Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay inan kendimden korkuyorum bu ara ne düşünsem oluyo.tam memorielde tedavi görenler sayfasına bakacaktım adını ana sayfada gördüm dur bide aruna ya sorayım ne karar verdi dedim ve bana yazdığını gördüm.canım sayfayı okuyorum ama ürolog ile ilgili bilgi edinemiyorum.bu konuda tedirginim.tamam hastane ve laboratuvarı türkiyede önde gelen bir yer ama bizlerin durumuna ait sayfada çok bişey bulamıyorum.tam karar veremedim.sen ne düşünüyosun canım

canımcım ben devleti inceledim rapor için cerrahpaşa çapa etfal bu aralar rapor için çok zor benim için sperm var morfoloji sıfır ama üç aşılama istiyorlar önceliğimiz erkek infertitisi olduğu için ürolog çok önemli haftaya emre beye gideceğiz artık mikroenjeksiyonu herkes yapıyor pgt ve ımsı kullanıyorlar mı ne kadar soracağım açıkcası kadın infertitisi olsaydı hiç düşünmez teksen çamlıbele giderdim ah seni çok iyi anlıyorum ama gitmezsem temmuza yetişemiyeceğim zaten bu 4 artı 4 lerden dolayı seneye bizi ne bekliyor bilmiyoruz yazın seminerler ne kadar sürecek belli değil dr konusunu uzatmamak gerek

ay inan kendimden korkuyorum bu ara ne düşünsem oluyo.tam memorielde tedavi görenler sayfasına bakacaktım adını ana sayfada gördüm dur bide aruna ya sorayım ne karar verdi dedim ve bana yazdığını gördüm.canım sayfayı okuyorum ama ürolog ile ilgili bilgi edinemiyorum.bu konuda tedirginim.tamam hastane ve laboratuvarı türkiyede önde gelen bir yer ama bizlerin durumuna ait sayfada çok bişey bulamıyorum.tam karar veremedim.sen ne düşünüyosun canım

mercan...memorial in ürolog dr (PRF.MURAD BAŞAR)biz görüştük.eşimi muayene etti.ben beğendim dru. daha önce kaan aydos a gitmişti eşim.2 ay testojel kullandıktan sonra gelin tese yapalım dedi.bizım aklımıza yatmadı gitmedik.sizde bi görüşün.hayırlı sonuç almayı rabbim nasip etsin.

canımcım ben devleti inceledim rapor için cerrahpaşa çapa etfal bu aralar rapor için çok zor benim için sperm var morfoloji sıfır ama üç aşılama istiyorlar önceliğimiz erkek infertitisi olduğu için ürolog çok önemli haftaya emre beye gideceğiz artık mikroenjeksiyonu herkes yapıyor pgt ve ımsı kullanıyorlar mı ne kadar soracağım açıkcası kadın infertitisi olsaydı hiç düşünmez teksen çamlıbele giderdim ah seni çok iyi anlıyorum ama gitmezsem temmuza yetişemiyeceğim zaten bu 4 artı 4 lerden dolayı seneye bizi ne bekliyor bilmiyoruz yazın seminerler ne kadar sürecek belli değil dr konusunu uzatmamak gerek

haklısın canım.rabbim hakkımızda hayırlı olan yere nasip etsin hepimizi. bu konuda pişmanlık yaşatmasın. sen memorieldeki murat beyle ilgili araştırma yaptınmı canım

Son düzenleme:
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel müthiş bir haber,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,nasıl sevindim anlatamam,insan aynı acıyı paylaştığı kişilerin güzel haberlerini alınca böyle oluyor demekki....İŞTE ALLAHIN MUCİZESİ.

mercan...memorial in ürolog dr (PRF.MURAD BAŞAR)biz görüştük.eşimi muayene etti.ben beğendim dru. daha önce kaan aydos a gitmişti eşim.2 ay testojel kullandıktan sonra gelin tese yapalım dedi.bizım aklımıza yatmadı gitmedik.sizde bi görüşün.hayırlı sonuç almayı rabbim nasip etsin.

canım mesajını yeni gördüm.kaan hoca çok umut verdi bize ama sonra şaşkın ördeğe çevirdi bizi. ben mesaj atıyorum hocam 3 milyondan 0'a düştü sayısı hemde ikinci kez bu sonucu aldık diyorum. 0 la 3 milyon arasında fark yok gelin sizi hazırlayalım olmazsa microtese yaparız diyor.sanki ben doğal gebelik bekliyorum.olanı tedavi edelim sağlıklı sperm olsun dedi 8 ay.şimdi sık sık test yapın çıkanı dondurun demiyorda micro tese diyor.çok kızgınım çookkkk.bir hafta sonra gidip görüşmeyi düşünüyoruz hayırlısı.sağol canım bilgi için.

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

kızlar iyi geceler bende çıkıyorum saçıma bakım yaptım banyo yaptım iyice yorgunluk çöktü
hepinizi öpüyorum yarın güzel haberler almak dileği ile hoşçakalın...

kızlar kusura bakmayın kendi evimde olmadığım için zamanında ekleyemedim listeyi...

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Allah tüm dualarımızı kabul etsin AMİN

Son düzenleme:
canım ALLAH yolunuzu açık etsin.helal olsun canım sende helal et.kutsal topraklarda edilen dualar geri çevrilmezmiş.selam götür PEYGAMBER EFENDİMEZE.Yüce ALLAH en çok sevdiği kulu PEYGAMBER EFENDİMİZ hürmetine kalbindekileri, kalbimizdekileri bize versin inşallah.dualarını eksik etme hepimizden.ALLAH a emanet ol....

canım dualarda unutma bizlerede du et ve peygamberimize ve sahabelere bizden slm götür

cesur güçlü arkadaşım benim:1:inşallah hayırlısıyla çıkacak sen cnm ulun beye süleyman beye muayene olmuştun

canım benim aslında benim canım çok tatlıdır :1:
ama inan bu yolda çekeceğim hiçbişeyden korkmuyorum rabbim yardım ediyor galiba :16:

kıyamam arkadaşıma.kansızlık durumunu annemden iyi biliyorum hastanede damar bulmak için bile çok zorlanıyorlardı.neyse geçti bitti tatlım.halsiz düşme iyi beslen canım benim:34:

tamam tatlım çok teşekkürler :54:

Slm kızlar bugün 5. Gunum iğnende ..
İki gündür iki igne vuruyorum ikinci iğneyi vurduğundan beri ağrılarım var belim kasıklarım ağrıyor
Bugün bisuru akıntım geldi doktoru aradım erkenden yumurtam çatlamasın diye yok dedi ama hala vesvese ediyorum cuma kontrole gitcez ama belki perşembe giderim ..
İkinci iğnenin yeri cok ağrıtıyor hafifde morari halsizim moralim bozuk pskolojim iyi deil is yerinden haftaya izin alacaktım ama dayanamadım bu haftadan aldım izini iki hafta diye.
Bu arada torpilimizde guzel haberde yok ondanda etkileniyorum

canım herkesin aynı olacak diye birşey yok bende herşey den çabuk etkileniyorum kursa giddidyorum orda bir abla var bana diyorki senin çocuğun yok senin maddiyatın bizden iyidir ay birden şaşaırdım bunu söyleyen kişi ticaretle uğraşıyorlar evi arabası gayet mükemmel bir hayatı var benim eşim askerden yeni geldi evim kira tüp bebeği taksitle yapacağğım düşünsene ve bizler imkanları zorlayarak ne çok paralar doktorlara vererek yapmaya çalışıyoruz birşeyleri ama inasanlara baksana çocuk olmayınca işte hergün bişey duyuyr insan herşeye takılıyorum üzülüyorum olan kime bana oluyor canım sende pozitif olmaya bak rabbim nasip etmişse sen taş taşısanda bebeğin sana sımsıkı sarılır rabbm dilememişse yapacak bişey yok allaha sığın

Arkadasim gözün aydin bu harika haberi okudugumda icimde ki yok olmaya baslayan umutlarim tekrar canladi. Allahim saglik sihhatle bebislerini kucagina almayi nasip etsin canim. :46::64::64:

Canim nasilsin bugün kontrolunün iyi gecmesine cok sevindim canim. Insallah bundan sonraki tüm süreclerinizde olumlu gecer. Allahim yar ve yardimciniz olsun.

Son düzenleme:
kızlar bugün saraçoğluyla görüştüm daha öncede görüşmüştüm yazmıştım tekrar yazayım eşim azo herkesinki gbi 2009 da saraçoğlunun kürlerini eşim kullandı ama zaruri durumdan dolayı yarım bıraktık ve eşim asker oldu sonra eşimde çok şükür 3 milyon bulundu ama asker olduğunda donrtamadık ve eşim çok stresli günler geçirdi ve buronşit oldu bir yıl sonra tekrar yaptığımızda yine sıfır oldu bugün saraçoğlundan görüştüm allah razı olsun çok iii biri bize kürler bal polen gönderecek sabırsızlıkla bekliyorum 3 aylık bir kür inş kızlar tekrar eşimde çıkarda tese olmadan kızlar saraçoğlundan birebir görüşüyorsun ve diyorki ben sürekli düşünüyorum bu insanlara nasıl yardımcı olurum diye gerçekten allahtan korkan ve sahtekerlardan değil ve para için bu işi yapanlardan değil canlar dua edin inş eşimde tekrar bulunur ve kızlar aslında asker olmayıp tedavi devam etseymiş baya etkiliymiş çünkü ileri derece hareketli yüzde 15 idi maşaalah inş tekrar olur amin:nazar:dua ile amin

Canim nasilsin bugün kontrolunün iyi gecmesine cok sevindim canim. Insallah bundan sonraki tüm süreclerinizde olumlu gecer. Allahim yar ve yardimciniz olsun

Canim nasilsin bugün kontrolunün iyi gecmesine cok sevindim canim. Insallah bundan sonraki tüm süreclerinizde olumlu gecer. Allahim yar ve yardimciniz olsun.

Sağol tatlımm:16: inşallahh
bundan sonraki kontrollerimde bugünki gibi iyi olması tek dileğim cnm
Allah razı olsun

Back
X