- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
cnm ne desem senı avutamam ama rabbım bu cabalarını acılarını unutturacak guzel bebişler nasıp eder inlşhKızlaryarın sabah kürtaj oluyorum..
( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef
(( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi....
(
Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....
Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN......(((
cnm benimmmmmm sevindim kız ohhh işlemler tez zamnda bıter inşlllhselam canlarrrrr
izmire geldik şimdi kuzenlerdeyiz...
rapor için ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesine geldik randevumuz vardı zaten...
çok tatlı bi bayan dr vardı...
durumumuzu anlattım eşimin azo olduğunu emre hocayla tedavi gördüğümüzü çıkanların dondurulduğunu falan...
tedavimizi orada olacağımızı anlattım çok ilgilendi allah razı olsun...
hemöen rapor işlemlerini halledelim dedi...
kağıdımıza rapor işlemleri çok çabuk tamamlansın diye not düştü...
bugün adetimin 2. günüydü kan testi vericektim ama sabah çorba içtiğim için veremedim
yarın sabah vericem eşimde çarşamba günü test vericek...
devlet hastanesi olduğu için rahim filmine randevu alamadım çok kalabalıktı...
onuda dışarıda yaptırıcaz artık...
benim adetim kısa sürüyor perşembe yada cuma onuda çektiricez diğer tüm belgeler elimizde zaten...
allaha şükür bi aksilik çıkmayacak gibi duruyor...
inş öyle olur vee hayırlısıyla haziran sonunda tedavime başlayabilirim
çok mutluyum kızlar hemen fırsat bulunca sizinlede paylaşayım dedim...
hepinizi çok seviyorum ve koccaman![]()
ız dayanamadın mı aclıga

melek cnm acını anlıyorum sana uzulme falan demıcem ama bu kadar cabuk pes etmemeliisinmerhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.
bak nedemıssın 6yıldır gordugum bu kacıncı negatıf demıssın
sen aslında ne kadar sanslısın farkında degılsın
cnm bende 6 yıldır savasıyorum ama bıı tane olu veya diri gormedım
degıl negatıf ben o kan kagıdını bile tanımam
yukleme neymıs 12 gun bekleme neymiş hiç bilmedim
ben o devrelere 6 senedir hiç gelmedimama sen denemışsin he evet sen o kadar acı cekıp 0 görmüşsün ama genede deneyebiliyorsun o anları yaşayabiliyorsun ama ben....

sakın gücüm yok deme sakın

sen her zamankinden daha güclü olmalısın
rabbim sanada bizede evlatlar nasip edecek inşllh tatlım