Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen nasılsın cnm nasıl geçiyo günlerrr:16:

Bende iyiyim canim bu ara pek bi yogunum yavas yavas toparlanmaya basladim. Kismetse haftaya cuma artik güzel memleketimize yola cikiyoruz pazar sabaha karsi ancak istanbulda oluruz kendi arabamizla geliyoruz. 29 unda da randevumuz var Emre beyde insallah hakkimizda hayirlisi olur canim.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlarrr....inşlh bebişim 9 ay göbişimde kalır.içimde korku yok desem yalan olur...allahım sizler içinde seviniriz inşlh yarabbim

Rabbim önce kap atışlarını duymayı sonrada sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin dualarınladabizim gibi kaybedenlere.... bulamayanlarada mevla nasip etsin inş......

Canım benım guzel kardesım cok cok gecmıs olsun rabbım bır daha bu hayal kırıklıgını yasatmasın , allah buyuktur canım benım dur bakalım herseyın var bı vaktı zamanı sakın pes etme bu sıkıntılar acılar ınsallah tez zamanda yerını sevınclere mutluluklara heycanlara bırakır bu durumda ne denır nasıl tesellı edılır bılmıyorum bu sıkıntına ne dıyecegımı bılemeyecek kadar acız kaldım canım benım ınsırah suresını cok oku rabbım kalbıne ferahlık versın cok dua et rabbım yar ve yardımcın olsun

Alah razı olsun......................

Vaktimiz saatmiz var demekkki daha ....

okuyorum canım kuyorum.. dua edin... artık bizde şu 29 undaki hac kuraları cekilsin hacılık çıkrsa hacdan sonra çıkmaz ise... bu temmuz ağustosta tüp bebbek deneyeceğiz artık.. dualarınızı bekliyoruz....

herkese günaydınnnnnnnnnn
bugün gene güzel haberler alalım yaaaaaaaaa
bırazdan kursa gidicem öğleden sonra görüşürüz kısmetse:3:
:54::54:

merhaba günaydın arkadaşlar herkese hayırlı günler
mutlu haberler ve umut dolu birgün diliyorum...

OKNK cnm nasılsın naptınız iğneler gelmişmi aldınızmı
bende tekrar bugün yeniden arayacağım bakalım

İns cnm bnm ins Rabbim herkesin yüzünü güldürsün korku heycan hepsi var yıpratıcı bı süreç ins iyi haberlerle gelirimde herkese umut olurum
Melek in haberini okuduktan sonra cok üzdüm .. Zaman geçmiyor
Neyse düşünmeyle çözüm bulunmuyor Rabbim ins yüzümüzü güldürür ya sperm çıkmazsa diye düşünmek istemiyorum :(

onu düşünme cnm hiç.bizim tedavimizde haziran ayında başlıycak allah izin verirse.ben hep hayalimde eşimin ameliyatının güzel geçtikten sonraki sevinç anını canlandırıyorum.sende öyle yap.bi heyecan sarıyor bedenimi..mutluluktan ne yapamacağımı bilemem herhalde:1::1::1: iyi düşün iyi olsun..pozitif enerji yükle kendine pozitif şeyler gelişsin hayatında canım..rabbim beklentini boşa çıkarmaz inşallah...

:nazar::nazar::nazar:
Merhaba arkadaşlar:16:
Bugün umut da ulun beye muayene oldum
çok şükür herşey iyimiş. ayrıca ulun bey gayet iyi birisi memnun kaldım ..:16:
Tedaviye kadar bana 3 tane hap verdi onları alıp kullanmaya başlıycam
ayrıca kan testleri yazdı ama orda değilde başka biyerde yaptırıcam ..
şimdilik bu kadar bakalım ,az bi zaman kaldı inş herşey iyi olur.:26:.
bu sefer kavuşurum meleğimee:emir_bebek:
ve tedavide olan tüm arkadaşlarımında inş tedavileri iyi geçer..:16:

amin inşallah canım.ulun beyle tedavinin iyi geçmesine herşeyin iyi olmasına çok sevindim.inşallah diğer aşamalarda böyle güzel geçer canım.

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: ne güzelll bi haberr...tebrikler canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.darısı bizlerin başına..umut oldun sen bize..çok sevindimm vallaa...haydı durmadan halaya..:64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bugün saraçoğluyla görüştüm daha öncede görüşmüştüm yazmıştım tekrar yazayım eşim azo herkesinki gbi 2009 da saraçoğlunun kürlerini eşim kullandı ama zaruri durumdan dolayı yarım bıraktık ve eşim asker oldu sonra eşimde çok şükür 3 milyon bulundu ama asker olduğunda donrtamadık ve eşim çok stresli günler geçirdi ve buronşit oldu bir yıl sonra tekrar yaptığımızda yine sıfır oldu bugün saraçoğlundan görüştüm allah razı olsun çok iii biri bize kürler bal polen gönderecek sabırsızlıkla bekliyorum 3 aylık bir kür inş kızlar tekrar eşimde çıkarda tese olmadan kızlar saraçoğlundan birebir görüşüyorsun ve diyorki ben sürekli düşünüyorum bu insanlara nasıl yardımcı olurum diye gerçekten allahtan korkan ve sahtekerlardan değil ve para için bu işi yapanlardan değil canlar dua edin inş eşimde tekrar bulunur ve kızlar aslında asker olmayıp tedavi devam etseymiş baya etkiliymiş çünkü ileri derece hareketli yüzde 15 idi maşaalah inş tekrar olur amin:nazar:dua ile amin

cnm inşallah saraçoğlu sana şifa olur ve yeniden eşinde sperm bulunur.bende telefon numarası var ama sen hangi numaradan ulşatın canım saraçoğluna yazarmısın.ve sana yollayacakları şeyler için ne kadar maliyet çıkardı..

Günaydın arkadaşlarr:71:
Bende birazdan kan testlerimi yaptırmaya gidicem hastaneye
bu ara yoğunum bi evimde duramıyorum ama olsun inş sonu güzel olurr
görüşmek üzere:54: :54:
bugünde inş güzel haberler duyalımmm:52:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarr:71:
Bende birazdan kan testlerimi yaptırmaya gidicem hastaneye
bu ara yoğunum bi evimde duramıyorum ama olsun inş sonu güzel olurr
görüşmek üzere:54: :54:
bugünde inş güzel haberler duyalımmm:52:

günaydın cnm hadi seninde gözün aydın tedavin hayırlı olur inşlh
çok şükür sende de birşey çıkmamış
bu sefer herşey daha güzel olur inşlh cnm allah yar ve yardımcınız olsun
hastane bayaa uzakmı size cnm umutamı gideceksin?

canim ben duami okudum..allah arkadasimizin gönlünün muradini verir insallah

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

onu düşünme cnm hiç.bizim tedavimizde haziran ayında başlıycak allah izin verirse.ben hep hayalimde eşimin ameliyatının güzel geçtikten sonraki sevinç anını canlandırıyorum.sende öyle yap.bi heyecan sarıyor bedenimi..mutluluktan ne yapamacağımı bilemem herhalde:1::1::1: iyi düşün iyi olsun..pozitif enerji yükle kendine pozitif şeyler gelişsin hayatında canım..rabbim beklentini boşa çıkarmaz inşallah...

amin inşallah canım.ulun beyle tedavinin iyi geçmesine herşeyin iyi olmasına çok sevindim.inşallah diğer aşamalarda böyle güzel geçer canım.

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: ne güzelll bi haberr...tebrikler canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.darısı bizlerin başına..umut oldun sen bize..çok sevindimm vallaa...haydı durmadan halaya..:64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm inşallah saraçoğlu sana şifa olur ve yeniden eşinde sperm bulunur.bende telefon numarası var ama sen hangi numaradan ulşatın canım saraçoğluna yazarmısın.ve sana yollayacakları şeyler için ne ka:13:dar maliyet çıkardı..
Aslında hep iyi düşünüyordum dün niyeyse kötüydüm :) bugün iyiyim ama:) evimi temizliyorum çamaşır ütü falan yapıyorum yazlıkları çıkardım kisliklari kaldırdım hani küçükten Bayram olacağı zaman evde telasli bı koşuşturma olur ya öyleyim:) sperm bulunup embriyo konulacagini hayal ediyorum Haziran'da bolca yatmam lazım tum islerimi yapıyorum onun icin..az kaldı büyük güne 4 gun var heyecanlıyım korkuyorum mallastim:9::52:

selam canim bende 3 senelik evliyim ve 2 senedir cocuk istiyoruz biz hemen ögrendik yani hic korunmadan denemedik,bende prolaktin yüksekligi oldugu icin cocuga karar verdigimiz doktora gittik oda benim kanimi aldi hemde esinide urologa yollayayim bise varsada vakit kaybetmeyiz dediler sonuc malaesef azosperm,her ihtimale karsin baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,tüp bebek merkezindeyiz simdi ama esimde hepatit b de cikti ve chromoson testide iyi cikmadi,esimede tese yapilcak ama önce hepatit b tedavisi tamamlanmasi lazim önce baslanamiyor,bize doktorlar cok umutlanmayin dogustan olma ihtimali cok yüksek dedi,seni cok iyi anliyorum biz ögrendigimizde sok olduk cünkü hic beklemiyorduk,tese de sonuc alamazsak nasil dayanirim bilmiyorum,rabbim hic kimseye bunlari yasatmasin

benim eşimdeerken yaşta kemoterapi gördü ve sperm 0 dendi klomen kullandı ve sonra micro tese denendi sonuç yine 0 ve ayrıyetten eşimde hepatit ve hepatit c çıktı ve hangi birine dayancağımı şaşaırmış dururmdayım sen yine teseyi dene yoluna devam et allahım izizn veririse bebeğin olursa oda eşin gibi taşıyıcı olur .hepatit b taşıyan büssürü insan var hayatta geçmiş olsun

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı hayırlı bebişin olur... tedavi görmüyordun bildiğim kadarı ile yanlış mı hatırlıyorum. durumunuz neydi sizin

canm naslsın nasıl gidiyo tedawin

Göbeğim cok ağrıyor kuzum Etim acıyor :(
Az kaldiii Hayırlısıysa ii sekilde biter...
Acaip akıntım var resmen yürürken adet olurken birden gidr ya aynı öyle akinti geliyor korktum doktoru aradım erkenden çatlarsa yumurtam dye.. Korma ona göre igne verdik cuma kontrole gel dedi ...
Sanırım bugün acaip yumurtluyorum kasıklarım ağrıyor:)
Ev temizliyorum ütü çamaşır falan :)
Bebisim gelir diye o gelmeden temizlik yapayım o gelince yorulmasın dilensin istiyorum:)
Yazarken bile bu cümleyi hoşuma gidiyor olumsuz düşünmek istemiyorum :(

benim eşimdeerken yaşta kemoterapi gördü ve sperm 0 dendi klomen kullandı ve sonra micro tese denendi sonuç yine 0 ve ayrıyetten eşimde hepatit ve hepatit c çıktı ve hangi birine dayancağımı şaşaırmış dururmdayım sen yine teseyi dene yoluna devam et allahım izizn veririse bebeğin olursa oda eşin gibi taşıyıcı olur .hepatit b taşıyan büssürü insan var hayatta geçmiş olsun
Cnm esine cok Rabbim saglık versin sonrada birisinizi yolasın ins
Herseyin bası saglık sevdiklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş

Back
X