Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tmm cnm yaparım Hayırlısıysa amlyttan sperm çıkar ins
Keske onceden bilebilsek
Uroloji doktoru sperm taşıyan vas deferans kanalı var dedi ins sperm vardır icinde

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

Tmm cnm yaparım Hayırlısıysa amlyttan sperm çıkar ins
Keske onceden bilebilsek
Uroloji doktoru sperm taşıyan vas deferans kanalı var dedi ins sperm vardır icinde

sende ben gibi direk eşine yoğunllaşıyorsun ) bende ilk tedavimde eşimde sperm çıksın diye dua ediyordum, gerçi kendim içinde etmştim ama kesin yumurtam var gözüyle bakıyordum iğnelerin 5. günü yumrutlıyamadığımı öğrenince şok şok oldum ) kendini ihmal etme hastanede herşeyi öğreniyoruz ( eşindede çıkar inş. sperm sizin sonucu ben şimdiden merak ediyorum açıkcası benim eşimde amaliyat olucak bende haftayaki adetimle nasip olursa başlıcam öncelikle tekrar rapor çıkartmam lazım..

çok teşekkürler yeter arkadaşım.güzel dileklerine amiiiiiiiiiiiiiin diyorum.seninde buradaki bütün kaderdaşlarımında anneler gününü kutluyorum.bende aranıza yeni katıldım ama 15 senelik evliyiz eşim azospermi.hiç bir tedavi yöntemi denemiyoruz artık yaklaşık 2 senedir. uzun yıllar hem doktorları gezdik hem bitkisel bir şeyler denedik.çabaladık çabaladık her defasında ellerimiz boş umutlarımız yıkık kalakaldık.kök hücre tedavisi başlarsa artık şansımıza deyip oturduk yani.rabbim kimsyi umutsuz çaresiz hastalıklarla sınamasın inşallah.bu derdi de yaşayan bilir ancak.

hoşgeldin...canım 15 yıl uzun bir zaman ama umudumuz hep taze.eşinin azo sebebi bellimi.negibi tedaviler uyguladınız. hiç sperm çıktımı.çok sordum dimi yüce RABBİM ol derse oluverir.40 ından sonra anne olan birçok kişi var.inşaallah biz çok beklemeyiz.bizede miss kokulu bebekler verir.

amin cnm inşallah.azosperm sebebi belli değil.hiç sperm çıkışı yok.2000 yılında olgunlaşmamış spermatidlerle tüp bebek denendi olmadı.sonrasında hep iğneler ilaçlar kullandı eşim yine bir şey değişmedi.tabiki rabbimden ümidimi hiç kesmiyorum (o ol derse oluverir) olmaz diye bir şey yok.ama şu anki tıpta çare yok

canım benim teşekür ederimmm rabbim şifa versin hepimize BİMİYORUM YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM:26::26: BİZ AZOLU DEĞİLİZ:26: EVET CANLI SPERM VAR BİZDE:26::26: AMA 5 DEFA TÜP DENEDİK VE DAHADA (DR SÖYLEDİĞİNE GÖRE ) GÜCÜMÜZ YETİĞİ SÜRECE DENYEBİLİRMİŞİZ :18: AMA SİZDEN BİR FARKIMIZ YOK :18::18:SONUÇTA SPERM OLSADA BİZDE ÇOCUK SAHİBİ OLAMIYORUZ OLAMADIK SİZDEN BİRAZCIK FAZLA UMUDUMUZ VAR:26::26: AMA BU UMUTTA ARTIK TÜKENMEK ÜZRE NE YAPARSAN YAP AMA OLMASA OLMUYORRR İŞTE :18::18::18sonuçta sizinle aynı durumdayız hiç birimiz anne değiliz) BENDE SON 1.5 YILDIR BIRAKTIM SON BİR DENEME DAHA YAPACAĞIM SONRADA TAMAMEN DEFTERİ KAPATACAĞIM ÇOK YIPRANDIM ÇOKKKK ALLAH HEPİMİZN YARDIMCIMIZ OLSUNNNN:26::26: AMA ELİMİZDEN GELEN BUartık bu çaresilikten gidip gelip olumsuzluk görmekten çok yıprandımmm allahım yar ve yardımcımız olsun

ev nerde buldu vck perlavistayamı çocukları götüreceksin

canım gürpınar siteler varya oranın arkası idonun sahibi yapmış o binayı eniştemin akrabası oluyormuş 200bin lik daireyi 170bine vermiş dublex ama ayrı 2 daire evin içinde merdivende yok güzel yani inşallah rabbim herkese dünyada mekan ahirette iman versin.ablam yoktu aldım bizim cadıları annelr günü hediyesi almak için caerfoura gittim ama küçük olanı nedense son günlerde annesi işleriyle ilgilenmektenonları biraz boşladı oda kendini iyice bebekleştirdi herşeye ağlıyor aslından huyu çok güzel bir çocuktur ne bileyim huysuzluk edince bende balık aldım eve geldim hediye falan alamadımyolda gelince uyudu artık kalkınca sakinler herhalde çocuk bakmakta zormuş .aslında ablamla birlikte olunca zor gelmiyordu ama tek bakınca bana kafayı yedirdiler yarım günde

Melek hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelik inşallah yarın senden güzel haberler bekliyorum halay çekicez unutmadım

Melek hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelik inşallah yarın senden güzel haberler bekliyorum halay çekicez unutmadım

canım benm agzın bal yesin hoşbulduk.pazartesi az kaldı bizde de heyecan dorukta yani inan ne evim boş kalıyo ne tlfnum susuyo arkadaşlarım annemler komşular hepsi benm kadar merakla bekliyolar.inşllah herkese güzel haberler vermek nasip olur.hiç bi belirti hissetmiyorum bazılarında gögüsler şişiyomuş lekelenmeler oluyomuş bende hiç biri yok sadece biraz kasıklarım agrıyo ara ara batma gibi onun dışında bişey yok.inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.sana yazdıklarımı okudun dimi canım ilaçlar hakkında yoktun dün benden çıktım sonra duramamdım pek.

merhaba canlarım melekçim inşallah senden güzel haberler bekliyorum.
baharım ben duamı okudum hmtnzl canım rabbim evini mis gibi bebek kokutsun kpssden en yüksük puanı al inşallah.:119:

EVE CANIM SENİN GİBİ MUTLU HABERLERİNİ HEYECANLA BEKLEYEN ÇOK KİŞİ VAR İNŞALLAH MUTLU HABERİNİ ALICAZ..CANIM HERKESTEKİ BELİRTİ AYNI OLMAZ ZATEN BENİM ANNEM HİÇ BİR ZAMAN AŞERMEMİŞ.HATTA HAMİLELİĞİNİ BİLE FARK ETMİYORMUŞ BANA HAMİLE OLDUĞUNU KARNINDA OYNADIĞIM ZAMAN ÖĞRENMİŞ ABİMİ EMZİRİYORMUŞ HAMİLE KALMAM ZANNETMİŞ VE HEM BENDE HEM KIZ KARDEŞİMDE İKİ TANE ARKA ARKAYA BEBEĞE BAKMAK ZORUNDA KALMIŞ.EVET CANIM YAZINI OKUDUM ELİMİZDEN DUA HARİCİNDE BİRŞEY GELMİYOR BENDE EŞİME ZATEN TESTOJELİ KULLANDIRMADIM GEREK OLURSA TEDAVİDEN SONRA KULLANIRSIN DEDİM. ODA KABUL ETTİ.HAKLISIN BİZİM PROBLEM GENETİK OLDUĞU İÇİN HİÇ BİR İLACI YOK AMA ELİ KOLU BAĞLI OTURMAKTA İSTEMİYORUM SONRA KEŞKELER YAŞAMAK İSTEMİYORUM İNŞALLAH SON VE HAYIRLI TEDAVİM OLUR ZATEN EŞİMİN YAŞI 40 ŞİMDİ SPEM BULUNMAZSA İLERDE BULUNMAZ O YÜZDEN SON DEMLERİMİZİ YAŞIYORUZ HEM DUADA HEM TEDAVİDE RABBİM BİZDE İNŞALLAH SİZLERE NASİP ETTİĞİ MUTLULUĞU YAŞATIR

canım inşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız dualarım sizlerle.canım acıbadem biliyosun ssk anlaşması yok o yüzden rapora falanda gerek yok.biz son güne kadar hastaneye hiç para vermedik biliyomusun.sadece ilk muayene ettiginde murat hocaya verdik 170 lira.sonra ben ilaçlara 1080 lira ödedim.kapıdan çıkınca dik karşıda bi eczane var adını bulursam yazarım sana başka yerde 1600 lira olan ilaçlara çok güzel bi indirim yaptılar şahin hocayla anlaşmalılarmış.sonra eşimin ameliyat günü sadece ameliyat parasını verdik 1500 lira.digerini transfer günü alırız dediler.transferden sonra hoca bizimle görüştü işte eşimde dedi işte hocam fiyatta bi indirim yapmıcakmısınız falan dedi 4250 lira tüp bebek maliyeti.3900 yaptı bizde ok dedik ogünde onu verdik.sperm dondurma ücreti normalde 1400 liraymış 3 yıllık.ama hoca bizden para almıcagını söyledi çünkü devamı olursa burda olsun gibisinden knştu işte yani canım toplamda 6500 lira ödedik.yumurta toplama işlemindan sonra bana iki tane igne jel flaster bant ve iki tane hap yazdı.bizde onları hastane doktoruna yazdırdık parayla almayalım diye onlar kaç tutardı bilmiyorum canım eşimede antibiyotik ve agrı kesici verdi 15 lira tuttu onları yazdırmadık ordan aldım hemen.yani tatlım bize sürpriz bi fiyat çıkartmadılar zaten biliyoduk okadar olacagını allaha şükür dondurma işleminden de para almayınca iyi oldu yani bizim için.ama yine de embriyo dondurma işlemi falan olabilir canm hazırlıklı olmakta yarar var 7000 7500 lira ayarlarsın işte allah yardımcınız olsun tatlım.doktorların ikiside çok iyi ben memnun kaldım inşallah sende kalırrsın.yani sperm bulunmasaydıda param oldugu sürece orda devam ederdim ben.şimdi sperm de var iki tüp olursa yine orda olacak yine.inşallah bigün karşılaşmak nasip olur bigün.

olsun tatlım ya benmkide 30 yaşında bulunacak inşallah ben inanıyorum canm rabbim hiçbirimizi kapısından boş çevirmicektir inşallahh.canım biz mucizelere inanıyoruzzz ve bizim bu aşamaya gelmemiz bile bi mucize bizim için allahım umudumuzu kaybettirmesin.canım bak ne diyem ben bu havuç suyunu çok içirdim eşime hemen hemen hergün.sırf onun için narenciye sıkacagı aldım sende içir bakalım inşallah şifa olur benim ki diyo onlar mı işe yaradı acaba diyo.

hazalcım bursa genetik merkezinin sitesi varmı ben aradım bulamadım.sadce bi tel buldum aradım oda mesai saatinde arayın dedi. canım bana bir telefon numarası verebilirmisin ben arayıp konuşmak istiyorum.
bursa tıp derken fakülte hastanesi kastediyorum.sizde sonuç ne cıkmıştı yazdıysanda ben kaçırdım galiba

baharcığım ben tefriciyelerimi okudum cnm
okunan duaların hürmetine allah arkadaşımızın gönlündeki muradını tez zamanda versin nşlh

kızlar nasılsınız valla ben iyiyim öğlen işten çıktım
çarşıya uğradım nzlny ile görüştük sonra dükkanlara uğradım koşarak eve geldim
temizlik yapıp hemen dualarımı okumaya oturdum
son güne kaldı yetiştiremezsem diye çok korkmuştum çok şükür okudum
sayfalarda baya uçmuş varmı bir gelişme:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…