- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
cnm hayırlı olsun tedavin...bal tarçın çörek otu karışımı yemeni tavsiye ederim kaliteli yumurtlayabilmen için bolda bacak egzersizleri yap yumurtaların gelişsin.
ayrıca iğneler hiç acıtmıyor kendinde yapabilirsin)
Tmm cnm yaparım Hayırlısıysa amlyttan sperm çıkar ins
Keske onceden bilebilsek
Uroloji doktoru sperm taşıyan vas deferans kanalı var dedi ins sperm vardır icinde
yaren canım rüyan hayra çıksın inşallah umutlarınla geldiğin türkiyemden mutluluklarla geri dönersin
ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥
çok teşekkürler yeter arkadaşım.güzel dileklerine amiiiiiiiiiiiiiin diyorum.seninde buradaki bütün kaderdaşlarımında anneler gününü kutluyorum.bende aranıza yeni katıldım ama 15 senelik evliyiz eşim azospermi.hiç bir tedavi yöntemi denemiyoruz artık yaklaşık 2 senedir. uzun yıllar hem doktorları gezdik hem bitkisel bir şeyler denedik.çabaladık çabaladık her defasında ellerimiz boş umutlarımız yıkık kalakaldık.kök hücre tedavisi başlarsa artık şansımıza deyip oturduk yani.rabbim kimsyi umutsuz çaresiz hastalıklarla sınamasın inşallah.bu derdi de yaşayan bilir ancak.
çok teşekkürler yeter arkadaşım.güzel dileklerine amiiiiiiiiiiiiiin diyorum.seninde buradaki bütün kaderdaşlarımında anneler gününü kutluyorum.bende aranıza yeni katıldım ama 15 senelik evliyiz eşim azospermi.hiç bir tedavi yöntemi denemiyoruz artık yaklaşık 2 senedir. uzun yıllar hem doktorları gezdik hem bitkisel bir şeyler denedik.çabaladık çabaladık her defasında ellerimiz boş umutlarımız yıkık kalakaldık.kök hücre tedavisi başlarsa artık şansımıza deyip oturduk yani.rabbim kimsyi umutsuz çaresiz hastalıklarla sınamasın inşallah.bu derdi de yaşayan bilir ancak.
ev nerde buldu vck perlavistayamı çocukları götüreceksin
Melek hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelik inşallah yarın senden güzel haberler bekliyorum halay çekicez unutmadım
canım benm agzın bal yesin hoşbulduk.pazartesi az kaldı bizde de heyecan dorukta yani inan ne evim boş kalıyo ne tlfnum susuyo arkadaşlarım annemler komşular hepsi benm kadar merakla bekliyolar.inşllah herkese güzel haberler vermek nasip olur.hiç bi belirti hissetmiyorum bazılarında gögüsler şişiyomuş lekelenmeler oluyomuş bende hiç biri yok sadece biraz kasıklarım agrıyo ara ara batma gibi onun dışında bişey yok.inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.sana yazdıklarımı okudun dimi canım ilaçlar hakkında yoktun dün benden çıktım sonra duramamdım pek.
melekcim bekleyişin hayırlı haberlerle son bulsun inşallah.seninde şahin zeteroğluydu galiba doktorun.benimde o.haziran reglimle birlikte bi sorun çıkmazsa bizde başlıycaz tedaviye inşallah.sizin tese ameliyatınız bana çok büyük umut verdi.rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.ben sana bişey sorucam. fiyat olarak nekadar ücret ödediniz??
selamlar esmacım.bende bursalıyım.bursa tıp dediğin neresi oluyor onu anlamadım.cnm biz test sonuçlarını alalı 3 gün oluyor.size 6-7 ay kim sonuçlanıyor demişse yalan demiş.bursada bu y kromozom ve karyotip analizini yapan bütün hastaneleri aradım ben.özel hastanelerde(jinemed,pembe mavi gibi) 2 veya en fazla 3 haftada sonuç çıkıyor.bursada ücretsiz bu testleri sadece üniversite hastanesi yapıyor ve orası bize dedikleri tahlil için 6 ay sonrasına sonuçlar içinde 4-5 ay sonrasına gün veriyor.benim 1 sene bekliycek zamanım yoktu.biz testleri bursa genetik tanı merkezinde 462tlye yaptırdık.300tlsini kanı verdiğimizde kalanını sonuçları alırken ödedik.kredi kartıda geçiyor.tam 15 günde sonuçları aldık.bu testin amacı azospermi sorunu genetiklerden mi kaynaklı onu bulmak.yani azoya bi sebep aramak.ben yaptırdım ve yaptırılması taraftarıyım.karar senin canım..rabbim hayırlısını nasip etsin
EVE CANIM SENİN GİBİ MUTLU HABERLERİNİ HEYECANLA BEKLEYEN ÇOK KİŞİ VAR İNŞALLAH MUTLU HABERİNİ ALICAZ..CANIM HERKESTEKİ BELİRTİ AYNI OLMAZ ZATEN BENİM ANNEM HİÇ BİR ZAMAN AŞERMEMİŞ.HATTA HAMİLELİĞİNİ BİLE FARK ETMİYORMUŞ BANA HAMİLE OLDUĞUNU KARNINDA OYNADIĞIM ZAMAN ÖĞRENMİŞ ABİMİ EMZİRİYORMUŞ HAMİLE KALMAM ZANNETMİŞ VE HEM BENDE HEM KIZ KARDEŞİMDE İKİ TANE ARKA ARKAYA BEBEĞE BAKMAK ZORUNDA KALMIŞ.EVET CANIM YAZINI OKUDUM ELİMİZDEN DUA HARİCİNDE BİRŞEY GELMİYOR BENDE EŞİME ZATEN TESTOJELİ KULLANDIRMADIM GEREK OLURSA TEDAVİDEN SONRA KULLANIRSIN DEDİM. ODA KABUL ETTİ.HAKLISIN BİZİM PROBLEM GENETİK OLDUĞU İÇİN HİÇ BİR İLACI YOK AMA ELİ KOLU BAĞLI OTURMAKTA İSTEMİYORUM SONRA KEŞKELER YAŞAMAK İSTEMİYORUM İNŞALLAH SON VE HAYIRLI TEDAVİM OLUR ZATEN EŞİMİN YAŞI 40 ŞİMDİ SPEM BULUNMAZSA İLERDE BULUNMAZ O YÜZDEN SON DEMLERİMİZİ YAŞIYORUZ HEM DUADA HEM TEDAVİDE RABBİM BİZDE İNŞALLAH SİZLERE NASİP ETTİĞİ MUTLULUĞU YAŞATIR
merhaba canlarım melekçim inşallah senden güzel haberler bekliyorum.
baharım ben duamı okudum hmtnzl canım rabbim evini mis gibi bebek kokutsun kpssden en yüksük puanı al inşallah.:119:
melekcim bekleyişin hayırlı haberlerle son bulsun inşallah.seninde şahin zeteroğluydu galiba doktorun.benimde o.haziran reglimle birlikte bi sorun çıkmazsa bizde başlıycaz tedaviye inşallah.sizin tese ameliyatınız bana çok büyük umut verdi.rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.ben sana bişey sorucam. fiyat olarak nekadar ücret ödediniz??
selamlar esmacım.bende bursalıyım.bursa tıp dediğin neresi oluyor onu anlamadım.cnm biz test sonuçlarını alalı 3 gün oluyor.size 6-7 ay kim sonuçlanıyor demişse yalan demiş.bursada bu y kromozom ve karyotip analizini yapan bütün hastaneleri aradım ben.özel hastanelerde(jinemed,pembe mavi gibi) 2 veya en fazla 3 haftada sonuç çıkıyor.bursada ücretsiz bu testleri sadece üniversite hastanesi yapıyor ve orası bize dedikleri tahlil için 6 ay sonrasına sonuçlar içinde 4-5 ay sonrasına gün veriyor.benim 1 sene bekliycek zamanım yoktu.biz testleri bursa genetik tanı merkezinde 462tlye yaptırdık.300tlsini kanı verdiğimizde kalanını sonuçları alırken ödedik.kredi kartıda geçiyor.tam 15 günde sonuçları aldık.bu testin amacı azospermi sorunu genetiklerden mi kaynaklı onu bulmak.yani azoya bi sebep aramak.ben yaptırdım ve yaptırılması taraftarıyım.karar senin canım..rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?