Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar :( yarın sabah kürtaj oluyorum.. :(( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef :((( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... :((

Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....

Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN...... :((((
cnm ne desem senı avutamam ama rabbım bu cabalarını acılarını unutturacak guzel bebişler nasıp eder inlşh
selam canlarrrrr :70:
izmire geldik şimdi kuzenlerdeyiz...
rapor için ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesine geldik randevumuz vardı zaten...
çok tatlı bi bayan dr vardı...
durumumuzu anlattım eşimin azo olduğunu emre hocayla tedavi gördüğümüzü çıkanların dondurulduğunu falan...
tedavimizi orada olacağımızı anlattım çok ilgilendi allah razı olsun...
hemöen rapor işlemlerini halledelim dedi...
kağıdımıza rapor işlemleri çok çabuk tamamlansın diye not düştü...
bugün adetimin 2. günüydü kan testi vericektim ama sabah çorba içtiğim için veremedim :17:
yarın sabah vericem eşimde çarşamba günü test vericek...
devlet hastanesi olduğu için rahim filmine randevu alamadım çok kalabalıktı...
onuda dışarıda yaptırıcaz artık...
benim adetim kısa sürüyor perşembe yada cuma onuda çektiricez diğer tüm belgeler elimizde zaten...
allaha şükür bi aksilik çıkmayacak gibi duruyor...
inş öyle olur vee hayırlısıyla haziran sonunda tedavime başlayabilirim :16::16::16:
çok mutluyum kızlar hemen fırsat bulunca sizinlede paylaşayım dedim...
hepinizi çok seviyorum ve koccaman :54::54::54:
cnm benimmmmmm sevindim kız ohhh işlemler tez zamnda bıter inşlllh
ız dayanamadın mı aclıga :1::1::1:kan yarına kalldı olsun verırsın nasıl olsa:54:
merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.
melek cnm acını anlıyorum sana uzulme falan demıcem ama bu kadar cabuk pes etmemeliisin
bak nedemıssın 6yıldır gordugum bu kacıncı negatıf demıssın
sen aslında ne kadar sanslısın farkında degılsın
cnm bende 6 yıldır savasıyorum ama bıı tane olu veya diri gormedım
degıl negatıf ben o kan kagıdını bile tanımam
yukleme neymıs 12 gun bekleme neymiş hiç bilmedim
ben o devrelere 6 senedir hiç gelmedimama sen denemışsin he evet sen o kadar acı cekıp 0 görmüşsün ama genede deneyebiliyorsun o anları yaşayabiliyorsun ama ben....:14::14::14::14:
sakın gücüm yok deme sakın :20:
sen her zamankinden daha güclü olmalısın
rabbim sanada bizede evlatlar nasip edecek inşllh tatlım:54:

baharcım,çok şükür herşey yolunda gitmiş.Allah hep iyilerle karşılaştırsın canım. ne güzel yardımcı olmuş doktor.her işin su gibi akıp gitsin tatlım. ben bu ara gerçekten evrene olumlu mesaj gönderiyorum.şimdilik sorun çıkarmıyor ama bana ne zaman bir tokat atar bilmiyorum.şimdilik aramız iyi öpüyorum canım.

evet canım allahın izniyle yolunda gitti çok şükür...
aminnnnnnnn drumuz çok iyiydi saolsun işimizi kolaylaştırmak için uğraştı...
rabbim hepimizi böyle halden anlayan güzel yürekli insanlarla karşılaştırsın...
bende bundan sonra evrenle ilişkilerimi sıkı tutucam :1:
tokat falan atmaz tatlım bak hani olumlu mesaj gönderecektik böyle şüpheyle olmaz ki :20:
ben ara ara kaçamak yapıp giriyorum ama çıkmak zorundayım şimdi...
hepinizi öpüyorum tatı arkadaşlarım benim :54::54::54:

merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.

Canım gerçekten çokkk üzüldümmm :5:
bende bilirim heyecanla beklediğin o 12 gün sonunda negatif sonucu almak :19:
söylüyeceğimiz hiç bi kelime seni teselli etmez belki ama acını paylaşıyoruz cnm .
umutsuzluğa kapılma en azından bizden daha şanslısın Rabbim sabır versinn

melekcim bize mikrotese ameliyatı bile yapmaya gerek yok diyorlar testisler yukarıda senin tekrar denem şansın var inşallah bu günler geçecek ve senin hamile haberlerinide alacağız hep birlikte

Kızlar :( yarın sabah kürtaj oluyorum.. :(( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef :((( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... :((

Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....

Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN...... :((((

Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin

Son düzenleme:
bugün topik için zor geçmiş anlaşılan.........kader yoldaşlığıaşlığı yaptığımız arkadaşlar için çok ama çok üzgünüm ,bir birimizi tanımıyoruz ama aynı acıları yaşıyor ve birbirimize ağlıyoruz Allah bir araya bu sebeple gelmemizi istedi heralde bu yaşları akıtmamızı birbirimize dua etmemizi yoldaş olmamızı yoksa nerden bilecektik tanıyacaktık ......bir avuç kadın avuçları göğe doğru tek dilek bebek......

melekcim canım çok üzüldüm okurken iyi bişeyler okuyacam diye öyle heycanlandım ki sonra heycanımın yerini üzüntü aldı canım inşlh olacak sen kalbini ferah tut ALLAH tan ümit kesilmez cancazım öyle hamile kalasın ki haberin bile olmasın inşlh

Melek canıım cok ama cok uzuldum rabbım sabır guc kuvvet versın ınsallah tez zamanda atlatırsın canım benım nımet kulfetsız gelmez derler ınsallah sen bu bedelı odedın rabbım senı kavusturacak yavruna demekkı herseyın bır zamanı vaktı saatı var demekkı yavrucugunun rızkı henuz yaratılmadı canım benım umıtsızlıge dusme rabbım buyuktur ona sıgın ona guven bu hepımız ıcın bır ımtıhan ne yapalım bız allahın nazlı kullarıyız demekkı rabbım bızlere bu ımtıhanı layık gormus , agla ıcını bosalt rahatla sonra sılkelen kendıne gel ve yılma pes etme kaldıgın yerden devam et canım benım , senın bu mucadelen hepımıze umut olucak guc olucak bızler bırbırımızden bu gucu alıp bu yola kaldıgımız yerden duse kalka devam edecez ınsallah

Selam kızlar bugun kontrole gıttım aksam sabah ıgnelerımı kestı doktor carsamba gunu yumurtalarım toplanacak bu aksam saat dokuzda 500 er mlg 2 adet pregnyl yaptım cumartesıde tarnsferın olur dedı yarın ıgne falan yok carsamba gunu sabah saat 7 de hastaneye gıdecez hayırlısı olur ınsallah bugun doktor sızı cok durgun goruyorum dedı cok heycanlıyım ve korkuyorum dedım ohoooo daha sımdıden boyle yaparsan dıye kızdı bana :33::33::33: Ne kadar duygusuz bu doktorlar yaaa neyse bugunluk boyle gectı ıste bazen su kalbım buz gıbı oluyo sankı hıcbırsey hıssetmıyorum bazende gum gum atıyo heycandan kusucam sankı anlamadım noluyo bana :26::26::26::26::26: Dua edın canlarım nolur hayal kırıklıgı yasatmasın rabbım emeklerımızı zayı olmaktan korusun eger olmayacaksada sabrını versın ınsallah

cnm allah sabır versin seni çok merak ettim içim şuanda çok burkuldu
canım yandı tüylerim diken diken oldu
acını içimde yeniden yaşadım
üzülme cnm sabret belki henüz vakti değilmiştir
bak bizde 9 yıllık evliyiz demek bizim içinde henüz vakti değilmiş
inşlh bi dahaki sefere olur cnm kendine dikkat et a.e.o.:((:43:

Selam kızlar bugun kontrole gıttım aksam sabah ıgnelerımı kestı doktor carsamba gunu yumurtalarım toplanacak bu aksam saat dokuzda 500 er mlg 2 adet pregnyl yaptım cumartesıde tarnsferın olur dedı yarın ıgne falan yok carsamba gunu sabah saat 7 de hastaneye gıdecez hayırlısı olur ınsallah bugun doktor sızı cok durgun goruyorum dedı cok heycanlıyım ve korkuyorum dedım ohoooo daha sımdıden boyle yaparsan dıye kızdı bana :33::33::33: Ne kadar duygusuz bu doktorlar yaaa neyse bugunluk boyle gectı ıste bazen su kalbım buz gıbı oluyo sankı hıcbırsey hıssetmıyorum bazende gum gum atıyo heycandan kusucam sankı anlamadım noluyo bana :26::26::26::26::26: Dua edın canlarım nolur hayal kırıklıgı yasatmasın rabbım emeklerımızı zayı olmaktan korusun eger olmayacaksada sabrını versın ınsallah

canım allah kolaylık versin inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun her daim dualrımızdasınız kendimizden önce sizler için dua ediyoruz inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.inşalllah korkuların yersizdir bundan sonra geri sayım başladı artık gebelik sonucunu öğrenmek için kalbin güm güm atacak ve en sonunda göbecikler atacak:49::49::49::49::49::62::62::62::62::62::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben çok sıkıldım kocam annesine gitti .ablamda çocuklarını aldı annemlere gitti ben her zaman olduğu gibi tek başıma kaldım :14::14::14::14::14::14::14::14:.iyiki sizler varsınız:16::16::16::16::16::16::16::16:

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız ne var ne yok
melek arkadaşımızdan haber var mı bir de zü&er arkadaşımız vardı onun da bugün belli olcaktı geçmişi okuyamadım da

canım imtihan devam ediyor .... bebişimizin kalp atışları oluşmamış yarın alacaklar.. :((
Dua edin... inşalah hakkımızda hayırlısı olur....

canım sizden sperm çıktı mı? inşlh senin güzel haberlerini alırız RABBİM gönlüne göre versin :16: :16: :16: :16:

Son düzenleme:
canım allah kolaylık versin inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun her daim dualrımızdasınız kendimizden önce sizler için dua ediyoruz inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.inşalllah korkuların yersizdir bundan sonra geri sayım başladı artık gebelik sonucunu öğrenmek için kalbin güm güm atacak ve en sonunda göbecikler atacak:49::49::49::49::49::62::62::62::62::62::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah razı olsun canım rabbım cumlemızın yuzunu guldursun ınsallah :52::52: Ah su korkular olmasa heycanlar olmasa belkı bukadar kıymetı olmazdı oyuzden evlatlar ana babasının goz bebegı rabbım kıymet bılmemız ıcın bu duyguları vermıs ınsallah bu hasretımız sona erer ınsallah bu sayılı gunler tez gecer :44::44::44: Zaten eger nasıb olurda ogrenırsem 3 gun burda halay cekelım ınsallah halay basıda sen ol :40::40::40::52::52::52::52:

allah razı olsun canım rabbım cumlemızın yuzunu guldursun ınsallah :52::52: Ah su korkular olmasa heycanlar olmasa belkı bukadar kıymetı olmazdı oyuzden evlatlar ana babasının goz bebegı rabbım kıymet bılmemız ıcın bu duyguları vermıs ınsallah bu hasretımız sona erer ınsallah bu sayılı gunler tez gecer :44::44::44: Zaten eger nasıb olurda ogrenırsem 3 gun burda halay cekelım ınsallah halay basıda sen ol :40::40::40::52::52::52::52:

inşallah canım inşallah rabbim yüzünü güldürsün.ben halay başı olurum kız yeterki iste:9::9::9::9::9::9:

canım imtihan devam ediyor .... bebişimizin kalp atışları oluşmamış yarın alacaklar.. :((

Rabbim inşallah bütün bu sabırların sonunda minicik yavrunu kucağına almayı nasip eder canım,Allah yüreğini ferahlatır inşallah.

Bu sayfalardan birgün gün gelecek hamileyim sesleri yükselecek,ben inanıyorum inşallah.

canım sizden sperm çıktı mı? Inşlh senin güzel haberlerini alırız rabbim gönlüne göre versin :16: :16: :16: :16:

evet canım cok sukur bızde mıkrotese sonucunda sıperm cıktı normalde sıperm testı vermeye nezaman gıtse esım hep sıfırdı 8 ay boyunca hep bıtkısel kullandık sonra subatın 14 de mıkro tese yapıldı cok sukur sıperm varmıs ama cıkıs yokmus esım kucukken ateslı hastalık gecırmıstı oyuzden sperm kanalları yokmus ve cıkıs olmuyormus sızlere guzel haber vermeyı cok ıstıyorum ınsallah pesımden herkesın guzel haberlerını alırız allahın ıznı ıle

Canım benım guzel kardesım cok cok gecmıs olsun rabbım bır daha bu hayal kırıklıgını yasatmasın , allah buyuktur canım benım dur bakalım herseyın var bı vaktı zamanı sakın pes etme bu sıkıntılar acılar ınsallah tez zamanda yerını sevınclere mutluluklara heycanlara bırakır bu durumda ne denır nasıl tesellı edılır bılmıyorum bu sıkıntına ne dıyecegımı bılemeyecek kadar acız kaldım canım benım ınsırah suresını cok oku rabbım kalbıne ferahlık versın cok dua et rabbım yar ve yardımcın olsun

canım çok üzüldüm nasip değilmiş demek Rabbim sabır versin canım

maşallah canım
Allah yardımcınız olsun inşallah kaliteli embriyolarınız olur ve inşallah güzel haberler verirsin bize canım

BAHARCIM
izmirdeymişsin canım ne güzel işleriniz yolunda gitmiş
inşallah çok beklemeden alırsınız raporunuzu ve inşallah sen de tedaviye başlayanlar kervanına katılırsın canım :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X