selamlar hepinizin anneler gününü kutluyorum ve bu çocuksuz geçireceğiniz son anneler gününüz olsun inşallah:emir_bebek
bugün sabah uyandım kahvaltıyı hazırlıyordum kapı çaldı açtım birde ne göreyim eltimin çocukları anne biz ekmek alıp gelicez deyip evden çıkmışlar ve bana ömrümde aldığım en güzel hediyeyi getirdiler bir demet çiçekhayatım boyunca aldığım hiç bir hediye beni bu kadar mutlu etmemişti.annesinin bile anneler gününü kutlamadan evden kaçaıp benim anneler günümü kutlamaya gelmişlerdi inşallah seneye benim hediyem kucağıma aldığım bebeğim olur tekrar hepinizin anneler günü kutlu olsun
evet cnm neler anlatırızz nelerrr
bitmezkii
evt cnm ya bikaç gündür üzgünümm
şu an bile yazarken gözler hemen doluyooo
hayırlısıyla bi gelseydi tedavi zamanı ne olucaksa olsun artıkk
yani artık ben mahvoldum iyicee
aynen cnm bazen biz eşimle bile öyle düşünüyoruzz kaçıp gitsek ufak biyere bizi kimsenin tanımadığıı
uff yaşamayan anlamzki halimizdeenn
yinede ya sabırr
canım bende çok sabırsızlanıyorum bizimde tam bir ayımız kaldı inşallah başlıyoz tedaviye inşlh güzel olur canım herşey RABBİM yar ve yardımcımız olsun inşlh
Bizimde 1.5 ay kadar bi zaman varr
inşaallah herşey yolunda gider tedavilerimizde canımm
Rabbimm yardımcımız olsunnn hepimimzinn:26:
canım benim eşim 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu 6 ay hiç test yaptırmadık bunların yanında sadece klomen kullandı ve 6 ay sonra yaptırdığımız testte çıktı bu sayı bununla beraber ben dün itibariyle iğnelerimi vurunmaya başladım şimdilik sadece gonal f(göbekten) ve menogon(kalçadan)iğne vurunuyorum cuma günü kontrolüm var bakalım başladık tedavimize.
peki sizin nasıl artış oldu canım siz ne kullandınız?
evet canım içim titriyor heyecandan bilmiyorum ne olacak güzel şeyler olur inşlhhepimizin yüzü güler birde kötü haberim var canım benim amca kızınında eşi azospermli çıktı bunun için baharın bitkisel ilaç listesine ihtiyacım var canım bir türlü yakalayamadım onu sen biliyosan yazarmısın canım
Bizimde 1.5 ay kadar bi zaman varr
inşaallah herşey yolunda gider tedavilerimizde canımm
Rabbimm yardımcımız olsunnn hepimimzinn:26:
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra Eûzü Besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alenNebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen Salât-i Tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
evet canım bu aşamada zaman ağır işliyo sanki hakkımızda hayırlsı canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.bugun 3. ignemi oldum inş cumaya amlyt olur eşim zaman çok yavaş geçiyorr
canım bak doktorlar bu kadar olumsuz konuşmuşken siz de milyonu görmüşsünüz elhamdülillah ne güzel birşey buPardon canım yazmam bayagı uzun surdu adet gordum buhaftao psıkoljıyı hala atamadım pel ıyı olmuyorumm.bıze doktorlar azo ıcın ya dogustan ya genetık dedıler bızde bılmıyoruzz hala.bırde ılerı derecede cıft taraflı varıkosel teshısı kondu hatta doktor testısler gerı donusumsuz hasar gormus gıbı dedı,bosu bosuna bıcak altına yatmıs olcaksın onermıyoruz dedıler esıme boyle 2,3hastne gezdık hepsı aynı seyı soyledı ama umutt dunyassı ıste esım kırmadı benı oldu amelıyatını.cok sukur bıraz ılerleme va rcarsamba gunu 6.ayımızdı amelıyat sonrası hala sayı 2mılyonun altında ama hareketlılık fena degıl bu gunumuzede cok sukur sıfırı astıkk ya cokkk sukur RABBIME.doktorlar 1yıl bekleyın dedıler amelıyat sonrası hem yarası ıyılessın,hemde bakarsınız dogal yoldanda olabılır dedıler artık cıkıs var ımkansız degılmıs...ayrıca ben subat ayında 23yasına gırıyorum sıgortadanda ozaman tupbebek ıcın yararlanıyoruz herhalukarda beklıyoruz yanı.Ama nasıl anlatılır bılmıyorum belkı asırı ıstek kaynaklı boyle dusunuyorum belkıde gercekten hıssedıyorumm Allah ın ıznıyle dogal yoldan olacagına ınanıyorum.Rabbım kucagımızı doldursun ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın.(Anneler gunun kutlu olsunnn :)
Kızlar yarın pazartesii...... doktora saatimiz sabah 09:50 de randevumuz var
Ya mevla nasip edecek kesenin içerisinde bebişimizi görüp kalp atışlarını duyacağız...
Ya da mevla imtihanımıza devam edecek boş gebeliğimizi sondandırmak için randevu alacağız
Rabbim bebek bekleynen arzu eden herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı , evlatlar nasip etsin inş.. bizede tüm bebek aşkıyla yananlarada...
merhaba cnm senin esinde azopermi mi sizde bi gelisme varmi,insallah guzel haberlerini duyariz ve bize umut olursun
günaydın cemrem nasılsın pamukşekerimiz
canım eşim iğneyi kullanmaktan vazgeçmedi sadece doktor bu iğneyi kullanmak sana fayda sağlamaz aksine hormon değerlerini daha çok yükseltir demiş.
testojel ve evicap kullanmasını söylemiş eşimde bugün alıp kullanıcam dedi. bende emre beye mesaj yazdım bakalım ne cevap verecek
kızlar birde prolaktin hormonu yüksek olan arkadaşlar değerleriniz kaçtı merak ettim eşimin prolaktin13.73 çıkmış üst sınırdan biraz fazla biliyorumki bu hormonun fazlalığıda kısırlık yapıyormuş.
hergeçen gün farklı şeyler çıkıyor acaba ne yapsakta şu spermler çıksa diye düşünmekten kafayı yiycem
canım sizin aman aman bi yüksekliği yok ama yine üst sınırın da üstünde bizimse anormal bi şekilde 60.4 idi. Endokrinoloji bölümüne gitti eşim doktoru dostinex verdi çok etkili bi ilaç şmdi alt sınırda eşime 2 yıllık kullanması için rapor vermişti dr.nursen canım sanırım senin eşinde prolaktin yüksekliği vardı değeri kaçtı canım birde düşürmek için ne ilaç kullandınız.belki prolaktin yüksekliğinden sperm çıkışı olmuyordu şimdi düşünce sperm çıkmıştır darısı başımıza
canım aramıza hoşgeldin inşallah şifa bulur eşin en kısa zamandaherkese selam ben aranizda yeni katiliyorum ama bizimde azospermi savasimiz baya uzun oldu 4 yillik evliyiz kullanmadigimiz ilac yok sanirim doktor doktor gezdik ama nafile benim esimin fsh - si yuksek ve testosteron dusuk cikti bunun icin ilac kullandi ama doktrolar diyorki hormon icin ilac icmek sakincalidir ama biz de umut pesinde kosuyoruz esim cm benim ya herseyi kullanmayi kabul ediyor hic ara vermeden dort ay once proxeed plus kullandik yine sifir simdi ise mustafa eraslanin clavix panax e1 ve reishi mantari kulaniyoruz bi bakalim bi gelizme olucak mi sonucu yazarim sizde de bi gelisme olursa yazin cunku biz birbirimizi en iyi anlariz
selam canlar ben geldimmmmmmm
bugün keyfim yoktu pek girmedim topiğe...
girdiğimden beri okuyorum anca bitirdim geçmişi baya kaynatmışsınız
canlar benim sizlere çok acil sorularım var...
benim yarına büyük ihtimal adetim gelecek...
geçen ay 3ünde hasta olmuştu bu ay 12sini buldu işte...
raporu bu ayki adetimle çıkarttırmam gerekiyor...
benim adetim geç geldiği için eğer raporu haziran adetimle çıkarttırırsam diğer adetim temmuzun sonunu bulur...
bende okadar gecikmek istemiyor yaz tatilimi iyi değerlendirmek istiyorum...
şimdi biz tüp bebek raporunu ege üniversitesi tıp fakültesinde çıkarıcaz...
ilk başvuru günü adetimin 2. günü mü olmalı ??
yaa benim adetimin 2. günü pazara denk gelirse pazartesi 3. gününde o testler yapılsa bi sorun çıkar mı ??
yaa bana acil bu konuda tüm bildiklerinizi yazın kızlar hafta sonuna gelince şaşırdım kafam karıştı :44:
ben 3-4 gün daha adet olmam diye düşünüyordum beklemediğim bi anda geldi...
şimdi ne yapıcaz tek tek anlatın bana...
önce merkezden randevu almam gerekiyor mu ayyy ne yapcam bennnnnnnnnn
kızlar baya çok soru oldu kusura bakmayın
flzask canım ben geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?