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey yolunda gider, hayırlısı ile bebeğine kavuşursun.
eşin henüz mikrotese olmamıştı dimi, aynı gün mü olacak işleminiz?
Hiç olumsuz düşünme, belki ameliyattan dolayı tıkanıklık vardır sizdede. Bol bol bulunur. Allahın izni ile herşey yolunda gidecek, 10 gün sonra bebeğin seninle olacak. Onunlabirlikte yaşamaya başlayacaksın. Sen şimdi bebek mi bebekler mi olacak onu düşün sadece:) hayali bile iyi gelecektir eminim
günaydın hanımlar,nasılsınız? yine kafam çok karıştı doktor haziranda mikrotese yapalım dedi ama hiç bir ilaç bi şey vermedi burda okuyorum herkes iğne filan kullanıyor,bitkisellere ağırlık verip ağustosa mı ertelesek diyorum hem temmuzda ramazanıda geçirmiş olurum.ilk denememiz olacak valla çok karışık durumlardayım .folikasit vermişti ama daha kullanmadım bu folikasitte marka farkeder mi acaba doktorun reçete de yazdığından değilmiş ismi bi şey olmaz heralde
peki size doktormu yaziyor??/
10 gün sonra hamile olmakkkk kulağa neler guzel geliyor sulugoz oldum sürekli ağlıyorum is yerindekiler hastamısin diyip soruyorlar
Cok zordayim cok dardayim allahım bugüne kdr her zor durumumda beni huzura çıkarmıştır..
Her isim geç olur ama temiz olur ama beklerim olsun diye
Üniversiteyi geç kazandım 3 senemde
İstediğim ise 4 sene sonunda girdim
Esimle 3 sene sonunda babam zorla ikna oldu evlendim
Herseyim böle geç olmuştur ama olmuştur :)
Acaba diyorum onca zaman bebek icin uğraşdım olmadi sonra bunu öğrendik iyicene çıkmaza girdik ins bunun sonunda yine muradıma ererim
Rabbim hiç bı yuvayı eksik bırakmasın
İns cnm ins hepimizin esinde bisuru çıkar sperm ..Rabbim ol derse olur..ins buna ol der sperm çıkar Hamid kalırızcanmm hadi hayrlı olsun tedawin insallah esinde ummadgın kadar cok sperm bulunur insallah 10 gün sonra bebegn seninle olur amin canm igneyi yaptgnda yazmayı unutma bakalm acıyormuymus herseyden haberdar et bizi rabbim gönlüne göre wersin ins.
Amin, bebişin zamanıda şimdiymiş. Yuvan bebeğinin kokusu ile dolsun inşallah
Cnm eşimde hersey normal onun icin ilac igne vermedi doktor ama biz iki aydır proxeed plus kllaniyoruz vitamin sen olusuyornbence araştır amlyta kdr onu kulan derim
=QUOTEoknk;24491574]canım gözün aydın. çooooook sevindim sperm çıktığına.devamı gelir inşallah bol bol .vakti saati gelince hepimiz ann[e olacağız inşallah .ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor.
sertoly mi vardı sizde ?
Merhaba papatyam, doktor bizede ilaç vermedi. Hormon değerleri normal olduğunda ilaç veya başka bir gıda takviyesi vermiyorlarmış. Ama ben yinede duyduğum kürleri karışımları yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?